Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: IVF / ICSI - okt-nov-dec 2014 + zamrznjenčki 26.10.2014 12:15:51
|
|
|
|
ely85
|
Sunprincess ne poste se nism dobila tko da tud nevem kok jih bo niti kdaj dobim po posti ....upam da kmal ....hvala za odgovor
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - okt-nov-dec 2014 + zamrznjenčki 26.10.2014 13:20:58
|
|
|
|
Stars619
|
Glede zamrznjenčkov je po moje res vsepovsod drugače. Pri nas morajo te, ki imajo zamrznjenčke, počakati to in še naslednjo , tako da šele čez 2 meseca pridejo ponj.
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - okt-nov-dec 2014 + zamrznjenčki 26.10.2014 17:34:59
|
|
|
|
SemSonce
|
Pozdravljene, kako ste? Kaj mi lahko tiste ki ste že mamice mal pomagate. Sej sem prebrala že marsikaj sam me zanimajo se vase izkušnje. Jutri bom 6t 1/7 in imam že prvi ultrazvok. Mislite da bi se moralo že kej videti, slišati utrip. Kr nevem kako bom dočakala da vidim to malo bitjece, drzte pesti da bo vse ok
|
|
RE: IVF / ICSI - okt-nov-dec 2014 + zamrznjenčki 26.10.2014 18:02:36
|
|
|
|
sunprincess
|
Jaz imam UZ v 6t4d...in ene so rekle,da se lahko že vidi,enim se pa še ni videlo. To so ravno tisti dnevi,ki so na meji. Po moje boš srečka, če kaj vidiš, bi se pa jaz pripravila raje, da ne boš, da te ne bo potem skrbelo, zakaj nič ne vidiš. Če pa boš slučajno kaj videla, bo pa to lepo presenečenje
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - okt-nov-dec 2014 + zamrznjenčki 26.10.2014 18:24:19
|
|
|
|
SemSonce
|
Sej to me res najbolj skrbi da ne bo nnič videti in pol vem kak neprespan teden me čaka do drugega pregleda naslednji teden na GK lj. Ma tud to bom dala skozi, samo da bi bilo z malim vse super. In kako se kej ti pocutis? Jaz že gledam otroške sobice, vvozičke...mam že vse izbrano
|
|
RE: IVF / ICSI - okt-nov-dec 2014 + zamrznjenčki 26.10.2014 18:32:44
|
|
|
|
zoja123
|
jaz sem pa ponoči dobila krče kot pred menstruacijo in jih po malem cutim ze celi dan, je pa 5 dan po etju in nekje 7 dni pred predvideno menstruacijo. Celo noc nisem mogla spati, ker sem se sekirala, da zagotovo ni uspelo. Dostikrat namrec cutim menstruacijo ze kak teden prej tako kot danes...ehhh :(
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - okt-nov-dec 2014 + zamrznjenčki 26.10.2014 18:45:44
|
|
|
|
SemSonce
|
Zoja ne obupuj, jaz sem imela po malem krče skos, tudi od enega 5 dne naprej. Kak dan cel dan, kakšen dan nič, sem imela SNOS občutek da se bo ulilo. Se zdej jih imam, sam to je normalno in če se ugotovi nosečnost dobiš potem tablete proti temu, boscopan. Tako da le brez skrbi naprej, bodi pozitivna Navijam za plusek
|
|
RE: IVF / ICSI - okt-nov-dec 2014 + zamrznjenčki 26.10.2014 18:47:22
|
|
|
|
Stars619
|
SemSonce, jaz sem imela prvi uz šele pri 9t, pa sem jo vprašala, če lahko pridem kaj prej in je rekla, da nima smisla, da vedno naročajo 8 ali 9t, ko se vse lepo vidi! Meni se je takrat zdela to cela večnost, ampak je tudi to minilo in potem sem dobila že prvo slikico! Nepozabni trenutki sreče!!!;) Zoja, poskušaj razmišljati pozitivno in odmisliti vso negativo. Vem, da je lahko govorit in težje naredit, ampak vsi ti krči, čudni občutki so lahko to kar si želiš ali pa nasprotno - nažalost! Saj bo!!! Držimo pesti tudi zate, da vam vsem uspe!!!
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - okt-nov-dec 2014 + zamrznjenčki 26.10.2014 19:09:01
|
|
|
|
sunprincess
|
Zoja, jaz sem imela še par dni po pozitivne testu močne krče...samo sem se jih že od prej od injekcij navadila,da sploh nisem polagala pozornosti nanje...vidiš, pa je vseeno uspelo...navijam zate.. SemSonce, a resss ? Jah, jaz bi tudi rada zbirala, pa ne morem,dokler ne vidim ali bo en srček,ali dva :D Ogledujem pa vse z veseljem :) Katero sobico in voziček,pa imaš zbrano? Ja vem...firbec
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - okt-nov-dec 2014 + zamrznjenčki 26.10.2014 19:40:35
|
|
|
|
ely85
|
Ojla punce, jst sem tok slabe volje in vsa objokana vam pisem ,sem sla prej na wc in se mi je vlila svetlo rdeca kri ,ni kot pri M ko tece je bolj zacetek tko da mislim da mi ni uspelo in da nebom rabila testa sploh delat tezko pa vrjamem da je vgnezditev ker mislim da spet nebi smela bit svetlo rdece barve...
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - okt-nov-dec 2014 + zamrznjenčki 26.10.2014 19:56:01
|
|
|
|
sunprincess
|
Koliko dni si po transferju?
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - okt-nov-dec 2014 + zamrznjenčki 26.10.2014 19:56:29
|
|
|
|
SemSonce
|
Ely ne prehitevaj, veliko jih je melo kake krvavitve in je blo vseeno vse OK. Pocakaj se in bos videla naslednje dni kako bo, misli poZitivno. Zsunprincess, voZicek je definitivno peg perego gt3, mi je Vsec ze odkar sva zacela planirat dojencka. . Sobico sem nasla pa eno na Malih Vragcih, sej ti ne znam tocno povedat ktera je, je pa kombinacija bele in svetlo rjave barve z motivi sloncka. Sej vem da prehitevam ampak sem vedno rada prej prpravlena, Sicer pa se ne nakupujem, samo ogledujem . Ja drZizm pesti da bos mela dva, dvojna sreca
|
|
RE: IVF / ICSI - okt-nov-dec 2014 + zamrznjenčki 26.10.2014 19:58:21
|
|
|
|
ely85
|
21.10 sem imela et zdej nevem ce se dan et ja steje ali ne...
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - okt-nov-dec 2014 + zamrznjenčki 26.10.2014 20:19:37
|
|
|
|
Stars619
|
Ely, ne obupaj še! Ni nujno, da je najhujše!! Bodi pozitivna, glavo gor! Če pa se ne bo izšlo pa bova šli v nov boj skupaj. Tu nas je še veliko, ki bomo šle v nov postopek! Ampak me bomo vse držale pesti, da ti rata!!!! Hehe, SemSonce, mi smo imeli ta voziček za tamalo!;)))) Svetoven voziček, pravijo da je bmw med vozički!;) Mi smo bili izredno zadovoljni, je pa res, da je zeloooo velik in v naš velik avto je šel super, v tamanjšega pa ne! To je pač edino, kar je nekaterim v oviro!
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - okt-nov-dec 2014 + zamrznjenčki 26.10.2014 20:19:46
|
|
|
|
valy25
|
Sem sonce najprej še čestitke za nosečnost. Glede ultrazvoka- imela sem ga pri 6t 2/7 in se je vidla samo gestacijska vrečka, utrip pa še ne... Ely 85 pomojem ni še nič dorečenega. V bistvu je lahko vgnezditvena. Jaz sem imela krvave izcedke dolgih prvih 16 tednov nosečnosti pa je bilo vse okej. Bikca že veš kdaj boš začela s postopkom? Jaz upam, da bo šlo vse po sreči in se bom med 20. in 25. novembrom začela špikati. Punce, ki ste pri dr. Rešu, a mogoče veste do kdaj dela v decembru in do kdaj še sprejema paciente za postopek v letošnjem letu?
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - okt-nov-dec 2014 + zamrznjenčki 26.10.2014 20:29:34
|
|
|
|
sunprincess
|
Ely85, to ni slišati ravno dobro, samo jaz bi še malo počakala. sem v skupini junijke 2015,in jih ima veliko problem s krvavitvami. Prav tako sem brala o eni punci,ki je krvavela, plus imela negativen test, pa je bil krven pozitiven. Upam, da se ti krvavitev ustavi...
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - okt-nov-dec 2014 + zamrznjenčki 26.10.2014 20:29:36
|
|
|
|
JedKa
|
Ely85 vse bo ok! Mislim nate in ti želim, da se neha una rdeča stvar in je samo en nenevaren izcedek! Drži se! Moje zize so mehke ko puding, danes me grlo boli, malo me zebe, malo obliva... Krči oz. bolečine pa tako kot že 3 dni. Si pa non stop ponavljam, da lahko kakršenkoli znak zavaja in ni še vse izgubljeno...
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - okt-nov-dec 2014 + zamrznjenčki 26.10.2014 20:59:38
|
|
|
|
Corse
|
semsonce sem videla srcek, 6t5dni. ely, punca...drzi se. Mocno upam, da je to krvavitev, ki pomeni ugnezditev in je pikica trcila ob kaksno zilo. za tvojo pikico
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - okt-nov-dec 2014 + zamrznjenčki 26.10.2014 21:45:38
|
|
|
|
SemSonce
|
Punce glede voZicka ni vec debate, gt3 bo in pika, zsem Ze mojmu povedala da ce naau zsou v avto bo treba pa avto menjat Jutri upam da bo kej videt, se pa prpravljam tudi na moznost da je preihitro in bo treba zse kak teden pocakat. Upam sam da bo vse OK.
|
|
RE: IVF / ICSI - okt-nov-dec 2014 + zamrznjenčki 27.10.2014 7:27:49
|
|
|
|
Corse
|
SemSonce, tudi mi smo imeli pri prvi punci Gt3, kupili smo ga v šiški, v redu je, sam veliiiik ko se zloži, res, pa imamo vedno karavane, je bilo potem komaj kaj prostora še za psa Ely kako, je kaj bolje? Držim pesti....
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - okt-nov-dec 2014 + zamrznjenčki 27.10.2014 8:35:48
|
|
|
|
sunprincess
|
Ely, javi se...kako je? SemSonce, navijamo za srček
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - okt-nov-dec 2014 + zamrznjenčki 27.10.2014 8:40:28
|
|
|
|
*storm*
|
ely, tudi jaz držim pesti, da je bila le vgnezditvena ali pa samo kaka zmešnjava hormončkov! Javi se in upam, da si ok! Pa saj, kaj ni za m še malce prekmalu?
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - okt-nov-dec 2014 + zamrznjenčki 27.10.2014 8:47:29
|
|
|
|
Aleda
|
ely- meni se tudi zdi da bi blo prehitro za Kako je danes?Držim pesti zate SemSonce- ko sem jaz šla prvič na uz je bila tudi vidna samo gestacijska vrečka, potem ko sem šla naslednjič pa je lepo bil srček. Jaz takrat še vedla nisem nič okoli tega srčka, da ga eni že vidjo, eni ne... pa je bila ena skrb manj.
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - okt-nov-dec 2014 + zamrznjenčki 27.10.2014 8:52:38
|
|
|
|
ely85
|
Zivjo punce ...celo noc sem pokonc bla na wc-ju...tekl je po malem do 00.30 h pol pa gosti rjavi izcedki ,glava me boli nenormalno po trebuhu me reze kot da se bo orng vlilo ma naj se ze vlije sem res ze cisto brez upanja da bo....bom sla pa v nove boje spet...Pa se rekla sem si da se nebom sekirala da itak ne uspe v prvo ampak mi ni uspel da se ne sekiram hvala punce za spodbudne besede drzim prstke da vam uspe,upam da vas nism kej prestrasla pa otezila cakanje z mojimi problemi ....
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - okt-nov-dec 2014 + zamrznjenčki 27.10.2014 10:53:04
|
|
|
|
sunprincess
|
Ja saj to,da se je krvavitev ustavila je ok...mogoče si imela kak hematomček?
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 5 vzrokov za bolečino pri ovulacijiNe glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
Kdaj po porodu ponovna nosečnost?smejčicapred enim letom (
9%)
po enem letu (
23%)
po dveh letih (
28%)
po treh letih (
17%)
po štirih letih (
9%)
kasneje (
14%)
Število vseh glasov: 214Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!