|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2015
8.12.2014 16:41:48   
Kathy28
Srecka si bila mogoce pri dr.strah-ovi? Ker jaz sem se tja narocla, ceprav sem iz okolice mb :) mi je moja dr.kr njo priporocala ;)

(odgovor članu x_srečka_x)
Neposredna povezava do sporočila: 551
8.12.2014 16:45:38   
*Čebelca*
mamyce user posted image čestitke :) ... in če sem še kero novo spustila velja enako user posted image .

Hvalabogu je meni če nekaj pojem manj slabo.. manj... izgine pa slabost ne in če sem še prejšnji teden hvalila svojo prebavo, se morem zdaj na veliko v jezik vgriznit, ker se je vse popolnoma ustavilo in sem napihnjena kot sod (zdaj me skrbi, da me bo kdo na podlagi napihnjenega oda začel zasliševati.. povedala še vedno nisma in do božiča še nimama namena).

Zanima pa me nekaj... ste v laboratoriju vse dale vodo in kri? ali je katera dala sam kri? Jaz sem danes šla v laboratorij in so mi vzeli sam kri. Ko sem sestro vprašala ali ne dam še urina je rekla da je zdravnica napisala sam kri. Zdaj pa da ne zganjam panike neke, raje tu vprašaam prej.

Pikapokica kaj pa G pravi na hematom? user posted image

(odgovor članu pikapokiiiica25)
Neposredna povezava do sporočila: 552
8.12.2014 17:02:38   
Kathy28
Jaz sem dobila samo za kri napotnice, grem dat jutri. Urin pa sem dala prejsnji tedn kr na pregledu, pa mi je sestra takoj rekla, da je vse ok 😊 jaz pa kar se slabosti tiče je nimam, spahuje se mi še vedno, to pa je hvalabogu tudi vse, edino zvecer mi ne paše hrana...

(odgovor članu *Čebelca*)
Neposredna povezava do sporočila: 553
8.12.2014 18:10:24   
_pika_
user posted image user posted image user posted image Za preglede! Tudi jaz sem bila na pregledu. Vse je tako kot mora bit. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Kathy28)
Neposredna povezava do sporočila: 554
8.12.2014 18:44:04   
x_srečka_x
Kathy naročila sem se k dr.Srtrahovi, no potem je ni bilo in je NS delala neka druga G. Zadovolnja sva bila vseenouser posted image

(odgovor članu _pika_)
Neposredna povezava do sporočila: 555
8.12.2014 20:59:05   
1emanuela
dan,

tudi mi mamo PDP julij, 2015 :) en seznam sem vidla, doma mamo ze skoraj triletnico, ki ze caka dojencka, ki ga bo vozila v vozicku :)

1. pregled mam naslednji pon. :) komi cakam...

lp, E

(odgovor članu x_srečka_x)
Neposredna povezava do sporočila: 556
8.12.2014 21:12:43   
ely85
Ojla punce najprej cestitke vsem ki ste ze imele preglede in seveda drzim prstke za ostale ki se cakateuser posted image jst sem narocena za ns 5.1 komaj dobila datumuser posted image sunprincess srecno jutri na pregledu ,drzim prstke zate user posted image user posted image

(odgovor članu 1emanuela)
Neposredna povezava do sporočila: 557
8.12.2014 22:57:54   
okismoki
hjooj..a je sam pr nas tko d se tuk časa čaka na prvi pregled :S
prvi dan zadne menstruacije 13.10...prvi pregled pa šele 19.12 :S
sj sploh nwm kdaj se bom lahko na nuhalno naročila glede na to d so pol sami prazniki in use na kupu:S

že ratujem kr mal živčna kr opažam da ste mele nektere že kr dva pregleda :O user posted image user posted image

(odgovor članu ely85)
Neposredna povezava do sporočila: 558
9.12.2014 6:51:10   
sunprincess
Ely85,hvala.

Okismoki,jaz imam prvi pregled pri ginekologinji sele danes,pa sem 11t in se par dni..nuhalno pa imam ze drug teden. Sem se narocila ze prej. Saj se lahko tudi ti,pa v primeri,da kaj ni ok odpoves. Naredi tako,in bos mirna...

(odgovor članu okismoki)
Neposredna povezava do sporočila: 559
9.12.2014 8:08:42   
Kathy28
okismoki, jaz sem imela zadnjo m 11.10. prvi pregled 3.12., na nuhalno sem naročena 6.1.. tako da pomojem boš imela dovolj časa, da se naročiš na ns, vem pa da bi jaz na tvojem mestu bila isto "nervozna" ker moreš malo dlje čakati. Če ti pa nebo dalo mira pa pokliči pa vprašaj svojo gin. če bi te lahko dala kakšen dan prej, da se v miru naročiš na ns :) vso srečo.... p.s. včeraj sem prvič po treh tednih ostala budna na kavču in nisem zaspala že ob 19-ih juheeej :P mene namreč že tri tedna vzame spanec takoj kak se vležem na kavč :)

(odgovor članu sunprincess)
Neposredna povezava do sporočila: 560
9.12.2014 8:24:44   
Fifika
Se ena napihnjenka tukajuser posted image sploh ne jem veliko, prebavo imam zelo dobro ta hip, pa sem kot baloncek. Prav trebuscek mam ze, res je ta napihnjenost grozna. A to potem ostane, dokler ne dobivas trebuscka zaradi dojencka?
Drugace imam pa zelo razdrazen zelodec; pretaka se mi, zgaga me pece; ce spijem donat, se mi se bl pretaka, tako da grem zdajle kuhat janez caj! Spala nisem skoraj nic, ker me je zelodec tok bolel.

(odgovor članu sunprincess)
Neposredna povezava do sporočila: 561
9.12.2014 8:26:54   
tree
Ojla punce :)

Da spet malo poročam. Berem vas pa vsak dan user posted image

V petek sem bila na prvem uz in se je lepo videl naš fižolček, tokrat eden user posted image . Srček lepo bije, že rokice in nogice so se videle, skratka zelo lepo je blo videt malega človečka.
PDP se se mi je prestavil za en dan na 9.7. (hihi, upam da rodim 7.7.). Na NS grem k svoji G ki je res super, imam jo 30.12. tik pred novim letom. Doma bova povedala da pričakujamo novega člana na Božič, se mi zdi tko lep čas za sporočit novičko. Upam da še mal snega zapade za idilo do takrat, sam pol bo pa že kičast vse skup :P

Nardimo eno skrito skupino na FBju? Predvidevam da je še ni :)

Pa seveda čestitke vsem novim nosečkam! user posted image

(odgovor članu Kathy28)
Neposredna povezava do sporočila: 562
9.12.2014 8:35:45   
Multiipraktik
No, se jaz se malo javim. Men so zacel ta tecni hormoni ni nagajat....sem sitna za ponort , ampak hb moj dragi to razume. Drgac pa mene skos s boli trebuh, sploh ponoc prot jutru mam take bolecine k med m, krvavim pa ne, sam je cuden filing, ko grem vsakic presteasena na wc, pa ne zagledam krvi. Upam da je ok to. Vceraj sem sla na depilacijo, pa me ubolel za ponort....cist sm boga dam prisla in seveda odpovedala bikini del in sm zobe sam za noge stisnila ;) ok, v cetrtek imam razgovor za sluzbo, se zmeraj se nisem odlocila, kdaj naj povem za nosecnost, takoj...ali v naslednjem krogu-ce bo?...neki mi prav, nej kuj povem, pa bo kar bo....druga vest pa pravi TIHO bodi....zmeraj ko si odkrit ga naj...vsaj jaz ga zadnje case hah. Joj komi cakam bozic, da oznanimo novico, pa seveda tudi pregled 18.12 user posted image . Vceraj smo sli mall laufat na smucke, mate se hitro upeham ;), pasalo pa je. Eto, sem pa kar povozena, pa se zmeraj me tu in tam napad val slabosti....vsakc hujsi, ampak bruhala pa hb se nisem. Nic, mal grem podremat se,zdaj ko se lahko ;). Lepo bodite!

(odgovor članu Fifika)
Neposredna povezava do sporočila: 563
9.12.2014 8:40:36   
Fifika
Vidim, da bomo vse za bozic oznanile domacim :)

(odgovor članu Multiipraktik)
Neposredna povezava do sporočila: 564
9.12.2014 8:50:09   
Kathy28
Takšen namen sva imela tudi mi2, ampak nama nekako ni uspelo biti tiho... Jaz bi namreč morala imeti 14 magnetno resonanco, pa sem 13 zvedela, da sem noseča, glede na dejstvo, da smo res vsi čakali na tole magnetno (druge zdravstvene težave) jaz pred mojo mami, katera dela v bolnici nisem mogla "skrit" ali si namislit, zakaj mi je naenkrat kr odpadlo :)

P.s. punce dajte mi nekaj svetovat. Jaz v službi še nisem povedala, in mislim povedat komaj v januarju... Problem je, ker delam v eni poslovalnici, in sem zvedela, da bom 31.12. sama, hvalabogu zaenkrat in upam, da tako ostane, ne bruham. Samo me vseeno skrbi, kako bom tisti dan 8 ur sama (ponavadi smo 3-je) že lulat hodim na vsakih pol ure, sploh si ne znam zamišljat, da bom jedla tak na obroke med tem ko nebo strank... Kaj naj naredim, povem vseeno prej, pa pač prosim za dodatno pomoč iz katere izmed drugih poslovalnic? :)

(odgovor članu Fifika)
Neposredna povezava do sporočila: 565
9.12.2014 9:43:51   
leški
Zaspim zvečer okoli 21-22 ure...zjutraj tamalo peljem v vrtec in potem nazaj zaspim tam do 10-11...danes me je kolegica zbudila drugače sem cel dopoldan v postelji...aja pa cele dneve sam poležavam, še sreča da imajo danes v vrtcu božične delavnice in greva s tamalo tja smrečke izdelovat user posted image
lenoba in pol sem v tejle nosečnosti, prejšnja me ni tako zdelala

(odgovor članu Kathy28)
Neposredna povezava do sporočila: 566
9.12.2014 9:54:00   
Nosečka7
Čebelca kako je kaj z nuhalno na ptuju? A si vprašala? ... Okismoki preglede imajo vsi ginekologi drugače, eni pač čakajo da tisti kritični tedni minejo drugi pa te hočejo ze takoj videt če ne druga zato da te pomirijo... Am glede sluzbe pa bom jas ze ta teden povedla šefu, sodelavci so pa tako ze ugotovili :-) tudi staršem in bratu sem ze povedla, tašča pa tast pa boste jutri izvedela ko pridem iz drugega pregleda ko se bo videlo da je vse vredu. Meni se zdi brezveze da bi skrivala ker tudi tašča ze voha da nekaj ne štima :-D

(odgovor članu leški)
Neposredna povezava do sporočila: 567
9.12.2014 10:13:16   
Tamy 3xT

IZVIRNO SPOROČILO: *Čebelca*

.... Huh.. torej nisma sam midva na otročje :) ... fajn :D

Jaz sem bom drug teden naročila na nuhalno. Še ne vem kam. Sem iz štajerskega konca. Dobila sem eno priporočilo za dr. Šucurja na Ptuju. Bom se verjetno za tja odločila.

Jaz sem tudi iz Štajerskega konca... Na nuhalno bom šla sigurno k dr. Rosic.. Dela tudi 3D...in po priporočilih je baje super... Dela na Ptuju :) Z dolacilom dobis se CD :)

LP Tamy

Neposredna povezava do sporočila: 568
9.12.2014 10:24:51   
Tamy 3xT
Pozdravcek

Pa da se jaz porocam... Vceraj koncno docakala se prvi UZ :)
Prav lepo bije en srcek... Velim 21mm in star 9tednov, tako da moj PDP ostaja isti 12.7. ;)
Sem iz Maribora.

Naslednji pregled imam 18.12. takrat mi bo tudi rekla kdaj se naj narocim na nuhalno... Racunam nekje v zacetku januarj, kar bo lepo darilo za moj roj.dan :)

Cestitke tudi vsem novim noseckam user posted image

(odgovor članu Tamy 3xT)
Neposredna povezava do sporočila: 569
9.12.2014 10:27:21   
kmajci
No da se še jaz javim. Danes sem imela pregled in mi je G prestavil datum na 10.7., ker naj bi bila moja pikica manjša. NS pa imam 30.12.
Sem pa tudi jaz na Ptuju pri dr. Lukmanu in ga morem pohvalit, ker delam res superuser posted image . V prvi nosečnosti sem se zredila za skoraj 30 kg, pa mi ni nič očitaluser posted image
Edino kar me muči je slabost. Danes sem imela krvni sladkor 3,9 po zajtrku, tako da mi je najberš zaradi tega skoz slabo.
Vsem želim lep dan pa čim manj težavuser posted image

(odgovor članu Tamy 3xT)
Neposredna povezava do sporočila: 570
9.12.2014 10:27:37   
Kathy28
Tammy, pričakuj ns v začetku januarja, jaz mam pdp 18.7. pa imam ns 6.1. ;) mate pa srečo s pregledu, jaz sem imela prvega 3.12. naslednjega pri moji dr. pa imam 28.1.....

(odgovor članu Tamy 3xT)
Neposredna povezava do sporočila: 571
9.12.2014 10:27:56   
karena
Živjo, punce

No, pri nas je domačim Miklavž sporočil novice user posted image Itak veselje user posted image , ostalim pa po drugem pregledu (22. 12.) oz. nuhalni (23.12.), v službi po novem letu (ker bo nuhalna itak med dopusti)

Če je vse prav, poštar danes prinese AS (mi ga ena dobra duša posodi), me zanima, če se bo že kaj slišalo.

(odgovor članu Tamy 3xT)
Neposredna povezava do sporočila: 572
9.12.2014 11:10:24   
Fifika
Jaz cakam na 1.pregled in ce bo vse ok, se isti dan kupim angelsound.
Malo sem fous tistim, ki lahko pocivate-jaz mam cel december zurk, da ne omenjam, da v sluzbi delam
z otroki. Se dobro, da sem v redu-ce bi mi bilo slabo, res ne vem, kako bi.
Imam pa v januarju in februarju se ena izobrazevanja, upam, da bom okej :)

(odgovor članu karena)
Neposredna povezava do sporočila: 573
9.12.2014 11:18:48   
pikapokiiiica25
Glede na to da je hematom veliki 1cmx0,6cm ni velike bojazne, ampak vseeno nič težkega dvigovat, kar je pri mojem delu težko verjetno ker delam v trgovini. Zato sem do naslednjega pregleda na bolniški.

Neposredna povezava do sporočila: 574
9.12.2014 13:14:15   
jancika83
Pozdravljene julijke

da se še sama malo javim po dolgem času, čeprav vas berem vsak dan....
prejšnji teden pregled, laboratorij...slišala srčka, prestavil mi je rok na 29.07., izvidi pa tudi vsi ok, le piti morem več, se trudim, pa ne gre;(
Počutje tudi ok, če odštejemo občutljivosti prsi, bradavic, pa bolečine v sp.delu trebuha...slabosti ni, jih tudi v prvi nosečnosti ni bilo, tako da upam, da tako ostane...
Sva pa povedala vsem domačim, vsi navdušeni, še posebej naš petletnik, ki je že nekaj časa navijal za dojenčka...

Uživajte, počivajte...

(odgovor članu pikapokiiiica25)
Neposredna povezava do sporočila: 575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Barvanje las

Si barvate lase?

da (79%)

ne (21%)

Število vseh glasov: 326

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!