|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junij 2015
30.10.2014 20:19:53   
vrtnica000
hehhe. jz četudi katero vidim z večjim trebuščkom, nikoli ne rečem direkt, čeje noseča. lej nikoli ne veš, mogoče se je zredila samo hehehe

(odgovor članu ancy69)
Neposredna povezava do sporočila: 376
30.10.2014 21:00:57   
ancy69
Ja jaz tud ne....nisem upala vprasat bivse sosolke ko je bila ze kr nekje v 6m...pa je blo ovitno ampak...ni bla nikol ful suha...pa ne upam :)
Sej jst mam drgac res okrogel trebuh in res na ven...tipicno nosecniski...ma se 10 dni do pregleda...pol pa nej vsi vidjo zarad mene :)

(odgovor članu vrtnica000)
Neposredna povezava do sporočila: 377
30.10.2014 22:19:02   
rdeča pesa
biba88 meni se pa pojavi med nosečnostjo alergija na prah od oblačil. Grozno kiham in smrkam in oči me pečejo.
Po prvi n.mi je izginila, pi drugi pa je ostala :( pomagam si z enim razpršilom za nos, ki ga pa noseča ne smem uporabljati.
In bo treba skoz pucat, da bom lahko prezivela...
Glede srbečice bi pa jaz na tvojem mestu šla do zdravnika. Za vsak slucaj.

(odgovor članu ancy69)
Neposredna povezava do sporočila: 378
31.10.2014 8:11:00   
Dgirl
Ali katero od jemanja Dabrostona ponoči zvija in malo boli? Zdj ne vem a je to od tega ali bi me tudi brez teh tablet zvijajo?

(odgovor članu rdeča pesa)
Neposredna povezava do sporočila: 379
31.10.2014 8:59:59   
onjea
No včeraj sem imela pregled. Plod je manjsi za en teden in neko tekocino vidi..da lahko pride do krvavitve im splava. Bomo videli, naslednji pregled imam šele 8.decembra. Toliko od mene. Še na nuhalno se moram prijaviti. Upam, da ste druge kaj boljše.user posted image
Pa ital da bo vse v redu, z vsemi nami in user posted image .

(odgovor članu Dgirl)
Neposredna povezava do sporočila: 380
31.10.2014 9:25:05   
ancy69
onjea drzim pesti da bo vse ok. Lahko bi ti dala vsaj prej pregled ce ni lih vse tko kot mora biti. Ne pa da te pusti negotovo. Kdaj imas pdp?

Dgirl mene od Dabrostona nic ne zvija ali karkoli drugega...sploh ne vem da ga jemljem...pa ga imam ze od samega zacetka, od 5t. Najprej 3x na dan en teden, sedaj pa vsak dan po 2 tableti. Sej imas kmalu kontrolo kajne?

Jaz res mocno drzim pesti za vse nas da docakamo tezko pricakovani junij.
Zelo polna skupinica smo ze, pa se mi zdi da nas je zelo veliko ki ni vse kot mora biti.

(odgovor članu onjea)
Neposredna povezava do sporočila: 381
31.10.2014 10:40:07   
p3traa
Pozdravljene srečke user posted image

Da malo poročam, kako se kaj dogaja z menoj ... dan, ko sem imela vag. UZ pregled je iz mene dobesedno lila kri, ki pa se je iz ure v uro umirjala in sem bila včeraj že na rjavem izcedku, danes pa sem že na belem toku. user posted image Predvidevam, da je posledica pregleda, ker sem postala vsa tako zelo občutljiva? Še ima katera takšno izkušnjo?
Začuda, so me tisti dan, ko sem imela močnejšo krvavitev tudi prenehala boleti prsa, trebušček se je povsem sploščil (res pa, da sem povsem izgubila apetit zaradi zdravniške diagnoze), od včeraj pa spet nosečniški znaki na polno in spet lepo zaobljen trebušček user posted image . Ah, kdo bi vedel ...

Posledično pride trenutek, ko vsa optimistična božam trebušček in sanjarim o tem kako bo, ko bo ... kmalu za tem pa me prevzamejo solze in žalovanje za svojo pikicio. Žal je ta del zadnje čase bolj pogost ... user posted image V ponedeljek imam ponovno pregled, vam takrat sporočim upam, da zelo optimistične napovedi.

In še odg. Dgirl - tudi mene (samo) ko se uležem v posteljo prične nekoliko zvijati - resnično blagi menst.krči, čez dan pa me včasih stisne, kot da bi imela prebavne težave, pa včasih zabolita jajčnika (ampak nekoliko drugače kot tipično nosečniško špikanje), pa tudi mišice v spodnjem delu trebuha me bolijo, kot bi pridno delala trebušnjake ... Je pa res, da se mi zdi, da so se te težave pričele kakšen dan ali dva preden sem pričela z jemanjem Dabrostona, ali pa sem že čisto pomešala dneve. V vsakem primeru pa me boli močneje odkar jemljem tablete.

user posted image user posted image za tiste, ki vas prav tako pestijo takšne in drugačne težave in user posted image za tiste, ki vas ne.

< Sporočilo je popravil p3traa -- 31.10.2014 10:42:04 >

(odgovor članu ancy69)
Neposredna povezava do sporočila: 382
31.10.2014 14:05:23   
biba88
rdeca pesa hvala za odgovor mam tok pikic že grrr...sumim da na mleko....vsaj tako je blo prvo nosečnost....
VSEM EN OBJEMČEK KI ČAKATE NA NOVICE!men se zdi da je pr nas junikah res preveč težav no!!! bi jih lohk na roko prišteli koliko jih ne krvavi ali pa je vse ok....
ko vas berem postane strah še mene...nič ne vem kako je prvi pregled čez 19 dni...jooj...sej če to pomeni da je z mojo pikico vse ok bom že potrpela samo....najrajš bi šla do g pa rekla
kr zdej me preglej hočm da je vse okuser posted image ...in pol bereš da je 12 tednov rizično...pol slišiš za splave v 17 tednu...pol v 25 tednu....user posted image ...prvo nosečnost sem mela 1x tednsko
uz ....me je skos bolel sp. del trebuha in me je g kar resno vzela...zdej me pa ne boli nič....mam trebuh napihnjen, alergije, apetit....pa joške mi bodo odpadle user posted image
eh bo že...upam da bomo vse dočakale junij 2015 v stanju kinderjajčkA.....
aja pa zanima me kok ste kej aktivne...men tok paše ene 5-7 km prehodit počas s hčerko...a jee to too muchuser posted image ful mi paše na sprehod.....user posted image

(odgovor članu p3traa)
Neposredna povezava do sporočila: 383
31.10.2014 14:30:04   
p3traa
Ti pregledi so dvorezen meč ... po eni strani - če smo naročene kasneje in je vse ok, prihranijo veliko solza in skrbi, ki so bile sicer povsem odveč, če npr. na prvem (prehitrem) pregledu še ni bilo slišati srčka, videti ploda, ... po drugi strani, pa če kaj ni ok, povzročajo precej večjo bolečino - razumljivo, dlje časa si noseč, težje se soočiš z izgubo.

Ampak čisto tako - jaz precej zaupam svoji intuiciji, ki je tudi dokaj izrazita. Tako me je že nekaj časa spremljal občutek, da nekaj ni ok in mi je žal, da občutku nisem bolj zaupala in šla prej na pregled. Posledično absolutno verjamem, da če, težavam navkljub, čutite, da je z vašim srčkom vse ok, temu občutku zaupajte! In, četudi je pregled šele čez 2, 3 tedne in ste zelo optimistične, se ne sekirajte po nepotrebnem samo zaradi negativnih izkušenj ostalih punc. Verjamem, da bo pri vas vse ok! Tako kot pravi ena misel "veste veliko več, kot si mislite ..." user posted image

(odgovor članu biba88)
Neposredna povezava do sporočila: 384
31.10.2014 15:27:44   
onjea
Ancy69 naj bi imela rok 15.6, glede na plod pa verjetno teden kasneje..nevem nič mi ni rekla. Nocem se sekirat, ampak sem šla 100% prepričana vceraj na pregled,da je vse v redu. No pol sem bila pa kar mal v šoku. V prvi nosečnosti je bilo vse ok,no pa saj bo tudi zdaj! Al kako? Da bi se pregled imela malo prej. Bom kar v ponedeljek poklicala za NS. Dejmo punce, sej nam bo uspelo. Aja srcek se je čisto lepo videlo.

(odgovor članu p3traa)
Neposredna povezava do sporočila: 385
31.10.2014 17:32:23   
Dgirl
P3traa me kar skrbi zate. Ker mislim da imava enake znake.. in da se nama enako dogaja, le da sem jaz 20 dni za tabo. Držim pesti za ponedeljek. Resnično me boš pomirila ko boš rekla da je vse OK. More bit.
Od kdaj pa imaš ti krvavitve? Od katerega tedna?

(odgovor članu p3traa)
Neposredna povezava do sporočila: 386
31.10.2014 19:26:18   
PozitivnaEnergija
Grancereale, tale tvoj šef je pa res neka faca noo...a sam nima otrok al kako?? Kok me tut pojezijo takile, razumem da nekateri izkoriščajo bolniške, ampak če jo pa rabiš jo pa pač rabiš user posted image

Jaz sem bila prejšnji teden tri dni doma, zaradi prehlada, pa se mi zdi da sem šla še prehitro v službo, ker se mi je par dni nazaj pojavil še suh kašelj, ki ni nič fajn v kompaniji z slabostmi, zakašljam, pa mislim da bom kar vsebino želodca ven vrgla user posted image No ja danes sem si šla nabavit slezov sirup, za zamašen nos pa še vedno ne vem kaj naredit, izpiranja nič ne pomagajo :( Se mi pa vleče tole že 10 dni, zadnje par dni se mi zdi da sem na edentični točki...grrr

Še katera s podobnimi težavami, kakšen nasvet kaj lahko in kaj ne smeš? Še dobro da je podaljšan frej vikend ;)
user posted image user posted image user posted image Za vse. Aja Dgirl ful kul seznamček, ko ga boš dopolnjevala, to je moja druga nosečnost ampak prvi otroček, upam da mu/ji uspe ;)

(odgovor članu Dgirl)
Neposredna povezava do sporočila: 387
31.10.2014 19:57:59   
Grancereale
Ja moj šef ima 3 otroke, ampak njegova je skos doma on je pa tudi 3 dni na teden frej tako da sploh ne razume. Saj mi je tudi moj G rekel da bo ziher težko kakšno bolniško dobit ker ve kakšni so privatniki. Je rekel da me bo izmozgal do konca in da naj probam zdržat, ker vsak euro pride prav. In zgleda da ima prav.

Danes sem se po dolgem času počutila boljše. Popoldne sem si privoščila en sprehod z mojima psičkama. Ne vem koliko se spoznate na pse ampak jaz opažam da me mlajša psička odkar sem noseča ne uboga več kot me je prej. Zgleda sem zgubila ostrino al kaj :)

Počasi se bližamo koncu prvega trimesečja, potem bomo pa samo še uživale a ne? :)

< Sporočilo je popravil Grancereale -- 31.10.2014 19:59:25 >

(odgovor članu PozitivnaEnergija)
Neposredna povezava do sporočila: 388
31.10.2014 19:59:59   
p3traa
dgirl saj vem, da je zelo težko, ampak vseeno skušaj iskati pozitivne in ne negativne izkušnje. Kolikor sem sledila tvojim postom, te pesti "samo" rjav izcedek . Dokler je tako, skušaj ostati optimistična. Nikjer pa nisem zasledila, ali so pri tebi na pregledu našli rumenjaček in plod? Pri meni je namreč težava, da sumijo na BO, kar je verjetno tudi glavna razlika med tabo in mano. In pa za optimizem: sem te dni ogromno na različnih forumih in prebiram takšne in drugačne zgodbe in so punce imele celo močne krvavitve, tudi s krvnimi strdki, in za nameček še močne krče, pa se vseeno srečno in predvsem zdravo donosile otročičke. Kljub vsemu odgovarjam na tvoje vprašanje - izcedki so se pričeli cca 2 tedna naza (torek okoli 6 tedna)j, od rozega k rjavemu in po UZ k povsem rdečemu - sprva temno rdeč, kasneje pa svetlo rdeč - kot normalna ampak zgodnja menstrualna krvavitev, ko sem šla na stranišče je bil wc papir dodobra okrvavljen, tako da sem uporabljala dnevne vložke, ampak bi načeloma eden zadostoval za cel dan. Zraven so bili tudi rjavi oz. temno rdeči krvavi delci (kot drobna zrnca), ampak sumim, da je bil vzrok zanje glivično vnetje (tisti "skutini" delci - ne znam lepše reči user posted image ). Sicer sem primerjala s fotografijami, ki jih objavljajo v angleških forumih (uf, tam res vse najdeš - jajks user posted image - ampak vseeno izjemno hvaležna za to), pa ne bi ravno rekla, da so bili delčki tkiva. Ali pa tudi ... ah, res več ne vem, kje se konča resnica in začenja moja domišljija, če me razumeš.

pozitivnaenergija meni je pri zamašenem nosu pomagala para - 3x na dan sem si pripravila kamilično paro in je učinkovalo. Morda bo tudi pri tebi ;) Sicer pa zaradi nosečnosti in slabše imunosti vse terja nekoliko več časa kot bi sicer, ampak vseeno slej kot prej se še tako trdovraten prehlad konča. Držim pesti, da čimprej user posted image

< Sporočilo je popravil p3traa -- 31.10.2014 20:03:48 >

(odgovor članu PozitivnaEnergija)
Neposredna povezava do sporočila: 389
1.11.2014 11:33:51   
Dgirl
Pri meni so videli samo GV. Verjetno zato ker sem bila šele 5. Teden?
P3traa mogoče butasto vprašanje- kaj pa pomeni BO?
Pregled imam v osmem tednu. Do tja je pa kr dolga. Upam da bo vse ok. Optimizma mi pa res nekoliko manjka.

Kako ste ostale?

(odgovor članu p3traa)
Neposredna povezava do sporočila: 390
1.11.2014 12:24:04   
p3traa
Ne ne, vprašanje povsem na mestu in upam, da nobeni ne bi bilo potrebno poznati tega izraza.

Bo = blighted ovum/ prazno oz.slepo jajce = prazna GV, t.j. brez rumenjačka in ploda, ker je ta v določeni stopnji razvoja odmrl ali pa se sploh ni razvijal, sledi pa SS ali pa umetni splav. Ni pa važen teden nosečnosti pač pa velikost GV. Če je večja od 22 mm in še vedno prazna govorimo o BO, v nasprotnem primeru pa o zapozneli nosečnosti. Jaz sem trenutno še na 16 mm in še zaenkrat nekoliko optimistična, da sem pač ovulirala nekoliko kasneje (če me ne bi pestili ti izcedki, ki so znak, da pa vendarle nekaj ne bo ok).

Ampak se prosim ne sekiraj, takčnih "srečnic" nas je samo 5%, tako da je zelo mala verjetnost, da boš med njimi. Zagotovo si bila na pregledu samo prehitro. Upam, da tudi jaz user posted image

(odgovor članu Dgirl)
Neposredna povezava do sporočila: 391
1.11.2014 17:56:20   
vrtnica000
ne sekiraj se, da so v 5. tednu videli samo vrečko. jaz sem bila pri prvemu tako zgodaj tudi na pregledu, ker me je ful bolelo vse in zvijalo. pa ni čisto nič videla! me je še čudno pogledla, če je bil res test poz. sem se prav morala nagovarjat z njo. je sumila izvenmaternično.me dala na krvne teste in je bilo vse ok. pač si šla si zgodaj na pregled. treba bit optimističen. drugače se ti itak zmeša....

(odgovor članu p3traa)
Neposredna povezava do sporočila: 392
2.11.2014 16:46:16   
tan3ita
Pozdravljene!

Saj ne morem verjet! Tudi jaz sem danes dobila rjav izcedek, zaenkrat še brez krčev user posted image . Jutri moja ginekologinja dela popoldan in jo bom kar obiskala. Upam, da ni kaj hujšega. Zaenkrat se še tolažim s tem, da se mi čisti maternica....

Vam jutri še kaj sporočim.
Kako pa ste kaj ostale?

(odgovor članu vrtnica000)
Neposredna povezava do sporočila: 393
2.11.2014 17:52:07   
sunprincess
ojej....imate pa res smolo s temi izcedki...držim pesti za vse, da je to samo prehodno, in da ne bo vplivalo na vaše user posted image

Mene pa nekaj hormončki hecajo očitno...danes sem kar nekaj žalostna, kar na jok mi gre user posted image brez razloga, včeraj je bilo pa vse ok...kdo bi to razumel..

(odgovor članu tan3ita)
Neposredna povezava do sporočila: 394
2.11.2014 18:49:03   
ŠkratekM
Ojoj, pa sem že upala, da se bo počasi končalo s temi izcedki. Na srečo se jaz še kar držim brez večjih težav. Včeraj mi je bilo edino cel dan slabo in sem bolj kot ne preležala na kavču in v postelji. Posledično sem imela danes že ob pol sedmih zjutraj oči kot kakšna sova, pa sem se odločila da tak pa to ne gre in sem se zapeljala domov, pa nahecala sestro in mami in smo šle mal v hribe. Je blo tak fajn hodit po sončku nad meglo in se zdihat. Zdaj vem, da naslednjič ko mi bo slabo moram it na sprehod. ;)

Sunprincess, hormoni pa tudi mene dajejo se mi zdi. Zadnjič sem se službeno vozila okrog in je bla pred Ljubljano prav legendarna gužva, jaz zavijem dol z avtoceste in ker ne poznam ravno krajev naokrog hočem prižgat gps in ker me ni takoj našlo sem prav grozno živčna postala in jezna in mi je šlo na jok, pa me ponavadi nič na cesti ne spravi iz tira. Zdaj je blo v bistvu že dvakrat tak, da ko me je kaj na cesti v gužvi razjezilo mi jeprav na jok šlo. Ne vem kaj je to, sam upam da čim prej mine. Pa drugače skoraj nikoli ne jokam ne glede na situacijo. Meh... Tile prazniki mi ne bojo ostali v nekem lepem spominu.

(odgovor članu sunprincess)
Neposredna povezava do sporočila: 395
2.11.2014 19:35:25   
soncica8
ojoj tan3ita pa ne še ti. Moram priznat, da me je radovednost okrog izcedkov tako razjedala, da sem malo prebrala teme drugih in jaz res nisem nikjer videla toliko težav okrog izcedkov kot pri nas. Zdaj pa ne vem ali so punce tiho, se ne obremenjujejo toliko okrog tega in samo me zganjamo preveč panike ali pa imamo res grozno smolo.

P3traa tudi jaz sem imela na dan pregleda oz. še bolj drugi dan, nato se je umirilo, se je pa v tem tednu točno 1 teden po pregledu spet zvečer pokazalo malo rjavega izcedka, samo 1x, ko sem se obrisala. Najbrž zaradi bolj občutljive sluznice. Poleg tega pa sem sama imela tudi vnetje. Upam, da je bilo res samo od pregleda.

Moje slabosti so se hvala bogu kr umirile (trkam po lesu), je pa res, da še imam vedno zelo občutljiv želodec in že ko samo pomislim na kakšno stvar včasih lahko letim na stranišče. Prej mislim, da sploh ni bilo stvari, da je meni postalo slabo do take mere, da bi mogla bruhat, če bi kaj videla. Mi pa trenutno grozno smrdi meso, posebaj kakšno svinjsko in pa klobase, ni šans, da jih prinesem sploh blizu ust.

Moja koža je postala živi obup, mozoljev imam za znoret, posebaj po ramenih in to grozno bolečih podkožnih. Mi predlaga katera kakšen fajn izdelek? Nekaj moram nujno naredit. In pa vnetje, dva dni po prenehanju uporabe Vagisana je hudič že pa tukaj user posted image Malo sem raziskovala po internetu, če bi bilo kako intimno milo ali kaj, da bi posebaj pomagalo pri temu pa nisem odkrila nič kaj pametnega. S svečkami bi se naj zdravil 1 teden potem pa samo vzdrževal max. 2x tedensko, ampak če je vnetje že pa tukaj to vzdrževanje ne bo najverjetneje nič pomagalo. Ne bi rada kr takoj posegla po nekih canestenih in agresivnejših zdravilih. Mogoče pozna katera kaj kar je učinkovitejše od Vagisana? Čeprav je vse narejeno z mlečnimi kislinami tako, da vprašanje, če je kakšna razlika.

(odgovor članu ŠkratekM)
Neposredna povezava do sporočila: 396
2.11.2014 20:24:17   
p3traa
Ah ja, ti izcedki, groza od groze, čeprav imam jaz sedaj nekaj dni mir ... jupi : )
Po moje jih v junijkah ni nič več in nič manj kot v drugih skupinicah, smo morda me nekoliko bolj odprte in si poročamo o vseh težavah, kar se mi sicer zdi odlično. Priznam - zanje sem prej povedala vam kot pa celo partnerju, da se o ginekologu sploh ne pogovarjamo user posted image . Predvidevam tudi, da so v drugih skupinah punce počakale prve preglede in dobre novice preden so se včlanile. Nekaj od tega enostavno mora bit, sej pa menda ni ta junij zaklet user posted image Ne sme bit!

soncica8 poskusi na povsem naraven način ... s tamponom, ki si ga namočila v navaden probiotičen jogurt in pusti enih 15, 20 minut učinkovati in ponovi kakšne 2, 3 dni zapored. Jaz sem vedno v času vnetij uporabljala to in je delovalo bolje kot katerokoli mazilo ali svečke, pa še povsem naravno in brez tveganj - garantiram :). Sedaj pa mi žal zaradi krvavitve in bolečin ni bilo ravno najbolj prijetno uporabljati tampon, drugače bi zagotovo.
p.s. hvala za povratno info glede pregleda, bom danes malo lažje spala.

(odgovor članu soncica8)
Neposredna povezava do sporočila: 397
2.11.2014 20:25:07   
Dgirl
Tan3ita user posted image probaj čim bolj mirovati. Pocivaj. Če hodiš v sluzbo bodi jutri doma.
Ceprav govorijo da kao pri splavu ne mors pomagat al skaces al ležiš. Js vseen mislim da če kaj res ni hudo narobe, da lahko s pocivanjem pomagaš. Moja mami mi je povedala eno zgodbo od njene znanke. V Sloveniji je sla na ne vem kok umetnih oploditev in je bil vedno ss. Tudi vedno so jo kmalu pošiljali delat. Potem se je odločila, da gre placnisko na Češko in tam je praksa taka, da morajo lezat zelo dolgo časa. Nic okol skakati. In se ji je prijelo. Zato nekaj je na tem. Sej ne rečem, če so ksne genske napake pri plodu itd. pol itk to ne pomaga. Če je pa tko vse ok, pa sigurno mirovanje bolj pomaga kot če tam tečeš maraton.

Drugače je pa tudi meni po cele dneve slabo. In pijem ingverjev čaj. In pomaga, omili zadevo. Me pa tudi bolii spodaj vsake toliko. Sm brala na netu da naj bi bilo to normalno. Izcedka rdečega rjavega ni več. Hvala bogu.

(odgovor članu soncica8)
Neposredna povezava do sporočila: 398
2.11.2014 21:36:59   
wish87
Ojla souser posted image
Pa so prazniki in podalšan vikend za nami...men je tole čist prehitr minilo user posted image Vreme je blo super in tale sonček me je dobro napolnil s pozitivno energijo user posted image Vse bi bilo popolno, če mi nebi bilo slabo user posted image Sicer je že bolše...ni mi več slabo prou cele dneve, ampak samo popoldne, včasih tut samo zvečer...še kak teden, 14 dni pa upam, da minejo dokončno!!
Jutri vstopim v 10. teden user posted image , v torek pa imam pregled in reeees že komi čakam. Trebuh mam pa kot da sem že v 20.tednov user posted image sm ugotovila, da nam tokrat ne bo uspelo skrivat do nuhalne tako kot prvič! Sm že opazila poglede ljudi proti mojemu trebuhu, pa so še previdni in ne upajo uprašat (in prou je tko) user posted image
Moji izcedki so se umirili (trkam na les) in upam, da tako ostane! Vsem s podobnimi težavami pa želim, da se tut umiri in seveda da je z pikicami vse OK! Jst tut mislim, da smo me pač bol odkrite punce, ki rade čvekamo in si povemo več, kot ostale iz drugih skupin. Gotovo pa ne odstopamo od povprečja in da imajo tut ostale težave, pa se o njih pač ne piše! Za vse s težavami user posted image user posted image user posted image
Zdej grem pa spat, ker sem izmučenaaaa user posted image

(odgovor članu Dgirl)
Neposredna povezava do sporočila: 399
2.11.2014 22:00:36   
biba88
hej punce!! meni je bil res prelep vikend...sem bol pospravljala pa uživala...delamo podn pol pa ni časa za na izlet ( jezna)....jest sem vstopila v 6 teden hihihi
no vsaj po m podatkih.....še 17 dni do pregleda iiiiiii....upam da bo vse ok in čebo bom verjetno povedala hčerki ker me že zdaj vsi gledajo v trebuh....sem kit...sej isto je blo prvo nosečnot
moji N znaki so : obilen apetit(ja pojedla bi vse pa vse je 100krat boljšega okusa) alergija se je razširila po celem telesu sem 3d zemljevid (gore doline...) napihnjenost kjub temu da se izogibam vsemu kar napenja in napihuje
in donatu (še kak nasvet za ublažitev)....zaenkrat mi pašejo ful dolgi sprehodi....

IZCEDK Iupam vsem da se neha tole....(in da se ostalim ne začne)......mislim na vas....user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image
soncnica meni pomaga canesten intimno milo ga vsak dan uporabljam in od takrat nimam težav...prej pa...oh ja.....sem uporabljala canasten (nisem bla N) skosuser posted image pa če ni bolš ti pripočam canasten da se ti ne razvije v kako bakterijsko vnetje ki user posted image
ni nič v prid.user posted image

(odgovor članu wish87)
Neposredna povezava do sporočila: 400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?