buckolina
|
Hejla punce! Me veseli, da nisem edina, ki čaka do nuhalne, ( ki jo imam v ponedeljek in bom že 14 teden), potem bom pa vidla ali se mi bo dalo povedati ali ne. Sej mogoče sem čudna,ampak vem da bo totalna evforija pri moji mami, pa se mi ne da s tem ukvarjat, ker vse kar bi rada, je mir in zdravega otroka. Mami bi pa znala vsem povedat in pokupit vse kar ji bo pršlo pod roko(še bajto bi si znala po možnosti preuredit, da bi vnuku/vnukinji bla bolj "udobna"). Po drugi strani me pa tut skrbijo že mal odzivi ostalih...Pa ne da nisem dost stara :), živiva v svoji hiši, sam je res da mi občasno še vedno mami pomaga pri financah(ko mi kaj zmanjka), ker še malo vlečem faks pa nimam službe.Fotr je pa njbolj pametn za vse, tko da bi tut tuki znal kej pametnga povedat. Da se o tašči(uf, že vidim njen pogled ), sploh ne menim. Pa nedorasli (starejši) brat bo imel tudi verjetno kak problem . Zato pa kr mal odlašam...Mami me je že čist na začetku vprašala če sm noseča in sem kr mal znorela, ker se mi pa zdi to res osebna stvar in se takih stvari ne sprašuje(čeprav je na konc rekla: ja pa js bi bla vesela...)ampak se mi je zdelo da se preveč vtika v mojo intimo, pa sm ji sam rekla da naj me nikol več kej tazga ne vpraša in da bo že zvedla ko bo čas za to. Sej zdej sem za vse pripravla taka mala darilca, kako vsem povedat(js mam kr dost veliko družino, fant na srečo (ali ne), pač ne). v glavnem, za moje mam super ideje, upam, sam da rata, ker mislim posnet odzive prav vseh, ki jim bom povedala na 4 oči. pa upam, da bo teh čimveč, ker se mi sept :) ne da ukvarjat s tistim: njej si povedala, js sm pa od **** zvedla/zvedu. še dobr da greva čez velikonočne na morje in naju ne bo, za prvi maj žlahte ni, tak da če nasledn teden po nuhalni ne opravim, bojo zvedl kr nekje v 16em tednu al pa še kasnej .pa nič zato.bomo vsi skup mel en "problem" manj.mojmu se pa tak fino zdi, da mava skrivnost ampak če grem pozn popoldne v trgovino, tak vsi že lahko sklepajo da sm kinder jejček , zato se pa bolj not držim 5 sm pa že kr radovedna kaj bo na nuhalni povedala.čče je z otročkom vse v redu me najbolj zanima.potem pa spol da lahko začnem imena zbirat , pa kakšno oblekco da kupim
|