di di
|
Hej punce, hvala za pozitivne misli in spodbudo, mi zelo veliko pomeni. No, upam da se res obrne, ker mi je rekel, da ce se ne bo obrnila gre na carski in je ne bodo obracali z zunanjimi obrati, ker je nevarno.Jaz upam, da se bo in da bo vse vredu, zdaj jo ze nagovarjam preko trebuska in upam, da me bo ubogala :-), kako je pa s pitjem oggt, je karera bila na tem testu oz. So pri kateri nasli sladkor v urinu? Glede streptoskoka ne skrbi, tudi meni ga ni omenil, pa ceprav je na netu veliko stvari napisanih. Ce ne, pa jo sama vprasaj kako je s tem? Jaz sem svojga vprasala za Amniosintezo ( tam nekje v 4. Mesecu), pa me je malo cudno pogledal, ces da on te ve, kaj dela in kaj more, ampak ni nujno, da bo tvoja tko odreagirala. V soli za starse je bilo super. Tema: nega ( vse o previjanju in kopanju dojencka), ja se vedno so stvari, za katere nisem vedla, ceprav sem mislila da sem do zdaj ze osvojila znanje, ki mi bo potrebno za naso malo pikico. Sem vprasala ce lahko uporabljamo mehcalec, tisti ko je gor dojencek, ker naj bi veljal tudi za bebice. Je rekla: ne, niti slucajno, nobenega mehcalca, pa dvakrat na izpiranje, kako pa je kaj s praski, a to pa je lahko ariel al more bit kaj druga, to se nisem spomnila vprasat, vase mnenje? Pozdravcek
|