Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Koliko časa je že takle dolgčas tule? 8.1.2014 23:13:13
|
|
|
|
Frodo Bisagin
|
IZVIRNO SPOROČILO: LuLu IZVIRNO SPOROČILO: Frodo Bisagin IZVIRNO SPOROČILO: LuLu če miiii paaa neee deeelaaajoooo !! Tvoj problem. Spostuj pravila ! če je tako, pa problema sploh ni ... Zdaj bomo srecno in veselo ziveli do konca asvojih dni
|
|
RE: Koliko časa je že takle dolgčas tule? 8.1.2014 23:15:06
|
|
|
|
Shorty_
|
IZVIRNO SPOROČILO: LuLu IZVIRNO SPOROČILO: Frodo Bisagin ej, pusti ti mene zdaj.. zelo te je fajn danes brati.. nadaljuj prosim, ne daj se motit podpis danes pod tole tudi z moje strani.
|
|
|
|
RE: Koliko časa je že takle dolgčas tule? 8.1.2014 23:15:22
|
|
|
|
LuLu
|
IZVIRNO SPOROČILO: Frodo Bisagin IZVIRNO SPOROČILO: LuLu IZVIRNO SPOROČILO: Frodo Bisagin IZVIRNO SPOROČILO: LuLu če miiii paaa neee deeelaaajoooo !! Tvoj problem. Spostuj pravila ! če je tako, pa problema sploh ni ... Zdaj bomo srecno in veselo ziveli do konca asvojih dni da, drži
|
|
|
|
RE: Koliko časa je že takle dolgčas tule? 8.1.2014 23:16:03
|
|
|
|
Shorty_
|
IZVIRNO SPOROČILO: LuLu IZVIRNO SPOROČILO: Frodo Bisagin IZVIRNO SPOROČILO: LuLu IZVIRNO SPOROČILO: Frodo Bisagin IZVIRNO SPOROČILO: LuLu če miiii paaa neee deeelaaajoooo !! Tvoj problem. Spostuj pravila ! če je tako, pa problema sploh ni ... Zdaj bomo srecno in veselo ziveli do konca asvojih dni da, drži pejd glasovat za mojga brata namest da kle smetiš s citati
|
|
|
|
RE: Koliko časa je že takle dolgčas tule? 8.1.2014 23:16:23
|
|
|
|
Frodo Bisagin
|
IZVIRNO SPOROČILO: Shorty RR IZVIRNO SPOROČILO: LuLu IZVIRNO SPOROČILO: Frodo Bisagin ej, pusti ti mene zdaj.. zelo te je fajn danes brati.. nadaljuj prosim, ne daj se motit podpis danes pod tole tudi z moje strani. Nerazumno ! Mene je vedno fajn brati !!
|
|
RE: Koliko časa je že takle dolgčas tule? 8.1.2014 23:17:25
|
|
|
|
LuLu
|
IZVIRNO SPOROČILO: Shorty RR pejd glasovat za mojga brata namest da kle smetiš s citati glasovanje? naj ti bo... če je le pod pravo rubriko na forumu
|
|
|
|
RE: Koliko časa je že takle dolgčas tule? 8.1.2014 23:18:41
|
|
|
|
LuLu
|
IZVIRNO SPOROČILO: Frodo Bisagin IZVIRNO SPOROČILO: Shorty RR IZVIRNO SPOROČILO: LuLu IZVIRNO SPOROČILO: Frodo Bisagin ej, pusti ti mene zdaj.. zelo te je fajn danes brati.. nadaljuj prosim, ne daj se motit podpis danes pod tole tudi z moje strani. Nerazumno ! Mene je vedno fajn brati !! khm khm zataknilo se mi je nekaj
|
|
|
|
RE: Koliko časa je že takle dolgčas tule? 8.1.2014 23:20:27
|
|
|
|
mateyka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Frodo Bisagin IZVIRNO SPOROČILO: mateyka p.s. ja, prizadeti (z žaljenjem) - ista stvar v končni fazi, samo razlog je dodan zakaj žali? No, ce zacnem cepidlaciti je razlika. Uzali me lahko n ekdo, ki me ne more prizadeti. Lahko mi je smesno kar govori, se pa zaradi zaljivega konteksta besed bunim - to je tisto, da ne bos dovolil, da ti nekdo govori, da si kura pred otrokom. Prizadet si, ko te pa zares globoko prizadane. zaljivka sploh ni potrebna marsikdaj. marsikdaj pa res koincidira zaljivka s prizadetostjo. torej praviš, da je v tem primeru luka hotel globoko prizadet uškino in ne užalit, samo se je plan sfižil, ker njo to ne bi motilo (bolj bi jo če bi imel podobne komunikacijske probleme kot luka) in ona misli, da je luka ena kura?
|
|
|
|
RE: Koliko časa je že takle dolgčas tule? 8.1.2014 23:20:34
|
|
|
|
Lukka
|
Ja ok saj vem kaj je vas motiv no. Vsako temo speljat tako dalec, da me osebno zalite, napadate, zmerjate, psovete in posiljate k psihiatrom, da jaz recem eno besedo nazaj, potem pa pljuvanje po meni.
|
|
|
|
RE: Koliko časa je že takle dolgčas tule? 8.1.2014 23:22:43
|
|
|
|
mateyka
|
no Frodo kaj sem rekla ^^.
|
|
|
|
RE: Koliko časa je že takle dolgčas tule? 8.1.2014 23:22:53
|
|
|
|
Shorty_
|
IZVIRNO SPOROČILO: LuLu IZVIRNO SPOROČILO: Frodo Bisagin IZVIRNO SPOROČILO: Shorty RR IZVIRNO SPOROČILO: LuLu IZVIRNO SPOROČILO: Frodo Bisagin ej, pusti ti mene zdaj.. zelo te je fajn danes brati.. nadaljuj prosim, ne daj se motit podpis danes pod tole tudi z moje strani. Nerazumno ! Mene je vedno fajn brati !! khm khm zataknilo se mi je nekaj podpis
|
|
|
|
RE: Koliko časa je že takle dolgčas tule? 8.1.2014 23:23:28
|
|
|
|
Shorty_
|
IZVIRNO SPOROČILO: LuLu IZVIRNO SPOROČILO: Shorty RR pejd glasovat za mojga brata namest da kle smetiš s citati glasovanje? naj ti bo... če je le pod pravo rubriko na forumu ne ni v mojo temo smohvale sem nalepila, ki jo itak vsi ignorirateeeee
|
|
|
|
RE: Koliko časa je že takle dolgčas tule? 8.1.2014 23:25:15
|
|
|
|
LuLu
|
IZVIRNO SPOROČILO: Shorty RR IZVIRNO SPOROČILO: LuLu IZVIRNO SPOROČILO: Shorty RR pejd glasovat za mojga brata namest da kle smetiš s citati glasovanje? naj ti bo... če je le pod pravo rubriko na forumu ne ni v mojo temo smohvale sem nalepila, ki jo itak vsi ignorirateeeee jah, glej, jaz sem naredila največ kar lahko... pogledala vse, sledim ji in še glasovala sem
|
|
|
|
RE: Koliko časa je že takle dolgčas tule? 8.1.2014 23:28:39
|
|
|
|
Frodo Bisagin
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lukka Ja ok saj vem kaj je vas motiv no. Vsako temo speljat tako dalec, da me osebno zalite, napadate, zmerjate, psovete in posiljate k psihiatrom, da jaz recem eno besedo nazaj, potem pa pljuvanje po meni. Ce ves kaj nas moti, potem tudi ves kaj tebe moti. Ti pricakujes, da te bo nekdo uzalil in tudi tisto kar ni misljeno zaljivo tako potem tudi sprejemas. Ko reagiras sprozis reakcijo z druge strani in se zavri zacaran krog. Glede na to, da si na forumu moras racunati na to, da bos uzaljen, da te bo nekdo tudi uzalil. Tu smo, da izrazimo svoja mnenja in ni za pricakovati, da se bo nekdo ubadal kaj bo tebe uzalilo ali ne, posebej, ko ta presoja ni racionalna. Skratka - ce si uzaljen je to tvoj problem. Forum se ne vrti okoli tvojih custev niti tvojih pricakovanj. Ti se no mnogih zrn peska na tem forumu.
|
|
RE: Koliko časa je že takle dolgčas tule? 8.1.2014 23:30:47
|
|
|
|
Frodo Bisagin
|
IZVIRNO SPOROČILO: mateyka torej praviš, da je v tem primeru luka hotel globoko prizadet uškino in ne užalit, samo se je plan sfižil, ker njo to ne bi motilo (bolj bi jo če bi imel podobne komunikacijske probleme kot luka) in ona misli, da je luka ena kura? Hotel je, da podozivi njegove obcutke in ga posledicno razume. In kot sklepas je to nemogoce ker zadeve ne sprejemata enako, saj je to zadeva custvene in ne racionalne narave. To s kuro mi pa ne podtikaj. Toliko bedasta nisi, da ne ves kaj sem napisala .
|
|
RE: Koliko časa je že takle dolgčas tule? 8.1.2014 23:31:33
|
|
|
|
aknela123
|
jaz grem zdaj spat, jutri pa prosim malo manj pišite, ker imam popoldan še sestanek v službi (ne, v službi nikoli nisem na forumu), tak da, ko bom prišla zvečer domov, da bom lahko v doglednem času vse prebrala
|
|
|
|
RE: Koliko časa je že takle dolgčas tule? 8.1.2014 23:31:35
|
|
|
|
Frodo Bisagin
|
IZVIRNO SPOROČILO: LuLu khm khm zataknilo se mi je nekaj Pazi kako pusis !! BTW: grem spat preden se zadavis
< Sporočilo je popravil Frodo Bisagin -- 8.1.2014 23:35:16 >
|
|
RE: Koliko časa je že takle dolgčas tule? 8.1.2014 23:31:50
|
|
|
|
Shorty_
|
Dragi moji uporabniki, so čvekalci, komentatorji... Shorty, TaKratka oz. nekimajhnegapač gre zdaj spat, kar pomeni, da ne bom online any more... predvidoma do jutri pozno popoldan. Bila bi zelo vesela, če se ta čas, besedno, ne pobijete med sabo, da lahko potem udarimo kak čvekec ob kavi po šihtu. Res bom presrečna, če se to zgodi.... drugače bom počasi Tko da vsem želim eno mirno noč z lepimi sanjami, spečimi otroci in čimlažje jutranje vstajanje, jaz že vem da bom kot zombi spet..... Nočka Shorty RR
|
|
|
|
RE: Koliko časa je že takle dolgčas tule? 8.1.2014 23:34:15
|
|
|
|
mateyka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Frodo Bisagin To s kuro mi pa ne podtikaj. Toliko bedasta nisi, da ne ves kaj sem napisala . eh, vidim, da ti smisel za humor danes ne nese isto daleč no worries, kmalu bo jutri!
|
|
|
|
RE: Koliko časa je že takle dolgčas tule? 8.1.2014 23:48:50
|
|
|
|
Frodo Bisagin
|
IZVIRNO SPOROČILO: mateyka IZVIRNO SPOROČILO: Frodo Bisagin To s kuro mi pa ne podtikaj. Toliko bedasta nisi, da ne ves kaj sem napisala . eh, vidim, da ti smisel za humor danes ne nese isto daleč no worries, kmalu bo jutri! Kapnilo mi je !! Dzizs, no - vot a mistejka tu mejka !!
|
|
RE: Koliko časa je že takle dolgčas tule? 9.1.2014 0:09:19
|
|
|
|
Lukka
|
IZVIRNO SPOROČILO: mateyka IZVIRNO SPOROČILO: Frodo Bisagin To s kuro mi pa ne podtikaj. Toliko bedasta nisi, da ne ves kaj sem napisala . eh, vidim, da ti smisel za humor danes ne nese isto daleč no worries, kmalu bo jutri! Je ze jutri...
|
|
|
|
RE: Koliko časa je že takle dolgčas tule? 9.1.2014 0:38:23
|
|
|
|
petea
|
ne ni v mojo temo smohvale sem nalepila, ki jo itak vsi ignorirateeeee Shorty RR, In kaj bos sedaj storila? Nas bos komu uzaljeno zatozila? Zjutraj opravim svojo dRRzavljansko dolznost in poslusam tvojega brata.
|
|
|
|
RE: Koliko časa je že takle dolgčas tule? 9.1.2014 1:23:35
|
|
|
|
Vijoličarka
|
Pišuka, babe! A bo samo dež ali pa bo tudi sneg? Reva naivna sem mislila, da bom zvedela, če je Kerensa razrešila tisto hudo stavbno-zemljiško zadevo, zelo zanimiv primer, kjer naj bi bil nekdo lastnik zemljišča, nekdo drug pa stavbe. Tolažim se, da zdaj vsaj vem, da imamo nove smeške.
|
|
RE: Koliko časa je že takle dolgčas tule? 9.1.2014 8:29:52
|
|
|
|
alda
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lukka Nisem zmerjal s to besedo, tako kot zmerjajo ostali! Ne razumes! Hotel sem prikazat bizarnost dojemanja, kar pa ni isto, kot ce nekdo konkretno ozmerja in zali. Lukka kolk si ti en čuden patron Ko tebi paše je "V kontekstu", ko ti ne paše je "zmerjanje"" res za
|
|
RE: Koliko časa je že takle dolgčas tule? 9.1.2014 8:40:25
|
|
|
|
kalbo
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lukka Na tisti temi, dobro da ste jo prilepile, ste me zalile, uskina mama me je celo spremenila v zenski spol, posiljali ste me h psihiatru in ob stavku nemoci, ko sem sam sebe poimenoval z oznako, se zdaj naslajate kot najvejce svetnice. Pa zakaj se sploh spravljate name? Administrator vam je napisal, kaj in kako in dajmo se zdaj tega drzat! Ce nima kdo kaj lepega napisat, predlagam, naj ne pise! Ja? Ok, me veseli, da se razumemo! Če si sfejkan in tule pišeš provokacije z namenom kurit ljudi, potem ti dam kapo dol, ker ti je ratalo zaradi občutljivosti teme o homoseksualnosti zalarmirat samo vodstvo portala in za to ti iz srca čestitam. Če pa nisi fejk in si res oče hčerke, ki sta jo z možem kot istospolni par posvojila je pa ta hitra reakcija moderatorjev zaradi par pikrih besed zelo zaskrbljujoča tako zate, kot za istospolno usmerjene v Sloveniji, čeprav se tebi zdi drugače. To pomeni, da je homoseksualnost še vedno tabu tema, kar dejansko je. Zakaj za vraga ti pa ne smem rečt, če ga nisi fasal, si mogoče kaj drugačen od ostalih, razen v majhni podrobnosti, da ti je pač všeč isti spol? Zame nisi nič posebej drugačen in če je to zate žalitev in zaničevanje, potem žalostno zate. Adminu bi pa sporočil to, kar sem mu že nekoč, da je precej odvisen od naših klikov in si vojne in mrka klikov iz preteklosti nikakor ne želi ponovit.
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?