Anonimen
|
Dgirl veš, ko si enkrat na tem, preživiš. Ženske smo močne, doleti nas lahko marsikaj, pa bomo šle čez to. So pa take preizkušnje res ene izmed težjih. Meni pa tudi ne preostane drugega, kot da sem pozitivna in optimistična. Želim si dojenčka in vem, da enkrat ga bom imela. Upam pa močno, da je temno obdobje za mano in da me ne čaka nobena takšna preizkušnja več... Ancy69 jst sem imela 2x vgnezditveno. Izgledalo je tako, da sem imela samo enkrat ko sem se obrisala, na papirju fuuul sluzi, pa rozasto - rjave nitkice vmes. Ampak samo enkrat. pol ko sem še enkrat obrisala, je bil papir bel... Držim pesti, da vama je uspelo in da je bila to vgnezditvena, pa da se je pikec fajn pripopal na tebe Ste mogoče gledale včeraj zvečer na Discovery ob 20h oddajo Curiosity? Je bilo prikazano in opisano vse, od spočetja, pa do rojstva. kaj hudiča morjo teti bogi spermijčki preživet, da se prerinejo do jajčka... adijo! že samo do jajcevoda potujejo okrog 20ur!!! tale naša narava je res... Jst mam pa takšen hecen dan za sabo. 5 minut sem prepričana, da nama je uspelo, naslednjih 14 minut pa imam v glavi "ah kjeee, ni šaaans!!" in zdej res ne vem, ali se ti znaki pojavljajo zaradi psihe, al kaj hudiča... Zdej se mi že dozdeva, da nekam velikrat grem na wc ... prej sem neki gledala na tv, mi je kar hotlo na jok usekat (nisem jokala na konc, ampak ni pa veliko manjkalo) , napihnjena sem še vedno, požrla bi vse kar vidim (itak ), zize me tut bolijo za odtenek bolj kot prejšnje dni, prej me je zmrazilo in so bradavice vn skočile in so me tok bolele da adijo Sicer teh mojih občutij nikomur ne razlagam, ker če so slučajno plod moje domišljije, me boste ve razumele, kdo od bližnjih bi si pa že mislil verjetno kok sem zrela Je pa res, da se hočem "nazaj vlečt" s temi znaki, ker se mi zdi nemogoče da bi 4 dni pred pričakovano M imela take "hude" znake. Sam še čakam da mi slabo rata, pa sem zmagala držim pesti za vse nas, da se skupaj preselimo na drugo stran foruma, kjer bomo jamrale kolk nas vse matra zaradi nosečnosti anonimna
|