darhaha84
|
Živjo so , Se zopet oglašam po dolgem času. Imam gužvo v službi in kar nimam časa za vas. Danes sem imela pregled in sem pikico na hitro tudi videla, ko je poslušala srčka. Mi je pokazala obe nogici in tudi prstke sem videla Mi gre pa druga nosečnost tako hitro, da sploh ne dojamem da sem že na polovici. Tako, da me je danes moja g. kar pošteno presenetila z vprašanjem, če vem kako mislim roditi in če že kaj razmišljam. Prvič sem namreč imela CR in v drugo mi baje pripada, če se zanj odločim. Jaz sem se psihično že pripravljala na naraven porod sedaj pa ne vem kaj naj naredim… ? Pa napotnico na morfologijo sem že dobila, ki bo če približno 2 tedna. Sem pa trenutno noseča 19t 3/7. Res gre hitro. V službi imam toliko za postoriti preden grem, pa še malo dopusta vmes, tako da delam še 3 mesece, če bo vse ok. 1,2,3, bo tu september, ko bom doma…. Sin se pa tudi že zelo veseli novega člana, samo mu verjetno še ni jasno, kaj to pomeni – da bo ves čas prisoten v naših življenjih. Sedaj vse razlaga kaj mi bo pomagal, kaj bo delal, če pa v njegovi bližini hočem prijeti dojenčka pa takoj svojo ritko zraven prisloni, da ne morem Za spol pa ne bova nič spraševala – tudi prvič nisva. Imena – to je loterija do konca. Sva vsak na svojih bregovih Moj itak pravi, da na koncu bo moja obveljala – bomo videli, če res. Voziček, košek, posteljico, previjalno bom imela od prvega –edin sobico bomo kupili. Oblekice sem pa imela nove in sem jih posodila prijateljici in niti še nisem pogledala v kakšnem stanju mi je vrnila. Če bi vedela, da bomo imeli še enega ne bi posojala. Ostale stvari pa so mi še ostale, ker se še nisem spravila prodajati – k sreči. Jaz bom z urejanjem začela sredi avgusta, ko pridemo z dopusta. Pri sinu sem tudi 1,5 meseca prej začela nakupovati oblekice in ostalo,vendar je mali pohitel (1 mesec) tako, da mi jih je mami oprala, ostale stvari sva pa še dokupovala, ko je bil mali v bolnici (ker je bil notri 4 tedne). Tako, da na koncu smo imeli vse, ko je prišel domov. No, edino voziček sem naročila, ko sem bila v 6mes. in nekje 2mes. sem ga čakala, tako da sem ga dobila, ravno predno sem šla v p. Na koncu se vse uredi….
|