|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Izjava Polone Juh
16.1.2014 13:15:56   
purple

IZVIRNO SPOROČILO: Ankica*

IZVIRNO SPOROČILO: mojcaziga

IZVIRNO SPOROČILO: purple

Mašinca so nekaterim trn v peti velike družine...user posted image , moji so uspešni v šoli in še na veliko drugih področjih, pa čeprav jih je pet...

Mislim, da nikjer ni govora o uspešnosti oziroma neuspešnosti teh otrok.

Da so velike družine trn v peti mnogim, tudi ne.

Kaj res ljudje ne razbereta bistva napisanega? Sem zadnjič brala o katastrofalnih rezultatih slovenske pismenosti (pomemben del le-te je razumevanje prebranega) in nisem verjela, da je lahko tako obupno, ampak počasi bom spremenila mnenje user posted image

lp

Po moje se gre bolj za pozicijo: ali naslovnik prebere, kar on želi prebrati ali se naslovnik da v pozicijo, kaj je avtor želel povedati. In se velika večina postavi v prvo pozicijo. Velja za obe strani. Potem imaš pa dolga ponavljanja enega in istega in veliko medvrstičnega zmerjanja in diskreditiranja.

Vsak pač razume kakor razume, nikoli pa ne obsojam nikogar, tistega z enim otrokom, ali tistega z desetimi. Vsak človek ima svojo zgodbo. user posted image

Život ide dalje,
život brzo odlazi...

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 426
16.1.2014 13:22:17   
purple

IZVIRNO SPOROČILO: uškinamama

Mašinca so nekaterim trn v peti velike družine...user posted image , moji so uspešni v šoli in še na veliko drugih področjih, pa čeprav jih je pet...

Kaj res ljudje ne razbereta bistva napisanega? Sem zadnjič brala o katastrofalnih rezultatih slovenske pismenosti (pomemben del le-te je razumevanje prebranega) in nisem verjela, da je lahko tako obupno, ampak počasi bom spremenila mnenje user posted image

lp

Mojcaziga, ne obupuj. Imam kolegico, sosedo pravzaprav, ki pravi da razumevanje osnovnošolskega pisanja upada v obratnem sorazmerju z rastjo števila otrok.

Sicer, samo za evidenco, podpišem, liliano, mojcozigo, ankico, frodo  in, ja patrino.

Če ti tako praviš! user posted image

Život ide dalje,
život brzo odlazi...

(odgovor članu uškinamama)
Neposredna povezava do sporočila: 427
16.1.2014 13:26:26   
LuLu

IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa

PA PI*DA - A LAHKO NEKDO TO MERKATORJEVO REKLAMO STRAN SPRAVI!? user posted image

samo to bi v tej temi še enkrat povdarila

(odgovor članu Kerensa)
Neposredna povezava do sporočila: 428
   [Brisano sporočilo]
16.1.2014 13:27:30   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu purple)
  Neposredna povezava do sporočila: 429
16.1.2014 13:29:39   
uškinamama

lp

Mojcaziga, ne obupuj. Imam kolegico, sosedo pravzaprav, ki pravi da razumevanje osnovnošolskega pisanja upada v obratnem sorazmerju z rastjo števila otrok.

Sicer, samo za evidenco, podpišem, liliano, mojcozigo, ankico, frodo  in, ja patrino.

soseda kolegica pravi tako user posted image

< Sporočilo je popravil uškinamama -- 16.1.2014 13:30:05 >

Najina Uš : staršem prijazen otrok.

(odgovor članu purple)
Neposredna povezava do sporočila: 430
16.1.2014 13:30:52   
purple

lp

Po moje se gre bolj za pozicijo: ali naslovnik prebere, kar on želi prebrati ali se naslovnik da v pozicijo, kaj je avtor želel povedati. In se velika večina postavi v prvo pozicijo. Velja za obe strani. Potem imaš pa dolga ponavljanja enega in istega in veliko medvrstičnega zmerjanja in diskreditiranja.

Vsak pač razume kakor razume, nikoli pa ne obsojam nikogar, tistega z enim otrokom, ali tistega z desetimi. Vsak človek ima svojo zgodbo. user posted image

A vidiš, ko nisi brala z razumevanjem user posted image .
Hočem reči, da se ljudje velikokrat obesimo na določeno frazo, stavek, izsek ali v napisanem vidimo nekaj, česar tam sploh ni - ker izhajamo iz tega, kaj jaz mislim, d aje sogovornik povedal. Za razumevanje napisanega bi bilo marsikdaj boljše, da gremo na drugo pozicijo, OK, jaz to tako štekam. Samo ali je on res hotel to povedat. Kaj pa je želel povedat? Da torej za trenutek stopiš v čevlje avtorja, ne da takoj butneš nazaj s kontra argumentom. Potem imaš pa samo ping-pong.

Ja in ta pink ponk traja celih 18 strani. Pa si prepričana, da veš zakaj sem jaz napisala tako kot sem napisala?

Život ide dalje,
život brzo odlazi...

Neposredna povezava do sporočila: 431
16.1.2014 13:32:38   
purple

lp

Vsak pač razume kakor razume, nikoli pa ne obsojam nikogar, tistega z enim otrokom, ali tistega z deset_imi. Vsak človek ima svojo zgodbo. user posted image

A vidiš, ko nisi brala z razumevanjem user posted image .
Hočem reči, da se ljudje velikokrat obesimo na določeno frazo, stavek, izsek ali v napisanem vidimo nekaj, česar tam sploh ni - ker izhajamo iz tega, kaj jaz mislim, da je sogovornik povedal. Za razumevanje napisanega bi bilo marsikdaj boljše, da gremo na drugo pozicijo, OK, jaz to tako štekam. Samo ali je on res hotel to povedat. Kaj pa je želel povedat? Da torej za trenutek stopiš v čevlje avtorja, in skuša razumeti, čeprav se ne strinja, ne da takoj butneš nazaj s kontra argumentom. Potem imaš pa samo ping-pong, seciranje, žaljenje itd.

Ja pa si prepričana zakaj je moj prvi post v tej dolgi temi napisan tako kot je bil?

Život ide dalje,
život brzo odlazi...

Neposredna povezava do sporočila: 432
   [Brisano sporočilo]
16.1.2014 13:32:42   
Brisani uporabnik

(odgovor članu purple)
  Neposredna povezava do sporočila: 433
16.1.2014 13:33:09   
alda
user posted image  user posted image user posted image user posted image

vse to se mi je porodilo v glavi zdaj ko sem se prebijala skozi ta čreva

Kdor govori za menoj, govori z mojo ritjo!!

I saw an angel become the devil
Still they look pretty good hand in hand
Well baby, I don't need any of them
Heaven nor hell
Volbeat!!

(odgovor članu purple)
Neposredna povezava do sporočila: 434
16.1.2014 13:33:49   
purple

lp

soseda kolegica pravi tako user posted image

Še boljš! Sosed soseda...

Život ide dalje,
život brzo odlazi...

(odgovor članu uškinamama)
Neposredna povezava do sporočila: 435
   [Brisano sporočilo]
16.1.2014 13:36:26   
Brisani uporabnik

(odgovor članu alda)
  Neposredna povezava do sporočila: 436
16.1.2014 13:40:04   
kalbo

IZVIRNO SPOROČILO: patrino

IZVIRNO SPOROČILO: kalbo

IZVIRNO SPOROČILO: liliana

Moje mnenje in prepričanje je, da so ljudje, ki se odločijo samo za enega otroka iz kariernih in materialnih razlogov zelo sebični, ker zavestno prikrajšajo svojega otroka za brata ali sestro. Samo tega ne govorim rad, ker lahko s tem marsikoga užalim. podobno je pa s tvojim zgražanjem nad velikimi družinami.

Jaz recimo nisem nikoli užaljena zaradi tega......in tudi sem že javno priznala, da moje poslanstvo na svetu vseeno ni zgolj "biti mati" in da sem s tega vidika pač egoistična......pa sem že nekajkrat (tudi na forumu prebrala), večkrat pa v živo slišala......sicer malokrat tako direktno kot si ti povedal, pa tudi kdaj.......neštetokrat pa "kdaj pa boš imela drugega otroka.....zakaj nimaš drugega otroka......komot bi ga lahko imela.....ne more vendar otrok odraščati kot edinec, moraš mu dati vsaj enega brata ali sestro.....nočeš se odpovedati svoji svobodi.....karieri...." na RRu sem že precejkrat prebrala "da tista, ki ni mati, da tista, ki ima samo enega otroka ne more vedeti tega in onega.....

Tako da poteka "zgražanje" tudi na "nasprotnem polu"......

Seveda poteka in je enako neokusno kot tole, ki trenutno poteka.

Se strinjam na trenutke neokusno, predvsem tole tvoje sprenevedanje, čeprav veš o čem ves čas govorimo. Še vedno čakam repliko na moj komentar, ki je sledil tvojemu izlitju srca. Saj veš tistega : z enimi kavbojkami na 38 kvadratih...

Tega komentarja ne dobiš vse dokler ne prebereš posta, kot je napisan.

(odgovor članu patrino)
Neposredna povezava do sporočila: 437
16.1.2014 13:40:24   
purple
Ne verjamem!

Purple, mislim, da sem.

Život ide dalje,
život brzo odlazi...

Neposredna povezava do sporočila: 438
   [Brisano sporočilo]
16.1.2014 13:43:09   
Brisani uporabnik

(odgovor članu purple)
  Neposredna povezava do sporočila: 439
16.1.2014 13:51:07   
mojcaziga

IZVIRNO SPOROČILO: magdalenica

Žal pa je investicija vseh sredstev v eno samo "naložbo" precej bolj tvegana kot razpršitev.

Lahko podrobneje razložiš kaj si s tem mislila?

Imam samo eno "naložbo", pa me zanima kako po tvoje s tem tvegam?

lp

En otrok ti zboli in umre.....pa nimaš nobenega več......en otrok se ti zadrogira, pa tudi nimaš nobenega več.....če jih imaš pa 7, ti jih pa še 6 ostane......

Samo tako tveganje je potem prisotno tudi v obratni smeri......če mati in oče umreta, ostane le en otrok.....če pa v drugi družini oba umreta pa jih ostane 7.......

Tako da je tveganje nekje približno isto po moje.......user posted image

Hvala liliana.

Sicer se mi je zdelo, da verjetno govori o čem takšnem.

No, tudi tu sem očitno izjema. Nikoli nisem razmišljala o štepanju otrok za vsak slučaj. Imam enega in ja, ostanem sama oziroma ostaneva z možem sama, če se mu kaj zgodi. Žal, upam, da mi ne bo treba nikoli skoz to. Ampak katastrofa bi bila tudi, če bi imela 3 in bi se enemu kaj zgodilo. Vsak je individuum zase in prav vsakega bi pogrešala, ne glede na to koliko bi jih za njim ostalo.

To, da bo nekdo skrbel zame in mu bo lažje, če bo imel bratsko pomoč, prav tako nisem nikoli razmišljala. Ker imava s partnerjem čisto drug plan za stara leta.

Je pa res, da pri številu svojih naložb nisem imela edina besede pri tem in žal, tvegamo samo z eno.

lp

(odgovor članu liliana)
Neposredna povezava do sporočila: 440
16.1.2014 13:55:07   
kalbo

IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana

Ok, ti mi hoces rect da v ima v sloveniji vecina velikih druzin otroke zato da dobi davcne olajsave, cenejse vinjete, vecji otroski dodatek, zastonj vrtec, itd ?

Jao, s kom jaz debatiram....

Ne, to si sedaj ti rekla. Da ne bom spet jaz vsega kriva. Ne bodi tako črnogleda no user posted image . Kot sem že rekla, so razlogi za rojstvo najinih otrok verjetno v marsičem drugačni od določenih družin. Nekateri so si ustvarili velike družine zaradi tega, ker se jim zdijo moderne, drugi zato, ker so odraščali gor sami, tretji zato, ker so se trikrat poročili in z vsakim partnerjem imeli nekaj otrok, četrti zato, ker so se šli v mladosti stavit, da bodo imeli v odraslosti veliko družino, peti zato, da so ugodili partnerju- partnerki, šesti, ker so pozabili na zaščito pred zanositvijo , sedmi, zato, ker so pač rodili petorčke, osmi zato, ker jih je Bog pač toliko dal, deveti zato, ker sta si s partnejem pač želela toliko otrok ( tu sem jaz zravenuser posted image ), desetič zato, ker sta s partnerjem pred spočetjem le teh pretuhtala, da sta trenutno finančno sposobna spraviti tri otroke do kruha ( tudi tu sva zraven midvauser posted image )

In kam bi recimo mene vtaknila, tko iz firbca vrašam?

(odgovor članu patrino)
Neposredna povezava do sporočila: 441
16.1.2014 14:01:16   
purple
Prvi del mogoče si, drugi del pa je bil napisan z določenim razlogom...

Purple, zakaj ne?

Život ide dalje,
život brzo odlazi...

Neposredna povezava do sporočila: 442
   [Brisano sporočilo]
16.1.2014 14:12:34   
Brisani uporabnik

(odgovor članu purple)
  Neposredna povezava do sporočila: 443
16.1.2014 14:21:32   
purple

Prvi del mogoče si, drugi del pa je bil napisan z določenim razlogom...

Purple, zakaj ne?

A to, da ima vsak človek svojo zgodbo al da se lahko ne strinjaš z določenim point of view tudi tako, da hkrati ne obsojaš??

Karkoli že, imaš oboje prav.

Oprosti, mišlen je bil moj prvi post!

< Sporočilo je popravil purple -- 16.1.2014 14:22:12 >

Život ide dalje,
život brzo odlazi...

Neposredna povezava do sporočila: 444
16.1.2014 15:25:47   
patrino

Moje mnenje in prepričanje je, da so ljudje, ki se odločijo samo za enega otroka iz kariernih in materialnih razlogov zelo sebični, ker zavestno prikrajšajo svojega otroka za brata ali sestro. Samo tega ne govorim rad, ker lahko s tem marsikoga užalim. podobno je pa s tvojim zgražanjem nad velikimi družinami.

Jaz recimo nisem nikoli užaljena zaradi tega......in tudi sem že javno priznala, da moje poslanstvo na svetu vseeno ni zgolj "biti mati" in da sem s tega vidika pač egoistična......pa sem že nekajkrat (tudi na forumu prebrala), večkrat pa v živo slišala......sicer malokrat tako direktno kot si ti povedal, pa tudi kdaj.......neštetokrat pa "kdaj pa boš imela drugega otroka.....zakaj nimaš drugega otroka......komot bi ga lahko imela.....ne more vendar otrok odraščati kot edinec, moraš mu dati vsaj enega brata ali sestro.....nočeš se odpovedati svoji svobodi.....karieri...." na RRu sem že precejkrat prebrala "da tista, ki ni mati, da tista, ki ima samo enega otroka ne more vedeti tega in onega.....

Tako da poteka "zgražanje" tudi na "nasprotnem polu"......

Seveda poteka in je enako neokusno kot tole, ki trenutno poteka.

Se strinjam na trenutke neokusno, predvsem tole tvoje sprenevedanje, čeprav veš o čem ves čas govorimo. Še vedno čakam repliko na moj komentar, ki je sledil tvojemu izlitju srca. Saj veš tistega : z enimi kavbojkami na 38 kvadratih...

Tega komentarja ne dobiš vse dokler ne prebereš posta, kot je napisan.

Prebrala še enkrat- točno tako kot je napisanuser posted image sedaj pa čakaaaamuser posted image

felico ne estas mezurita en oro...

(odgovor članu kalbo)
Neposredna povezava do sporočila: 445
16.1.2014 15:30:15   
patrino

IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana

Ok, ti mi hoces rect da v ima v sloveniji vecina velikih druzin otroke zato da dobi davcne olajsave, cenejse vinjete, vecji otroski dodatek, zastonj vrtec, itd ?

Jao, s kom jaz debatiram....

Ne, to si sedaj ti rekla. Da ne bom spet jaz vsega kriva. Ne bodi tako črnogleda no user posted image . Kot sem že rekla, so razlogi za rojstvo najinih otrok verjetno v marsičem drugačni od določenih družin. Nekateri so si ustvarili velike družine zaradi tega, ker se jim zdijo moderne, drugi zato, ker so odraščali gor sami, tretji zato, ker so se trikrat poročili in z vsakim partnerjem imeli nekaj otrok, četrti zato, ker so se šli v mladosti stavit, da bodo imeli v odraslosti veliko družino, peti zato, da so ugodili partnerju- partnerki, šesti, ker so pozabili na zaščito pred zanositvijo , sedmi, zato, ker so pač rodili petorčke, osmi zato, ker jih je Bog pač toliko dal, deveti zato, ker sta si s partnejem pač želela toliko otrok ( tu sem jaz zravenuser posted image ), desetič zato, ker sta s partnerjem pred spočetjem le teh pretuhtala, da sta trenutno finančno sposobna spraviti tri otroke do kruha ( tudi tu sva zraven midvauser posted image )

In kam bi recimo mene vtaknila, tko iz firbca vrašam?

Kljub temu, da si težak kot kit in trmast kot mula, svetohlinski kot lisica ...in nikoli nič kriv tako kot naš najmlajši- sem jaz še vedno dovolj naivna, da si mislim, da spadaš pod 9 in 10.user posted image

(odgovor članu kalbo)
Neposredna povezava do sporočila: 446
16.1.2014 15:32:04   
patrino

Nisem brala vseh postov in mogoče bom napisala kaj,kar je že bilo napisanega ali pa bom udarila mimo, ker ste s temo že zašli....

Sama sem mama enega otroka, ne namenoma, ampak višja sila je tako določila. Želja je bila še vsaj po enem, raje dveh. Enkrat je že bila tema, pa sem prebrala marsikaj na svoj račun, ampak ja, otrok je bil načrtovan čisto birokratsko. Koliko je sredstev, kaj in kako z bivanjem, koliko na stran, da bo za šolo in ostale stvari, koliko na stran, če gre kaj narobe,....... In ko se je, poleg želje po otroku, tudi to porihtalo, je prišel tudi otrok. Ker ni problem otroka naredit, problem je biti otroku starš. In pri tem jaz ne mislim samo na vzgojno funkcijo. Predvsem moraš biti tudi odgovoren in to odgovornost prenesti tudi na otroka. Tako bi bil načrtovan tudi vsak naslednji in, ker sem človek z razumom, dajem razumu večjo težo koz želji. Ne trdim, da so velike družine breme države, sploh ne. Jih je pa veliko. Pa ne samo zdaj v krizi, velikokrat prej je bilo govora o dodatkih, ki jih dobijo, o oprostitvah, ki jih imajo,..... in veliko jih je čisto ok živelo tudi od državnih prispevkov, ampak ta leta so minila. Nekoga, ki je imel prevelike apetite in si je s povprečno plačo namislil 3 nadstropno hišo, ki je zdaj ne more več plačevati, boste takoj popljuvali, da se preko zmožnosti pač ne živi in si je bede kriv sam. Ali ne gre pri velikem številu otrok prav za to? In ko se to zgodi in otrok postane breme državi, postane breme vsakemu izmed davkoplačevalcev. Še ne tako dolgo nazaj je bilo moderno reči, da kdo bo skrbel za naše pokojnine, če ne otroci. In ti, ki imajo veliko otrok skbrijo za našo prihodnost. Bo temu res tako? Glede na razmere, imam bolj občtek, da tisti, ki živijo zdaj na breme državi bodo tudi v prihodnje. Zaposlitev ni, če že kje v tujini in tam jih zagotovo ne bodo skrbele naše pokojnine.
Res je, da se je v najtežjih obdobjih rojevalo največ otrok. Ampak veliko jih je pomrlo, živeli so v skromnosti, pomanjkanju, otroci so začeli z delom v zgodnji mladosti. In se je dalo preživeti. Danes imajo ljudje otroke brez sredstev, brez vizije kaj in kako bodo, ampak otrok mora biti v vrtcu, pa v zastonj šoli, pa seveda imeti fensi obleke, pa tudi računalnik in starša večji avto,.... Računica se ne izide in žal mi je za vse te ljudi, predvsem za otroke, ki niso ničesar krivi, pa nosijo največje breme.
Tudi jaz in partner sva odvisna od gospodarskega stanja in čisto lahko se zgodi, da nama ne bo šlo. Imamo nekaj na strani in za nekaj časa bo. Lahko se komu od naju kaj zgodi, ali celo obema. Imamo nekaj na strani in bo sinu lažje. Kako bi bilo pri več otrocih? Ne vem, definitivno pa ne rožnato.

Ali se sliši grdo ali ne, zagovarjam, da je potrebno vsako investicijo preračunati in ugotoviti ali bo šlo skozi ali ne, in tega se držim tudi pri razmnoževanju.

V razredu mojega sina, sta dve taki družini in živijo zelo težko. Otroci, štirje, so že šolski in imajo vso prehrano zastonj. Obleke in ostale stvari jih za fante znosiva jaz in še ena mama, prav tako za dva otroka (ki sta v našem razredu) vsi starši nekaj dodamo in jima tako privoščimo tudi šole v naravi ipd, kar drugače ne bi šlo. Mi ni problem dati, ampak da pa bo nekdo rekel, da moram - tega pa si ne dovolim.
Kako pa jaz skrbim za svojega otroka pa ni nikogaršnaj briga, ker zanj skrbim popolnoma s svojimi sredstvi.
Prav tako ni briga nobenega kako zmorejo velike družine tam, kjer zmorejo. In lepo, da zmorejo in lepo, da imajo več otrok. Jim zavidam iznad vsega.

lp

Super napisano. Mojči, sicer te moram opozoriti, da jih bo verjetno spet pol drugače razumelo , pa vendar- podpis pod vse.

(odgovor članu mojcaziga)
Neposredna povezava do sporočila: 447
16.1.2014 18:18:04   
kalbo

Prebrala še enkrat- točno tako kot je napisanuser posted image sedaj pa čakaaaamuser posted image

Imam dva brata in sestro in nikoli jih nebi zamenjal za drugo polovico žemlje. Si to hotla slišat?

(odgovor članu patrino)
Neposredna povezava do sporočila: 448
16.1.2014 18:20:22   
kalbo

Kljub temu, da si težak kot kit in trmast kot mula, svetohlinski kot lisica ...in nikoli nič kriv tako kot naš najmlajši- sem jaz še vedno dovolj naivna, da si mislim, da spadaš pod 9 in 10.user posted image

Ja, pretežak sem pa res, ene pet kilc dol mi nebi škodlo.

In ja, moji trije so načrtovani in zaželjeni, želja je bila v začetku po več, samo je razum rekel dovolj. To mi pa še vedno ne da pravice, da bi se javno in na glas zgražal nad komerkoli in v tem je vsa poanta. Konec koncev sem sam plod najstniške "nesreče", po današnje neodgovornosti, pa ne vem, če bi se zgražal nad tem, saj sem rad na svetu.

< Sporočilo je popravil kalbo -- 16.1.2014 18:27:36 >

(odgovor članu patrino)
Neposredna povezava do sporočila: 449
16.1.2014 18:35:42   
liliana

Ja, pretežak sem pa res, ene pet kilc dol mi nebi škodlo.

In ja, moji trije so načrtovani in zaželjeni, želja je bila v začetku po več, samo je razum rekel dovolj. To mi pa še vedno ne da pravice, da bi se javno in na glas zgražal nad komerkoli in v tem je vsa poanta. Konec koncev sem sam plod najstniške "nesreče", po današnje neodgovornosti, pa ne vem, če bi se zgražal nad tem, saj sem rad na svetu.

Zdaj ko ravno to omenjaš.....a se nisi ravno ti včasih "zgražal" nad tistimi, ki so na spolnosti spraševali ali je partnerka noseča ali ne....ali lahko zanosi, če sta pazila......kaj naj stori, ker ne bi še imela otroka......se mi zdi, da si bil ravno ti tudi med tistimi, ki so dajali nasvete "prej bi mislil/a.....kje si imela pamet, ko si delala otroka".....

(odgovor članu kalbo)
Neposredna povezava do sporočila: 450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Najbolj naporno obdobje
arneja

Kdaj vam je bilo najbolj naporno biti z vašim malčkom?

do enega leta njegove starosti (47%)

od enega do drugega leta (18%)

od drugega do tretjega leta (8%)

od tretjega do petega leta (5%)

ko je postal šolar (3%)

ko je postal najstnik (18%)

Število vseh glasov: 292

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!