p3traa
|
Tako, pa še moje današnje, žal slabo poročilo. Danes stopila v 9. teden ampak še vedno sem na istem (brez rumenjačka in brez ploda), s to razliko, da GV ni popolnoma nič zrastla in je obtičala nekje na 5, 6 tednu. Je ginekologinja rekla, da s to nosečnostjo ne bo nič, da se morava dogovoriti za naprej kaj sledi. Potem je vseeno še enkrat pogleda kartoteko in reče, da od zadnjega pregleda vseeno ni minilo toliko časa in da bova 10 dni še počakali, da se je morda prenaglila, čeprav vseeno ni kaj dosti optimistična. Upam, da je tukaj kje katera, ko me razume ... Danes sem šla na pregled povsem brez upanja, po neke vrste odrešitev, zaključek, ker je zadnji teden ena sama psihična vojna (čeprav se proti pričakovanju kar dobro držim), sploh ker sama pri sebi sedaj res čutim in vem, da še ne bom tako hitro mamica, kot bi si želela. Dobila sem nov paket Dabrostona, pa sploh ne vem ali ga naj jem ali ne. Sprejela sem vse, kar se je zgodilo, popolnoma zaupam svojemu telesu, da že ve kaj dela in da že mora biti tako, pa čeprav je težko, sedaj pa spet peklenskih 10 dni čakanja ... na nič! No novo bolečino. Edino, kar si v tem trenutku še želim je, da mi ne bi bilo treba it na umetno čiščenje, ker bi to bil res hud udarec ... upam, da bi tudi tukaj telo samo poskrbelo tako, kot bo najbolje. Se iskreno opravičujem, če sem katero zamorila, ampak enostavno sem se morala razpisat ... skupaj z vami sem se veselila svojega in moram žal še tole deliti z vami, ker mi je enostavno lažje ... Punce moje, upam, da boste vse, ki ste tukaj slišale kmalu in vsakič znova slišale vaše srčke in junija cartale srečno, zdravo štručko. Jaz pa vam bom kmalu pridno sledila
< Sporočilo je popravil p3traa -- 3.11.2014 21:47:38 >
|