tovi
|
pozdravček! da se malo javim... Naš razgrajač- ica veselo brca, da je kar veselje, sem že napisala, da čutim že od 12.tedna, ker je zelo zgodaj čeprav gre za 2. nosečnost. Ob vsakem gibu razmišljam, da sem prav nagrajena, ker v prvi nosečnosti skoraj gibov nism čutila.. .. Drugače pa se načeloma kar OK počutiva, sem šla nazaj tudi v službo, ker mi je bilo doma dolgčas. Bila sem na bolniški, ker imam " fino" zgodovino, SS, pa še najmljaša nisem, ampak zakaj bi pa morala bit vsaka nosečnost ista, kajne? Se pa na sploh paziva in itak veva kaj lahko in kaj ne.. telo pa me itak hitro opozori, kdaj je treba počivat. tudi možek je prevzel pomivanje po hiši, pa še kaj... Mormo se mal razvajat kajne? No, želja po je zelo velika in smo srečni ker nam je uspelo po naravni poti... Tudi moj G je tak zlat, da za vsako ko pridem mi naredi UZ, glede na vse in dejstvo da niso ugotovili, da bi bil UZ škodljiv se mi zdi to super. naslednji pregled imam ravno v začetku 19. tedna, nič ni rekel, ampak res upam, da bo to že morfologija... Pa tudi zelo radovedna sem kakšnega spola bo. Nakupujem zaenkrat še nič, ker vse šparamo od prve ... Ja, vozički .. celo študijo smo takrat naredili, na koncu pa kupili Muro 3- ki gre po vsakem terenu. Zakon, res!!, samo eno pomanjkljivost ima - nima zavore na ročaju zgoraj- smo doma na hribu in bi bilo super, če bi lahko bremzala, ko grem navzdol... Ampak mislim, da ni idealnega vozička. Vsaka naj razmišlja kje se bo sprehajala, po moje, če se nahajaš v mestu, so tiste poceni "marele" čisto zadovoljive... Drugače pa ne zapravljajte preveč za opremo, ker gre vse tako hitro mimo, rajši na kak fini dopust, res pa je,da v prvi nosečnosti kupiš marsikaj, ker se ti zdi, da rabiš pol pa je neuporabno.. Moj vržen denar je bil naprimer elektronski merilec za vročino, tisti za uho in tudi čelo... zadeva sploh ne kaže pravilno in v vsakem ušesu drugače!!!. Otrok je kar naprej "kuhal" in ni ga čez onega starega, v SLO ga več ne prodajajo, živosrebrnega termometra. Res, dolgo traja, ampak je ziher to - to. Pa najbrž bi se še našla kaka oslarija. No, smo komot zdržali brez koša za plenice, varuško smo kupili šele, ko je otrok imel skoraj 4 . leta, ker se je odselil v svojo sobo... treba je ravnati po pameti, trgovine pa so itak skoz odprte, pa že kupiš sproti... No, uživajte v tem, za nas najbolj ugodnem obdobju!!!
|