|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktrobrke 2014
14.5.2014 13:52:07   
buckolina
za seznam:
buckolina, 15.9.2014, 28 let, 1user posted image , 0user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1101
14.5.2014 13:57:26   
Bett
Kamajuš user posted image super za rezultate.

Lila5 vzrok tvojih težav z razbijanjem srca je lahko tudi ščitnica. Naj ti zdravnik da preveriti nivo ščitničnih hormonov v krvi. Meni se tudi občasno zgodi, da srce podivja tako, da komaj diham in moja zdravnica je tudi bluzila nekaj o aritmijah. Potem pa mi je na zdravniškem za službo zdravnik potipal vrat in me sam vprašal, če imam kdaj težave s srcem in da je to zaradi ščitnice. Izvidi krvi so bili sicer ok, ampak nivo hormonov se spreminja tudi preko dneva in če ne gre za res hudo motnjo, se največkrat niti ne ugotovi z enkratnim testiranjem.

Drugače pa se tudi jaz ne pocčutim noseče. Zdaj sem bila na dopustu in sem bila cele dneve na nogah, po muzejih, parkih...pa me ni nič matralo. Trebuh je bil zvečer res trd kot kamen, ampak ni bilo problemov. Je pa buši v tem tednu neverjetno zrastel, sem v 18. tednu.

(odgovor članu lila5)
Neposredna povezava do sporočila: 1102
14.5.2014 14:08:18   
lila5
Ste pa pridne s pisanjem user posted image

Torej naj bi šlo za aritmijo srca......drugače nimam težav s tem...a je možno, da je ta aritmija pogosta prav v nosečnosti?? A moram na to opozoriti zdravnika oz.ginekologa?

Jaz še ne kupujem stvari, ker sem malo vraževerna glede tega, da ne bom prezgodaj začela user posted image Tam nekje julila začnem...če bo spet fant pa imam itak že vse ...... Edino rabila bi voziček rabljeni , ampak samo športni del, pa sem tako lena za na bolho pogledat k je res preveč vsega tam user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1103
14.5.2014 14:10:42   
lila5
Bett, šele zdej vidim tudi tvoj post...zanimivo , da bi lahko bilo tudi s ščitnico povezano...hmm, zdaj bom pa res na naslednjem pregledu omenila tole svojemu G! Ali naj grem kar do splošne zdravnice, ki je itak bolj fajn ? user posted image
Moj G bo reku, da je to vse ok, kot za vse ostale stvari, ko reče...

(odgovor članu lila5)
Neposredna povezava do sporočila: 1104
14.5.2014 16:07:18   
Anonimen
Najpogostejsi vzroki razbijanja srca v nosecnosti so:
-slabokrvnost
-pomanjkanje magnezija in kalcija
-scitnica
-aritmija (v primeru, da imas ze od nekdaj te tezave)

Pomankanje kalcija, magnezija in zeleza pa je stalnica pri noseckah. In cetudi imas aritmijo, ti zdravniki priporocajo povecanje vnosa kalcija oz magnezija.
Kar se tice scitnice, ta je zahrbtna, saj ni nujno, da se ze prej imel z njo tezave- obstaja nosecniska ali poporodna scitnica. Pametno si je stestirat hormone, ker nezdravljenje lahko vpliva na plod. Vcasih jo spremljajo se drugi znaki, vendar ni nujno.

vseeno pa brez panike, ker v vecini primerov je to samo pomanjkanje zeleza ali kalcija ali magnezija. Ne magnezij ne kalcij ne skodita, zato si kupi sumecke in probaj par dni piti, pa vidis ce je izboljsanje. Mleko, mlecni izdelki niso dovolj! Pa pazis, da ne pijes glih ob kosilu ali obroku bogatim z zelezom!

(odgovor članu buckolina)
  Neposredna povezava do sporočila: 1105
14.5.2014 16:59:21   
vesica
punce a tudi vas kaj ali kdaj tišči v spodnjem predelu trebuha- nekaj časa tišči potem pa bolečina mine potem pa me začne levo ali okrog popka boleti takšen čuden občutek,da ga neznam opisati ??? mogoče je pa le vse posledica širjenja maternice bomo videli če ne mine do ju3 bom za sigurno pok. zdravnika .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1106
14.5.2014 18:59:31   
Radenska_
Ja to se je tudi meni dogajalo, v katerem tednu pa si? Pri meni je bilo to obdobje nekje od 17-20 tedna, ko mi je maternica zgleda pritiskala na mehur in me je konstantno bolelo, pa še na wcju sem bila za vsak požirek..TUdi po 4x na noč...zdaj se je to umirilo in grem šele zjutraj ali pa ob 3h ponoči, kar ni nič proti prej :)
Meni je pa danes začelo iz bradavic tečt...Mislim..kakšna kapljica. Pa če stisnem tudi.

"Če ne prideš ne prvič ne drugič do krova in pravega kova, poskusi vnovič in zopet in znova."

(odgovor članu vesica)
Neposredna povezava do sporočila: 1107
14.5.2014 19:08:31   
vesica
Radenska_ sem 17t6 prehajamo v 18 . Jaz trenutno tudi ogromno hodim lulat sploh pa predno grem spat in zjutraj in me tako močno tišči ko pa pridem do dejstva mi pa gre samo par kapljic - to me malo jezi ker mam občutek da se bom polulala in na koncu ena malenkost user posted image

Meni je še preden sem zanosila teklo iz prsi ampak pri meni je bil povišan hormon za ščitnico.
Punce kako imate trebuščke visoko ali nizko ? jaz ga imam kar nizko dol user posted image me kar malo firbc matra kaj bova imela ampak nebom vprašala na željo mojega user posted image važno da je živo in zdravo user posted image

(odgovor članu Radenska_)
Neposredna povezava do sporočila: 1108
15.5.2014 9:57:55   
relativna
Uf, ste se čisto razpisale user posted image

Joj, to spanje na hrbtu ... meni nikoli ni pasalo, sedaj v nosečnosti pa najbolj user posted image Ampak imam v glavi alarm in se kmalu zbudim in namestim nazaj na levi bok. Mi pa zdaj vedno manj odgovarja, tako da očitno je že začel pritiskati na žilo.

Spol bom zvedela enkrat do konca tega meseca user posted image No, vsaj upam, da bo otrok toliko prijazen do svojega fotra user posted image
O imenih pa midva ne govoriva okoli user posted image user posted image Imava top ime za punčko in fantka že kakšno leto, bom pa vseeno še malce prebrskala po kakšnih knjigah, ko bova zvedela spol. Ampak mislim, da ne bo sprememb, ker se bova strinjava user posted image Sva se pa odločila, da hočeva dolga imena brez šumnikov. Pa definitivno z nekim pomenom, po možno, da izhajajo iz latinščine. Ja, sem zakomplicirala user posted image
Mi je noro lepo ime moje sestrice (Amanda), ki sem ga sicer tudi sama izbrala ... ampak mi je kar žal, ker bi ga zdaj za svojo uporabila user posted image

Trebušček pridno raste (navkljub kilogramom) user posted image Sva ga včeraj s sošolko primerjali z njenim, ki je ene 6. tednov starejši ... in imam večjega user posted image Tako da očitno vseeno ni tako micen kot me vsi skušajo prepričati user posted image

No, za dojenčka nimam še prav nobene stvari user posted image Edina stvar je AngelSounds. Mi je kar malo na bad, ko vidim, koliko so že vse druge nakupile. Me pa mami full straši, da naj kupim šele septembra, ker nikoli ne veš, če bo vse vredu user posted image No, ne verjamem, da mi bo takrat do nakupovanja, po drugi strani bi pa res najraje tako naredila. Sploh ker se bova selila šele avgusta/septembra in se mi zdi brezveze, da vso to "kramo" potem še enkrat seliva. Ah ja.

Pa čestitke za vse lepe novica in držim pesti za tiste, ki še čakate user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1109
15.5.2014 11:34:42   
Anonimen

Danes celo dopolne sem klicala v NM da bi šla na puljenje zoba in gospodi se ne javijo ....tako da sem malo iskala okol in grem se pokazat danes v privat ambulanti da vidijo kaj lahko naredijo ....če ne pa grem cez 14 dni prav k kirurgu in upam da mi ga bojo zriktali....

(odgovor članu relativna)
  Neposredna povezava do sporočila: 1110
15.5.2014 12:49:02   
kamajuš
Oh, jaz tudi še ne nakupujem, ne pripravljam. Sicer si bom morala vzet nekaj časa, da zberem od znancev in sorodnikov vse oblekice, ki sem jih posojala tekom let. Ampak ne še zdaj! Mislim, da je še prezgodaj. Pa saj septembra, če bo vse po sreči, ne bomo kar na porodniški obležale in čakale na porod. Takrat se začne pravo gnezdenje user posted image !

Imen pa jaz tudi ne razlagam, nikoli nisem. Vedno sva vedela samo midva in potem tako ali drugače presenetila familijo. In tokrat ne bo nič drugače, tudi otroci ne bodo vedeli prej. Tukaj ne odstopam. Pri prvem je bila moja tašča šokirana, ker je mislila, da bomo "skupaj izbirali", potem se je pa navadila - sprijaznila.

Naj vas ne odpihne user posted image ...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1111
15.5.2014 20:01:20   
Pikaloka
Ha zanimiva tale tasca user posted image

(odgovor članu kamajuš)
Neposredna povezava do sporočila: 1112
16.5.2014 9:35:17   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Pikaloka

Ha zanimiva tale tasca user posted image

Moja tašča in tast me imata fulll rada user posted image tako da bomo videli potem ko bo dojenček kako bo ...če bojo kaj dali ali pomagali.Pri nas je blo kar precej huda ura streha je nam odneslo tako da bojo imeli doma del user posted image .Jaz sem včeraj jedla marelico in jagode zdaj pa ne vem naj kaj sem dobila alergijo user posted image tako da ne bom več jedla.Jaz se ne počutim čisto nič noseča razen kolk me boli če preveč sedim pa občasno zob ..ponedeljek grem k kirurgu privat upam da ne bo račun 200 evro...Kakšne znake imate?Sem se zredila 1 kg

(odgovor članu Pikaloka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1113
16.5.2014 9:53:35   
urshka
Moj rok je načeloma 24.10., ampak naj bi me teden pred rokom sprejeli in opravili cr, ker sem ga imela zaradi komplikacij že pri prvem porodu.

Moja nosečnost poteka u izi...edino spanje na boku me malo nervira.:/ Ponoči sem imela krče v nogah, zdaj pijem mg in je kul!

Glede imen...če bo fantek bo verjetno Jakob. :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1114
16.5.2014 10:11:51   
buckolina
js pa že dva dni slabo spim in me križ boli kot vrag!nikakor se ne morem naštimat, da bi blo ok.khmmm, pa prej nisem mela ravno problemov, da ne bi mogla spat in me je postelja akr klicala k sebi...zgleda, da sem sm v preteklosti dost naspala še za naprej user posted image

(odgovor članu urshka)
Neposredna povezava do sporočila: 1115
16.5.2014 11:30:19   
Radenska_
Jaz sem zdaj v 24t, pri ginekologu sem šla gor 3,5 kg, v moji evidenci pa ene 5-6. Upam da trije od teh sploh ne bodo nikoli splahneli user posted image
Drugače pa tudi pri meni je tako da prej nikoli in nikdar nisem spala na hrbtu, zdaj pa se zbujam večkrat na hrbtu. Na desnem boku sploh ne smem bit ker mi zaspita desna noga in roka, na levem je okej, na hrbtu je bilo pa danes tudi prvič čudno in sem se zbudila ko mi je kar malo sapo jemalo...
Midva urejava sobico, naročila sem dva kompleta posteljnine, pa tudi samo sobico sem naročila in jo dobim v 14 dneh. Ostale stvari pa počasi kupujem, oblačil mi ni treba dobim vseo d najboljše prijateljice, ki je lani rodila v istem času, voziček imam, lupinico dobim sposojeno, prav tako banjico...
Tako da od večjih stvari moram kupit samo še sterilizator in varuško.

"Če ne prideš ne prvič ne drugič do krova in pravega kova, poskusi vnovič in zopet in znova."

Neposredna povezava do sporočila: 1116
16.5.2014 11:47:42   
lila5
Sem si kupila Mg, kot ste mi priporočale....včeraj sem spila en kozarec, danes nadaljujem... user posted image Mislim, da mi bo pomagal..pa itak je fajn za krče, če nič drugega...se mi zdi, da se bojo počasi začeli...

Mi pa res imen nimamo zbranih in bo res problem, ker mi res nič ni všeč, mojemu pa tudi ne....
Jaz pa različno spim, najraje bi na trebuhu , ampak seveda je to neizvedljivo, potem pa malo kombiniram, hrbet, bok, hrbet, bok user posted image

Jaz sem zdaj v 20.tednu, počasi grem v 21. .... upam, samo, da zdržim čim dlje, to je edino kar se bojim...

(odgovor članu Radenska_)
Neposredna povezava do sporočila: 1117
16.5.2014 14:33:13   
Bett
Jaz zaenkrat še nič ne kupujem, ker še vedno upam, da se je Pušenjak zmotil pri spolu in da ne bo treba kupovat nič novega user posted image , če bo pa res punca, potem pa upam, da si vsaj za prve mesece sposodim od kolegice. Na začetku čisto prehitro rastejo in mi je res brez veze spet vse na novo kupovat.
Glede imena je tokrat dragi na vrsti da ga zbere, tak da me že kar skrbi kaj bo izbral.

Če pa katero iz lj ali mb zanima ekološko meso, lahko več izve tu: http://us3.forward-to-friend2.com/forward/preview?u=39a4df2f315ad864e136de701&id=a7938310eb. To bo predvsem prišlo prav, ko bomo našim oktobrčkom začele uvajat gh.

Neposredna povezava do sporočila: 1118
16.5.2014 14:35:54   
Saša33
Lep pozdrav,

sem ta teden začela z službo. Sem spala itak že sredo in četrtek slabo. Imela sem občutek, da bo bolj naš 11 mesečnik imel z mojo odsotnostjo probleme a je bila ta velika 2 leti jokica da je kaj. Pa še ponoči  me je klicala. Danes sem celo noč sanjala moro o tem kako otroci tečejo in ne morem za njimi. Groza sem se zbudila vsa v joku, zbudila tamalega, ki je spal zraven v posteljici in se je ustrašil mojega joka. Tako sva se nosila in tolažila od 23h do 2h. ne bi omenjala kok sem skurjena dans.

Pa itak nisem navajena sedet v pisarni me bolijo kolki, rit, noge:). Sem šla kupit od Fidimeda Mg in upam, da bo boljš z krči.

Drugače sem ok, v 21 tednu. Trebuh mi je kar zrasel itak ko se vsak teden poveča otrok za 200-300g.
Stvari ne bom nič kupovala imam vsega dovolj od obeh otrok. Samo en kompletek bom kupila. Kakšen Next so mi všeč pajacki brez rokav. To je meni najbolj zakon za dojenčka. Bodi ali majica na trakce in pa pajacek na naramnice. Vsak se navadi na nekaj.

Drugače pa pri nas tavelika spi sama v francoski postelji. Super zadeva, ker se potem samo zraven uležeš če je kriza pa spiš naprej. Bomo pa tamalega sedaj ko že sam zleze na posteljo in dol dali čez kake 14 dni k  njej spat in bomo videli kaj bo. V spalnici bo potem samo dojenček zraven. Bomo videli kako bo. Gresta pa tako ali tako z julijem v vrtec in mami za cel mesec v službo. Si bom vzela 1x tedensko dopust in še avgusta dopust. Tak je okvirni plan, bomo videli kako bo:)

Anonimen: Tista ki ima probleme z zobom. Meni se je isto zgodilo. Se mi je v začetku nosečnosti zlomil. Me ni nič bolelo, a sem se odločila za puljenje. No in potem mi ostane notri še malo korenine in nisem hotelka RTG ja delati ker sem bila v prvem tromesečju. Sicer je moj gin. rekel, da je to tako mala vrednmost da ni panike a ker nimam problemom bom šla h kirurgu po porodu, sedaj če me nič ne boli pa bom raje počakala.

Nič, mladina joka
pa pa

(odgovor članu lila5)
Neposredna povezava do sporočila: 1119
16.5.2014 14:36:17   
Bett

Zgornja povezava ne dela, upam, da bo ta
http://us3.campaign-archive2.com/?u=39a4df2f315ad864e136de701&id=a7938310eb&e=86e532c777

(odgovor članu Bett)
Neposredna povezava do sporočila: 1120
17.5.2014 8:58:15   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Saša33

Lep pozdrav,

sem ta teden začela z službo. Sem spala itak že sredo in četrtek slabo. Imela sem občutek, da bo bolj naš 11 mesečnik imel z mojo odsotnostjo probleme a je bila ta velika 2 leti jokica da je kaj. Pa še ponoči  me je klicala. Danes sem celo noč sanjala moro o tem kako otroci tečejo in ne morem za njimi. Groza sem se zbudila vsa v joku, zbudila tamalega, ki je spal zraven v posteljici in se je ustrašil mojega joka. Tako sva se nosila in tolažila od 23h do 2h. ne bi omenjala kok sem skurjena dans.

Pa itak nisem navajena sedet v pisarni me bolijo kolki, rit, noge:). Sem šla kupit od Fidimeda Mg in upam, da bo boljš z krči.

Drugače sem ok, v 21 tednu. Trebuh mi je kar zrasel itak ko se vsak teden poveča otrok za 200-300g.
Stvari ne bom nič kupovala imam vsega dovolj od obeh otrok. Samo en kompletek bom kupila. Kakšen Next so mi všeč pajacki brez rokav. To je meni najbolj zakon za dojenčka. Bodi ali majica na trakce in pa pajacek na naramnice. Vsak se navadi na nekaj.

Drugače pa pri nas tavelika spi sama v francoski postelji. Super zadeva, ker se potem samo zraven uležeš če je kriza pa spiš naprej. Bomo pa tamalega sedaj ko že sam zleze na posteljo in dol dali čez kake 14 dni k  njej spat in bomo videli kaj bo. V spalnici bo potem samo dojenček zraven. Bomo videli kako bo. Gresta pa tako ali tako z julijem v vrtec in mami za cel mesec v službo. Si bom vzela 1x tedensko dopust in še avgusta dopust. Tak je okvirni plan, bomo videli kako bo:)

Anonimen: Tista ki ima probleme z zobom. Meni se je isto zgodilo. Se mi je v začetku nosečnosti zlomil. Me ni nič bolelo, a sem se odločila za puljenje. No in potem mi ostane notri še malo korenine in nisem hotelka RTG ja delati ker sem bila v prvem tromesečju. Sicer je moj gin. rekel, da je to tako mala vrednmost da ni panike a ker nimam problemom bom šla h kirurgu po porodu, sedaj če me nič ne boli pa bom raje počakala.

Nič, mladina joka
pa pa

V ponedeljek imam zobozdravnika ker h kirurgu grem prek veze me bo takoj vzel ;) tako da bom mu rekla da ne bi ga dala ven ampak da naj mi neki naredi da bom ga lahko po porodu dala ven.En košček je že ostal pa malo plombe polovica je pa samo še korenina ...upam da mi bo lahko neki naredu ker 2 meseca mi je moj zobozdravnik samo zapru da ne pride hrana notri ker takrat zaboli.

(odgovor članu Saša33)
  Neposredna povezava do sporočila: 1121
17.5.2014 9:02:42   
Anonimen

Jaz imam fullll energijo ko da nisem noseča in jo bom rabila za ta teden ko prihaja ...Katero kaj muči?Mislim vezi ?Vzame katera kakšne vitaminčke?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1122
17.5.2014 21:24:37   
peregrina
user posted image za dobre rezultate (tiste, ki ste jih prejele).

Midva že kr neki časa debatirava o imenih. Za punčko ni bil problem, ustavilo se je pri fantovskih imenih. Upam, da se uspeva uskladiti do D-dneva.user posted image Bo pa to za ostale skrivnost, veva samo midva. No, tak je plan.

Življenje se pri meni vrača nazaj v ustaljene tirnice. Sem pa še vedno blazno utrujena.

Začel me je mučiti tudi išias. Zaenkrat me useka samo, kadar se sklanjam. Upam, da ne bo poslabšanja.
A ima katera kak nasvet kako lajšati to nadlego?

Moj trebušček je zdaj pa že res viden. Včeraj sem prvič opazila, da mi je v napoto, ko sem se zaletela z njim v en pult, ko sem hotela nekaj pobrati. Sem vsak dan znova presenečena, kako je zrastel. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1123
18.5.2014 13:15:53   
Ema_27
Se mogoče še kateri dogaja to, da je čisto brez energije? Jaz sem že drugi dan kot cota, kot da bi bila cel dan ful zaspana oz utrujena. Pa še nad sramno kostjo me tu pa tam tak špika še posebaj če stojim. Upam da to hitro mine...

Drugace pa jaz se zaenkrat ne nakupujem stvari, edino vozek bom narocla konc meseca in sicer Stokke Xplory. Kak se vam zdi Stokke?

Ime pa tudi že imava izbrano :)

“We should all start to live before we get too old. Fear is stupid. So are regrets.”

(odgovor članu peregrina)
Neposredna povezava do sporočila: 1124
18.5.2014 14:15:35   
relativna
No, moj pregled ni bil čisto najboljši user posted image Edina dobra novica je ta, da sem se celo uspela zredit za 1,5 kg. Pomoje v zadnjih dneh, ko končno nisem več na dieti.
Drugače pa mi je hemoglobin full padel, ker nisem smela jest nič rdečega mesa. Ah ja. G je ven padla zaradi mojih tablet proti alergiji in ker mi niso nič rekli za kontrolo. Pa še preveč bakterij je bilo v urinu. Tako da bom očitno še par tednov letala po zdravnikih user posted image
Morfologijo imam šele čez 2 tedna, ko bom proti koncu 22. tedna. Tako da bo še doooolgo čakanje.

Meni se drugače ne zdi čudno, da hoče imeti tudi familija kaj besede pri imenih user posted image Midva sva itak odprta za predloge, na koncu se bova pa sama odločila.
Pa sploh nimam kaj za rečt čez taščo ... zdaj se bo naučila kvačkat, da bo lahko naredila copatke user posted image

Glede trebuščka ... do zdaj sem se slikala vsak teden, zadnjič sem pa naredila GIF. In ja, mi je full zrasel user posted image Če zdaj pogledam, kako sem bila tam v 12. tednu navdušena, ker mi je zrasel, pa sem imela ubistvu še čisto ravnega user posted image
Me pa skrbi, kako bom našla obleko za birmo (ker sem ravno birmanska botra in morem bit lepo zrihtana user posted image ). Na žalost točno vem, kaj hočem, tako da bo iskanje najbrž še težje user posted image Nekako upam, da mi ne bo treba iskati nosečniških modelov, ampak se bom še vedno stlačila v kakšen navaden, malce bolj raztegljiv material.

Pri vozičkih sva midva še vedno pri High Treku user posted image Sem pregledala še ostale "robustne" vozičke, pa je malce problem, ker dvigalo v bloku ni ravno veliko.
Stokke-ja pa full hvalijo, ampak pač ... to je mestni voziček, ravno vsepovsod ne prideš. Pa tudi najbolj cenovno ugoden ni user posted image Ampak če lahko ... go for it user posted image

(odgovor članu Ema_27)
Neposredna povezava do sporočila: 1125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
10 neverjetnih fotografij žensk med popadki
Bolečin med popadki se ne da opisati, dokler jih same ne začutimo. Fotografi so ujeli te neverjetne trenutke.

Teža med nosečnostjo.
пеперутка16

Ste se med porodom kaj zredile? Koliko?