ancibanci
|
Ojla punce, dolgo se nisem javila in vidim, da ste zelooo pridno klepetale, to mi je fajn, mi manjka nosečniški čvek :) Berem, da vas je veliko z izcedki in drugimi težavami in vsem pošiljam in veliko pozitivne energije! Sama nimam težav z izcedki, imam pa zato velike hormonske premike, res sem bila zelooo otožna zadnje tedne, na plan je privrelo ogromno enih stvari, ki so me motile, sem veliko prejokala in se smilila sama sebi. Pa se nisem mogla nikakor prepričat, da so to samo hormoni. No, ampak sem nekako šla skozi to fazo in se sestavila prejšnji teden, ko smo bili na morju. Sva se z mojim pogovorila in je svet lepši . Upam, da bodo ta nihanja sedaj počasi izzvenela. Poleg tega, sem seveda imela konstantne slabosti, ki so mi še dodatno dajale občutek, da se počutim bljak. In jih še ni čisto konec, je pa bolje. Imam tudi kar nekaj bolečin v jajčnikih, je bil ravno čas, ko bi drugače morala imeti M in sem si razlagala to kot telovadbo jajčnikov oz. pač raztegovanje maternice. Če se poskušam spomnit 1. nosečnosti, mislim, da so bili občutki zelo podobni. Me je pa vseeno veliko bolj strah, da bi šlo kaj narobe, kot me je bilo prvič ... Preveč SS se dogaja ... Sem že globoko v 10. tednu in imam naslednji teden že 2. pregled, 21.11. pa že nuhalno! Imam pa tudi angiologa jutri, ker sem imela pred 4-imi leti krvni strdek v roki in moram sedaj vsako nosečnost preventivno dobivati injekcije proti strjevanju krvi. Nihče mi ne zna pojasniti, če imajo kakšen side effect in v tujini to niti ni splošna praksa, tako da še ugotavljam, kako bi se lahko temu izognila ... Vseeno sem bolj naklonjena naravnim metodam ... Drugače pa imam že taaaak buši, kot da sem 20 tednov noseča Nemogoče je skrivat, ampak tisti, ki še ne vejo, niso še nič upali vprašat. Veliko pa jih že ve ... Včeraj sem oprala nosečniške hlače in jih pač res moram že začet nosit, drugače ne gre Bodite lepo, čuvajte svoje bušije in poročajte, kako ste.
|