|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Za goreče vernice in vernike - eno vprašanje
25.5.2014 17:21:40   
RIJA*

IZVIRNO SPOROČILO: patrino

IZVIRNO SPOROČILO: RIJA*

. Navodila kako se obnašati do drugih pa žal nikjer ne dajejo

kaj pa je 10 božjih zapovedi drugo kot navodila za obnašanjeuser posted image

Desét Bòžjih zapòvedi ali dékalog so pravila, po katerih naj bi se ravnalo človeštvo, da bo živelo v sožitju.

ti je to kaj znano?

Veruj v enega Boga!
Ne skruni božjega imena!
Posvečuj Gospodov dan!
Spoštuj očeta in mater, da boš dolgo živel in ti bo dobro na zemlji!
Ne ubijaj!
Ne nečistuj!
Ne kradi!
Ne pričaj po krivem!
Ne želi svojega bližnjega žene!
Ne želi svojega bližnjega blaga!

To so seveda zapovedi, ki jih spoštujemo vsi verniki- tudi jazuser posted image In če želiš ti jih razložim, kajti to so čisto osnovne zadeve( razen seveda prvih treh) normalnega človeka, ki je takšen, pa če je ateist ali pa vernik.

e viš patrino, tu lahko govoriš samo ZASE.....poznam sto vernikov, v katerih imenu ne moreš tega trditi....kot tudi ne to, kar prepričuješ zadnjih 25 strani te debate

(odgovor članu patrino)
Neposredna povezava do sporočila: 651
25.5.2014 17:21:41   
patrino

IZVIRNO SPOROČILO: Ankica*

IZVIRNO SPOROČILO: Ankica*

ja, saj... kaj drugega kot tak odgovor itak nisem pričakovala....

Jaz pa pošteno povedano ne takšnega od tebe.
Kje je sedaj tista pravična Ankica? Tista, ki se tako rada takole enostransko oglasi. Če si že tako zanalizirala moje pisanje in odnos, bi pričakovala, da potem vrneš človeka vreden komentar na mojega, kjer sem ti čisto lepo vljudno odgovorila? Bo šlo?

Ti dam plus, da si se res kar potrudila napisat en post dokaj vljudno, brez nizkih udarcev, čeprav vsebinsko tako kot sem pričakovala, preusmerjanje pozornosti.... Je tako izjemno težko izpustiti vse tisto posmehovanje, norčevanje, nizke udarce?

Bi rada, da podam podrobno analizo? Ne bom. Če želiš, lahko moje prejšnje sporočilo prebereš še enkrat in še enkrat in še enkrat, dokler ti ne klikne, kaj je bil point napisanega.
Lahko pa še naprej spinaš napisano (moje in od drugih) in preusmerjaš pozornost, iščeš izgovore in se izgovarjaš na druge in afekte... ker drugi žalijo, lahko tudi ti? Drugi ti do kolen ne sežejo..., ni ene teme, kjer se ne bi poslužila osebne diskreditacije. O argumentih bi bilo fajn debatirat, sam se v vsem tistem balastu izgubijo. In se res sprašujem, kaj pravzaprav s svojim udejstvovanjem na RR želiš doseči? Deliti svoje mnenje, izkušnje, znanje? Ali zgolj filat svoj ego?

Kaj želim doseči?user posted image V bistvu nič ne želim doseči, če malo potuhtam. Med tem časom , ko se bodem tule z vami, sem vmes skuhala kosilo za jutri, napisala plan dela za ljudi v službi za cel teden, deco teram, da še zadnjič povoha bukve, ker oba jutri pišeta, pripravljam cunje za malega...Tole mi je relaksacija, čeprav morda včasih zgleda, da bom dobila živčnegauser posted image
Ali se ti res zdi, da mi udejstvovanje tule gor lahko fila ego?user posted image Glede na vso gnojnico, žaljivke, komentarje ki sem jih tule deležna, bi bil moj ego, če bi bil odvisen od tega, sedaj velik za buckino glavo. Oz. bi si že rezala žile user posted image
Kolegice, ki vedo da sem tule gor prijavljena ( nekaj jih je tudi tule gor), me vztrajno zezajo, kadar se tule kregam in se režijo. Hecno jim je, da se mi da ...Pa saj je po moje tudi meni.
S kakšnim namenom pa si ti tule gor? Če seveda izvzamemo, da se imaš za bodyguarda od Ronje?user posted image

felico ne estas mezurita en oro...

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 652
25.5.2014 17:23:14   
mateyka

ti je to kaj znano?

Veruj v enega Boga!
Ne skruni božjega imena!
Posvečuj Gospodov dan!
Ne ubijaj!
Ne nečistuj!
Ne kradi!
Ne pričaj po krivem!

mislim da si pozabla posebnega za patrino:

Ne žali svojega bližnjega (in virtualnega)!

un "Ne pričaj po krivem!" velja v bistvu tudi za špekulacije in natolcevanja po internetu (patrino - pazi se!).

(odgovor članu RIJA*)
Neposredna povezava do sporočila: 653
25.5.2014 17:23:26   
patrino

Desét Bòžjih zapòvedi ali dékalog so pravila, po katerih naj bi se ravnalo človeštvo, da bo živelo v sožitju.

ti je to kaj znano?

Veruj v enega Boga!
Ne skruni božjega imena!
Posvečuj Gospodov dan!
Ne ubijaj!
Ne nečistuj!
Ne kradi!
Ne pričaj po krivem!

To so seveda zapovedi, ki jih spoštujemo vsi verniki- tudi jazuser posted image In če želiš ti jih razložim, kajti to so čisto osnovne zadeve( razen seveda prvih treh) normalnega človeka, ki je takšen, pa če je ateist ali pa vernik.

e viš patrino, tu lahko govoriš samo ZASE.....poznam sto vernikov, v katerih imenu ne moreš tega trditi....kot tudi ne to, kar prepričuješ zadnjih 25 strani te debate

Verjamem, da poznaš sto vernikov, v katerem imenu ne morem govoriti. Pa veš koliko jih je še takih...jaz govorim pač v svojem imenu in v imenu vernikov, ki jih poznam.

(odgovor članu RIJA*)
Neposredna povezava do sporočila: 654
25.5.2014 17:24:26   
LuLu

Glede na vso gnojnico, žaljivke, komentarje ki sem jih tule deležna,

in jih dala...

(odgovor članu patrino)
Neposredna povezava do sporočila: 655
25.5.2014 17:27:01   
mateyka
IZVIRNO SPOROČILO: LuLu

Glede na vso gnojnico, žaljivke, komentarje ki sem jih tule deležna,

in jih dala...

evo, idealno za uvedbo moje noev zapovedi:
Ne žali svojega bližnjega (in virtualnega)!

< Sporočilo je popravil mateyka -- 25.5.2014 17:34:19 >

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 656
25.5.2014 17:27:05   
RIJA*

ti je to kaj znano?

Veruj v enega Boga!
Ne skruni božjega imena!
Posvečuj Gospodov dan!
Ne ubijaj!
Ne nečistuj!
Ne kradi!
Ne pričaj po krivem!

Verjamem, da poznaš sto vernikov, v katerem imenu ne morem govoriti. Pa veš koliko jih je še takih...jaz govorim pač v svojem imenu in v imenu vernikov, ki jih poznam.

ne patrino, govorila si v imenu vseh vernikov.....razen, če si edina?

ne obračaj zopet svojih besed...nismo vsi nepismeni veš....

hehehe, ta situacija me je zdaj spomnila na eno anekdoto mojega dragega:

pripelje na vrata staršem pobiča, ki je kradel v trgovini. pa pravi: gospa, vaš otrok je kradel v trgovini....
gospa: ne, to že ni bil moj otrok...
ja, gospa, vaš otrok je kradel v trgovini...
ne, to že ni bil moj otrok...
ja porka madona, je to vaš otrok ali ni????!

< Sporočilo je popravil RIJA* -- 25.5.2014 17:30:42 >

(odgovor članu patrino)
Neposredna povezava do sporočila: 657
25.5.2014 17:27:08   
LuLu

Če seveda izvzamemo, da se imaš za bodyguarda od Ronje?user posted image

hujšega, kot si bila ti za Lukkca na RR še nisem videla user posted image

huh, a se ti kdaj sploh bereš? user posted image

(odgovor članu patrino)
Neposredna povezava do sporočila: 658
25.5.2014 17:28:19   
RIJA*

spomin zlate ribice mejbiuser posted image

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 659
25.5.2014 17:31:00   
patrino

patrino, meni je vseeno, če je nekdo veren,neveren, peder, hetero, musliman, vegan....ne trudim se spremeniti nikogar....ampak zakaj se čuti recimo en vegan (da ne bo ravno vernik) mene prepričati, da naj ne jem kokošje menstruacije? saj tudi jaz njega ne posiljujem s fajn pečenim biftekom....?

in če peder, vegan, musliman, katoličan, evageličan, hetero zlorabi otroka, je zame samo eno: zločinec, pedofil. in nobena veganska, muslimanska, katoličanska, evangeličanska, hetero skupnost nima nad njim izvajati nekih svojih zakonov (če sploh) ampak želim, da je kaznovan po enem samem zakonu, ki velja za vse državljane določene države in da se ga umakne tja, kamor sodi...ne glede na to, če je meso ali travo....kontaš? to ti hočemo že od prve strani dopovedati.....

Ja se strinjam, vendar ne vem , kaj ima to veze z mano? Jaz te ne posiljujem s tem, da moraš hoditi v cerkev in biti verna. Ali te je kakšen drug vernik? Pa ne mislim Jehovih prič, kajti to je njihovo poslanstvo.
In mene tudi ne motijo vegani itd. Če pa mi kdo nabija, da sem nasilna ker jem zrezek, se pa tudi oglasim. To se mi zdi čisto normalno.

Ja tudi jaz se strinjam, da je prav , da se vse zločince enako kaznuje po zakonih ki veljajo za vse. Torej- kaj bomo sedaj?Tudi to jaz hočem dopovedati vsem že od začetka. Zatakne se pa vedno pri tem, ker sem jaz mnenja, da verniki sami ne moremo tega doseči, na drugi strani pa so mnenja, da bi to morali urediti mi.

(odgovor članu RIJA*)
Neposredna povezava do sporočila: 660
25.5.2014 17:32:00   
alda

ma Patrino je samo Lukkca branila, pred nami nesramnicami, ki smo se obesile na vsak njegov post, besedo,...

Kdor govori za menoj, govori z mojo ritjo!!

I saw an angel become the devil
Still they look pretty good hand in hand
Well baby, I don't need any of them
Heaven nor hell
Volbeat!!

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 661
25.5.2014 17:32:11   
RIJA*

Ja se strinjam, vendar ne vem , kaj ima to veze z mano?

đizs patrino, če bi rekla vernik, bi bila pa zopet v luftu user posted image user posted image user posted image

prispodoba, prispodoba user posted image user posted image

(odgovor članu patrino)
Neposredna povezava do sporočila: 662
25.5.2014 17:35:22   
ronja
Torej- kaj bomo sedaj?

Opustili kanonsko pravo in naj lepo samo država sodi po svojih zakonih in je odgovorna za kaznovanje vseh pedofilov, cerkvenih in posvetnih... kaj praviš? Jaz sem zauser posted image .

Še vedno mislim, da bi se poznalo, če bi cerkve, kamor bi bili premeščeni pedofilski župniki, ostale prazne.

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

(odgovor članu patrino)
Neposredna povezava do sporočila: 663
25.5.2014 17:35:44   
patrino

Lulu, ko si že ravno tukaj- kaj imaš za povedati o pedofilsko usmerjenih farjih in kako bi jih odstranila oz. razkrinkala- to sprašujem zato, ker si spet slepi potnik, ki komentira izven teme in ki ga prej na temi ni bilo ravno opaziti- tako kot ponavadiuser posted image

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 664
25.5.2014 17:40:36   
mateyka
vsak lahko pride in gre patrino. tudi Lulu; the land of the fRRee pa to user posted image

(odgovor članu patrino)
Neposredna povezava do sporočila: 665
25.5.2014 17:42:53   
LuLu

Lulu, ko si že ravno tukaj- kaj imaš za povedati o pedofilsko usmerjenih farjih in kako bi jih odstranila oz. razkrinkala- to sprašujem zato, ker si spet slepi potnik, ki komentira izven teme in ki ga prej na temi ni bilo ravno opaziti- tako kot ponavadiuser posted image

RR pravila so jasna in jaz se jih vedno držim user posted image

(odgovor članu patrino)
Neposredna povezava do sporočila: 666
25.5.2014 17:43:24   
patrino

IZVIRNO SPOROČILO: ronja

Kaj bi v bistvu vi- določeni radi od nas vernikov?

Da ostanejo cerkve, kamor so prestavljeni pedofilski župniki, prazne. In potem bi gospodje na vrhu rkc morali premislit, če se jim to splača in začet ravnat drugače. Samo to. Super so mi dobri župniki in veliko lahko naredi povezana skupnost, pa karkoli jih že povezuje, jasni so vsi psihološki vzorci, ki to omogočajo in zaradi katerih se ljudje potem tudi počutijo bolj varne. Vse to v cerkvi je dobro. Ni pa dobro, kadar te vzorce kdo zlorablja. In tem bi bilo to treba preprečiti.

In če se vse da uredit, kot si rekla, da so bile vse tvoje prošnje ugodno rešene, zakaj ne napišete ene prošnje, da bi razrešili dela v župnijah obsojene pedofile, pa mirna bosna? Če vse lepo ugodijo... Če je pa res tisto drugo, kar si vmes pisala, da je hudimano težko spremenit cerkev in da tudi nimajo vedno prav, pa vendar delajo dalje narobe, čeprav se dobri verniki bunite... ja, potem pa mi res ni jasno, česa ne razumeš - točno nad tem se bunimo mi, ateisti na tej temi.

Ne , Ronja- ni to nad čem se ves čas bunite. Vi se ves čas bunite nad nami verniki, da za to, da se cerkveni pedofili izbrišejo iz zemlje, mi premalo naredimo. In jaz sem že miljontavžentkrat povedala kaj vse naredimo in ni dovolj. Hkrati sem vprašala, kaj bi bilo po vašem dobro narediti, ker ste tako vehamentno pametni in revolucionarno nastrojeni. Pa ni bilo nobenega pametnega predloga. To, da se sprazni cerkev nekega pedofila v neki cerkvi je utopija pričakovati, kajti tudi verniki niso enako složni tako kot niso drugi preprosti državljani. Lahko dvajset staršev otroke obdrži doma, pa bodo mamke in ostali še vseeno v cerkvi. Enako je bilo pri tebi v vrtcu. Ti si se oglasila, ostali , ki se niso strinjali so bili tiho, in vseeno raje plačevali kot da bi se izpostavljali.Na koncu se tudi ti nisi več želela izpostavljati in si raje plačevala. Razumeš?

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 667
25.5.2014 17:45:00   
patrino

RR pravila so jasna in jaz se jih vedno držim user posted image

Vendar jaz še vedno čakamuser posted image

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 668
25.5.2014 17:47:23   
patrino

Torej- kaj bomo sedaj?

Opustili kanonsko pravo in naj lepo samo država sodi po svojih zakonih in je odgovorna za kaznovanje vseh pedofilov, cerkvenih in posvetnih... kaj praviš? Jaz sem zauser posted image .

Še vedno mislim, da bi se poznalo, če bi cerkve, kamor bi bili premeščeni pedofilski župniki, ostale prazne.

Jaz sem tudi za.
Tudi tu sem za , da bi se poznalo, če bi se spraznile cerkve- ni dvoma. Toda najprej je treba te cerkve sprazniti. Pa smo spet tam.

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 669
25.5.2014 17:49:41   
RIJA*
moj v.d. moža je vstal, torej grem bit glasna doma user posted image user posted image

pa ne se mi pobit user posted image

(odgovor članu patrino)
Neposredna povezava do sporočila: 670
25.5.2014 17:51:15   
LuLu

ti kar čakaj ... da ne bo delo doma trpelo user posted image

tvoj pogled na neka pravila rr-pisanja meni dol visijo, kot Lukka si.. prvo moraš na temi narediti to, potem to, potem pa ono in potem še to na koncu... svašta user posted image

(odgovor članu patrino)
Neposredna povezava do sporočila: 671
25.5.2014 17:52:55   
ronja
Ne , Ronja- ni to nad čem se ves čas bunite.

Ti veš, nad čem se mi bunimo, mi pa tega ne vemo? Zanimivo... To pa je ego:).

Vi se ves čas bunite nad nami verniki, da za to, da se cerkveni pedofili izbrišejo iz zemlje, mi premalo naredimo. In jaz sem že miljontavžentkrat povedala kaj vse naredimo in ni dovolj.

Oprosti, če sem spregledala, vendar še vedno ne vem, kaj ti točno delaš proti temu? Ko pošiljaš prošnje, so vse ugodno rešene, torej za to verjetno nisi poslala prošnje... Res me zanima, ker bi res rada vedela, kaj bi verniki lahko naredili oz. kaj lahko naredijo znotraj aprata.

To, da se sprazni cerkev nekega pedofila v neki cerkvi je utopija pričakovati, kajti tudi verniki niso enako složni tako kot niso drugi preprosti državljani.

Meni se to ne zdi utopično. Pa kdo, zavraga, bi šel poslušat pridigo od pedofila? To je narobe svet? Nekdo, ki ima zgoraj napisane vrednote, težko... In to ste verniki...

Lahko dvajset staršev otroke obdrži doma, pa bodo mamke in ostali še vseeno v cerkvi. Enako je bilo pri tebi v vrtcu. Ti si se oglasila, ostali , ki se niso strinjali so bili tiho, in vseeno raje plačevali kot da bi se izpostavljali.Na koncu se tudi ti nisi več želela izpostavljati in si raje plačevala. Razumeš?

Razumem primerjavo in te razumem. Zdaj pa ti razumi, da se ne bunimo nad vsemi verniki povprek, ampak nad tistimi mamkami, ki bojo vseeno hodile k pedofilu, ki bodo sponzorirale njegove čike, ki bodo šle pričat zanj proti bogim otrokom. Evo, nad takimi verniki se mi pa bruha. In mislim, da bogu tudi.

Kar se tiče tistega primera, sem dobila potem občutek, da to ne moti nikogar, razen mene in se pač prilagodila (če vsi mislijo drugače, je možno tudi, da se jaz motim;), ker zadeva ni bila taka reč, da bi moje otroke to strašno prizadelo. Se mi zdijo določene stvari ultra neumne, vendar če to ni huda reč, pogoltnem. Recimo v OŠ imajo leno knjižničarko, ki otrokom ubija veselje do branja. Kar se mi zdi škoda in ni prav, ker je plačana za spodbujanje branja. In bom povedlaa na roditeljskem, da tak način dela ni ok in naj nekaj spremenijo. Ne bom pa verjetno šla do konca na ministrstvo zaradi tega, ker pač ne dela dovolj dobro. Se strinjam, da če bi vsi to naredili, bi veliko problemov rešili, vendar bi jih veliko tudi naredili. In se mi to ne zdi taka velika reč, zato pač pustim. Pedofilija se mi pa zdi velika reč.

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

(odgovor članu patrino)
Neposredna povezava do sporočila: 672
25.5.2014 17:56:50   
patrino

ti kar čakaj ... da ne bo delo doma trpelo user posted image

tvoj pogled na neka pravila rr-pisanja meni dol visijo, kot Lukka si.. prvo moraš na temi narediti to, potem to, potem pa ono in potem še to na koncu... svašta user posted image

Ne govorim o nobenih pravilih- jaz pač čakam na tvoje dragoceno mnenjeuser posted image

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 673
25.5.2014 18:00:47   
LuLu

user posted image

daj vzdrži se teh smajlijev na koncu, neka napravljena prijaznost se kaže v tvojih postih, ... dovolj se rr-poznava, da vem kaj se greš

(odgovor članu patrino)
Neposredna povezava do sporočila: 674
25.5.2014 18:07:54   
patrino

Ne , Ronja- ni to nad čem se ves čas bunite.

Ti veš, nad čem se mi bunimo, mi pa tega ne vemo? Zanimivo... To pa je ego:).

Vi se ves čas bunite nad nami verniki, da za to, da se cerkveni pedofili izbrišejo iz zemlje, mi premalo naredimo. In jaz sem že miljontavžentkrat povedala kaj vse naredimo in ni dovolj.

Oprosti, če sem spregledala, vendar še vedno ne vem, kaj ti točno delaš proti temu? Ko pošiljaš prošnje, so vse ugodno rešene, torej za to verjetno nisi poslala prošnje... Res me zanima, ker bi res rada vedela, kaj bi verniki lahko naredili oz. kaj lahko naredijo znotraj aprata.

To, da se sprazni cerkev nekega pedofila v neki cerkvi je utopija pričakovati, kajti tudi verniki niso enako složni tako kot niso drugi preprosti državljani.

Meni se to ne zdi utopično. Pa kdo, zavraga, bi šel poslušat pridigo od pedofila? To je narobe svet? Nekdo, ki ima zgoraj napisane vrednote, težko... In to ste verniki...

Lahko dvajset staršev otroke obdrži doma, pa bodo mamke in ostali še vseeno v cerkvi. Enako je bilo pri tebi v vrtcu. Ti si se oglasila, ostali , ki se niso strinjali so bili tiho, in vseeno raje plačevali kot da bi se izpostavljali.Na koncu se tudi ti nisi več želela izpostavljati in si raje plačevala. Razumeš?

Razumem primerjavo in te razumem. Zdaj pa ti razumi, da se ne bunimo nad vsemi verniki povprek, ampak nad tistimi mamkami, ki bojo vseeno hodile k pedofilu, ki bodo sponzorirale njegove čike, ki bodo šle pričat zanj proti bogim otrokom. Evo, nad takimi verniki se mi pa bruha. In mislim, da bogu tudi.

Kar se tiče tistega primera, sem dobila potem občutek, da to ne moti nikogar, razen mene in se pač prilagodila (če vsi mislijo drugače, je možno tudi, da se jaz motim;), ker zadeva ni bila taka reč, da bi moje otroke to strašno prizadelo. Se mi zdijo določene stvari ultra neumne, vendar če to ni huda reč, pogoltnem. Recimo v OŠ imajo leno knjižničarko, ki otrokom ubija veselje do branja. Kar se mi zdi škoda in ni prav, ker je plačana za spodbujanje branja. In bom povedlaa na roditeljskem, da tak način dela ni ok in naj nekaj spremenijo. Ne bom pa verjetno šla do konca na ministrstvo zaradi tega, ker pač ne dela dovolj dobro. Se strinjam, da če bi vsi to naredili, bi veliko problemov rešili, vendar bi jih veliko tudi naredili. In se mi to ne zdi taka velika reč, zato pač pustim. Pedofilija se mi pa zdi velika reč.

Takole- nikoli nisem imela stika, z župnikom, ki bi bil pedofil, imel pedofilska nagnjenja itd, zato proti temu nisem nikoli ukrepala direktno. Ker je pa to znotraj cerkvenih zidov velikokrat tema za razne pogovore na svetih itd, smo v ta namen organizirali razna izobraževanja na temo vsakovrstnega nasilja in na ta način osveščali ljudi. Moja pisma s pritožbami si bila na podobnem nivoju kot tvoji pomisleki glede knjižničarke. Ne tako življenjsko pomembna, pa vendar moteča in neprimerna. Kljub njihovi neživljenjski pomembnosti, sem se vseeno odločila, da v imenu staršev ( njih predstavljam v cerkvenem svetu), pač pošljem opozorila, pritožbe. niso nas " ubogali" od danes na jutri , vendar smo dosegli, da so nas. In na podlagi podobnih zadev, sem gotova, da bi v primeru pedofilskega suma ti isti starši ročno odstranili župnika. Vendar so ti starši le četrina vseh vernikov. Veliko več je teh starih mamk, ki dvigujejo povprečje in ob katerih sem žal osebno, priznam brez moči in idej kako jih zbuditi. In zopet- tudi stare mamke niso vse iste, samo jih je pa žal res veliko takih,za katere ne bi dala roke v ogenj, da se bodo pobrale iz cerkve, tudi če bi bil župnik osumljen pedofilije.

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?