Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Koliko časa je že takle dolgčas tule? 8.1.2014 22:41:57
|
|
|
|
LuLu
|
IZVIRNO SPOROČILO: mateyka kje to? meni jih ne kaže.. ok, našla si
< Sporočilo je popravil LuLu -- 8.1.2014 22:43:01 >
|
|
|
|
RE: Koliko časa je že takle dolgčas tule? 8.1.2014 22:42:47
|
|
|
|
petea
|
Shorty RR, če si ravno tukaj: imam že nekaj dni težave z RR; sem o tem že pisala v temi Moja RR ( http://www.ringaraja.net/forum/fb.asp?m=6108931 ). A boš sodelovala v temi samo kot komentatorica ali bolj kot nadzornica ?
< Sporočilo je popravil Shorty RR -- 8.1.2014 22:47:15 >
|
|
|
|
RE: Koliko časa je že takle dolgčas tule? 8.1.2014 22:42:51
|
|
|
|
Shorty_
|
IZVIRNO SPOROČILO: LuLu IZVIRNO SPOROČILO: Shorty RR aja, Shorty... ZS -ji mi baje ne delajo Kako ne delajo? Ti pošljem nekaj
|
|
|
|
RE: Koliko časa je že takle dolgčas tule? 8.1.2014 22:44:01
|
|
|
|
LuLu
|
... čisto zabluzila
< Sporočilo je popravil LuLu -- 8.1.2014 22:49:17 >
|
|
|
|
RE: Koliko časa je že takle dolgčas tule? 8.1.2014 22:44:31
|
|
|
|
mateyka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lukka Nisem zmerjal s to besedo, tako kot zmerjajo ostali! Ne razumes! Hotel sem prikazat bizarnost dojemanja, kar pa ni isto, kot ce nekdo konkretno ozmerja in zali. ne, ti ne razumeš drugih. razumeš samo sebe. ko tebi paše. konkretno si hotel užalit uškino in uporabil to besedo namenoma, tako kot je Frodo rekla (citiram): psovka je marsikdaj dalec najmanj zaljiva zaljivka (pa nimam pojma katera je bila uporabljena). Ce nekdo zeli te lahko implikativno kar krepko zali, pa ne bos vedel kaj se dogaja samo uzaljen pa bos.
|
|
|
|
RE: Koliko časa je že takle dolgčas tule? 8.1.2014 22:44:50
|
|
|
|
LuLu
|
IZVIRNO SPOROČILO: Shorty RR IZVIRNO SPOROČILO: LuLu IZVIRNO SPOROČILO: Shorty RR aja, Shorty... ZS -ji mi baje ne delajo Kako ne delajo? Ti pošljem nekaj ja, kako lepo besedo ali vabilo na kavo, ne pa opozorila
|
|
|
|
RE: Koliko časa je že takle dolgčas tule? 8.1.2014 22:45:47
|
|
|
|
Shorty_
|
IZVIRNO SPOROČILO: petea Shorty RR, če si ravno tukaj: imam že nekaj dni težave z RR; sem o tem že pisala v temi Moja RR (http://www.ringaraja.net/forum/fb.asp?m=6108931). A boš sodelovala v temi samo kot komentatorica ali bolj kot nadzornica ? Z veliko večjim veseljem bi kot komentatorica, kot da seciram vsak post in vsako besedo Upam da gre debata naprej v normalno smer, počasi se odpravljam spat in upam da bom jutri popoldan z veseljem kako čveknila z vami
|
|
|
|
RE: Koliko časa je že takle dolgčas tule? 8.1.2014 22:46:43
|
|
|
|
mateyka
|
liliana je lepo predstavila ta "tvoj pogled na stvari" maestro manipulacije?
|
|
|
|
RE: Koliko časa je že takle dolgčas tule? 8.1.2014 22:48:25
|
|
|
|
mateyka
|
čeprav - mogoče je šaman iz papue bolj zabaven
< Sporočilo je popravil mateyka -- 8.1.2014 22:56:59 >
|
|
|
|
RE: Koliko časa je že takle dolgčas tule? 8.1.2014 22:49:35
|
|
|
|
mateyka
|
Shorty, se trudim bit zelo prijazna, ampak ne dolgočasna
|
|
|
|
RE: Koliko časa je že takle dolgčas tule? 8.1.2014 22:54:14
|
|
|
|
Frodo Bisagin
|
IZVIRNO SPOROČILO: mateyka IZVIRNO SPOROČILO: Frodo Bisagin lol, koji smajliji - kje si jih najdla? Med smajliji na RR - noviteta pac in ti so mi prav vsec
|
|
RE: Koliko časa je že takle dolgčas tule? 8.1.2014 22:54:33
|
|
|
|
Shorty_
|
IZVIRNO SPOROČILO: LuLu IZVIRNO SPOROČILO: Shorty RR IZVIRNO SPOROČILO: LuLu IZVIRNO SPOROČILO: Shorty RR aja, Shorty... ZS -ji mi baje ne delajo Kako ne delajo? Ti pošljem nekaj ja, kako lepo besedo ali vabilo na kavo, ne pa opozorila KO boš naslednjič v LJ povej, sicer sva jo pa pili skupaj že če se ne motim?
|
|
|
|
RE: Koliko časa je že takle dolgčas tule? 8.1.2014 22:57:04
|
|
|
|
Lukka
|
Na tisti temi, dobro da ste jo prilepile, ste me zalile, uskina mama me je celo spremenila v zenski spol, posiljali ste me h psihiatru in ob stavku nemoci, ko sem sam sebe poimenoval z oznako, se zdaj naslajate kot najvejce svetnice. Pa zakaj se sploh spravljate name? Administrator vam je napisal, kaj in kako in dajmo se zdaj tega drzat! Ce nima kdo kaj lepega napisat, predlagam, naj ne pise! Ja? Ok, me veseli, da se razumemo!
|
|
|
|
RE: Koliko časa je že takle dolgčas tule? 8.1.2014 22:57:09
|
|
|
|
LuLu
|
IZVIRNO SPOROČILO: Shorty RR KO boš naslednjič v LJ povej, sicer sva jo pa pili skupaj že če se ne motim? danes sem bila.. ja, sva jo pili... velja, drugič, v isti družbi kava se itak vsak dan pije
|
|
|
|
RE: Koliko časa je že takle dolgčas tule? 8.1.2014 23:02:02
|
|
|
|
Frodo Bisagin
|
IZVIRNO SPOROČILO: mateyka IZVIRNO SPOROČILO: Lukka Nisem zmerjal s to besedo, tako kot zmerjajo ostali! Ne razumes! Hotel sem prikazat bizarnost dojemanja, kar pa ni isto, kot ce nekdo konkretno ozmerja in zali. ne, ti ne razumeš drugih. razumeš samo sebe. ko tebi paše. konkretno si hotel užalit uškino in uporabil to besedo namenoma, tako kot je Frodo rekla (citiram): psovka je marsikdaj dalec najmanj zaljiva zaljivka (pa nimam pojma katera je bila uporabljena). Ce nekdo zeli te lahko implikativno kar krepko zali, pa ne bos vedel kaj se dogaja samo uzaljen pa bos. Ce dovolis bi se znova "vtaknila" - IMO ni hotel uzaliti uskinomamo, hotel jo je prizadeti, ker se je sam pocutil prizadetega. Hotel je vzpostaviti povezavo med uporabljeno zaljivo besedo in njej ljubo osebo. Zal Lukka ne dojame , da ce bi se se sam posalil na sovj racun bi iznicil vse moznosti, da ga nekdo na doticen nacin uzali. Lukka, ce ti ves kaksen si, kaj in in kdo si, je popolnoma vseeno kaj si kdo drug misli. Bodi suveren, samozavesten in z osebno integriteto pa tovrstnih tezav z uzaljenostjo ne bos imel. Samo tvoja suvernost, samozavest in integriteta te
|
|
RE: Koliko časa je že takle dolgčas tule? 8.1.2014 23:02:11
|
|
|
|
Shorty_
|
IZVIRNO SPOROČILO: LuLu IZVIRNO SPOROČILO: Shorty RR KO boš naslednjič v LJ povej, sicer sva jo pa pili skupaj že če se ne motim? danes sem bila.. ja, sva jo pili... velja, drugič, v isti družbi kava se itak vsak dan pije Zmenjeno, sej ima ona moj kontakt naj pokliče, nisem daleč od nje doma
|
|
|
|
RE: Koliko časa je že takle dolgčas tule? 8.1.2014 23:03:32
|
|
|
|
mateyka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lukka ..se zdaj naslajate kot najvejce svetnice. lej, sej ti skoz isto počneš. v uni temi je tega polno tudi od tebe (svetnik much?). sebe ne vidiš ama nič. nič. tole zgoraj bi jaz lahko dala v skupino žaljenja: spet Frodo (citiram): psovka je marsikdaj dalec najmanj zaljiva zaljivka (pa nimam pojma katera je bila uporabljena). Ce nekdo zeli te lahko implikativno kar krepko zali, pa ne bos vedel kaj se dogaja samo uzaljen pa bos.
|
|
|
|
RE: Koliko časa je že takle dolgčas tule? 8.1.2014 23:04:59
|
|
|
|
Frodo Bisagin
|
IZVIRNO SPOROČILO: Shorty RR IZVIRNO SPOROČILO: LuLu IZVIRNO SPOROČILO: Shorty RR KO boš naslednjič v LJ povej, sicer sva jo pa pili skupaj že če se ne motim? danes sem bila.. ja, sva jo pili... velja, drugič, v isti družbi kava se itak vsak dan pije Zmenjeno, sej ima ona moj kontakt naj pokliče, nisem daleč od nje doma Prosim, da upostevate pravila in se o osebnih odgovorih pogovarjate na PM. Tako. Hvala.
|
|
RE: Koliko časa je že takle dolgčas tule? 8.1.2014 23:06:10
|
|
|
|
LuLu
|
IZVIRNO SPOROČILO: Frodo Bisagin IZVIRNO SPOROČILO: Shorty RR IZVIRNO SPOROČILO: LuLu IZVIRNO SPOROČILO: Shorty RR KO boš naslednjič v LJ povej, sicer sva jo pa pili skupaj že če se ne motim? danes sem bila.. ja, sva jo pili... velja, drugič, v isti družbi kava se itak vsak dan pije Zmenjeno, sej ima ona moj kontakt naj pokliče, nisem daleč od nje doma Prosim, da upostevate pravila in se o osebnih odgovorih pogovarjate na PM. Tako. Hvala. če miiii paaa neee deeelaaajoooo !!
|
|
|
|
RE: Koliko časa je že takle dolgčas tule? 8.1.2014 23:06:15
|
|
|
|
mateyka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Frodo Bisagin Lukka, ce ti ves kaksen si, kaj in in kdo si, je popolnoma vseeno kaj si kdo drug misli. Bodi suveren, samozavesten in z osebno integriteto pa tovrstnih tezav z uzaljenostjo ne bos imel. Samo tvoja suvernost, samozavest in integriteta te sej kalbo mu je s tistim naštevanjem hotel točno to povedat. pa vidiš.. p.s. ja, prizadeti (z žaljenjem) - ista stvar v končni fazi, samo razlog je dodan zakaj žali?
|
|
|
|
RE: Koliko časa je že takle dolgčas tule? 8.1.2014 23:07:51
|
|
|
|
Frodo Bisagin
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lukka Ce nima kdo kaj lepega napisat, predlagam, naj ne pise! Ja? Ok, me veseli, da se razumemo! Ne pisem lepih stvari, pisem pa iskrene stvari. Ko bos resil tezave, ki jih imas sam s seboj, bos resil tudi tezave zaradi obcutka, da te vsi zalijo. Na forumu svoje tezave ne bos resil ne isci pa niti potuhe za bezanje od tezav. In uspelo ti bo, samo zacni poslusati in prenehaj se bati, da te bo kdo prizadel.
|
|
RE: Koliko časa je že takle dolgčas tule? 8.1.2014 23:09:24
|
|
|
|
Frodo Bisagin
|
IZVIRNO SPOROČILO: LuLu če miiii paaa neee deeelaaajoooo !! Tvoj problem. Spostuj pravila !
|
|
RE: Koliko časa je že takle dolgčas tule? 8.1.2014 23:11:18
|
|
|
|
LuLu
|
IZVIRNO SPOROČILO: Frodo Bisagin IZVIRNO SPOROČILO: LuLu če miiii paaa neee deeelaaajoooo !! Tvoj problem. Spostuj pravila ! če je tako, pa problema sploh ni ...
|
|
|
|
RE: Koliko časa je že takle dolgčas tule? 8.1.2014 23:11:46
|
|
|
|
Frodo Bisagin
|
IZVIRNO SPOROČILO: mateyka p.s. ja, prizadeti (z žaljenjem) - ista stvar v končni fazi, samo razlog je dodan zakaj žali? No, ce zacnem cepidlaciti je razlika. Uzali me lahko n ekdo, ki me ne more prizadeti. Lahko mi je smesno kar govori, se pa zaradi zaljivega konteksta besed bunim - to je tisto, da ne bos dovolil, da ti nekdo govori, da si kura pred otrokom. Prizadet si, ko te pa zares globoko prizadane. zaljivka sploh ni potrebna marsikdaj. marsikdaj pa res koincidira zaljivka s prizadetostjo.
|
|
RE: Koliko časa je že takle dolgčas tule? 8.1.2014 23:12:56
|
|
|
|
LuLu
|
IZVIRNO SPOROČILO: Frodo Bisagin ej, pusti ti mene zdaj.. zelo te je fajn danes brati.. nadaljuj prosim, ne daj se motit
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?