|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Bodoče nosečke
29.1.2014 15:49:11   
Cikacaka
misi najina molitev je tudi mene uslisala in se je vceraj ulilo s polno paro...bo nadoknadilo vse za naprej in nazaj. zamuda tocno 16 dni. za pop*****

(odgovor članu Tara9)
Neposredna povezava do sporočila: 2276
29.1.2014 16:12:52   
*misi*

IZVIRNO SPOROČILO: Cikacaka

misi najina molitev je tudi mene uslisala in se je vceraj ulilo s polno paro...bo nadoknadilo vse za naprej in nazaj. zamuda tocno 16 dni. za pop*****

Juhuuu in mal manj juhu....no pol pa prosm da zdej napises eno molitev za user posted image tvoj zgleda upostevajo tm zgori user posted image he he

tara9 ma sej ne da je bil razocaran, sam tko...mislm on si ze dlje casa zeli se enga, jz sm pa kr cakala da mali zraste da bo vsaj 4leta razlike. In zdej je bil tko poln pricakovanj, da mi ga bo sam pokazu pa bom ze noseca hehe user posted image itak gremo v novi boj user posted image

(odgovor članu Cikacaka)
Neposredna povezava do sporočila: 2277
29.1.2014 16:20:41   
Tara9
Cikacaka bravo za tečko, nisem je vesela, ampak vsaj novi boji se lahko začnejo user posted image . In ja, daj zmoli še kaj za naše pluske kot pravi misi, očitno ti gre dobro, tečko smo vse na brzino dobile user posted image .

Misi moj je tudi mislil, da bojo njegovi super plavalci ob prvi pravi O zmagali user posted image , zato je bil malo razočaran. Ampak bo že, enkrat bo user posted image

(odgovor članu *misi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2278
29.1.2014 16:33:57   
mamica deklicam
Pozdravljene.

Pri nas imamo snega za izvoz. Sem včeraj zvečer kidala, a sem morala danes ob 5h user posted image spet, drugače ne bi mogla v Ljubljano.

Glede službe je tako, danes sem podpisala pogodbo o uvajanju, v ponedeljek se začnem uvajati v delo. Dobila pa spet nekaj čtiva za predelat. Vse lepo in prav a doma imam bolano hči in mi še ni čisto jasno, kako bom to izvedla. Ma ja, nekako bo že.

Lepo bodite, jutri pa le lopate v rokeuser posted image user posted image

(odgovor članu Tara9)
Neposredna povezava do sporočila: 2279
29.1.2014 16:53:20   
*tedy*
vsem , ki ste dočakale user posted image user posted image user posted image gremo v nove boje, februar bo naš mesec , je itak mesec ljubezni in ni vrag da nam uspe, bomo pa malo molile, vse za user posted image user posted image user posted image user posted image .
Mamica deklicam user posted image user posted image upam da se pozdravite do ponedeljka in srečno v službiuser posted image user posted image

Moji dnevi O se bližajouser posted image user posted image

(odgovor članu mamica deklicam)
Neposredna povezava do sporočila: 2280
29.1.2014 17:16:29   
_pika_
savannah: Men je moj reku, da ga niso nič pretipal. Sem ga jaz tud prej pripravla na to, kaj bo. Hihiuser posted image . Je tud reku, da je ful smešno tam, ko te zaprejo v sobico, zdej pa akcija. Nekateri moški tam odpovejo.
Jaz sem se prvič osebno naročila, potem na naslednje preglede se pa lahko tudi drugače (če ti uspe ... meni še ni).
No tud od doma jo v Lj ne moreš prinest v lončku. Hočejo sevže user posted image user posted image user posted image .
Za spermiogram se čaka en mesec. Prej se naroči, prej bo mimo. Sej ga lahko po telefonu naročiš (tukaj se takoj javijo), pa gre potem enkrat pred datumom po napotnico k dr.

*tedy*: Potem pa veselo na delo user posted image user posted image in še user posted image . user posted image Moji dnevi, ko naj bi nastopila O se tudi bližajo, a ta mesec ne smemo poskušat zaradi HSG. user posted image user posted image Še en mesec čakanja. Groza. Kako hitro mine leto.user posted image

< Sporočilo je popravil _pika_ -- 29.1.2014 17:17:37 >

(odgovor članu savanah)
Neposredna povezava do sporočila: 2281
29.1.2014 17:30:55   
savanah
kavbojka, ma veš, saj se potem kar navadiš na dolge cikle...no vsaj jaz sem se. Ko sem jemala klomifen so bili dolgi tam nekje 30 oz. 31 dni, pa mi je bilo to fuuuul hitrouser posted image , no zdaj smo pa spet na 37dni in več... vsaj so, ene so še večje nesrečnice

bluegirl jaz sem spraševala za ašičev čajuser posted image . in tvoj pozitiven testek mi daje novo upanje. spijem ga pa tam nekje pol litra na dan. kako si ga pa ti pila?

tara9 in pikauser posted image teli vzorčki spermeuser posted image , jah nič če ostali lahko bo tudi on, in pika. hahah revijeuser posted image , a je to sploh še INuser posted image , lahko bi si omislili računalnike, da je malo več akcije in premikanjauser posted image , mogoče bi pa komu olajšali delo. jaz mislim da tudi mene ne bo vzel s sabo na wc oz. sobicouser posted image . mu bom pa predlagala da doma malo povadivauser posted image . aja se pravi ga lahko že prej naročim, pa potem gre po napotnico? no vidiš še ena informacija več. no upam da bova hitro dobila datum, še ta teden.

vsem ki vas je obiskala M, pošiljam user posted image . in upam da bo res februar naš mesec. bi pa tudi jaz kaj zmolila pa me tam zgoraj ne upoštevajo - PREVERJENOuser posted image

(odgovor članu _pika_)
Neposredna povezava do sporočila: 2282
29.1.2014 19:27:48   
_pika_
savanah: Prvi datum dobiš v treh tednih (če maš na napotnici označeno hitro). Tvoj gre lahko takoj po napotnico k dr. Bo najabolje.

< Sporočilo je popravil _pika_ -- 29.1.2014 19:28:44 >

(odgovor članu savanah)
Neposredna povezava do sporočila: 2283
30.1.2014 8:30:21   
savanah
oh pika, nič nimam označeno hitrouser posted image , mislim da je redno..bomo pač malo dlje čakali, sem se pripravila na ene 3 mesece čakanja... koliko pa kaj velja napotnica za spermiogram? počakala bom da dobim datum, potem pa ga kar pošljemuser posted image

(odgovor članu _pika_)
Neposredna povezava do sporočila: 2284
30.1.2014 8:32:31   
Bluegirl
savanah, jaz sem si ga nalila v termovko, ki drži okrog pol litra in to počasi v službi čez dan pila. Med vikendom pa eni dve šalci na dan, recimo. Srečnouser posted image

Bluegirl

(odgovor članu savanah)
Neposredna povezava do sporočila: 2285
30.1.2014 8:45:26   
savanah
bluegirl, tudi jaz si ga nalijem kar v pollitrsko flaško pa ga počasi pijem. sem ga spila že ene pol vrečkeuser posted image in je super okusa. se mi zdi da takega izcedka kot ga imam sedaj (naj bi bil čas ovulacije) še nisem imela. prav nitke souser posted image . čeprav nekaj čutim okoli jajčnikov že od nedeljeuser posted image . ma upam da tole kaj pomaga. sicer mi je gin. rekla ko sem bila prejšnji četrtek tam, da folikli rastejo, in da O po vsej verjetnosti bo. no upam da je res kaj na tem. sva pa tudi pridna...no nočem spet preveč upati, da nebom spet razočarana. ampak ne morem iz svoje kože, da vedno ko jem, pijem kaj novega (tako kot sem maco, krvomočnico, klomifen) da sem povečala možnostuser posted image .

(odgovor članu Bluegirl)
Neposredna povezava do sporočila: 2286
30.1.2014 8:47:19   
Bluegirl
savanah, mene je tudi začelo kmalu po tem, ko sem začela pit ta čaj, špikat. Kar nekaj časa me je špikalo, potem sem šele zaznala ovulacijo (BT). Optimizem nič ne škodiuser posted image Je pa tudi meni bil dobrega okusa pa še naraven je. Vsaj veš, da naj ne bi nič škodilo. Držim pestiuser posted image

Bluegirl

(odgovor članu savanah)
Neposredna povezava do sporočila: 2287
30.1.2014 8:54:59   
savanah
ok, vsaj vem da ga ne pijem za brezveze, deluje že, samo ne smem obupat, če ne rata takojuser posted image . uh...kako je lahko zdaj to rečiuser posted image

joj punce, a še katero jezi ker takole sneg naletava?? danes sem doma, in samo čakam da malo poneha, da grem lahko kidatuser posted image . no se bom vsaj malo razmigalauser posted image

(odgovor članu Bluegirl)
Neposredna povezava do sporočila: 2288
30.1.2014 8:55:30   
Cikacaka
Joj ni mi za brat za nazaj..kateri čaj imate to v mislih? :)

hehehe babe..no pol pa začimo...ljubi bog, saj veš da nisem verna, ampak vseeno...a lahko lepo prosiiiim me tukaj gor že enkrat zagledamo te pluseke, duple črtice in podobne zadevščine, ker se nam že vsem meša in verjemi mi da, če je mene zmešano težko prenašat, je en kup hormonskih zmešanih bab prenašat, neznosno..ne neprecenljivo ampak resnično neznosno. V tvoje dobro nas usliši! :) BTW to ni grožnja user posted image

(odgovor članu Bluegirl)
Neposredna povezava do sporočila: 2289
30.1.2014 9:04:27   
savanah
hahaha cikacakauser posted image user posted image AMEN!

(odgovor članu Cikacaka)
Neposredna povezava do sporočila: 2290
30.1.2014 9:11:21   
savanah
aja bilo je pa govora o ženskem čaju patra simona ašiča..upam da sem prav napisalauser posted image

(odgovor članu savanah)
Neposredna povezava do sporočila: 2291
30.1.2014 9:38:56   
*misi*
Hahaha AMEN user posted image

Jz sm ze vse skidala hehe, sm k en mejhn otrok, sem ze ob 5ih sla gledat ce je kej snega zuni user posted image

(odgovor članu savanah)
Neposredna povezava do sporočila: 2292
30.1.2014 11:33:15   
savanah
hojla punce, moram vam povedat da sva dobila datum za GK. sploh nisem mogla verjet ko sem odprla kuvertouser posted image , točno čez dva tednauser posted image
zdaj gre pa zaresuser posted image . aja še to, kaj če bom imela takrat ravno M? ali je to vseeno?

(odgovor članu *misi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2293
30.1.2014 12:47:25   
mamica deklicam

IZVIRNO SPOROČILO: savanah

hojla punce, moram vam povedat da sva dobila datum za GK. sploh nisem mogla verjet ko sem odprla kuvertouser posted image , točno čez dva tednauser posted image
zdaj gre pa zaresuser posted image . aja še to, kaj če bom imela takrat ravno M? ali je to vseeno?

Mene so v LJ prvo samo vse popisali. Mi je delal drugače še tisti dan UZ, ker je videl, da sem daleč doma, drugače mi ga ne bi. Če jo boš ravno takrat imela povej in te bodo za UZ naročili kak drug dan, tako ali tako boš morala dati kri, mislim da 3-6 dan cikla. Ne sekiraj se, važno, da sta prišla v postopek in to hitro.

Punce, išeč prostovoljko za kidanje snegauser posted image user posted image user posted image . *Misi*, ti si prav zagreta user posted image

Jaz gledam skozi okno, ker pri nas pada kot za stavo. kar sem skidala, se ne pozna nič več. Obe hčeri imam doma, ker se prebiti do vrtca in nazaj je misija nemogočeuser posted image . Moj dragi me je prej klical in mi že obrazložil, da bo verjetno prespal kar pri mojih starših. Ker bo itak cel dan pri bloku, da bo plužil. Še dobro, da sta tam doma, drugače ne vem, kje bi prespal.

Meni ni jasno, kako bomo mi tole folgali, ko bosta tamali v šoli in jaz v službiuser posted image user posted image . A bomo peš hodili domov, ker je res porazno zunaj

(odgovor članu savanah)
Neposredna povezava do sporočila: 2294
30.1.2014 13:40:59   
lila25
ojla bejbe,

kako ste kej?
MD kar odmeči sneg, to je več kot dobra telovadba user posted image sm pa vesela, da si le našla službo user posted image
sm vidla, da ste nekej za čaj sprašvale. mislim, da smo vse pile ašičev ženski čaj. probajte, škodit itak ne more user posted image
no pa da vam še jst povem, sm bla danes na pregledu in srček dela, veliki smo pa že 27,7 mm. sm vesela k radio. na nuhalno grem pa 17.2. user posted image
lepo bodite in držim pesti za vas, da čim prej rata user posted image

(odgovor članu mamica deklicam)
Neposredna povezava do sporočila: 2295
30.1.2014 13:53:45   
savanah
MD, hvala za informacije. katerega g. si pa imela? jaz sem dobila dr. voglerja, pa sem malo brala pa ga vse pohvalijo. no saj vse g. tam hvalijo, tako da me to ne skrbi. ja vesela sem da se je začelo kaj premikati res. upam da v pravo smer.
glede prostovoljk bi bila pa tudi jaz vesela če se katera najdeuser posted image . ma sem se spravila čiščenja kopalnice, ravno danes ko pa moram še sneg odmetavatuser posted image . jaz nevem kaj delam ampak sem že od 10.30 v kopalniciuser posted image , bemti fuge! user posted image

(odgovor članu lila25)
Neposredna povezava do sporočila: 2296
30.1.2014 13:54:11   
*misi*
Madonca si bom nabrala kondicije hehe ze drugic sem cel dvorisce odkidala user posted image jz tko rada kidam, men je to prov sprostitev za mozgane. Pa se mal potelovadis zraven hehe

Mamica deklicam, ojej ja a vam nic ne spluzijo? Ma sej vem, tut ce pluzijo ga vmes tok zapade da ne mors nikamor.

(odgovor članu lila25)
Neposredna povezava do sporočila: 2297
30.1.2014 13:54:50   
savanah
aja pa lila25, čestitke za srčkaaauser posted image user posted image user posted image user posted image . kar tako napreeejuser posted image

(odgovor članu savanah)
Neposredna povezava do sporočila: 2298
30.1.2014 13:55:13   
azalea
ena je spraševala za spermiogram v Lj - jaz sem glih danes mojega naročila (na napotnici redno) in mu je dala 5.3. - takrat imam pa jaz tudi prvi pregled tam pri prof. Bokal

(odgovor članu lila25)
Neposredna povezava do sporočila: 2299
30.1.2014 14:55:32   
_pika_
savanah: Napotnica za spermiogram je za enkratni obisk, se mi zdi.
Držim pesti, da vama tokrat uspe.user posted image
Vau, si pa hitro dobila datum.

Cikacaka: user posted image user posted image user posted image Dobro napisana "molitev"! Naj se čimprej uresniči.

lila25: user posted image za lepe novičke!

< Sporočilo je popravil _pika_ -- 30.1.2014 14:56:04 >

(odgovor članu savanah)
Neposredna povezava do sporočila: 2300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?