|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktrobrke 2014
30.5.2014 7:56:02   
buckolina
Sam Bugabooja majo že vsi user posted image . Mal heca in mal resnice user posted image Sej če bi js mela druzga otroka zdle, pa doma en voziček od prej, ki mi je ustrezal, bi ga tut še za tega mela. Tako pa itak ne vem kako in kaj... user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1201
30.5.2014 8:36:40   
Ema_27
Eno vprašanje za vse...

Trenutno sem noseča 22t 5d in že dober teden čutim na trebuhu kadar mirujem (sedim, ležim, spim) kot nekakšno utripanje v trebuhu. Občutek je tak, kot da bi ležala na kateri od arterij. Ampak da ni to utripanje tako hitro in enakomerno. Ponoči se večkrat zaradi tega tudi prebudim. Pa recimo če ležim na levem boku in začne utripat pa se nato obrnem na desni bok, se utripanje prestavi od levega dela trebuha na desni del.
Mi mogoče ve katera svetovat kaj bi to lahko bilo? Za kolcanje se mi zdi prehitro... Gibi ploda pa pomoje to tudi niso.

“We should all start to live before we get too old. Fear is stupid. So are regrets.”

(odgovor članu buckolina)
Neposredna povezava do sporočila: 1202
30.5.2014 8:39:46   
Anonimen
user posted image to je tudi res. so se razpasli, mene to tudi "zmoti". ampak pri drugem res vec ne kompliciras in pol manj stvari nabavljasuser posted image .
drugace pa sem jaz imela nagledanega bugaboo buffalo. No tega pa res se nimajo vsi. Bi ga ubodla, raje kot xari, je vsaj 1 kg lazjiuser posted image . Na koncu sem dobila novega cameleona za pol cene in bom za preostali denar raje starejsemu kaj kupila. Ce ne bi dobila tako poceni, bi pa buffalo padel. Samo jaz res rabim "terenca". Sem pa obsolutno proti vsem 3 kolesnikom.

Neposredna povezava do sporočila: 1203
30.5.2014 8:42:02   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Ema_27

Eno vprašanje za vse...

Trenutno sem noseča 22t 5d in že dober teden čutim na trebuhu kadar mirujem (sedim, ležim, spim) kot nekakšno utripanje v trebuhu. Občutek je tak, kot da bi ležala na kateri od arterij. Ampak da ni to utripanje tako hitro in enakomerno. Ponoči se večkrat zaradi tega tudi prebudim. Pa recimo če ležim na levem boku in začne utripat pa se nato obrnem na desni bok, se utripanje prestavi od levega dela trebuha na desni del.
Mi mogoče ve katera svetovat kaj bi to lahko bilo? Za kolcanje se mi zdi prehitro... Gibi ploda pa pomoje to tudi niso.

so kar gibi otroka. Vsaj moj tak pocneuser posted image . Kolcanja pa ne cutis, ga pa lahko slisis z angelsoundom. jaz ga mam, sem probala, ce slucajno kolca in ni kolcal.

(odgovor članu Ema_27)
  Neposredna povezava do sporočila: 1204
30.5.2014 9:08:03   
Ema_27
Pa da bi tolko brcal in tak enakomerno... Ne vem no :D Ker gibe sem začela čutit tam nekje v 18t in je blo drugače kot je zdaj to moje utripanje :) No, če pa so res to gibi ploda, pa tak hvala bogu :D ker danes pol noči nisem prespala, ker sem ugotavljala kaj bi to bilo.

Anonimen, kolko pa si noseča, kateri teden si?

< Sporočilo je popravil Ema_27 -- 30.5.2014 9:09:56 >

“We should all start to live before we get too old. Fear is stupid. So are regrets.”

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1205
30.5.2014 9:10:36   
buckolina
Bom še malo Buffala načekirala.Kakšna je razlika od cameleona.na to res še nisem sploh pomisnla, ker sta si na hitro precej podobna...Hvala za namig! ;)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1206
30.5.2014 9:41:08   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: buckolina

Bom še malo Buffala načekirala.Kakšna je razlika od cameleona.na to res še nisem sploh pomisnla, ker sta si na hitro precej podobna...Hvala za namig! ;)

prednje gume ima vecje od cameleona (terencuser posted image ), pa zlozi se skupaj s sportnim delom. Vtipkaj v google cameleon vs buffalo. pa ti takoj pokaze razliko v vsem. mislim da je tudi visji, ampak nisem ziher

Neposredna povezava do sporočila: 1207
30.5.2014 9:49:09   
buckolina
Raziskava opravljena! :) Gre še ta med ožji izbor! ;)
Hvala!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1208
30.5.2014 12:57:11   
buckolina
a pozna katera tale voziček: http://www.seed.dk/uk/products ?

Neposredna povezava do sporočila: 1209
30.5.2014 13:31:17   
Bett
Ma popolnega vozička itak ni, vsaj jaz ga nisem našla zase. Predvsem je važno za kakšen teren misliš uporabljat voziček. Jaz imam Jane slalom pro, je 3kolesnik in je bil stabilen kot. Sestrin babyboom 4kolesnik. Na začetku sem hotela kupiti Recaro, ker je ultra lahek in zasede zel malo prostora zložen, a me je zmotilo to, da nima bremze. Pri nas pa je veliko klancev in mi je bila to pomembna stvar.

Neposredna povezava do sporočila: 1210
30.5.2014 13:34:08   
Bett
Buckolina tale seed se tudi super zloži, ampak ali ga prodajajo tudi pri nas? Predvsem je to pomembno, če se kaj pokvari, da imaš možnost popravila, reklamacije.

(odgovor članu Bett)
Neposredna povezava do sporočila: 1211
30.5.2014 13:49:12   
buckolina
našla sem ga na teli slovenski spletni stran: http://www.bumbo.si/otroski-vozicki/otroski-vozicki-seed/otroski-vozicki-seed-pli.html
Glede "servisa" se pa še nisem pozanimala user posted image
Vem, da ni popolnega vozička in to me zelo jezi! user posted image user posted image Pa sploh, ker ne vem kakšna bo zima.Če ne bo veliko snega, lahko tut kakšnega manj "krampastega" nabavim user posted image Čist sem že user posted image in mam občutek, da bom do oktobra počakala z vozičkom pol šla pa direkt iz porodnišnice v prvo trgovino po kr enga user posted image

(odgovor članu Bett)
Neposredna povezava do sporočila: 1212
30.5.2014 14:06:10   
lila5
Ema_27,tudi pri meni se dogaja to utripanje in sem tudi pomislila na kolcanje,sem pa tudi v 22.tednu. Se 12 dni do morfologije,juhu :-)
A ve tud pogosto lulate? No,jaz cez dan ne,ko se pa ulezem pa grem najmanj 5x dokler ne zaspim,potem se pa se vsaj 2x zbudim za lulat!

Neposredna povezava do sporočila: 1213
30.5.2014 14:21:24   
Bett
Buckolina če jih prodajajo, morajo zagotoviti tudi servis. Drugače pa jaz npr sem izbirala 3kolesnika in sem kolebala med TFK jogster, Recaro baby zen, Jane slalom pro in ker ima samo Jane zavoro, smo pac nabavili tega.

Ema_27 vzrok tvojega utripanja je lahko mogoče samo močno povečana prekrvavitev v tem predelu, kar je seveda povsem normalno. Če ni nekih bolečin, slabosti, te nima kaj skrbeti.

(odgovor članu lila5)
Neposredna povezava do sporočila: 1214
30.5.2014 14:23:58   
Bett
Pa tale icandy mi je bil tud fajn http://www.ajatutaja.com/Otroski-vozicki/318-Vozicek-iCandy-Peach-jogger.html

(odgovor članu Bett)
Neposredna povezava do sporočila: 1215
30.5.2014 14:29:19   
Ema_27
Lila5 hvala za tolažbo hehe, saj sem danes ponoči že razmišljala, kaj je zdaj spet tooo :)
Bett niti pomislila nisem na to, imaš prav ja, lahko bi bilo tudi to!
Vedno se lahko zanesem na vas, da me boste pomirile, brez da grem k ginekologu hehehe Hvala! Danes bom že bolj mirno spala :) V torek pa imam že 3. morfologijo (zakaj 3.? Zarad slabe NS) in držim pesti, da bo vse ok... Če bo ok, pa grem v nakupi vozička :)

(odgovor članu Bett)
Neposredna povezava do sporočila: 1216
30.5.2014 14:30:15   
buckolina
[Tut tale icandy je fini, ja! :)
Jooooj, js bi kr vse mal na testno vožnjo pelala predn kakšnega čist zares kupim user posted image Sem si rekla, da pr ostalih stvareh ne bom komplicirala, ampak da voziček bi pa rada mela tak kot se šik.Khmmmm, misija nemogoče za mene user posted image

(odgovor članu Bett)
Neposredna povezava do sporočila: 1217
30.5.2014 14:34:45   
Bett
Buckolina jaz sem imela prvič srečo, da sem imela rok januarja in sem septembra šla na otroški bazar v Ljubljani, kjer lahko vidiš in preizkusiš skoraj vse vozičke, tudi tiste, ki jih ne prodajajo Babycentri in Pikapolonice. Mogoče, če nimaš roka preveč na začetku oktobra, lahko tudi ti počakaš do takrat.

Neposredna povezava do sporočila: 1218
30.5.2014 14:35:16   
Anonimen

Jaz ponoč hodim 3 x na wc pa lačna sem vsake dve uri...včeraj sem bila tako lačna in ko sem se usedla za mizo nisem mogla jest me je začela pečit zgaga pa tudi slabo mi je bilo ali sem kaj takega jedla ali spet bom imela kakšne slabosti user posted image še 11 dni do morfologije.

Neposredna povezava do sporočila: 1219
30.5.2014 14:36:11   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Ema_27

Lila5 hvala za tolažbo hehe, saj sem danes ponoči že razmišljala, kaj je zdaj spet tooo :)
Bett niti pomislila nisem na to, imaš prav ja, lahko bi bilo tudi to!
Vedno se lahko zanesem na vas, da me boste pomirile, brez da grem k ginekologu hehehe Hvala! Danes bom že bolj mirno spala :) V torek pa imam že 3. morfologijo (zakaj 3.? Zarad slabe NS) in držim pesti, da bo vse ok... Če bo ok, pa grem v nakupi vozička :)

pozitivno razmišljaj pa bo vse ok.

(odgovor članu Ema_27)
  Neposredna povezava do sporočila: 1220
30.5.2014 14:41:46   
Ema_27
Saj razmišljam oz se zelo trudim da pozitivno razmišljam :) Glede na to kakšen sem imela začetek nosečnosti... se tak super držim! :) Sem ponosna na sebe in svojega pikeca user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1221
30.5.2014 14:43:16   
buckolina
Bett, tole pa ni slaba ideja! user posted image

(odgovor članu Bett)
Neposredna povezava do sporočila: 1222
30.5.2014 17:11:00   
Anonimen
Ema to JE kolcanje. Se tudi meni isto dogaja in sem vprasala ginekologinjo, pa je rekla da enakomerno utripanje je kolcanje, tako da nic ne skrbi! Sicer se to ponavadi cuti sele malce kasneje (okoli 30. tedna, ampak se zna zgodit tudi prej)user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1223
30.5.2014 22:18:13   
Pikaloka
Tale Icandy se ne poleze v raven polozaj... Sem ga sla gledat , pa me to ful moti..

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1224
31.5.2014 9:07:01   
Anonimen

Včeraj greva na obisk jaz in moj in tam še niso vedli da sem noseča čeprav se že vidi ...in pridemo tam se usedemo za mizo in kar na enkrat prleti njihov kuža in mi da lubčka na trebušček in potem je bil skos pri meni ta kuža se ni premaknil eno uro potem njej je blo malo sumljivo in le me vpraša če sem noseča user posted image pa je rekla da ko je bila ona noseča še vedla ni kuža skos okol trebuha je dihal pa lubčkal trebušček imajo pa dalmatinca user posted image jaz pa ga nisem upala niti pobožat ker imam neko alergijo ki nezmem pobožat ne mačke ne pse nič in ta kuža se je toliko rinu v meni da sem ga potem celo uro božala pa za enkrat še nimam nobenga izpuščaja ker ponavadi dobim takoj.Meni tudi včas utripa po trebuhu pa ne vem kaj bi bilo to

(odgovor članu Pikaloka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
10 neverjetnih fotografij žensk med popadki
Bolečin med popadki se ne da opisati, dokler jih same ne začutimo. Fotografi so ujeli te neverjetne trenutke.

Teža med nosečnostjo.
пеперутка16

Ste se med porodom kaj zredile? Koliko?