relativna
|
Uf, ste se čisto razpisale Joj, to spanje na hrbtu ... meni nikoli ni pasalo, sedaj v nosečnosti pa najbolj Ampak imam v glavi alarm in se kmalu zbudim in namestim nazaj na levi bok. Mi pa zdaj vedno manj odgovarja, tako da očitno je že začel pritiskati na žilo. Spol bom zvedela enkrat do konca tega meseca No, vsaj upam, da bo otrok toliko prijazen do svojega fotra O imenih pa midva ne govoriva okoli Imava top ime za punčko in fantka že kakšno leto, bom pa vseeno še malce prebrskala po kakšnih knjigah, ko bova zvedela spol. Ampak mislim, da ne bo sprememb, ker se bova strinjava Sva se pa odločila, da hočeva dolga imena brez šumnikov. Pa definitivno z nekim pomenom, po možno, da izhajajo iz latinščine. Ja, sem zakomplicirala Mi je noro lepo ime moje sestrice (Amanda), ki sem ga sicer tudi sama izbrala ... ampak mi je kar žal, ker bi ga zdaj za svojo uporabila Trebušček pridno raste (navkljub kilogramom) Sva ga včeraj s sošolko primerjali z njenim, ki je ene 6. tednov starejši ... in imam večjega Tako da očitno vseeno ni tako micen kot me vsi skušajo prepričati No, za dojenčka nimam še prav nobene stvari Edina stvar je AngelSounds. Mi je kar malo na bad, ko vidim, koliko so že vse druge nakupile. Me pa mami full straši, da naj kupim šele septembra, ker nikoli ne veš, če bo vse vredu No, ne verjamem, da mi bo takrat do nakupovanja, po drugi strani bi pa res najraje tako naredila. Sploh ker se bova selila šele avgusta/septembra in se mi zdi brezveze, da vso to "kramo" potem še enkrat seliva. Ah ja. Pa čestitke za vse lepe novica in držim pesti za tiste, ki še čakate
|