relativna
|
Uf, kako ste lahko karkoli čez popek nosile? Meni je trebuh tako skočil ven, da itak ni šanse, da karkoli spravim do popka. Še hlače s čisto nizkim pasom ne morem zapret (dobim pa jih še nase ). Nosečniških hlač še vedno nimam, pa upam, da jih ne bom rabila Raje tisti denar zapravim za pajacke Lila, če si jih že prebolela, ni nobene nevarnosti Js jih pa npr. še nisem in sem kar rahlo panična ob majhnih otrocih, ker nikoli ne veš, kaj kateri nosi s sabo Za vrtec sva midva rihtala, še preden sva sploh dejansko začela delat na bejbiju V LJ ni šanse, da dobiš vrtec, če nimata oba stalno prebivališče v LJ že leto, preden se otroka vpiše v vrtec. Potem je pa čisto odvisno, kako polni so vrtci ... eni bolj, drugi manj. Ampak v LJ je na splošno vsaj v 1. starostni skupini neverjetna gužva. V LJ se v vrtec vpisuje maja, če sem si prav zapomnila (uglavnem spomladi), vpišeš ga pa lahko šele, ko se rodi. Kdo pa dobi prvi vrtec, se pa točkuje. Najbolje, da pogooglaš: vpis v vrtec Ljubljana in si pogledaš tisti vpisni list ... imaš točno napisano, koliko točk dobiš za kakšno stvar. Joj, Saša, sem ti fauš za jagode in češnje Jaz bi tega celo tono pojedla, ampak mi je tale alergija prekrižala načrte Se pa tolažim z ostalim sadjem (in pri tem upam, da nisem še na tega alergična ). Na splošno mi zdaj paše sadje in sprobavam tudi kaj novega. Aja, pa pri meni še vedno kdaj kdo zgreši, da sem noseča Če sem oblečena samo malo bolj ohlapno, se mi sploh ne vidi pretirano. Drugače je pa trebuh res zrasel No, pa da opišem še moje zdravstveno stanje. Poleg alergije imam še atopijski dermatitis. Kar se zdravnikov tiče, bi lahko bila kar do konca nosečnosti na claritine (pa še potem). Pa seveda sem dobila še kortikosteroide. Vsi mi zagotavljajo, da ne bo otročku nič škodilo, js sem pa itak že čisto blesava. Ali se ne mažem in bom do konca nosečnosti cela v ranah od praskanja ali pa pač tvegam, da bi bilo kaj narobe. A ima še katera izkušnje s to boleznijo?
|