Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: II pričakujemo AVGUSTA 2014 25.8.2014 18:24:22
|
|
|
|
Sassika
|
Ma dej no obupanka glavo gor ne razmisljaj je ali ni kmalu bomo vse vedele. Pred izostankom znaki itak pomoje nic ne povejo oz.jih ni oz.si jih zelimo pa...vem pa kako je ko je zelja mocna
|
|
|
|
RE: II pričakujemo AVGUSTA 2014 25.8.2014 18:56:20
|
|
|
|
ancy69
|
Ja sej vem...lih zato k je tko mocna zelja je potem tkole...en kup veselja pa en kup razocaranja se preden je sploh kaj jasno :) se pocutim kot v srednji soli ko smo pisali test....nix nisem znala itak ne bom naredila...v sebi pa vseeno upanje da bo :) hahhahah
|
|
|
|
RE: II pričakujemo AVGUSTA 2014 25.8.2014 19:28:33
|
|
|
|
Sassika
|
Vem..ker sem ista...tudi sama si takooo zelim
|
|
|
|
RE: II pričakujemo AVGUSTA 2014 25.8.2014 19:35:37
|
|
|
|
Melanie1
|
IZVIRNO SPOROČILO: ancy69 Ah nic ne bom prej testov delala...sem jih ze preveckrat :) pa tko k sm mela par dni nazaj obcutek da sigurn neki je ga zdej nimam vec...spika me nic vec, prsi me xist mal bolijo tko k ponavad pred tecko....tista krvavitev pa tud ne vem...ker am prejsnje dni dost o vgnezditvi prebrala pa je pomoje blo mal prekmal da bi bilo to...po izracunih 8 dni po ovulacoji...ce je bla takrat sploh ovulacija...uglavnem...kar bo pa bo :) Mene je tudi nehalo špikati. A hočeš reči, da ga dejansko pogrešaš?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo AVGUSTA 2014 25.8.2014 19:38:10
|
|
|
|
Melanie1
|
Pa še nekak mi povejte. Kako kaj ve stojite s kilažo? Zjutraj sem šla na tehtnico in mi je pokazalo 67,2 kg. Me je skoraj kap. Pa sem imela v začetku julija zdravniški prregled in težo 63,66 kg.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo AVGUSTA 2014 25.8.2014 19:43:26
|
|
|
|
ancy69
|
Pogresam :) hahhaha Ma ne....k se zacnejo kaksni znaki kazat itak kuj pomislis da so nosecniski, za katere je dejansko se prezgodaj. Ko se mal umieis pa ugotovis da mas znake pac kot vsak mesec pred tecko :) Kar je blo drugace je bila pac le tista mini mini komaj omembe vredna krvavitev v soboto.....ehhhhh... :) glede kg....morala bi se na isti tehtnici tehtat pa bi vidla ce je res razlika....men pri zdravniku zmer pokaze drugace kot doma. Jaz sem se prvo nosecnost zredila 20 kg :) pa je slo potem takoj dol pa 2h mesecih. Ah kg....vecni problem zensk :)
|
|
|
|
RE: II pričakujemo AVGUSTA 2014 25.8.2014 19:59:07
|
|
|
|
Sassika
|
Za višek kilogramov ne rabim bit noseča :) meni zjutraj kaze 56 zvecer pa itak dve kile cec..ko mam menstruacijo se pa raje ne tehtam.glede na mojih 157 bi jih fajn blo met mal manj :) ampak ni krize je vse fajn porazdeljeno hihi . Drgac mene skos pika not v trebuhu kot pred tecko vsak mesec edin vcer sm take cudbe krce not cutla v .. noznici :D kot da me bekaj zateguje..lahko sem cudno sedela..drgac pa res vse kar opazim pripisujem ...saj smo vse iste
|
|
|
|
RE: II pričakujemo AVGUSTA 2014 25.8.2014 21:46:34
|
|
|
|
ancy69
|
Jaz sem danes napihnjena kot slon. In recem prej mojmu lej kok sm napihnjena....pa prav...ja sj si zmer pred menstro :) no evo....moski ne komplicirajo ampak poenoatavijo :)
|
|
|
|
RE: II pričakujemo AVGUSTA 2014 26.8.2014 6:19:29
|
|
|
|
Sassika
|
Hahaha vse smo iste moski pa tudi. Js tud jamram kok ne joske bolijo pa prav ja kr k zdravniku pejt . Saj tut men je upanje padlo, vse znake mam da bom dobila tecko najbrz bom kr tampone na plano privlekla pa preventivno uporabljala ker mam obcutek da se mi bo tako vlila en trenutek.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo AVGUSTA 2014 26.8.2014 6:33:35
|
|
|
|
Sassika
|
Se zbudim,grem lulat in neee sled kri na papirju :((( pa v petek bi jo mogla dobit. Zgleda se moj ciklus ne obnasa vec tako kot bi se mogel. Prej redna skos zdej pa prejsnji mesec dva dni prekmalu dobila zdej tud tri/stiri. Arrr frem prespat nazaj
|
|
|
|
RE: II pričakujemo AVGUSTA 2014 26.8.2014 7:16:01
|
|
|
|
Tikie
|
Sassika točno vem (in vse ostale verjetno tudi) kako se počutiš.Upaš, da bo in ti naenkrat vse dol pade sledi žalost, pa jeza, pa miljon vprašanj kaj je z mano narobe, zakaj enim uspe takoj ali pa celo tistim, ki tega sploh nočejo in ne znajo cenit. Sicer pa dokler se še ni vlila je še upanje. Če ne bomo pa skupaj upale septembra.Še enkrat vse od začetka Enkrat menda bo končno uspel ta čudežni plussss.Moramo verjet da bo, saj je glih to tisto kar nas drži po konci.Optimistično naprej , midve sva šele na začetku.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo AVGUSTA 2014 26.8.2014 7:31:09
|
|
|
|
Dgirl
|
Sasika . Vem kako ti je . Mene skrbi da bo z mano tudi tako. Ne vem zakaj nam tako nagaja
|
|
|
|
RE: II pričakujemo AVGUSTA 2014 26.8.2014 7:33:38
|
|
|
|
Sassika
|
Ja o tem bi se dalo se govorit...bo ze ...
|
|
|
|
RE: II pričakujemo AVGUSTA 2014 26.8.2014 7:40:23
|
|
|
|
Tikie
|
Dgirl....mene tudi skrbi, saj nas vse skrbi. ampak glej....dokler ni eno leto okoli ni razloga za skrb. Pol bomo pa naprej reševale, če ne bo. Saj je dandanes medicina tako napredovala, da lahko prideš do praktično skoraj brez vseh možnosti. Pa saj boooo.Zato pa smo tukaj, da vzpodbujamo druga drugo, ko nam je težko
|
|
|
|
RE: II pričakujemo AVGUSTA 2014 26.8.2014 7:41:39
|
|
|
|
ancy69
|
Sassika Vem kako ti je :( bono septembra spet upali skupaj. Ker men se tud pripravlja pomoje :(
|
|
|
|
RE: II pričakujemo AVGUSTA 2014 26.8.2014 7:53:05
|
|
|
|
Tikie
|
ancy69 daj nehaj tko govorit kakšni je pa meda ja ratal plusek ta mesec.Mogoče si pa ti Dokler je ni, je vse možno. Jst navijammm
|
|
|
|
RE: II pričakujemo AVGUSTA 2014 26.8.2014 8:03:48
|
|
|
|
Sassika
|
Cakam da se mi ulije, dokler so samo sledi mam se mogoce 2% upanja,ceprav za vgnezditveno bi blo itak prepozno. Drugac pa naslj.sobota spet na polno. Drzim pesti za vse vas da bojo pluski
|
|
|
|
RE: II pričakujemo AVGUSTA 2014 26.8.2014 8:26:39
|
|
|
|
Anaina
|
Jutro punce. Sassika sem 90% da se bo moja tudi vlila. Danes ali pa jutri. Sem na pihnjena pa krče mam. Upam da bo september srečen mesec za vse nas.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo AVGUSTA 2014 26.8.2014 9:07:07
|
|
|
|
Sassika
|
Upam da se ti ne bo ja js sm mislila vceraj zvecer da me bo razneslo na 300 komadov tko me je bolelo..dans sm pa razpolozena za en drek,glava me boli,k zobarju bi mogla ampak bom sla raje en drug dan tako al drugac bi mogla vec ur cakat ker nisem narocena,ampak menda ce bi glih luknja bla...ni moj dan. Najraje bi ga prespala..jutri bo nov dan :) saj poznate ta obcutek...
|
|
|
|
RE: II pričakujemo AVGUSTA 2014 26.8.2014 10:11:11
|
|
|
|
Dgirl
|
Js sm si v my calender tudi nastavila pregnancy mode. Pol sm si pa skenslala. Zdej mi pa ne pise več kok je do menstruacije itd. Ali lahko kaj naredim da gre spet v prejšnjo stanje
|
|
|
|
RE: II pričakujemo AVGUSTA 2014 26.8.2014 10:23:24
|
|
|
|
Sassika
|
Mi zna katera razlozit? Zjutraj sled krvi na papirju,zdaj pa nobene sledi vec, samo prozorno sluz imam.ponavadi se mi zacne s sledjo potem se pa ulije. Mozno da se zaradi elevit tablet vse to spremeni? Cikluse mislim...
|
|
|
|
RE: II pričakujemo AVGUSTA 2014 26.8.2014 10:35:49
|
|
|
|
Anaina
|
Sassika po tvojem opisu sodeč bi lahko bila vgnezditvena držim pesti da konec tedna nalulaš
|
|
|
|
RE: II pričakujemo AVGUSTA 2014 26.8.2014 10:41:00
|
|
|
|
SU
|
Sassika lahko bi bila vgnezditvena... je itak lahko tudi 4-5 dni pred M... Držim pesti. Se je pa meni enako zgodila prejšnji cikel pa se mi je potem čez 2 dni ulila M... Te nočem strašit... samo hočem rečt, a nas naša telesa močno hecajo, ko vpliva naša psiha na to... Meni M ni nikoli nagajala... zamika je blo, vsak cikl, za kvečjemu kakšen dan/dva... prejšnji cikel pa kr neki. Tko, da... držim pesti, da bo kljub vsemu !! Jaz se tudi počutim čisto tako kot pred ...ne vem... še vedno upam... a ne upam preveč...
|
|
|
|
RE: II pričakujemo AVGUSTA 2014 26.8.2014 10:41:41
|
|
|
|
Sassika
|
Ampak od ovulacije je danes že 12 dni...a ni to malo pozno? Za ovulacijo sem 100% da je bila 15.8 ko sem bila 18.8 pri ginekologinji mi je tudi rekla da je ze mimo(zmeraj jo cutim-ovulacijo). Kolikor berem je vgnezditvena krvavitev 6-9 dni tako da si ne bom delala upanja. Mi je pa čudno kaj se dogaja.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo AVGUSTA 2014 26.8.2014 11:04:03
|
|
|
|
ancy69
|
Sassika....men se je to dogajal zadnje dva meseca...ene 3 dni pred pricakovano m sem imela izcedek, rjavkast....pa je potem prisla na tocen dan :( ne recem da je pri tebi isto, lahko da je kaj drugega....se vseeno je sansa da zagledas plusek :) Tud men ni jasno od kje to ampak....zensko telo je uganka. Ce se nam pa ulije bomo pa septembra spet skupaj upale :)
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?