LuLu
|
IZVIRNO SPOROČILO: patrino IZVIRNO SPOROČILO: LuLu IZVIRNO SPOROČILO: patrino Podpiram vse vstaje, štrajke, upore, ki so bili organizirani v zadnjih časih in kjer ljudje odkrito povedo, da se tako kot se danes živi, pač ne da več živeti. Tole kar delajo tile klovni je pa nevredno slovenskega naroda. tule bi samo dodala, da vstajnike zapirajo, gredo nad njimi s solzilcem... verskega obreda se ne sme motiti Ma daj no Lulu. Čisto vseh vstajnikov in protestnikov tudi ne zapirajo in jih ne šricajo. Vendar je treba kot vstajnik, štrajkar , protestnik z jasno izraženimi načeli in ne neki komedijant, ki želi biti medijsko opazen...imeti hrbtenico, pogum , spoštovanje do drugih- če klenkaš s ponvo, pa je dovolj le to, da nimaš sramu. Prepoved protestov še ni izgovor za takšno igranje komedije in norčevanje. Osebno v tem primeru bolj spoštujem Jehove priče in harekrišnevce, ki so tudi po svoje nenavadni, vendar oni res verujejo in s tem namenom to počnejo- tile pa ..eh.Saj sem že napisala, kako bi lahko koristneje in pametneje izrabili čas in energijo. vseh seveda ne, je pa zelo narobe (za njega), če pomotoma enega napačnega... pri maši se takšna pomota ne more/ne sme zgoditi. Ma saj... osebno ti bolj spoštuješ one druge... meni osebno je ravno do Tokija, kako bo nekdo opozarjal na bedo v naši državi. Pa če so taki komedijanti ali pravi gledališčniki pridejo in uprizorijo komedijo,... kaj pa kdo resno veruje, pa jaz ne bom sodila. Vsak posameznik, ki je šel med Jehove ali harekrišno ve, zakaj je tam. Sem pa prepričana, da niso vsi iz istih razlogov. 100% niso vsi v vsem. in tale cerkev pač dela tako, kot dela... nekdo drug še kaj drugega,... jaz bi rada, da je čimveč različnih akcij, organizacij, verskih skupnosti, vsak s svojim pristopom in lepo v naši deželici je to, da se vsak lahko odloči kje bo in zakaj... me veseli, da imamo to svobodo. Kaj pa je prav in kaj ne, pa ne boš ne ti, ne jaz odločala... zato so zakoni v naši, tudi pravni državi in ne bom zadovoljna z Zombi cerkvo, ne bom zadovoljna s vstajniki, ne bom zadovoljna z novo stranko, ... takšni smo Slovenci... nikoli z ničemer zadovoljni
|