|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2014
20.1.2014 13:00:24   
neznanka89
Pozdravljene,
jaz sem do sedaj tudi imela 2 pregleda z uz, pri tretjem pa je z neko napravico poslušala otročkov srček, tak da je verjetno res odvisno od vsakega ginekologa posebej.

Imam pa mogoče malo čudno vprašanje, in sicer v kakšnem položaju spite. Glede na to, da sem prej vedno spala na trebuhu, kar pa sedaj ni več mogoče imam kar nekaj problemov, ker če spim na stran me po 10 minutah pritisne lulat, na hrbtu pa nikakor ne morem spati. sedaj spim v "položaju za nezavestnega".

Lep dan.

(odgovor članu *snezinka*)
Neposredna povezava do sporočila: 551
20.1.2014 13:16:47   
Klavirka
Drage nosečke,

jaz sem do sedaj bila trikrat pri svojem ginekologu in mi je vedno naredil še UZ. Pa še na nuhalni sem videla malčka. V četrtek sem imela amniocentezo in je že kaaaaar zrasel. Jutri vstopam v 18. teden user posted image , rok naj bi bil 2.7.

Meni je še vedno kar slabo, zdaj spet vsak dan. Apetit imam bolj slab oz. sem zelooo izbirčna, tako da na teži nisem še nič pridobila. Trenutno imam kilo manj kot pred zanositvijo. Kar naprej sem lačna, a mi večina hrane sploh ne tekne. Pa še prebavo imam slabo. Ampak, vse bo ok, važno da se malček lepo razvija user posted image Vsaj trebušček je začel rasti. Pa nisem neka suhica, da ne bo pomote user posted image

Danes popoldne imam spet pregled in UZ in komaj čakam user posted image

Neznanka 89, jaz še vedno spim na trebuhu, me še ne moti. Upam, da bo tako tudi ostalo, ker je to moj najljubši položaj user posted image Sem pa začela čutiti neko špikanje včeraj, kot da so premiki blizu popka, pa ne vem ali to že čutim malčka. Je pa moja prva nosečnost.
Mravljica1, dobrodošla!!! user posted image

Ste že začele izbirati nosečniško garderobo in stvari za otroška? user posted image

(odgovor članu neznanka89)
Neposredna povezava do sporočila: 552
20.1.2014 14:46:19   
Tortica88
Zdravo.

Jaz sem pa uradno vstopila v 17. teden (dejansko je 4-5 dni mlajši plod), vendar sem še vedno utrujena s slabostjo, tako da po počutju sem očitno še kar v 1. trimesečju (baje, da naj bi bilo v 2. boljše) :D Zadnji UZ sem imela v četrtek in se plod zaenkrat normalno razvija, imam pa že v osnovi rizično nosečnost, tako da pred morfologijo verjetno ne bom niti razmišljala o stvareh za dojenčka, kaj šele kupovala. Tudi o nosečnosti sem povedala le najbližjim. Tudi zaradi finančnega stanja bom morala dobro razmisliti kaj nujno rabim, svoje sobe pa tako še ne bo imel nekaj časa. Najverjetneje bo pa deklica, ni pa zanesljivo, ker je zgleda malo sramežljiv(a). Kar se tiče mazanja pa zaenkrat uporabljam običajen losjon za telo, ker ni še večjih sprememb v teži ali velikosti trebuha.

(odgovor članu Klavirka)
Neposredna povezava do sporočila: 553
20.1.2014 15:12:24   
chikititha
user posted image user posted image user posted image vsem novim.
Ste se pa razpisaleuser posted image ..
glede pregleda je pri meni tako: vedno UZ. In vedno slišim srčka, sem res zadovoljna s tem G.
Ravno jutri grem spet. Juhu spet je mesec naokroguser posted image
PDP imam kar na tri datume...no po NS bi naj bil 4.7. po UZ pa prej, 1.7.
Aja in še G mi je glede na zadnjo M dal 29.6. tako da tu nekjeuser posted image
Glede kg ojoj jaz pa se resnično preveč redim, že me je opozorila sestra, da je največ kao 2 za en mesec 2kg čist ok..jaz sem šla gor 3 in prav tako ta mesec, me je kar malce strah jutrišnjega dne, bo spet kregala. Čeprav sem res skozi že bolj med suhicami, sem še sama presenečena, kakšen apetit imamuser posted image user posted image user posted image
Spim v vseh pozah haha..vse mi še paše, najraje pa itak trebuh, ampak ne spim več tako, ker imam že kr trebušček in se raje vržem na stran al levo al desno-vseenouser posted image
Drugače pa imam tud neke res rahle bolečine v trebuhu, kot je ena napisala se seli sem in tja..gibov še ne čutim, vsaj mislim tako, je sicer 1.nosečnost in niti ne vem kako čutit..so pa neki metuljčkiuser posted image
Glede opreme in cotik, vozeka.... nič še nimam, imam vse nagledano, no razen cotk, to bom sproti..naj mi zagotovo potrdi spol, pa grem počasi v akcijouser posted image
čaka naju še tud ureditev sobice, komaj čakam, da se začne dogajat. Ker drage bodoče mamice minilo bo tako hitro, da vedele ne bomo kdajuser posted image user posted image

a in še to: kupla sem eno kremo proti strijam v lekarni od vichy in mi nekako ne da miru..bolj všeč mi je olje od dm-a.. pa še draga je bila zelo. Videli bomo, če sem se dala nasračkatuser posted image kremala se bom z obojim.

Evo kosilo je mimo, pasal bo še sprehod in treba je izkoristit sonček.
Uživajteuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 554
20.1.2014 17:05:38   
Loomy
chikititha, ne razumem dobro a ti si se zredila do sedaj za 3 kg pa si jih slišala? Ker jst sem šla gor že 3 pa si nisem mislila da je kaj preveč. Nekje sem namreč brala da je kao 1kg na mesec čist normalno. Drugače pa mene tudi sem pa tja špika po trebuhu, ampak glede na to da je na pregledih blo vse ok pomoje ni nič takšnega, sploh če nas ima več takšne "težave" user posted image

< Sporočilo je popravil Loomy -- 20.1.2014 17:15:58 >

(odgovor članu chikititha)
Neposredna povezava do sporočila: 555
20.1.2014 17:39:16   
chikititha
Ja loomy. Zredila sem se vsak mesec do sedaj za 3 kg.. in jih slišala, da to ni vredu, zarad nos.sladkorne..sedaj imam jutri in me kar malo stisne, ko vem kaj bo spet rekla..ampak ne morem pomagat..jem vse kot prej in vse kar mi paše. Res pa je, da sladkarij hvalabogu ne maram sedaj preveč..pojem sadja in zelenjave+vse ostalo..jaz se ne sekiram..le sestra me pol nasekirauser posted image ker cuker je bil čist vredu..
Sem mnenja, da danes vsi full preveč kompicirajo....
Poznam primer, ko se znanka do 5m noseč. ni zredila nič..pol pa naenkrat full. Tako pač je..vsako telo je drgač narjeno!

Neposredna povezava do sporočila: 556
20.1.2014 17:57:03   
puncka.
jooj ma srečke ve, ko mate tako veliko UZ-jev.. :) vem, da mi pripadajo 2.. torej samo še morfologija in pol konec al kako? ampak se bom kaj pri ginekologu zbunla.. da bi rada usaj srčka poslušala, da imam vsaj neko sigurnost.. Si ne predstavljam, da bi potem bla od morfologije, pa do konca brez Uz-ja. mah bo že.

vidim, da govorite o kg.. jst se zaenx nisem še nič zredila.. sem najprej 3kg shujšala zaradi slabosti, no zdej sem pa na začetnih kg, kot pred nosečnostjo.. :) se mi pa zdi.. da včeraj nisem imela trebuščka še.. danes pa se ga kar vidi.. sem že nekje brala, da je možno, da se kar ćez noč izboči :)

ja zdravniki velikokrat nekaj strašijo.. čeprav imaš to prav chikititha.. vsako telo je drugačno, vsaka nosečnost je drugačna.. meni se 3kg sploh ne zdi veliko.. če se ti počutiš ok je to najbolj važno! :)

glede nakupov za dojenčka.. js še nisem čisto nič gledala.. ker bom to začela enx po morfologiji oz mogoče še malo kasneje.. da bi kupila vse v enem mesecu nama ne bo zneslo, ker imava še stanovanje za uredit v naslednjih mesecih.. zato bova žačela enx po morfologiji..
sem pa gledala vozičke.. in najbolj mi je všeč PP gt3.. čeprau me moti, ker se športni del ne da obrniti proti mamici.. tudi PP book plus je ok.. ampak me pa motijo kolesa.. ker je to nekako bolj mestni voziček.. a mogoče katera pozna kakšen voziček, ki je podoben PP gt3, vendar ima nastavljiv športni del v obe smeri?
se mi zdi da bom vsak čas diplomirala iz teh vozičkov user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 557
20.1.2014 18:37:57   
*snezinka*
Jaz sem se do zdaj najbolj ogrela za voziček Quinny Freestyle 3XL comfort, rabljen seveda in trenutno niti ne brskam več dalje za drugimi. Sem šla tudi enga rabljenega že pogledat, ampak sem se odločila še malo počakati...
Mogoče grem še v kakšno trgovino z rabljeno opremo, da sprobam in vidim še kakšnega.

(odgovor članu puncka.)
Neposredna povezava do sporočila: 558
20.1.2014 19:27:42   
Loomy
Jaz pa jutri vstopam v 17. teden, kako gre hitro user posted image v četrtek imam drugi pregled pri G in bom poročala, če dobim UZ ali ne, upam da ja pa da bom prepričana da je vse ok user posted image Sem pa sama tudi že gledala za vozičke in mi je zaenkrat najbolj všeč Peg Perego Book plus, ker je najlažji za manevriranje in je zelo lahek (sem bolj suhe postave in mi je GT3 preveč težek in neokoren). Sem bila pri zastopniku PP in je rekel, da so tudi Book plus primerni za neravne terene, torej tako kot GT3, ker naj ni imeli dobro vzmetenje. Imamo pa itak še kar nekaj časa, da se odločimo kako in kaj user posted image

Uživajte in lepe dni vsem user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 559
20.1.2014 21:38:02   
andreja83
Lep pozdrav user posted image ,

tudi meni ginekologinja zmeri naredi uz pregled, pa vedno dobim na koncu slikico, me pa zlo pogosto naroča vsake tri tedne. user posted image Tk da res vidiva oba napredek od enega pregleda do drugega pregleda. Pa vidim da že se odločate za vozičke, midva bova kar imela voziček od njegove sestre, tk da ne bova niti gledala drugih, mogoče tak na malo bom poškilila user posted image . Drugače pa vse drugo pa bo še čas nakupit, čeprav zlo mine. Midva si zgoraj tudi delava kopalnico ven, pa še prebarvat morava obe sobi, tak da da bo čas še prehitro minil user posted image . Glede kg se pa tud sama strinjam ja da bojo hitro zlezle navzgor, do zdaj sem se zredila tudi od začetka pa do zdaj ( sem v 15t1d ) 3,5 kg, pa mi do zdaj res ni kdaj rekla sestra da bi bilo preveč. Edino pritisk me matra kak pridem na pregled, doma pa je normalen, pa bomo že nekak user posted image mogoče pa je bolezen bele halje user posted image

Lep pozdrav vsem user posted image

(odgovor članu Loomy)
Neposredna povezava do sporočila: 560
21.1.2014 9:09:26   
didikaa
Heila :)

Tudi meni ginekolog vedno naredi UZ in na koncu vedno dobim slikico. :) Že v prvi nosečnosti je bilo tako. Sem pa slišala od kolegice, da njej so ga naredili 3 krat v celi nosečnosti, kaj mi verjetno ne bi bilo sprejemljivo, glede na to, da vedno komaj čakam, da je mesec okrog in grem pogledat kako rastemo :)
Drugače pa kilogrami stojijo. Ampak se to nič kaj ne sekiram, sem v prvi nosečnosti prvih pet mesecev shujšala 7 kg in se ginekologu ni zdelo nič čudnega, na koncu sem šla rodit z 6kg več kot sem jih imela ko sem zanosila, tamala je pa bila čisto normalne teže ( 3680g in 53 cm ). Po moje se tud ostale nimate kaj sekirat.
Smo pa zdaj brez nekih večjih problemov, razen tega, da sem hitro utrujena in težje diham. Edino vroče mi je vedno, tako da so kratki rokavi nepogrešljivi =)
Vozek bomo tudi mi imeli od starejše sestre in sicer MaxiCosi Mura 4. Še vedno pravim, da vse rabimo tak voziček, da ga lahko upravljamo z eno roko ko gremo na sprehod. Meni je bilo to vedno pomembno in MaxiCosi Mura je takšen. Pri pravem otroku sem kupila vse novo in potem sem ugotovila, kako je to brezveze, drugi bo pa imel vse rabljeno :) Ker sem jaz skrbno spravljala vsa oblačila od tamale in čevlje, vse igrače ki jih ima dojenček, zdaj dejansko imamo vse. Edini problem je če bo spol drugačen :) in to da je prva bila zimska ta bo pa poletni/a :) Se pa komaj upiram nakupovanju :)

~¤NikoLi niSmo taKo vELiki,da nE bi mogLi biTi šE vEčji¤~

(odgovor članu andreja83)
Neposredna povezava do sporočila: 561
21.1.2014 10:49:10   
tinker
Punčka
glede vozičkov, podoben kot PP GT3 je Hartan skater GT(trikolesnik), športni sedež se obrača v obe smeri, pa še poleže se v vodoravno, tko da ne rabiš trde košare kupovat ampak mehko, ki se kasneje v zimsko vrečo spremeni. So pa prav tako dobri za po terenu Hartan Topline Sali M ali Teutonia Mistral s ali M(4-kolesnika), pri teh pa sploh ne rabiš športnega dela obračat ampak le ročaj premakneš in že imaš drugo smer. Cena novih je pa itak podobna PP GT3. Jaz se bom verjeten za enga od teh odločila.Pa še ogromno barvnih kombinacij imajo in lahko se odločiš za različna kolesa, vzmetenja imajo pa itak super. Če gledaš nemške raziskave sta tedva v samem vrhu glede kvalitete in uprabnosti. sta pa res malo večja, ker sta bolj terenska, tud na malo se ne zložita in tudi nista med najlažjimi.

(odgovor članu didikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 562
21.1.2014 19:56:59   
Klavirka
Danes sem vstopila v 18. teden in se mi zdi da že čutim otročka, saj me je danes nekaj že kar pošteno sunilo na sredini trebuha user posted image

Od vozičkov mi je trenutno najbolj všeč Mutsy IGO http://mutsy.com/sien/igo/ Samo še v živo ga morava videti in če nama bo še v trgovini všeč, bo izbran! user posted image

Z nakupi bova pa začela, ko dobiva rezultate z amniocenteze in po morfologiji (tako kot puncka.), ki jo imam čez tri tedne in pol. Najbrž bo oboje istočasno. Stvari za sobico imam že tudi izbrane, oblekce pa bodo od drugih, pa nekaj novih. Prvo kupim, ko dobiva rezultate user posted image

Punce, a je možno da že čutim srček otroka? Se mi zdi, da čutim močen utrip v trebuhu. Se mi le dozdeva? user posted image

(odgovor članu tinker)
Neposredna povezava do sporočila: 563
22.1.2014 6:49:11   
babysmile
Živjo!

Še ena, se vam pridružujem. PDP tam po 20.7. enkrat ;) upam, da bo tokrat vse ok, in se že veselim, ter komaj čakam da se mi res začne poznati. Zdaj ko nisem več tako napihnjena imam manj trebuha kot na začetku ;)

Klavirka tole tale utrip v trebuhu ki ga opisuješ ;) ;) ;) to so otrokovi gibi, blagi, rahli in je čutit kot da nekj utripa ;) ;)... ne moreš čutiti srca otroka ;) meni se je v prvi nosečnosti zdelo da mi stalno nek živec utripa, potem sem pa le dojela da so otrokovi gibi ;)

(odgovor članu Klavirka)
Neposredna povezava do sporočila: 564
22.1.2014 13:35:53   
chikititha
pozdravljene!
Evo pa je za mano še en pregled. Zelo srečna! Z najinim srčkom je vse vredu. Slišala sem srček, videla nogice, rokice, uhico..ahhh kako nabito s čustviuser posted image . skozi sem to čutila, še predno sem zanosila, da bo user posted image in evo gauser posted image

punce kdaj imate morfologijo in ali je potrebno to G rečt, ali to nardi vsak? Malo info prosim..

Glede vozičkov, tud jaz kolebam med dvema, maxi cosi 4 je super, ampak sem zasledila enega še manjšega in na 4 kolesa, kar mi res ustreza. Odločitev bo pa kasneje padla.
Jaz nimam nikogar, da bi lahko kaj dobila..srečnice ve, ko imate to možnost. Sicer se dosti ne obremenjujem s tem, saj pri prvem skoraj vsaka rada kupi novo in kaj ji je všeč user posted image bom počasi začela na kup spravljat.

lep sončkast dan user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 565
22.1.2014 17:22:51   
Klavirka
babysmile, hvala za odgovor. Ja, se mi je zdelo nelogično, da bi čutila utrip srčka otroka user posted image Se pravi, to so že premiki. Najbrž, ne vem kaj bi bilo drugega. Je pa že kar zgodaj.

Chikititha, jaz imam morfologijo čez tri tedne in dva dni. Sem pa na začetku 18. tedna. Ginekologu nič nisem rekla za morfologijo. Je le rekel, da se vidimo na naslednjem pregledu, ki bo bolj podroben. Če ne bi vprašala v kakšnem smislu podroben, mi ne bi niti rekel da bo morfologija user posted image

Lep večer vsem! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 566
22.1.2014 17:46:22   
jpnincy
Pozdravljene! Še ena julijka tu, ki ima PDP 6.7.2014 user posted image Prihajam iz Koroške, stara sem 30 let, to je moja 2 user posted image , doma pa že imam enega 4-letnika, tako, da bo kr pestro pri nas...
drugače je moje počutje ok, že v samem štartu ni bilo nobenih težav, nobenih slabosti, vrtoglavic... popolnoma enako kot prvič...trebuh mi raste, čeprav je zelo zanimivo, da zjutraj, ko vstanem, je še skoraj raven oz. rahlo, rahlo izbočen, popoldan, ko pa se najem, me pa tako napihne, da zgleda kot da sem že 6 mesecev noseča user posted image , ima še katera tak primer?
Mi lahko še to poveste komu oz. kateri naj pošljem ZS, da me dodate še na FB strani?

chikititha: MF naredi vsak G, to je okoli 20t. Ni mu treba rečt, to naredi vsak, je pa res, da mogoče kdo ne omeni, da ima na določen datum MF in to tretirajo kot normalen pregled...oz. kot obvezen UZ v nosečnoti... jaz imam MF 14.2. in se že zelooo veselim user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 567
22.1.2014 17:49:28   
andreja83
Zdravo user posted image ,

dejte mi nekaj povedat, zanima me namreč naslednje, ali je katera med nami ki ve ali je nevarnost si v času nosečnosti barvat lase? user posted image
Namreč jutri grem k frizerju in ker imam kar zlo lep narastek, se bi pa pobarvala, ampak od nekje se spomnim da so to tako zelo odsvetovali in češ koliko je to nevarno za user posted image . Zdaj pa me zanima če se še katera barva in ali bi to bilo lahko res??

(odgovor članu Klavirka)
Neposredna povezava do sporočila: 568
22.1.2014 18:12:47   
jpnincy
andreja 83: jaz sem se v 1.nosečnosti 2x pobarvala, pa je blo zuser posted image vse ok. Se je rodil dovolj, velik in težak in zdrav. Tudi jaz sem nekje prebrala, da naj bi to škodovalo otročku, ampak jaz sem mnenja, da čim manj kompliciraš, tem boljše še...nosečnost ni bolezen! In ne vidim razloga zakaj bi barvanje las škodovalo user posted image ? Sej barve ne pijemo, ne zauživamo, če jo dajo samo na lasišče...ne vem no, jaz ti rečem, da se kamot pobarvaj, ampak to je moje mnenje...

Neposredna povezava do sporočila: 569
23.1.2014 12:30:53   
chikititha
Klavirka hvala.
Torej obvezen, obsežen pregled. No saj G že ve kdaj in kakouser posted image

Glede barvanja las in lakiranja nohtov itd. seveda se vse lahko dela normalno, kot do sedaj.. edino vem, da pri porodu običajno naj ne bi nohti bili namazani ali gelirani.
To temo sem predelala z G user posted image

Vse normal..kot je ena napisala: nosečnost ni bolezen..zato punce kar rihtajmo seuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 570
24.1.2014 11:26:43   
andreja83
Pozdravljene user posted image ,

evo bodoča mamica se je iz blondinke spremenila v rjavolasko user posted image , tk da so neki podobnega kot moji. Se strinjam s tem da nosečnost ni bolezen, tudi sama sem rekla zmeraj da ne bom nič komplicirala, ker pa sva se za to nosečnost res dolgo trudila, za nama je vrsto neuspešnih prenosov zarodkov, terapij, preiskav, pač rada vprašam za mnenje user posted image . Drugače pa hvala vama obema za odgovore user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 571
24.1.2014 19:08:55   
chikititha
andreja83user posted image user posted image
superca..sprememba je vedno dobrodošla, ne? user posted image
Mene še to tudi čaka-sprememba barve..nazadnje sem samo narastek pobarvala..zdaj pa tudi razmišljam, da bom morala zgledat bolj resnouser posted image user posted image

kako ste user posted image ?
Pa smo dobili prvi sneg letos in nasploh to zimo, čeprav odkrito, se ga nič nisem razveselila..saj je tako lepo že bilo slišat ptičke zunaj..user posted image Drugo zimo pa bom sigurno bolj vesela, ko bo user posted image že z nama in bomo skupaj šli na saniuser posted image

sedaj pa večerjica..saj ni še poooznouser posted image in malo vodoravno..

Lepo bodite in pazite na bušije....user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 572
26.1.2014 8:18:20   
andreja83
Ja sprememba je itak vedno dobrodošla ja user posted image Samo meni se je bolj za to šlo, da se zdaj neki časa ne bi barvala user posted image , pa da se narastek neb vido user posted image .

Sneg smo pa rabli ja, čeprav ga tudi sama ne preveč obožujem, sploh na cesti pa ko je potem toliko spolzko, na travnikih pa kar naj bo. user posted image . Drugo zimo bo pa itak bolj veselo user posted image . Lepo nedeljo vam vsem skupi želim!!!

Neposredna povezava do sporočila: 573
26.1.2014 8:47:53   
*snezinka*
Jaz sem pa barvanje oz. blond pramene opustila pred kakšnimi 3 ali 4 leti in imam zdaj svojo naravno barvo po celi dolžini in sem zadovoljna tako z barvo kot z lasmi user posted image
Eh, ta sneg... pri nas ga je komaj še kej videti, saj se ni nič prijemalo v petek, čeprav je cel dan snežilo. Meni je vseeno lepo, če je zunaj belo user posted image

Jst sm pa z današnjim dnem napolnila celih 17 tednov, naslednji PON pa imam tretji pregled pri svojem G.
Počutje je še vedno super, edino nekaj opažam, kar pa ne vem, če je povezano z nosečnostjo, ampak do zdaj tega nisem nikoli čutila, namreč v službi sedim, imam pač pisarniško delo in ko vsake toliko vstanem, se mi zdi, da sem v medenici čisto trda in se prvih nekaj sekund prav težko premikam... user posted image
Drugače se pa nič ne pritožujem user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 574
26.1.2014 10:46:21   
tovi
pozdravček!

da se malo javim... Naš razgrajač- ica veselo brca, da je kar veselje, sem že napisala, da čutim že od 12.tedna, ker je zelo zgodaj čeprav gre za 2. nosečnost. Ob vsakem gibu razmišljam, da sem prav nagrajena, ker v prvi nosečnosti skoraj gibov nism čutila.. ..

Drugače pa se načeloma kar OK počutiva, sem šla nazaj tudi v službo, ker mi je bilo doma dolgčas. user posted image Bila sem na bolniški, ker imam " fino" zgodovino, SS, pa še najmljaša nisem, ampak zakaj bi pa morala bit vsaka nosečnost ista, kajne? Se pa na sploh paziva in itak veva kaj lahko in kaj ne.. telo pa me itak hitro opozori, kdaj je treba počivat. tudi možek je prevzel pomivanje po hiši, pa še kaj... Mormo se mal razvajat kajne? No, želja po user posted image je zelo velika in smo srečni ker nam je uspelo po naravni poti... Tudi moj G je tak zlat, da za vsako ko pridem mi naredi UZ, glede na vse in dejstvo da niso ugotovili, da bi bil UZ škodljiv se mi zdi to super. naslednji pregled imam ravno v začetku 19. tedna, nič ni rekel, ampak res upam, da bo to že morfologija... Pa tudi zelo radovedna sem kakšnega spola bo.

Nakupujem zaenkrat še nič, ker vse šparamo od prve ... Ja, vozički .. celo študijo smo takrat naredili, na koncu pa kupili Muro 3- ki gre po vsakem terenu. Zakon, res!!, samo eno pomanjkljivost ima - nima zavore na ročaju zgoraj- smo doma na hribu in bi bilo super, če bi lahko bremzala, ko grem navzdol... Ampak mislim, da ni idealnega vozička. Vsaka naj razmišlja kje se bo sprehajala, po moje, če se nahajaš v mestu, so tiste poceni "marele" čisto zadovoljive...
Drugače pa ne zapravljajte preveč za opremo, ker gre vse tako hitro mimo, rajši na kak fini dopust, res pa je,da v prvi nosečnosti kupiš marsikaj, ker se ti zdi, da rabiš pol pa je neuporabno.. Moj vržen denar je bil naprimer elektronski merilec za vročino, tisti za uho in tudi čelo... zadeva sploh ne kaže pravilno in v vsakem ušesu drugače!!!. Otrok je kar naprej "kuhal" in ni ga čez onega starega, v SLO ga več ne prodajajo, živosrebrnega termometra. Res, dolgo traja, ampak je ziher to - to. Pa najbrž bi se še našla kaka oslarija. No, smo komot zdržali brez koša za plenice, varuško smo kupili šele, ko je otrok imel skoraj 4 . leta, ker se je odselil v svojo sobo... treba je ravnati po pameti, trgovine pa so itak skoz odprte, pa že kupiš sproti...

No, uživajte v tem, za nas najbolj ugodnem obdobju!!!

Neposredna povezava do sporočila: 575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako počastiti spomin na angelčka v nebesih?
Ste tudi vi izgubili dojenčka v trebuščku ali ste ga v naročju držali le malo časa, pa je prehitro odšel med angelčke? V...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?