|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo AVGUSTA 2014
22.8.2014 14:38:34   
Anonimen
Živjo vsem skupaj!
No, pa sem se vrnila. Točno tri leta mineva kar sem vzela zadnji KT. user posted image pa še vedno od nikoder. vmes sem trikrat ugledala user posted image in trikrat zakladek tudi izgubila user posted image . Dobila službo, dala user posted image na stranski tir, potem spet dobila "veselje" do tega, pa se je spet pokazala kariera, uglavnem... z naslednjim tednom se mi izteče pogodba za DČ, zato sva se tale mesec še malo bolj posvečala drug drugemu user posted image upam, da bo (končno) obrodilo sadove...
zadnji cikel sem imela dolg 28 dni, čeprav jih imam po navadi okrog 25-26 dni. Če bom čakala na 26 dni, potem je NE PRIČAKUJEM 28.8.2014
Znaki? po moje so psihičnega izvora... (.)(.) me bolijo na pritisk, ampak ne pretirano... pa napeta sem v spodnjem delu trebuha (lahko da je tudi PMS), pa brez energije sem (to čisto brez slabe vesti pripišem vremenu). Pa prej po kosilu sem za par minut imela kovinski okus v ustih, ampak je minilo (nisem še imela te izkušnje in ne vem koliko časa to ponavadi traja)...
Vem, da če me bo kdo razumel kako se trenutno počutim, boste to zagotovo ve user posted image

smo na vezi!!
anonimna user posted image user posted image

(odgovor članu _pika_)
  Neposredna povezava do sporočila: 376
22.8.2014 18:31:04   
MauMow
user posted image A V G U S T user posted image

user posted image NE PRIČAKUJEMO, SAJ ČAKAMO NA user posted image

01.08.2014
Dgirl user posted image

02.08.2014
user posted image zvončica88 user posted image

03.08.2014
LadyJen user posted image
perla* user posted image

04.08.2014
maja2014 user posted image
SU user posted image
user posted image tara.81 user posted image

05.08.2014
user posted image MauMow user posted image

08.08.2014
kris26 user posted image

09.08.2014
nunalie user posted image

10.08.2014
angelsi user posted image

12.08.2014
_pika_ user posted image

14.08.2014
Zewa

15.08.2014
biba85 user posted image

18.08.2014
Mavrica84 user posted image
user posted image krena2 user posted image

20.08.2014
user posted image megiv user posted image

25.08.2014
chocolatecake user posted image

26.08.2014
karinna

28.08.2014
Anaina
Anonimna user posted image user posted image

29.08.2014
Anch
Sassika

30.08.2014
tajazan
Dgirl

31.08.2014
SU

avgust
mony213
user posted image tara9 user posted image

6x user posted image 12x user posted image

user posted image NAVIJAČICE user posted image
Žabinčica, Katte, _pika_, niinii, mamica deklicam, Anonimen

< Sporočilo je popravil MauMow -- 22.8.2014 18:32:07 >

(odgovor članu perla*)
Neposredna povezava do sporočila: 377
22.8.2014 19:40:23   
Dgirl
Maumow lepo da se vedno skrbniš za seznam. Kako se ti kaj počutiš? Vse ok?

Se nas je pa nabralo. Statistika se je mal pokvarila ampak vseen upam na izboljšanje.

Js nimam nobenih znakov. Kot vsak mesec. Jaz sem se pa odločila da če ta mesec ne bo, da grem k ginekologu po pomoč. Pa naj mi da nekaj. .

Anonimna ali so te po treh splavih dali na ksno preiskavo? ???

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 378
22.8.2014 19:46:18   
MauMow
Dgirl super da si se oglasila. Pa da te potolažim jaz nisem mela nobenega znaka. Drugače pa G je dobra izbira če nebi blo nič, čeprav js mislim da bo!

Dugače pa izcedki ostajajo in nestrpno čakam ponedeljek, malo živčno, in čakam če bomo vidli pikico.

< Sporočilo je popravil MauMow -- 22.8.2014 19:48:25 >

(odgovor članu Dgirl)
Neposredna povezava do sporočila: 379
22.8.2014 19:56:37   
Dgirl
Bo vse ok. Samo pozitivno misli. A bo aprilcek?user posted image
Upam da se uresničijo tvoje besedeuser posted image . Se en tedenuser posted image

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 380
22.8.2014 19:58:31   
MauMow
Sej razmišljam user posted image Jaaaa aprilček boooo če bo vse ok. TO je the best!

< Sporočilo je popravil MauMow -- 22.8.2014 20:01:51 >

(odgovor članu Dgirl)
Neposredna povezava do sporočila: 381
22.8.2014 21:46:31   
Anonimen
Anonimna ali so te po treh splavih dali na ksno preiskavo? ???

prvič sem imela splav v 22t, ker mi je popustil MV.
drugič ni bilo utripa na začetku nosečnosti
tretjič je bila prazna GV...
Praktično je bil trikrat drugačen vzrok, na preiskave pa te pošljejo po treh enakih diagnozah. kakorkoli, moja G naju je poslala na genetiko, da so opravili kariotipizacijo, dobila sva bp izvide, oba 46 kromosomov, jaz xx, moj ****, tako da z genetiko je vse ok...
Predlagala mi je še histeroskopijo, ampak sem zavrnila, ker nikoli nisem imela težav z zanositvijo (vedno je uspelo v kakšnih 3-4h poskusih), pa tudi prvič (če nebi imela slab MV) bi po moje brez težav donosila.
Mislim, da sem pač tista, katera po statistiki pade v delež neuspelih nosečnosti zaradi višjih sil...
Verjamem, da tudi za naju sijejo sončni žarki, le čez oblake se morajo prerinit... brez optimizma bi pa težko shajali...
Je pa izredno težko... nekatere kolegice so v tem času že drugič noseče, praktično vse iz moje družbe imajo že otroka, pa sem bila prvič noseča edina ki je sploh razmišljala o tem, ostale so se še vse menle o žuranju, menjavanju dedcev ipd... pa so zdaj že vse z družinicami... ah ja, kako se obrne...

anonimna user posted image user posted image

(odgovor članu MauMow)
  Neposredna povezava do sporočila: 382
23.8.2014 9:10:49   
Dgirl
Anonimnauser posted image . Sej tko je bilo tudi pri meni. Js sm od družbe edina hotela otroka. Druge ne. In potem so me vse prehitele. Včasih se vprasas wtf je s tem svetom.
Js sm imela en ss ampak že takoj v 6. Tednu. Ampak se enx pa res ne bi mogla it čez to. Te res obcudujem da si po 3. se vedno tok optimisticna.
Drug teden bomo pa že vse vedele kje smo. Js drugače nimam dobrega občutka. In če ne bo bom začela se krvomočnico pit.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 383
23.8.2014 9:53:50   
tajazan
Dgirl vidim da obe čakava na isti dan ko naj nebi prišla user posted image te že kej živčki dajejo kaj bo?Js sm ta mesec kr mirna,prejšni mesec ko sem pa skos mislila na to pa tisoč in en znak user posted image Kdaj boš delala test?Boš počakala do 30.?
MauMow ti pa boš srečna in vesela mamica aprila user posted image .Javi ko vidiš malo pikico :)

(odgovor članu Dgirl)
Neposredna povezava do sporočila: 384
23.8.2014 11:02:41   
Dgirl
Tajazan niti nism zivcna. Testa ne bom delala ker je pri meni itak vedno točna :) če ne pride v soboto bo pa v nedeljo. Tako da pri meni lekarne ne služijo več Hehe. Znakov nimam nič razen to da sm neki bolna, prehlajena, to da imam bolezenske znakeuser posted image . Mazolji se mi nekam velik delajouser posted image

(odgovor članu tajazan)
Neposredna povezava do sporočila: 385
23.8.2014 11:58:38   
ancy69
Jaz cakam da v petek ne pride :)
ze ene 3 dni me rahlo boli tam dol....kot da bo prisla...prej sem sla lulat in je bilo v ozcedku malo krvi...cist mal...na konc bo pa se prej prisla ne da je ne bo :(

(odgovor članu Dgirl)
Neposredna povezava do sporočila: 386
23.8.2014 12:30:19   
tajazan
Ancy69 js pa mislm da si mela vgnezditveno :) navijam da je to to in da zagledaš en let plusek user posted image

(odgovor članu ancy69)
Neposredna povezava do sporočila: 387
23.8.2014 12:32:33   
ancy69
A mislis? Ne vem kako zgleda, pri prvih dveh zanositvah je nisem imela. So bolecine tudi prisotne? Cisto rahle.

(odgovor članu tajazan)
Neposredna povezava do sporočila: 388
23.8.2014 12:35:25   
tajazan
Pri vgnezditveni je ponavadi tako da je tega zelo zelo malo...ponavadi samo na papirju vidiš malo sledu..jaz srčno upam da je to to in ti privoščim da zagledaš plusek...ja jaz tudi pri prvem nisem imela,pri hčerkici pa me je vse od ovulacije naprej špikalo nekaj v spodnjem delu...kot bolečine predno pride user posted image
Želim ti lep plusek user posted image

(odgovor članu ancy69)
Neposredna povezava do sporočila: 389
23.8.2014 12:48:39   
MauMow
ja ancy69 tut jaz mislim da je nekaj takega VK. Držim pesti da pride plusek čim prej!

(odgovor članu tajazan)
Neposredna povezava do sporočila: 390
23.8.2014 12:59:37   
ancy69
Tko je blo...sla sem lulat in med lulanjem je sel.ven izcedek in sem v skoljki vidla med izcedkom kapljico krvi...nic vec...potem na papirju ni bilo nic. user posted image pa mora priti v petek. A je to prekmalu za vgnezditveno? Sem nekaj brala da je ene 2,3 dni prej ponavadi. Mam pa kar tocno na 28 dni, edin 2m nazaj je bla na 27 pa prejsnji mesec na 29. Joj zdej bo dolga do petka cakat :) pa se to ne bom v petek testa delala ker nazadnje je 1 dan zamujala pa sem drug dan zjutraj test sla delat pa je v loncek user posted image user posted image pritekla :/

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 391
23.8.2014 13:07:09   
tajazan
Kdaj si pa mela ovulacijo?Kej spremljaš to? mislim da ni prekmalu

(odgovor članu ancy69)
Neposredna povezava do sporočila: 392
23.8.2014 13:14:40   
ancy69
Ovulacije nikoli ne cutim...po izracunih naj bi bila 16.8.....me je pa ta dan isto tko nekak rahlo bolelo kot pred menstruacijo....tako da predvidevam da je bilo to to..ne bom pa pametna ker ne vem kako je ker je nikol ne cutim.
po tem je blo mir...zdej pa spet te rahle bolecine in ta izcedek.
Testa pred izoatankom itak pomoje nima smisla delat..me pa caka v omari clear blue digitalni test :)

(odgovor članu tajazan)
Neposredna povezava do sporočila: 393
23.8.2014 13:20:25   
tajazan
Ja s temi testi je tko da itak enim že tud prej pokaže,enim pa ful po izostanku...odvisno od ženske do ženske...pametnne smo zdj vse lahko kaj bilahko bilo sam res veliko žensk opisuje takšno vgnezditveno...lahko pa vseen probaš kak test sam najbol je baje baby check mini ker zazna zelo malo hormona...ali pa če ne zdržiš pojdi v ponedeljek na krvnega

(odgovor članu ancy69)
Neposredna povezava do sporočila: 394
23.8.2014 13:24:41   
ancy69
Ma ne, itak bom pocakala, ne bom drame s zega delala :) sej teden otak hitr pride naokrog :) pa tud sem ze preveckrat upala da bo...pa ni blo...ze pri prvi nosecnosti, ker je kar trajal preden je blo :) upam na najboljse, pa hvala za odgovore :)

(odgovor članu tajazan)
Neposredna povezava do sporočila: 395
23.8.2014 13:35:42   
tajazan
Bomo skupaj zagledale en lep plusek user posted image Navijam za vse nas ki še čakamouser posted image user posted image

(odgovor članu ancy69)
Neposredna povezava do sporočila: 396
23.8.2014 14:03:15   
ancy69
Ja...nas je se kar nekaj ki cakamo odgovor :) tako malo je se do konca meseca...pa za nekatere tako veliko :) tudi jaz navijam za vse :)

(odgovor članu tajazan)
Neposredna povezava do sporočila: 397
23.8.2014 14:46:31   
MauMow
Jaz sem prvi test naredila kar kmalu po vgnezditvi in sem mela onega poceni iz Mullerja pa je pokazal lepe dve črtici. Mela sem pa še en CB digital za naslednje jutro za back up (in itak tudi on pokazal plus) user posted image

Drugače kak dan prej ti zna pokazat ali pa na dan ko je M. Če si mela to kri pa lahko že cca 4 dni po njej skoraj da pokaže. Ker se od takrat dalje začne izločat hormon v urin!

(odgovor članu ancy69)
Neposredna povezava do sporočila: 398
23.8.2014 15:41:16   
Sassika
Ooo ancy69 jaz tudi mislim da si mela vgnezditvenoo user posted image mave obe enako dni za cakat,petek no kmalu tu . Jaz znakov nimam prav nobenih,razen da se mi zdi da se mi zile ns prsih bolj modro poznajo,ampak mislim da je to zgolj psihicni pojav in da so tudi prej bile take :)...najbrzuser posted image testa pa v petek tudi jaz ne bom delala,ce je ne bo fo nedelje zvecer potem pa akcija po test v omaro user posted image . Navijam za pkuske vsem ki pricakujeteuser posted image

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 399
23.8.2014 15:43:05   
Sassika
Pardon za napake v pisavi, s telefonckom se malo prepirava user posted image

(odgovor članu Sassika)
Neposredna povezava do sporočila: 400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?