Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: II pričakujemo AVGUSTA 2014 24.8.2014 21:31:57
|
|
|
|
ancy69
|
Ma jaz mam itak znake da bo prisla...dons pozrem vse kar vidm :)
|
|
|
|
RE: II pričakujemo AVGUSTA 2014 24.8.2014 22:31:50
|
|
|
|
Sassika
|
Se moj podpis o probavanju ziz haha...jaz si merim ze tri dni temperaturo in jo mam 37 drugac se ne pocutim slabo,prehlajrno al karkoli. Sem pa danes cel dan na sejmu v radgoni hofila me pa noge bolijo :))))) je pa dragi prisel na idejo da bi tudi on zacel elevit jemat haha ;D se danes od jutri pa le se 5 dni do izostanka ce bo...glede na vse kar sem pojedla danes se po trebuhu sodec cutim noseco ze vsaj tri mesece ;)) malo za šalo pa lahko noc
|
|
|
|
RE: II pričakujemo AVGUSTA 2014 25.8.2014 9:06:49
|
|
|
|
tajazan
|
Ancy69 sj zato pa smo tle da se spodbujamo a ne??? ker vemo kako je ko čakamo na pluske...js še kr mislm da ti je ratal :)
|
|
|
|
RE: II pričakujemo AVGUSTA 2014 25.8.2014 9:36:03
|
|
|
|
maja2014
|
Držim pestke za vse, ki še čakate
|
|
|
|
RE: II pričakujemo AVGUSTA 2014 25.8.2014 9:38:47
|
|
|
|
ancy69
|
Ja res je :) sam lahko mas se vec znakov pa bos zase zmer pesimisticen.....za druge bos pa 100% da jim je uspelo :) saj nas cisto malo se loci od resnice :) jaz sem tko nestrpna da razmisljam da bi sla zdele s tamalo pes do lekarne po babycheck....za petek ali soboto pa si bustim cb digital :) sj vem da je prekmal da jutri zjutraj naredim....ampak....zenske pac :) haha
|
|
|
|
RE: II pričakujemo AVGUSTA 2014 25.8.2014 9:44:18
|
|
|
|
SU
|
Punce se mi kar smeji, ko vas berem... kot bi sebe brala: pa se mi zdi, da ta mesec pa bo nekaj, pa čez 5 minutk spet, da itak ni nič in tako naprej vsako uro in vsak dan... Je pa kolegica 10 dni nazaj rodila in zdej mam skoz v glavi: jst bi tut!! Pa gldam njene fotke s sinčkom... Lepo, res lepo. Komaj čakam, da nama rata! No, sej konec tedna bom vedla na čem sem ta mesec... Se mi pa zdi, da sem imela prejšnji cikel res vgnezditveno pa, da potem vseeno ni blo nič... Ker tko me moja M še ni hecala... zdej pa spet ne vem... tko, da se pridružujem vašim občutkom... Pravijo: dokler se ne ulije je še šansa!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo AVGUSTA 2014 25.8.2014 9:46:15
|
|
|
|
tajazan
|
Seveda lahko probaš...tud če je - je še vedno upanje dokler ni ...baby check mini pa tako baje zazna zelo majhno količino hormona...tko da če boš probala le javi :)
|
|
|
|
RE: II pričakujemo AVGUSTA 2014 25.8.2014 10:50:38
|
|
|
|
Melanie1
|
Bom rekla takole. Tudi če se ti prikaže ali vsaj nekaj temu podobnega, si lahko še vedno noseča. To se je meni zgodilo v prvi nosečnosti. je prišla točno na dan in trajala 3 dni, bila je šibkejša kot ostale, ampak še vedno dovolj konkretna. Se spomnim, da sem bila zelo razočarana, ko sem jo zagledala. , ker sem bila 100% prepričana, da sem noseča. In veste kaj? Moj instinkt je bil vseeno pravilen. V bistvu sem najprej opazila, da se moje (.)(.) zelo čudno obnašajo. In sem skočila do lekarne po CB. In seveda se je takoj izrisal velik plusek. Nosečnost mi je ostala v čudovitem spominu, potekala je brez kakršnihkoli težav.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo AVGUSTA 2014 25.8.2014 11:21:17
|
|
|
|
Dgirl
|
Oooo Dobro da ste me dobile punce. Od jutri si merim bazalno . Pol bom vsaj pripravljena. Js znakov nekih nimam. Joske si slatam in me ne bojijo . Tko da upanje se vedno je. Sam bolj majhno.
< Sporočilo je popravil Dgirl -- 25.8.2014 11:23:12 >
|
|
|
|
RE: II pričakujemo AVGUSTA 2014 25.8.2014 11:42:56
|
|
|
|
tajazan
|
Js tud brez kakršnega koli znaka...prejšn mesec ko sem pa skos razmišljala o tem pa znakov kukr hočš :) ja ženske smo pač take :) Še malo pa bomo vse vedle pr čem smo ;)
|
|
|
|
RE: II pričakujemo AVGUSTA 2014 25.8.2014 11:53:38
|
|
|
|
Sassika
|
Saj še par dni zdržimo :) js test delam v nedeljo zjutraj ce izostane,dobit jo moram v petek. Sicer ce je ne bo,lahko itak vem,samo se potrditev bom rabila :) ancy ti ga bos ze? V glavnem zelim ti da bo :)
|
|
|
|
RE: II pričakujemo AVGUSTA 2014 25.8.2014 12:47:20
|
|
|
|
Dgirl
|
Do nedelje bomo že vse vedele ja. Samo se res vleče. Js bi rada že zdj vedela . Katero folno kaj jeste? Ali se kaj drugega ki bi pripomoglo k nosečnosti?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo AVGUSTA 2014 25.8.2014 12:49:02
|
|
|
|
tajazan
|
Ja res je...js še dobr da sem po cele dneve v službi tko da tud možnosti nimam do lekarne pridt...če ne bi verjetno že jutr lulala v lonček :) Jaz ne jem nobene folne še zaenkrat
|
|
|
|
RE: II pričakujemo AVGUSTA 2014 25.8.2014 13:10:08
|
|
|
|
Dgirl
|
Tajazan a Ceprou mas šele v soboto d dan bi jutr lulala . A sm js mal cudna da js pa sploh nocm testa delat. Sem raje v nevednosti do sobote. Ker me to vedno tok v minus spravi.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo AVGUSTA 2014 25.8.2014 13:14:42
|
|
|
|
Melanie1
|
Ma, grozne ste. Se bom še nalezla te vaše neučakanosti. Sem prejle kolovratila po internetni strani CB. Še dobro, da ga nimam doma. Ma, ne kupim ga do petka. In pika!!! Drugače sem ta teden na dopustu, da ujamemo še zadnje skupne dni pred pričetkom novega šolskega leta. Pa še najmlajši pišotek je zbolel. Vročina 38.5. Ne vem, od kod se je vzela.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo AVGUSTA 2014 25.8.2014 13:18:24
|
|
|
|
Melanie1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dgirl Do nedelje bomo že vse vedele ja. Samo se res vleče. Js bi rada že zdj vedela . Katero folno kaj jeste? Ali se kaj drugega ki bi pripomoglo k nosečnosti? Jaz sem na Elevitu. V bistvu že od prejšnjega meseca, vendar ga nisem jemala prav dosledno. Sedaj ga pijem redno.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo AVGUSTA 2014 25.8.2014 13:18:53
|
|
|
|
tajazan
|
Ja itak da bi...ampak nimam možnosti sj pravm da sploh pridm do testov :) Ja v prvi nosečnosti mi je pokazal že 4 dni pred ...ampak zdj bom pa res počakala do nedelje...pa da vidmo...
|
|
|
|
RE: II pričakujemo AVGUSTA 2014 25.8.2014 13:40:49
|
|
|
|
Sassika
|
Bomo v nedeljo vse lulale v lončke tudi js sm raje se par dni v upanju cetudi bo prisla da bo manj za cakat spet do ovulacije :)
|
|
|
|
RE: II pričakujemo AVGUSTA 2014 25.8.2014 14:12:21
|
|
|
|
angelsi
|
Hehehehe...prav nasmejale ste me, ko vse čakate na . Jaz pa sem te dni čakala, pozitiven ovulacijski test in sem jih kar nekaj pokurila in končno mi je včeraj pokazalo 2 črtici in zdaj pridno . Bom pa tudi čez 14 dni čakala na ...punce, držim pesti za vas, da vam v avgustu uspe......
|
|
|
|
RE: II pričakujemo AVGUSTA 2014 25.8.2014 15:18:59
|
|
|
|
Sassika
|
Angelsi enako tudi zate da uspe.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo AVGUSTA 2014 25.8.2014 16:02:45
|
|
|
|
Tikie
|
Punce tudi jaz navijam za vas, da vse zagledate same pluske angelsi katere teste pa uporabljaš?Kdaj si začela delat prvega in na koliko časa si delala?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo AVGUSTA 2014 25.8.2014 16:07:00
|
|
|
|
Anonimen
|
evo, da se malo javim. My calendar mi pravi, da rabim čakat samo še 3 dni v bistvu v četrtek je dan d, bo 26. dnevni cikel naokoli. Pa bomo videli. Mi je pa smotano, ker je ravno tako, da mojega ni zjutraj doma, jst pa tut pol v službo... je pa težko da bi bla tok časa tiho, da oba prideva domov, da mu pa po telefonu povem mi je pa tut dizaster zato pa pravim, da bi najraje počakala do vikenda, čeprav bom tudi tako kot Sassika že prej vedela da je to to, test bo samo potrditev... Upam, da mam prav... Zize so še vedno kar precej boleče, opažam, da zjutraj manj, tekom dneva se pa bolečina stopnjuje... jst ko se spomnim, vzamem Folno kislino od Sensilaba. To je zaenkrat. Elevit bolj priporočajo ko enkrat zanosiš, ker ima več vitaminov in mineralov v sebi, ampak je bilo meni po njih grozno slabo... pa sem od večih slišala, da povzročajo še dodatne slabosti. Pa ful težko sem šla na wc, ker ima noter tok veliko železa in posledično zapira... tko da ne vem... prejšnjo N sem imela kar Sensilabovo folno kislino, pa Donat sem pila, zaradi magnezija. bodite pridne, pa fajn se za zize šlatajte!! anonimna
|
|
|
|
RE: II pričakujemo AVGUSTA 2014 25.8.2014 16:13:06
|
|
|
|
Sassika
|
Kaj sele jaz...ce bo ta mesec sem si zadala da bom do 8.9 tiho ker takrat ma dragi roj.dan in bi mu podarila copatke...japajade zahrulila bi s testom v roki da bi še tašča slišala :D . Pa povejte mi jemljem amoksiklav a sem zaspana od antibiotikov ali pa...ko bi vsaj bilo drugo :D zaspim v sekundi da grem ze sebi na zivce zdaj sem v sluzbi in jst be morem vec. Smpak pise stranski ucinek utrujenost ja neenormalna v glavnem.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo AVGUSTA 2014 25.8.2014 17:48:37
|
|
|
|
angelsi
|
Sassika hvala...tudi zate . Tikie 3 dni sem delala teste. Preko neta sem naročila proMatris One Step teste....zdaj pa držim pesti....
< Sporočilo je popravil angelsi -- 25.8.2014 17:50:32 >
|
|
|
|
RE: II pričakujemo AVGUSTA 2014 25.8.2014 18:02:36
|
|
|
|
ancy69
|
Ah nic ne bom prej testov delala...sem jih ze preveckrat :) pa tko k sm mela par dni nazaj obcutek da sigurn neki je ga zdej nimam vec...spika me nic vec, prsi me xist mal bolijo tko k ponavad pred tecko....tista krvavitev pa tud ne vem...ker am prejsnje dni dost o vgnezditvi prebrala pa je pomoje blo mal prekmal da bi bilo to...po izracunih 8 dni po ovulacoji...ce je bla takrat sploh ovulacija...uglavnem...kar bo pa bo :)
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?