|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  2 3 4 [5] 6   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: men pa neki ni jasno...
9.1.2014 13:42:36   
petea

IZVIRNO SPOROČILO: alda

men še oblek nihče ne podari, ker nisem po standardih uštimana user posted image

včasih pa je za 'nestandardne' lažje najti, kot pa za 'standardne'

(odgovor članu alda)
Neposredna povezava do sporočila: 101
9.1.2014 13:45:56   
Lukka

men še oblek nihče ne podari, ker nisem po standardih uštimana user posted image

Oh daj no!
Standarde si dolocis sam in verjetno si cisto lepo ustimana dama in tisto, kar nosis z veseljem nosis. Je pa odvisno od cloveka. Jaz recimo se najboljse picutim v kavbojkah in majici, ali pa v recimo kaki dobri trenerki, docim moj ne stopi niti do trgovine, ce ni zapeglan u nulo.
Amapk glej, pac standardi vsakega posameznika.

< Sporočilo je popravil Lukka -- 9.1.2014 13:52:27 >

(odgovor članu alda)
Neposredna povezava do sporočila: 102
9.1.2014 13:46:13   
alda
IZVIRNO SPOROČILO: petea

včasih pa je za 'nestandardne' lažje najti, kot pa za 'standardne'

iz tvojih ust v nevem čigava uha ,user posted image

Kdor govori za menoj, govori z mojo ritjo!!

I saw an angel become the devil
Still they look pretty good hand in hand
Well baby, I don't need any of them
Heaven nor hell
Volbeat!!

(odgovor članu petea)
Neposredna povezava do sporočila: 103
9.1.2014 13:52:12   
alda
IZVIRNO SPOROČILO: Lukka

Oh daj no!
Standarde si dolocis sam in verjetno si cisto lepo ustimana dama in tisto, kar nosis z veseljem nosis. Je pa odvisno od cloveka. Jaz recimo se najboljse picutim v kavbojkah in majici, ali pa v recimo kaki dobri trenerki, docim moj ne stopi niti do trgovine, ce ne zapeglan u nulo.
Amapk glej, pac standardi vsakega posameznika.

Saj jaz sem sebi ćist všeč user posted image .
V 99% procentih oblečena v črnino, moj stil čist specifičen in ga furam že 30let.
kupujem pa res po načelu: rajši manj pa kvalitetno in pa ko rabim .
Ne delam si zalog in ne kupujem po trenutnem navdihu.

Heaven nor hell
Volbeat!!

(odgovor članu Lukka)
Neposredna povezava do sporočila: 104
9.1.2014 13:57:37   
petea

včasih pa je za ''nestandardne'' lažje najti, kot pa za ''standardne''

velikokrat, ko iščem kakšno oblačilo zame, ugotavljam, da bi bilo dobro nekaj narediti glede postave - ker običajno najprej zmanjka oblačil v številkah ''zlate sredine'';
in potem se velikokrat zgodi, da so mi oblačila, ki so mi všeč in so za sprejemljivo ceno, ali premajhna (pogosteje) ali prevelika (včasih) user posted image

< Sporočilo je popravil petea -- 9.1.2014 13:58:01 >

(odgovor članu alda)
Neposredna povezava do sporočila: 105
9.1.2014 13:59:39   
alda

velikokrat, ko iščem kakšno oblačilo zame, ugotavljam, da bi bilo dobro nekaj narediti glede postave - ker običajno najprej zmanjka oblačil v številkah ''zlate sredine'';
in potem se velikokrat zgodi, da so mi oblačila, ki so mi všeč in so za sprejemljivo ceno, ali premajhna (pogosteje) ali prevelika (včasih) user posted image

pri meni je pa bolj problem stil user posted image

Heaven nor hell
Volbeat!!

(odgovor članu petea)
Neposredna povezava do sporočila: 106
9.1.2014 14:02:21   
mateyka

joooj, ne mi govort user posted image jaz ne najdem prav dolgih hlač pa če me koklja brcne, ker nisem po jusu. cela znanost, pa ko najdem in kupim, še potem moram šivalni stroj vklopit da skrajšam.

(odgovor članu alda)
Neposredna povezava do sporočila: 107
9.1.2014 14:03:40   
petea

pri meni je pa bolj problem stil user posted image

a je tako problematičen?

user posted image

(odgovor članu alda)
Neposredna povezava do sporočila: 108
9.1.2014 14:03:48   
liliana

Sva že dveuser posted image .....in si vedno mislim, če bi nosila številko 32 ali 34 bi lahko vse dobila, kar bi mi bilo všeč (še posebno na razprodajah, ker itak drugi ali tretji dan najdeš samo še te extra S številke).......samo takrat bi verjetno izgledala kot dahauski atlet......in raje ostajam v sredini......

(odgovor članu petea)
Neposredna povezava do sporočila: 109
9.1.2014 14:04:35   
LuLu

ja, najlažje se je zredit user posted image

(odgovor članu petea)
Neposredna povezava do sporočila: 110
9.1.2014 14:06:36   
Lukka
Hja postava je pa itak vedno panika, a ni res? Jaz se sploh vec ne obremenjujem. Vem, da moja postava, pac ni najbolj moska, zato se niti ne oblacim v kake kravate, ker bi izgledalo, kot da sem otrok oblecen v ockov gvant. Hahahahahahahahahaha.

(odgovor članu petea)
Neposredna povezava do sporočila: 111
9.1.2014 14:09:48   
liliana
IZVIRNO SPOROČILO: Lukka

Hja postava je pa itak vedno panika, a ni res? Jaz se sploh vec ne obremenjujem. Vem, da moja postava, pac ni najbolj moska, zato se niti ne oblacim v kake kravate, ker bi izgledalo, kot da sem otrok oblecen v ockov gvant. Hahahahahahahahahaha.

Kaj bi se pa te ti v kravate oblačil, če si pa "putz in kinder frau".....?

(odgovor članu Lukka)
Neposredna povezava do sporočila: 112
9.1.2014 14:10:12   
petea

IZVIRNO SPOROČILO: liliana
.....samo takrat bi verjetno izgledala kot dahauski atlet......in raje ostajam v sredini......

user posted image user posted image user posted image

ajej ...

p.s.: pred dnevi sem pomerila modrc, ki sem ga nosila pred doooobriiimiiii daaaavniiiimiiii čaaaaasiiii (beri: preden sem postala mama); moj dragi se je samo nasmejal, ko je videl, kaj počnem ...

(odgovor članu liliana)
Neposredna povezava do sporočila: 113
9.1.2014 14:13:49   
liliana

.....samo takrat bi verjetno izgledala kot dahauski atlet......in raje ostajam v sredini......

ajej ...

p.s.: pred dnevi sem pomerila modrc, ki sem ga nosila pred doooobriiimiiii daaaavniiiimiiii čaaaaasiiii (beri: preden sem postala mama); moj dragi se je samo nasmejal, ko je videl, kaj počnem ...

Jaz imam doma že 7 let še gore oblačil iz nekdanjih časov....v upanju na to, da mi bo šlo čez rit in joške.....samo zdaj jih bom počasi morala zmetati iz omar, ker se je vmes že moda spremenila......user posted image

(odgovor članu petea)
Neposredna povezava do sporočila: 114
9.1.2014 14:15:43   
petea

Jaz imam doma že 7 let še gore oblačil iz nekdanjih časov....v upanju na to, da mi bo šlo čez rit in joške.....samo zdaj jih bom počasi morala zmetati iz omar, ker se je vmes že moda spremenila......user posted image

tudi jaz ... user posted image

(odgovor članu liliana)
Neposredna povezava do sporočila: 115
9.1.2014 14:17:23   
LuLu

še ena user posted image

(odgovor članu petea)
Neposredna povezava do sporočila: 116
9.1.2014 14:19:02   
alda

en + zame, ker je moda zame že 30let ista user posted image

nobenih problemov z dolžino, širino, volančki, mašnami, barvami, potiskom.....e tu pa res prišparam!

Heaven nor hell
Volbeat!!

(odgovor članu petea)
Neposredna povezava do sporočila: 117
9.1.2014 14:24:25   
skuštrana

ajej ...

Jaz sem pa po prvem porodu dala vse naprej, zdej pa spravlajm na podstrešje in šparam za tamalo (retoro pa to, meni je bilo vedno tak fajn brskat po maminih in babičinih starih omarah user posted image ).

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu liliana)
Neposredna povezava do sporočila: 118
9.1.2014 14:27:59   
HHH

IZVIRNO SPOROČILO: saruška

IZVIRNO SPOROČILO: HHH

Nikoli ne sodim ljudi po oblacilih, avtu in dopustih. Vse to je lahko zelo drago ali slucajno cisto zastonj. Pomagam pa tam kjer cutim, da je prav in potrebno.

F*k, zakaj nisem jaz te sreče, da bi dobila vse to čisto sličajno zastojn? Aja, ker je to najbrž malo verjetno... user posted image

še na rasprodajah nimam te sreče, da bi stvari, ki so meni všeč bile znižane vsaj 50% kaj šele "skoraj zastonj"user posted image

S "slučajno čisto zastonj" sem mislila na npr.:
- rabljene obleke dragih znamk, ki jih nekdo dobi od prijateljev, karitasa...
- dražje stvari kot so ure, telefoni, nakit, ki niso eksistenčno nujni lahko nekdo dobi za darilo. Tudi revni imajo lahko bogate prijatelje.
- dopust je lahko 14 dni na morju zastonj pri daljnih sorodnikih
- avto je morda služben

To je par stvari, ki jih vidim v svoji okolici. A ljudje so/ smo pač takšni, da še prehitro zasikamo: kako hudiča nima za kruh, nosi pa sam benetton!

(odgovor članu alda)
Neposredna povezava do sporočila: 119
9.1.2014 14:34:41   
liliana
IZVIRNO SPOROČILO: HHH

S "slučajno čisto zastonj" sem mislila na npr.:
- rabljene obleke dragih znamk, ki jih nekdo dobi od prijateljev, karitasa...
- dražje stvari kot so ure, telefoni, nakit, ki niso eksistenčno nujni lahko nekdo dobi za darilo. Tudi revni imajo lahko bogate prijatelje.
- dopust je lahko 14 dni na morju zastonj pri daljnih sorodnikih
- avto je morda služben

To je par stvari, ki jih vidim v svoji okolici. A ljudje so/ smo pač takšni, da še prehitro zasikamo: kako hudiča nima za kruh, nosi pa sam benetton!

Samo če vse to dobi od bogatih prijateljev mu za kruh in položnice še vseeno ostane nekaj iz socialnih transferjev......

(odgovor članu HHH)
Neposredna povezava do sporočila: 120
9.1.2014 14:40:39   
skuštrana
benetton!

Ko smo že ravno pri teh znamkah pa to..
Mi imamo benetton outlet kjer dobiš škornje za 10e. Otroško puhovko ravno tako. Sicer pa ne reče se brezveze da obleka ne naredi človeka. Sploh v danasnjih časih, ko so oblačila teh t.i. znam ultra pocen v raznoraznih oultetih in na razprodajah (in hvala bogu da so).

Avto pa pač, če imaš veliko družino ne moreš imeti fičota, ker v njega ne morejo vsi. Je pa spet relativno ali imajo en monovolumen star 10 let (ki lahko zelo solidno izgleda in ga dobiš za normalen denar) ali imajo najnovejšega Mercedeza.... Avto pa je danes že nuja, sploh če živiš kje v pripizdini (kot mi user posted image ) in moraš povsod z avtom (razen v šumo).

To da se za njih zbira denar je pa pač na njihovi vesti. če nimajo kaj skrivati ok, drugače pa - vse se vrača vse se plača :-)

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

(odgovor članu HHH)
Neposredna povezava do sporočila: 121
9.1.2014 14:50:37   
skuštrana
Pri nasi smrklji v razredu skoraj vsakič ko gredo na kakšen izlet, aktivnost itd zbiramo denar za tiste ki si to kao ne morejo privoščiti (pa smo na selu in svi vedo kdo je tega res potreben, kdo pa denar namesto za otroke porabi v kozmetičnem salonu) in pač dam, ker mi je žal otrok. Govorim o majhnih vsotah (recimo 5e, ko so šli v kino itd) ampak nekaterim je še to preveč. V razredu imamo punčko ki je ostala brez doma ker jim je banka vzela hišo - kredit v švicarskih frankih, živimo na Hr in to je tukaj ful problem, pa imajo avto in punčka ter se 2 starejša otroka sta čisto normalano oblečena, tako da ne kar tako sodit...ker se ljudem v trenutku vse obrne.

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 122
9.1.2014 17:37:16   
Shorty_

IZVIRNO SPOROČILO: LuLu

še ena user posted image

No nej se vam pohvalim, ja meni je uspelo lani zgubit 10 kg in prav so mi vse cunje izpred 8ih let v omari, tko da se je splačalo šparat, da imam sedaj sploh kaj oblečt.

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 123
9.1.2014 17:54:57   
mateyka
shorty, a shujšala si? pa saj te že prej nič ni blo?! user posted image

(odgovor članu Shorty_)
Neposredna povezava do sporočila: 124
9.1.2014 17:58:48   
petea

IZVIRNO SPOROČILO: mateyka

shorty, a shujšala si?

ob tako gibajočem avatarju kot je njen, še mene potegne v ritem ... user posted image

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  2 3 4 [5] 6   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  2 3 4 [5] 6   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?