kamajuš
|
IZVIRNO SPOROČILO: pik ipoki imam pa probleme sama s sabo - joj hormoni!! vse mi gre tok na živce, sam pogledaš me pa že tečnarim. nič mi ni prav, noben ne more narediti nič prav (tudi narobe ne naredi) sam men gre vse na k..... no in včeraj sem po 2 mesecih "abstinence" v postelji le popustila (imam kr en grozn strah da bo kaj narobe) pa tretja nosečnost ki pravijo da vsakič manj kompliciraš - pri meni ravno obratno, pri vsaki me psiha bolj matra! no in potem sem imela "poplavo" med nogami - upam da ni bla porodna voda - no pa imam spet razlog da me skrbi! krčev in krvi nič sam mokro - full!!! imela kakšna podobne izkušnje?? pregled imam šele 24.4 - do takrat pa molim da je vse ok!!! Hormonsko nihanje: podpis. Jaz tudi samo še grdo gledam in tulim, bogi tamali, ki se samo narobe obrnjejo, pa je že joj. Se bo treba malce brzdat - no, že zavedanje je en korak proti zmagi . Posteljna aktivnost: po moje ni nič narobe, drugače bi verjetno bilo s krvjo pomešano (nenazadnje, ko ti odteče plodovnica, je tudi kri zrave - meni je v prvi odtekla ponoči, sem bila konkretno mokra in voda je bila nežno krvavo obarvana). Tako da mislim, da bo vse OK. Razen seveda, če ne neha tečt... Mogoče je pa imel možek po 2 mesecih malo več zaloge . Prebava in zaprtje: jaz že od nekdaj pijem na tešče vročo limonado (OK, ni vrela, je pa kar prijetno topla). Večjih problemov tudi zdaj v po moje ravno zato nimam,če pa čutim, da sem zapacana (precej suhe hrane, kruha, cukra ), spijem pa še, tudi na tešče, 100% slivov sok (kupujem od Fructala). Morda poskusite, tiste, ki imate večje težave. Je pa Donat vsekakor zakon, če ne drugega, zaradi Mg... (boljše kot tiste šumeče pilule, ki imajo poleg dragocenega Mg še kup nedragocenih aditivov - sej na koncu bom tudi jaz posegla po njih, ker ni hujšega kot krči sredi noči ) Oblačila: sem se sprijaznila s (pre)velikim trebuhom in privlekla na plano hlače. Ampak joj, ko sem bila nazadnje , so se nosile široke hlače (tudi na zvonc), danes se mi pa zdi, da sem kot vreča krompirja. Razmišljam, da bi jih nesla šivilji, da mi naredi spodaj kakšne patentke... Pa še naši korenjaki: rojeni 2005 - 2006 - 2009. Ja, tale oktobrček bo res prava igračka.
|