Kerensa
|
IZVIRNO SPOROČILO: RIJA* IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa Je*enti, da se vam da, no... Pa kaj vas boli ku*ac, koliko otrok ima kdo, pa zakaj jih ima toliko in ne več/manj, pa od česa živijo in kako živijo, pa... pa mater, no... dokler ne živijo od vašega denarja, vas nima kaj brigati, s čim si plačajo/kupijo, karkoli si pač že (ali pa si ne, pa bi si morali)... in s tem mislim vašega denarja... ne ga srat s kakšnimi floskulami, da so njihovi otroški dodatki tudi vaš denar, ker se financirajo iz davkoplačevalskega denarja, vi ste pa davkoplačevalec... vaš denar je tisto, kar imate na TRR... ko bo z vašega TRR izginil kakšen € za kakšno družino, ki štepa otroke zaradi socialne podpore, takrat se pa oglasite... ali pa takrat, ko bodo kampirali na vašem vrtu, ker ne bodo imeli kam drugam iti (ker bodo vse zapravili za Levis kavbojke, namesto za obrok kredita)... do takrat pa - res ne vem, kaj vas brigajo tuji otroci, tuje denarnice, tuje cunje, tuji avtomobili in, majkumilu, še celo cena tujih vinjet... a če jaz plačam cenejšo vinjeto, bi morali potem tudi vi?... e, cena ni odvisna od mene, ampak od velikosti vašega avta... tako, da nič meni recimo srat po glavi zaradi vaših stroškov. Konec koncev pa... skrbi vas celo to, kaj si o številu tujih (ne vaših!) otrok misli neka igralka, za katero morate poGooglati, da sploh najdete en njen film/predstavo?... get a life, no... sta pa že ta dva norveška pe*ra boljša s svojimi problemi... vsaj nekaj frišnega na RR... namesto klasičnih kurbirjev (Tjazy, Colt itd.) ste fasali toplovodarja, ki je po vrhu vsega še totalna papuča... ti kar skači v svoj skandinavski zrak, Lukka - sem te omenila samo za primerjavo z ostalimi patetičnostmi... v osnovi si pa bistveno bolj zanimiv od neke izjave neke Polone in od nekih komentarjev nekih forumašic... čisto gladek pa seveda kljub vsemu nisi. Saj to pa nihče ni. Z mano na čelu. PA PI*DA - A LAHKO NEKDO TO MERKATORJEVO REKLAMO STRAN SPRAVI!? hahaha jesoš Kerensa moj misli, da se mi je sfuzlalo evo ti, zdaj ko vem prilepiti A ma je*ita se i ti i taj Merkator.