buckolina
|
Živjo še od mene! Nazadnje sm napisala "esej", upam, da se danes ne razpišem spet. V glavnem: imela nuhalno, bila totalno razočarana, pa ni bla zdravnica nič kriva. Najin mali že sedaj ne uboga in se skriva.Mi je mogla vaginalno pogledat, pa še to je komaj zmerla NS. Zmerla nekaj 2700 al 3700. ne vem točno, ker izvida nimam, dobim po pošti, če bo vse ok. Je predlagala, ker se je slabo vidlo še hormonski test, ki sem ga seveda plačala, na koncu sem se pa zjokala v avtu, ker sem šla tja očitno s prevelikimi pričakovanji oz nič več nisem imela info, kakor to, da je bila denarnica lažja . Čakam na konec tedna, ko naj bi bili izvidi, pa še na morje greva zopet(sva bila že ta vikend), tako da se malo odklopim in pozabim. Mislim, da so me začeli dajat hormoni, ker sem se res zjokala, pa sploh nisem vedla razloga.Prestavila mi je DPD na malo kasneje, ker je otročiček nekam mali(pa skoz me je skrbelo, da ne bom kakšnega velikana rodila, kot je družinska tradicija, saj smo vsi veliki.sedaj me skrbi, ker je mali.Ah...manj vem, boljše je...manj skrbi imam... Sem ap tut sama šla v Lidla pa moram priznat da sem pričakovala kaj lepšega.sem kupila dvoje pajkic, dve majci in eno oblekco, ki jo bom mela sicer za pižamo, ko bo potrebno dojit.Nisem neka suhica, sem pa za punco velika, pa mi je še S bilo preveliko. Sam ne bom nazaj nosila.Kot kaže na tehtnici, bi mi znalo biti kmalu prav ;) Lep dan!
|