|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktrobrke 2014
18.5.2014 22:22:26   
Ema_27
To se zavedam da je stokke bolj za veton. Ampak ker sem z mesta in tam ni ravno makadama tak da mislim da bo ok.

“We should all start to live before we get too old. Fear is stupid. So are regrets.”

(odgovor članu relativna)
Neposredna povezava do sporočila: 1126
19.5.2014 4:21:18   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Ema_27

To se zavedam da je stokke bolj za veton. Ampak ker sem z mesta in tam ni ravno makadama tak da mislim da bo ok.

Ce imate samo asfalt, potem ni panike. Ce pa imate veliko tlakovcev (granitne kocke), potem pa ga ne bi imela. Gume so pretrde in med voznjo ropota in trese kot traktor. Imela sem moznost dozivet in je bilo res grozno. Mama je vozicek menjala po 1 mesecu uporabe.

(odgovor članu Ema_27)
  Neposredna povezava do sporočila: 1127
19.5.2014 6:23:08   
Anonimen
Pozdravljene,
zanima me, če je katera imela podobne težave kot jaz. Sem kar malo prestrašena kaj se spet dogaja z mano. No danes ponoči me je začelo zvijat, bolet ko hudič v spodnjem delu trebuha ter na predelu zadnjika. Po kakšni uri mučenja, slabosti, vrtoglavice mi je končno ratalo odvajat blato. Stanje se je pomirilo, ampak ne za dolgo. Čez kakšno uro me je spet začelo zvijat ter bolet.. Spet sem malo mučila sama sebe, ampak iz zadnjika ni šlo drugega kot kri. Še zdaj me na časa zvija, ampak je pa boljše kot ponoči.
Če slučajno ve katera kaj je to mi naj prosim pove, ker sem kar precej prestrašena.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1128
19.5.2014 8:46:35   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Pozdravljene,
zanima me, če je katera imela podobne težave kot jaz. Sem kar malo prestrašena kaj se spet dogaja z mano. No danes ponoči me je začelo zvijat, bolet ko hudič v spodnjem delu trebuha ter na predelu zadnjika. Po kakšni uri mučenja, slabosti, vrtoglavice mi je končno ratalo odvajat blato. Stanje se je pomirilo, ampak ne za dolgo. Čez kakšno uro me je spet začelo zvijat ter bolet.. Spet sem malo mučila sama sebe, ampak iz zadnjika ni šlo drugega kot kri. Še zdaj me na časa zvija, ampak je pa boljše kot ponoči.
Če slučajno ve katera kaj je to mi naj prosim pove, ker sem kar precej prestrašena.

Mogoče ti je kakšna žilica počila ali kak hemeroid.Raje pejt k zdravniku ...drugač jaz raje grem na dva dni na wc ko pa da se matram ...ali mogoče si kaj takega jedla ..jaz sem sem dva dni imela drisko in sem ugotovila da nezmem jagode jest.Takoj ko sem jagode jedla sem letela na wc.Pri meni je počutije ko da nisem noseča.Kako se druge počutite?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1129
19.5.2014 9:14:55   
gabi29
Pozdravljene...mene pa zanima ali ima/imela katera prisotne bolečine v predelu trebuha-pod popkom, ko se giblje? Mene že 3 dni dajejo bolečine, ko hodim in se premikam, v mirovanju jih nimam - sem v 20 tednu..sem brala, da bi se lahko vezi in maternica širila..user posted image  pridno brca, zato še nisem šla h gin..bi mogla?

lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1130
19.5.2014 9:23:11   
lila5
Anonimen, jaz tudi mislim , da so to hemeroidi, ker mene tudi v zadnjiku boli, kot, da bi me z nožem pičil user posted image

Jaz sem tudi sicer ok, kot, da ne bi bila noseča, bom pa vseeno probala julija zbežati iz službe user posted image Upam, da dobim bolniško user posted image

Jojj, rabim samo športni del vozička oz. športni voziček...imate kaka priporočila???? Pa, da ni preveč drag user posted image
Ker u bistvu ga že imam, ampak nima tistega pravega naklona, ko otrok sedi, če me razumete..ni lepo zravnan, ampak na pol leži oz. sedi, kar je moteče! Se ga pač ne da dvignit do konca user posted image
Tko, da rabim enega s pravim naklonom user posted image

(odgovor članu gabi29)
Neposredna povezava do sporočila: 1131
19.5.2014 10:09:55   
Pikaloka
Anonimna to so nesrecni hemeroidi...

Punce kako pogosto cutite brcke? Jaz enkrat po par minut in mogoce se enkrat v celem dnevu. A je to normalno???

Glede vozicka... Nisem nasla nobenega trikolesnika in sem trenutno pri preucevanju Tako City Move... A ste ga kje vidle v zivo?

(odgovor članu lila5)
Neposredna povezava do sporočila: 1132
19.5.2014 10:21:03   
Ema_27
Jaz čutim kadar se umirim, torej največkrat zvečer, pa čist odvisno včasih keri dan dost, včasih skoraj nič.

“We should all start to live before we get too old. Fear is stupid. So are regrets.”

(odgovor članu Pikaloka)
Neposredna povezava do sporočila: 1133
19.5.2014 11:34:07   
lila5
Pikaloka, no končno se je ena taka oglasila user posted image Nisem hotla spet težit glede gibov, ampak isto je pri meni...zdaj sem bla prav nervozna par dni, ko je vse tako mirno v trebuhu......Zvečer oz. ponoči, ko se kaj zbudim,pa grem na wc, pričakujem, da se bo kaj "premaknilo" pa tudi nič... V katerem tednu si? Mogoče pa to mora biti tako na začetku, dokler plod še majhen user posted image

(odgovor članu Ema_27)
Neposredna povezava do sporočila: 1134
19.5.2014 11:43:06   
Pikaloka
lila5 v 20 tednu sem... Tudi to sem studirala,sam so kr konkretni gibi... Jih drugi lahko cutijo na trebuhu......ponavadi takoj po sluzbi ko se najem zacne enuh 5 minut zurka pol pa mir...
Kateri teden si ti?

(odgovor članu lila5)
Neposredna povezava do sporočila: 1135
19.5.2014 11:45:23   
Pikaloka
ema v katerem tednu pa si ti?

(odgovor članu Pikaloka)
Neposredna povezava do sporočila: 1136
19.5.2014 11:52:33   
Ema_27
Čisto točno ti ne znam povedat, ker mi skoz spreminjajo tedne (in PDP), 21.teden nekje (+-1teden).

(odgovor članu Pikaloka)
Neposredna povezava do sporočila: 1137
19.5.2014 11:57:33   
lila5
Jaz sem v sredo polnih 21! Jaz pa še nimam tako konkretnih, da bi se čez trebuh čutili user posted image

(odgovor članu Ema_27)
Neposredna povezava do sporočila: 1138
19.5.2014 12:17:02   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: lila5

Anonimen, jaz tudi mislim , da so to hemeroidi, ker mene tudi v zadnjiku boli, kot, da bi me z nožem pičil user posted image

Jaz sem tudi sicer ok, kot, da ne bi bila noseča, bom pa vseeno probala julija zbežati iz službe user posted image Upam, da dobim bolniško user posted image

Jojj, rabim samo športni del vozička oz. športni voziček...imate kaka priporočila???? Pa, da ni preveč drag user posted image
Ker u bistvu ga že imam, ampak nima tistega pravega naklona, ko otrok sedi, če me razumete..ni lepo zravnan, ampak na pol leži oz. sedi, kar je moteče! Se ga pač ne da dvignit do konca user posted image
Tko, da rabim enega s pravim naklonom user posted image

Za hemoroide je pa dober da za vsakič ko greš na veliko potrebo da si umiješ ritko z mrzlo vodo,če te pa boli je pa krema modolex dobra ...

(odgovor članu lila5)
  Neposredna povezava do sporočila: 1139
19.5.2014 13:13:44   
darhaha84
Živjo souser posted image ,

Se zopet oglašam po dolgem času. Imam gužvo v službi in kar nimam časa za vas. Danes sem imela pregled in sem pikico na hitro tudi videla, ko je poslušala srčka. Mi je pokazala obe nogici in tudi prstke sem videla user posted image Mi gre pa druga nosečnost tako hitro, da sploh ne dojamem da sem že na polovici. Tako, da me je danes moja g. kar pošteno presenetila z vprašanjem, če vem kako mislim roditi in če že kaj razmišljam. Prvič sem namreč imela CR in v drugo mi baje pripada, če se zanj odločim. Jaz sem se psihično že pripravljala na naraven porod sedaj pa ne vem kaj naj naredim…user posted image ? Pa napotnico na morfologijo sem že dobila, ki bo če približno 2 tedna. Sem pa trenutno noseča 19t 3/7. Res gre hitro. V službi imam toliko za postoriti preden grem, pa še malo dopusta vmes, tako da delam še 3 mesece, če bo vse ok. 1,2,3, bo tu september, ko bom doma…. Sin se pa tudi že zelo veseli novega člana, samo mu verjetno še ni jasno, kaj to pomeni – da bo ves čas prisoten v naših življenjih. Sedaj vse razlaga kaj mi bo pomagal, kaj bo delal, če pa v njegovi bližini hočem prijeti dojenčka pa takoj svojo ritko zraven prisloni, da ne morem user posted image
Za spol pa ne bova nič spraševala – tudi prvič nisva.
Imena – to je loterija do konca. Sva vsak na svojih bregovih user posted image Moj itak pravi, da na koncu bo moja obveljala – bomo videli, če res.
Voziček, košek, posteljico, previjalno bom imela od prvega –edin sobico bomo kupili. Oblekice sem pa imela nove in sem jih posodila prijateljici in niti še nisem pogledala v kakšnem stanju mi je vrnila. Če bi vedela, da bomo imeli še enega ne bi posojala. Ostale stvari pa so mi še ostale, ker se še nisem spravila prodajati – k sreči.user posted image Jaz bom z urejanjem začela sredi avgusta, ko pridemo z dopusta. Pri sinu sem tudi 1,5 meseca prej začela nakupovati oblekice in ostalo,vendar je mali pohitel (1 mesec) tako, da mi jih je mami oprala, ostale stvari sva pa še dokupovala, ko je bil mali v bolnici (ker je bil notri 4 tedne). Tako, da na koncu smo imeli vse, ko je prišel domov. No, edino voziček sem naročila, ko sem bila v 6mes. in nekje 2mes. sem ga čakala, tako da sem ga dobila, ravno predno sem šla v p. Na koncu se vse uredi….

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1140
19.5.2014 13:26:47   
Bett
Anonimen upam, da si ok. Jaz sem mnenja, da če se pojavljajo tudi bolečine v trebuhu in slabosti, potem je možna tudi kakšna črevesna okužba ali zastrupitev s hrano. Sicer pa zdaj verjetno že veš kaj več, glede na to, da je že pol dneva mimo.

Jaz brce občutim čisto različno, kakšen dan jih občutim, kakšen dan ne, predvsem je tudi odvisno koliko sem v pogonu. Se jih pa preko trebuha redko občuti, ampak pri teh tednih (jaz sem v 19tem) je to povsem normalno. Zdaj imajo v trebuhu še dovolj prostora, da ni nujno, da se ti "zaletijo" kam, pa tudi potem ko so že večji, če nisi pozoren, če si v gibanju, občutiš samo tiste močne brce, blagih gibov pa ne. Drugače pa pomaga, da narediš nekaj počepov ali pa poješ nekaj sladkega, potem pa se uležeš in čakaš user posted image ali bo kaj al nič.

(odgovor članu Ema_27)
Neposredna povezava do sporočila: 1141
19.5.2014 17:40:02   
peregrina
A vse že čutite brcike? Pri nas je še vse mirno (17 tednov in 3 dni). No, če bi uporabila fuuul domišljije bi lahko celo kaj občutila, ampak sem se odločila, da bom raje kar ostala v realnosti in počakala na konkretnejše brce. user posted image

Še vedno me muči bolečina v ritnici (po moje je to išias, sicer ni čisto tipična bolečina za išias, ampak kaj drugega skoraj ne more biti.
Najbolj moteče je v službi, ker se moram kar naprej sklanjati in počepati ... in me vseka na polno in potem neki časa zelo težko hodim.

Sem pa včeraj na sprehodu prvič zasledila bolečino (rahlo) v kolku. Pa ne vem a je to povezano z išiasom ali se pač medenične kosti pripravljajo na prihod deteca.

Sicer sem pa najsrečnejši človek na svetu odkar mi ni več slabo. Zdaj dobivam tisti nosečniški "sijaj"user posted image .
Komaj čakam na pregled (še 14 dni), da spet vidimuser posted image .

(odgovor članu Bett)
Neposredna povezava do sporočila: 1142
20.5.2014 8:05:21   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: peregrina

A vse že čutite brcike? Pri nas je še vse mirno (17 tednov in 3 dni). No, če bi uporabila fuuul domišljije bi lahko celo kaj občutila, ampak sem se odločila, da bom raje kar ostala v realnosti in počakala na konkretnejše brce. user posted image

Še vedno me muči bolečina v ritnici (po moje je to išias, sicer ni čisto tipična bolečina za išias, ampak kaj drugega skoraj ne more biti.
Najbolj moteče je v službi, ker se moram kar naprej sklanjati in počepati ... in me vseka na polno in potem neki časa zelo težko hodim.

Sem pa včeraj na sprehodu prvič zasledila bolečino (rahlo) v kolku. Pa ne vem a je to povezano z išiasom ali se pač medenične kosti pripravljajo na prihod deteca.

Sicer sem pa najsrečnejši človek na svetu odkar mi ni več slabo. Zdaj dobivam tisti nosečniški "sijaj"user posted image .
Komaj čakam na pregled (še 14 dni), da spet vidimuser posted image .

Zdravo,jaz sem tudi noseča 17 /4 dni tam nikej ce sem prav računala in mene tudi začne v ritnici bolet če preveč sedim potem se ostanem malo šepam in vse ok.Boleč levi kolk imam tudi takrat ko dolgo sedim ...recimo če grem na kakšno pijačo takrat me začne bolet ali če se dolgo vozim v avto.Vprašala sem zdravnika in je reku da je treba potrpet da sem pač noseča user posted image in da bo minilo če veliko se gibam

(odgovor članu peregrina)
  Neposredna povezava do sporočila: 1143
20.5.2014 8:06:05   
lila5
Peregrina, tako je prav..tudi jaz se nisem vdala domišljiji user posted image

Joj, do mojega pregleda je pa še daleč........

A ima mogoče katera otroško kolo za prodat? user posted image  Sem gledala na bolhi, pa je vse bolj za punčke.....

(odgovor članu peregrina)
Neposredna povezava do sporočila: 1144
20.5.2014 11:12:41   
kamajuš

IZVIRNO SPOROČILO: lila5

A ima mogoče katera otroško kolo za prodat? user posted image  Sem gledala na bolhi, pa je vse bolj za punčke.....

Katero velikost potrebuješ?

(odgovor članu lila5)
Neposredna povezava do sporočila: 1145
20.5.2014 11:50:59   
vesica
jaz sem 18t5 še nič ne čutim - za pomiritev odkar sem imela močne bolečine spodaj in me je tiščalo mi je kolegica posodila angel sound in moj možek vsak večer pridno natakne slušalke gor in posluša bitje srčka,da se prepriča da je naš pikec ok user posted image tudi jaz sem dosti bolj mirna odkar ga imam,ker se vsakič ko slišim srčka pomirim sploh pa,ker je to moja prva nosečnost in kar se tiče raznih znakov oz. bolečin ne morem ločiti če je to normalno ali ne user posted image

Zadnjih par dni pa moram reči da sem prav pokončana vsaj kar se tiče energije sem skoraj brez - spomladanska utrujenost user posted image samo spala bi -da me nekdo zapre v sobo mislim da bi prespala lahko tudi cel dan - sploh pa nemorem dočakati tega dopusta user posted image

(odgovor članu kamajuš)
Neposredna povezava do sporočila: 1146
20.5.2014 12:06:09   
relativna
Na začetku brcike niso ravno redne user posted image Pri meni je tako, da največ brca na predavanjih točno določenega profesorja user posted image Ne vem, ali mu/ji je všeč ali ga pa tako nervira user posted image Pa seveda zvečer in zjutraj. Se pa nekatere res orng čuti, tako da jih moj npr. tudi (pa mislim, da se že ponavljam user posted image ).
Mi je pa full čudno, ker tam, kjer imam maternico, se prav čuti ... je full bolj trdo od preostalega dela trebuha. Saj to je kul, ne? user posted image

Sem pa čisto srečna, ker se je začelo lepo vreme in visoke temperature user posted image Bom lahko končno odvrgla pajkice, ki mi gredo že res pošteno na živce user posted image

(odgovor članu Ema_27)
Neposredna povezava do sporočila: 1147
20.5.2014 12:55:12   
lila5
kamajuš, za 3-4leta, a je to 14 col-sko?

No, danes me pa nekaj špika v bližini desnega jajčnika, kot, da bi me z nožem zbadal...kaj veste kaj je to?

(odgovor članu relativna)
Neposredna povezava do sporočila: 1148
20.5.2014 13:55:06   
NikaAnna
No, tudi mi koncno cutimo konkretne brcike (18t5d). Prejsnji teden so bili samo metuljcki, od vceraj pa se tudi vidi, ko bejbika brcne. Je tudi mozek lahko cutil - kaksen nepopisen obcutek!!! user posted image user posted image
Je pa res, da tudi jaz cutim da je tam trse kjer je maternica, kot pa preostali del trebuha, tako da ja, po moje je to cisto ok.
Pa tudi obcasno spikanje je normalno (po besedah moje ginekologinje) saj se maternica siri in me je opozorila, da me bodo vezi okoli pasa in trebuha bolele. user posted image

sonček jeeeee.... user posted image user posted image

''Out of difficulties grow miracles.''

(odgovor članu lila5)
Neposredna povezava do sporočila: 1149
21.5.2014 8:41:23   
Anonimen

Kako naj ugotovim kje imam maternico?Navodilo prosim user posted image

(odgovor članu NikaAnna)
  Neposredna povezava do sporočila: 1150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Teža med nosečnostjo.
пеперутка16

Ste se med porodom kaj zredile? Koliko?