Radenska_
|
Hej hej :) Jaz spol že vem, sem imela UZ dvakrat, na nuhalni je rekel da je 85% fantek, potem teden kasneje, ko sem imela rjav izcedek je pa rekel da je sigurno fant, ker se je spol razločno videl. Čeprav, upam da mu na morfologiji ne bo lulek odpadel, ker tud sama že od testa dalje mislim da bo :D KG: jaz sem jih na prvi posvetovalnici imela toliko oblečena in z škornji, kot jih imam zdaj naga Toliko o reprezentativnosti tega...Itak pa jih pomojem zanima samo kakšen je trend... Meni je mami rekla naj se nič ne čudim, in večinak olegic pravi da v petem mesecu se začnejo kilogrami kopičit. Jaz dvomim da delam kaj narobe s tem koliko jem - ker jem ko sem lačna, sladkarij praktično ne, je pa res da imam obrokov kar nekaj in da sem hitro spet lačna...Jaz občutka lakote ne prenesem, žal. Edino kar mi zdaj še pade na pamet je, da tiste dni ko zjutrja nisem ful lačna, ne grem nekaj jest (ker potem se mi prebava zalaufa in moram ob 8 v službi že banano grickat :P), i nda bi počakala da pač postanem lačna... Krst: Bom dala krstit, samo zato ker moj hoče. poroka odpade, nočem se poročiti, dodala bom priimek malo pred rojstvom najbrž, pa sploh mu ne bom povedala. :P Na krstu je blo fino, mala je bla pridna, kosilo je bilo okusno :) Jaz sem načeloma zelo chilled in relaxed v nosečnosti, za razliko od prej, včeraj je bil pa čuden dan in sem imela en kup enih skrbi...Ne vem kkao je tamali ležal ampak trebuh sem kar trd imela spodaj, na wc sem hodila grozno veliko, bolel me je mehur, spraševala sem se če je to otrdevanje trebuha???Samo misli mani bilo...potem sem začela razmišljat kaj če prezgodaj rodim, kaj če se rodi že zdaj..Jao...Grozno. Zdaj me je minilo hvala bogu in razmišljam pozitivno: Da bo zdravo dete, rojeno kak teden pred rokom :P Rok imam pa jaz 8.9, sem bolj v začetku septembra. Anonimen: Odvisno koliko časa čakaš, jaz sem bila na NS cca pol urce, pa čakala ene 20 minut :)