|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo AVGUSTA 2014
24.8.2014 21:31:57   
ancy69
Ma jaz mam itak znake da bo user posted image prisla...dons pozrem vse kar vidm :)

(odgovor članu Anaina)
Neposredna povezava do sporočila: 426
24.8.2014 22:31:50   
Sassika
Se moj podpis o probavanju ziz haha...jaz si merim ze tri dni temperaturo in jo mam 37 drugac se ne pocutim slabo,prehlajrno al karkoli. Sem pa danes cel dan na sejmu v radgoni hofila me pa noge bolijo :))))) je pa dragi prisel na idejo da bi tudi on zacel elevit jemat haha ;D se danes od jutri pa le se 5 dni do izostanka ce bo...glede na vse kar sem pojedla danes se po trebuhu sodec cutim noseco ze vsaj tri mesece ;)) malo za šalo pa lahko noc user posted image

(odgovor članu Anaina)
Neposredna povezava do sporočila: 427
25.8.2014 9:06:49   
tajazan
Ancy69 sj zato pa smo tle da se spodbujamo a ne??? ker vemo kako je ko čakamo na pluske...js še kr mislm da ti je ratal :)

(odgovor članu ancy69)
Neposredna povezava do sporočila: 428
25.8.2014 9:36:03   
maja2014
Držim pestke za vse, ki še čakate user posted image

(odgovor članu tajazan)
Neposredna povezava do sporočila: 429
25.8.2014 9:38:47   
ancy69
Ja res je :) sam lahko mas se vec znakov pa bos zase zmer pesimisticen.....za druge bos pa 100% da jim je uspelo :) saj nas cisto malo se loci od resnice :) jaz sem tko nestrpna da razmisljam da bi sla zdele s tamalo pes do lekarne po babycheck....za petek ali soboto pa si bustim cb digital :) sj vem da je prekmal da jutri zjutraj naredim....ampak....zenske pac :) haha

(odgovor članu tajazan)
Neposredna povezava do sporočila: 430
25.8.2014 9:44:18   
SU
Punce se mi kar smeji, ko vas berem... kot bi sebe brala: pa se mi zdi, da ta mesec pa bo nekaj, pa čez 5 minutk spet, da itak ni nič in tako naprej vsako uro in vsak dan... user posted image Je pa kolegica 10 dni nazaj rodila in zdej mam skoz v glavi: jst bi tut!! Pa gldam njene fotke s sinčkom... Lepo, res lepo. Komaj čakam, da nama rata! No, sej konec tedna bom vedla na čem sem ta mesec... Se mi pa zdi, da sem imela prejšnji cikel res vgnezditveno pa, da potem vseeno ni blo nič... user posted image Ker tko me moja M še ni hecala... zdej pa spet ne vem... tko, da se pridružujem vašim občutkom... user posted image Pravijo: dokler se ne ulije je še šansa! user posted image

(odgovor članu ancy69)
Neposredna povezava do sporočila: 431
25.8.2014 9:46:15   
tajazan
Seveda lahko probaš...tud če je - je še vedno upanje dokler ni user posted image ...baby check mini pa tako baje zazna zelo majhno količino hormona...tko da če boš probala le javi :)

(odgovor članu ancy69)
Neposredna povezava do sporočila: 432
25.8.2014 10:50:38   
Melanie1
Bom rekla takole. Tudi če se ti prikaže user posted image ali vsaj nekaj temu podobnega, si lahko še vedno noseča.
To se je meni zgodilo v prvi nosečnosti. user posted image je prišla točno na dan in trajala 3 dni, bila je šibkejša kot ostale, ampak še vedno dovolj konkretna. Se spomnim, da sem bila zelo razočarana, ko sem jo zagledala. user posted image , ker sem bila 100% prepričana, da sem noseča. In veste kaj? Moj instinkt je bil vseeno pravilen. V bistvu sem najprej opazila, da se moje (.)(.) zelo čudno obnašajo. In sem skočila do lekarne po CB. In seveda se je takoj izrisal velik plusek. Nosečnost mi je ostala v čudovitem spominu, potekala je brez kakršnihkoli težav. user posted image

(odgovor članu tajazan)
Neposredna povezava do sporočila: 433
25.8.2014 11:21:17   
Dgirl
Oooo Dobro da ste me dobile punce. Od jutri si merim bazalnouser posted image . Pol bom vsaj pripravljena.

Js znakov nekih nimam. Joske si slatam in me ne bojijouser posted image . Tko da upanje se vedno je. Sam bolj majhno.

< Sporočilo je popravil Dgirl -- 25.8.2014 11:23:12 >

(odgovor članu Melanie1)
Neposredna povezava do sporočila: 434
25.8.2014 11:42:56   
tajazan
Js tud brez kakršnega koli znaka...prejšn mesec ko sem pa skos razmišljala o tem pa znakov kukr hočš :) ja ženske smo pač take :)
Še malo pa bomo vse vedle pr čem smo ;)

(odgovor članu Dgirl)
Neposredna povezava do sporočila: 435
25.8.2014 11:53:38   
Sassika
Saj še par dni zdržimo :) js test delam v nedeljo zjutraj ce izostane,dobit jo moram v petek. Sicer ce je ne bo,lahko itak vem,samo se potrditev bom rabila :) ancy ti ga bos ze? V glavnem zelim ti da bo user posted image user posted image :)

(odgovor članu tajazan)
Neposredna povezava do sporočila: 436
25.8.2014 12:47:20   
Dgirl
Do nedelje bomo že vse vedele ja. Samo se res vleče. Js bi rada že zdj vedelauser posted image . Katero folno kaj jeste? Ali se kaj drugega ki bi pripomoglo k nosečnosti?

(odgovor članu Sassika)
Neposredna povezava do sporočila: 437
25.8.2014 12:49:02   
tajazan
Ja res je...js še dobr da sem po cele dneve v službi tko da tud možnosti nimam do lekarne pridt...če ne bi verjetno že jutr lulala v lonček :)
Jaz ne jem nobene folne še zaenkrat

(odgovor članu Dgirl)
Neposredna povezava do sporočila: 438
25.8.2014 13:10:08   
Dgirl
Tajazan a Ceprou mas šele v soboto d dan bi jutr lulalauser posted image .
A sm js mal cudna da js pa sploh nocm testa delat. Sem raje v nevednosti do sobote. Ker me to vedno tok v minus spravi.

(odgovor članu tajazan)
Neposredna povezava do sporočila: 439
25.8.2014 13:14:42   
Melanie1
Ma, grozne ste. user posted image Se bom še nalezla te vaše neučakanosti. Sem prejle kolovratila po internetni strani CB. Še dobro, da ga nimam doma. Ma, ne kupim ga do petka. In pika!!! user posted image
Drugače sem ta teden na dopustu, da ujamemo še zadnje skupne dni pred pričetkom novega šolskega leta. Pa še najmlajši pišotek je zbolel. Vročina 38.5. Ne vem, od kod se je vzela. user posted image

(odgovor članu tajazan)
Neposredna povezava do sporočila: 440
25.8.2014 13:18:24   
Melanie1

IZVIRNO SPOROČILO: Dgirl

Do nedelje bomo že vse vedele ja. Samo se res vleče. Js bi rada že zdj vedelauser posted image . Katero folno kaj jeste? Ali se kaj drugega ki bi pripomoglo k nosečnosti?

Jaz sem na Elevitu. V bistvu že od prejšnjega meseca, vendar ga nisem jemala prav dosledno. Sedaj ga pijem redno.

(odgovor članu Dgirl)
Neposredna povezava do sporočila: 441
25.8.2014 13:18:53   
tajazan
Ja itak da bi...ampak nimam možnosti sj pravm da sploh pridm do testov :)
Ja v prvi nosečnosti mi je pokazal že 4 dni pred user posted image ...ampak zdj bom pa res počakala do nedelje...pa da vidmo...

(odgovor članu Melanie1)
Neposredna povezava do sporočila: 442
25.8.2014 13:40:49   
Sassika
Bomo v nedeljo vse lulale v lončke user posted image tudi js sm raje se par dni v upanju cetudi bo user posted image prisla da bo manj za cakat spet do ovulacije :)

(odgovor članu tajazan)
Neposredna povezava do sporočila: 443
25.8.2014 14:12:21   
angelsi
Hehehehe...prav nasmejale ste me, ko vse čakate na user posted image user posted image user posted image . Jaz pa sem te dni čakala, pozitiven ovulacijski test in sem jih kar nekaj pokurila in končno mi je včeraj pokazalo 2 črtici user posted image user posted image in zdaj pridno user posted image user posted image . Bom pa tudi čez 14 dni čakala na user posted image user posted image ...punce, držim pesti za vas, da vam v avgustu uspe......

(odgovor članu ancy69)
Neposredna povezava do sporočila: 444
25.8.2014 15:18:59   
Sassika
Angelsi enako tudi zateuser posted image da uspe. user posted image

(odgovor članu angelsi)
Neposredna povezava do sporočila: 445
25.8.2014 16:02:45   
Tikie
Punce tudi jaz navijam za vas, da vse zagledate same pluske user posted image
angelsi katere teste pa uporabljaš?Kdaj si začela delat prvega in na koliko časa si delala?

(odgovor članu Sassika)
Neposredna povezava do sporočila: 446
25.8.2014 16:07:00   
Anonimen
evo, da se malo javim. My calendar mi pravi, da rabim čakat samo še 3 dniuser posted image v bistvu v četrtek je dan d, bo 26. dnevni cikel naokoli. Pa bomo videli. Mi je pa smotano, ker je ravno tako, da mojega ni zjutraj doma, jst pa tut pol v službo... je pa težko da bi bla tok časa tiho, da oba prideva domov, da mu pa po telefonu povem mi je pa tut dizaster user posted image zato pa pravim, da bi najraje počakala do vikenda, čeprav bom tudi tako kot Sassika že prej vedela da je to to, test bo samo potrditev... Upam, da mam prav...

Zize so še vedno kar precej boleče, opažam, da zjutraj manj, tekom dneva se pa bolečina stopnjuje...

jst ko se spomnim, vzamem Folno kislino od Sensilaba. To je zaenkrat. Elevit bolj priporočajo ko enkrat zanosiš, ker ima več vitaminov in mineralov v sebi, ampak je bilo meni po njih grozno slabo... pa sem od večih slišala, da povzročajo še dodatne slabosti. Pa ful težko sem šla na wc, ker ima noter tok veliko železa in posledično zapira... tko da ne vem... prejšnjo N sem imela kar Sensilabovo folno kislino, pa Donat sem pila, zaradi magnezija.

bodite pridne, pa fajn se za zize šlatajte!! user posted image user posted image

anonimna user posted image user posted image

(odgovor članu Sassika)
  Neposredna povezava do sporočila: 447
25.8.2014 16:13:06   
Sassika
Kaj sele jaz...ce bo ta mesecuser posted image user posted image sem si zadala da bom do 8.9 tiho ker takrat ma dragi roj.dan in bi mu podarila copatke...japajade zahrulila bi s testom v roki da bi še tašča slišala :D . Pa povejte mi jemljem amoksiklav a sem zaspana od antibiotikov ali pa...ko bi vsaj bilo drugo :D zaspim v sekundi da grem ze sebi na zivce zdaj sem v sluzbi in jst be morem vec. Smpak pise stranski ucinek utrujenost ja user posted image neenormalna v glavnem.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 448
25.8.2014 17:48:37   
angelsi
Sassika hvala...tudi zate user posted image . Tikie 3 dni sem delala teste. Preko neta sem naročila proMatris One Step teste....zdaj pa držim pesti....

< Sporočilo je popravil angelsi -- 25.8.2014 17:50:32 >

(odgovor članu Sassika)
Neposredna povezava do sporočila: 449
25.8.2014 18:02:36   
ancy69
Ah nic ne bom prej testov delala...sem jih ze preveckrat :) pa tko k sm mela par dni nazaj obcutek da sigurn neki je ga zdej nimam vec...spika me nic vec, prsi me xist mal bolijo tko k ponavad pred tecko....tista krvavitev pa tud ne vem...ker am prejsnje dni dost o vgnezditvi prebrala pa je pomoje blo mal prekmal da bi bilo to...po izracunih 8 dni po ovulacoji...ce je bla takrat sploh ovulacija...uglavnem...kar bo pa bo :)

(odgovor članu angelsi)
Neposredna povezava do sporočila: 450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?