Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Koliko časa je že takle dolgčas tule? 8.1.2014 22:14:49
|
|
|
|
petea
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lukka ko sem eno izmed komentatork pustil na miru, si takoj izzvala z besedami "a to je vse, kar bos odgovoril, oz. reagiral" . Namerno sem pustil osebo s provokacijo na miru. Tebi pa ze ni bilo prav in si hitro zelela (meni se je zdelo) reagiranje na provokacijo. Glej, mojo izjavo si razumel, kot si jo. Če si jo kot provokacijo, prav. Če bi kot vprašanje opazovalca, bi pa tudi bilo v redu. Glede na to, kako burno si odreagiral na LuLujino prvo omembno tebi neljubega izraza, sem s svojo izjavo predvsem hotela izraziti veliko presenečenje, da ob uporabi iste besede s strani druge osebe nisi (več) praktično niti trznil.
|
|
|
|
RE: Koliko časa je že takle dolgčas tule? 8.1.2014 22:16:52
|
|
|
|
mateyka
|
IZVIRNO SPOROČILO: liliana Res ne....Lukkec nas vse prekosi......ni samo mojster, on je maestro manipulacije........ matr si ta pravo oznako našla - ne bi mogla bolj
|
|
|
|
RE: Koliko časa je že takle dolgčas tule? 8.1.2014 22:17:45
|
|
|
|
Frodo Bisagin
|
IZVIRNO SPOROČILO: mateyka IZVIRNO SPOROČILO: Frodo Bisagin Dodala bom zgolj se to, da se je meni pogosto ocitala nepostljivost, zaljivost in aroganca. Vendar sem za tiste, ki so meni ocitali navedeno , glede na njihovo obnasanje do uporabnika Lukka - mati Tereza. če si ti mati Tereza, je Lukka šaman iz papue nove gvineje Papua new guinea - shaman:
< Sporočilo je popravil Frodo Bisagin -- 8.1.2014 22:21:42 >
|
|
RE: Koliko časa je že takle dolgčas tule? 8.1.2014 22:18:22
|
|
|
|
mateyka
|
IZVIRNO SPOROČILO: liliana Ronja je v bistvu dojela, kot ti imenuje "moj sistem opredeljevanja".....ti ga izgleda še vedno nisi....... meni ni potrebno dojemanje zakaj ti tako (in jaz drugače), samo da te sprejmem tako kot pač si, mi je dovolj
|
|
|
|
RE: Koliko časa je že takle dolgčas tule? 8.1.2014 22:19:57
|
|
|
|
Lukka
|
Seveda je provokacija formalno pravno povsem legitimna, vendar, ce v pravokaciji doticni avtor uporablja psovke , potem takega posta na moderiranem forumu ne more biti. Se strinjas? Eno je pravokacija in jokcanje in preobcutljivost, drugo pa z besedami oznacena namerna uporaba psovanja. Tu pa nastopi vedno v urejenih forumih seveda najprej zakon, potem pa podzakonski pravni akt in seveda statut, ki je "biblija" moderiranega foruma. V kolikor se uporabniki ne drzijo statuta so tu moderatorji, ki morajo posredovati.
< Sporočilo je popravil Lukka -- 8.1.2014 22:20:50 >
|
|
|
|
RE: Koliko časa je že takle dolgčas tule? 8.1.2014 22:22:35
|
|
|
|
mateyka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lukka Seveda je provokacija formalno pravno povsem legitimna, vendar, ce v pravokaciji doticni avtor uporablja psovke , potem takega posta na moderiranem forumu ne more biti. Se strinjas? lej, sam si uporabil besedo pedder, ko si rekel uškini mami, da ji privoščiš homoseksualnega sina. zakaj ti lahko uporabljaš to besedo, Lulu pa ne?
|
|
|
|
RE: Koliko časa je že takle dolgčas tule? 8.1.2014 22:23:14
|
|
|
|
mateyka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Frodo Bisagin Papua new guinea - shaman: dobrega si našla - všeč mi je
|
|
|
|
RE: Koliko časa je že takle dolgčas tule? 8.1.2014 22:24:49
|
|
|
|
liliana
|
IZVIRNO SPOROČILO: mateyka IZVIRNO SPOROČILO: liliana Ronja je v bistvu dojela, kot ti imenuje "moj sistem opredeljevanja".....ti ga izgleda še vedno nisi....... meni ni potrebno dojemanje zakaj ti tako (in jaz drugače), samo da te sprejmem tako kot pač si, mi je dovolj Si pa rabila nekaj let, da si me sprejela......
|
|
|
|
RE: Koliko časa je že takle dolgčas tule? 8.1.2014 22:27:56
|
|
|
|
mateyka
|
IZVIRNO SPOROČILO: liliana IZVIRNO SPOROČILO: mateyka IZVIRNO SPOROČILO: liliana Ronja je v bistvu dojela, kot ti imenuje "moj sistem opredeljevanja".....ti ga izgleda še vedno nisi....... meni ni potrebno dojemanje zakaj ti tako (in jaz drugače), samo da te sprejmem tako kot pač si, mi je dovolj Si pa rabila nekaj let, da si me sprejela...... ja, ni bila ljubezen na prvi pogled - ups, prvo tipko
< Sporočilo je popravil mateyka -- 8.1.2014 22:28:18 >
|
|
|
|
RE: Koliko časa je že takle dolgčas tule? 8.1.2014 22:28:14
|
|
|
|
Lukka
|
IZVIRNO SPOROČILO: mateyka IZVIRNO SPOROČILO: Lukka Seveda je provokacija formalno pravno povsem legitimna, vendar, ce v pravokaciji doticni avtor uporablja psovke , potem takega posta na moderiranem forumu ne more biti. Se strinjas? lej, sam si uporabil besedo pedder, ko si rekel uškini mami, da ji privoščiš homoseksualnega sina. zakaj ti lahko uporabljaš to besedo, Lulu pa ne? Odzval sem se na bizarno komentiranje avtorice. To besedo sem takrat napisal v kontekstu, ker sem pac samo hotel povdariti kako se nas jemlje. Sicer uporabljam, kot tudi v doticnem postu uradno besedo, ki ni psovka. In ni misljena konkretnemu komentatorju. Ja? Razumela?
|
|
|
|
RE: Koliko časa je že takle dolgčas tule? 8.1.2014 22:28:49
|
|
|
|
Frodo Bisagin
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lukka Seveda je provokacija formalno pravno povsem legitimna, vendar, ce v pravokaciji doticni avtor uporablja psovke , potem takega posta na moderiranem forumu ne more biti. Se strinjas? Hocem ti povedati, da je psovka marsikdaj dalec najmanj zaljiva zaljivka (pa nimam pojma katera je bila uporabljena). Ce nekdo zeli te lahko implikativno kar krepko zali, pa ne bos vedel kaj se dogaja samo uzaljen pa bos. Zato je na forumu odvec "iskati dlako v jajcu". Ce ti stilistika foruma ne odgovarja, poisces taksnega, ki ti ustreza. Da bos pa vse udelezence prevzgajal je pa absurdno. Eno je pravokacija in jokcanje in preobcutljivost, drugo pa z besedami oznacena namerna uporaba psovanja. Tu pa nastopi vedno v urejenih forumih seveda najprej zakon, potem pa podzakonski pravni akt in seveda statut, ki je "biblija" moderiranega foruma. V kolikor se uporabniki ne drzijo statuta so tu moderatorji, ki morajo posredovati. Predvsem Lukka, ce nisi sposoben plavati s plavalci na tem forumu si poisci drugi bazen. IMO odrasla oseba se obrne na moderatorje zgolj v ekstremnih primerih, kar jih tukaj zaenkrat nisem zasledila. Sicer je to znova IMO infalntilno obnasanje. Moderator kot mamina kikla za katero se lahko oseba skrije - neproduktivno in neprimerno za forum.
|
|
RE: Koliko časa je že takle dolgčas tule? 8.1.2014 22:29:47
|
|
|
|
Frodo Bisagin
|
IZVIRNO SPOROČILO: mateyka IZVIRNO SPOROČILO: Frodo Bisagin Papua new guinea - shaman: dobrega si našla - všeč mi je Prehitela sem te !!!!!
|
|
RE: Koliko časa je že takle dolgčas tule? 8.1.2014 22:30:07
|
|
|
|
mateyka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lukka Odzval sem se na bizarno komentiranje avtorice. To besedo sem takrat napisal v kontekst.. prav tako se je kalbo odzval na tvojo bizarnost. tudi on je uporabil kontekst. Ja? Razumela? Ja? Razumeš? Bo šlo?
|
|
|
|
RE: Koliko časa je že takle dolgčas tule? 8.1.2014 22:31:07
|
|
|
|
mateyka
|
ti pa si šel takoj adminu jokat, da se tle oglasi.. dvojni standardi imo.
|
|
|
|
RE: Koliko časa je že takle dolgčas tule? 8.1.2014 22:32:41
|
|
|
|
Frodo Bisagin
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lukka IZVIRNO SPOROČILO: mateyka IZVIRNO SPOROČILO: Lukka Seveda je provokacija formalno pravno povsem legitimna, vendar, ce v pravokaciji doticni avtor uporablja psovke , potem takega posta na moderiranem forumu ne more biti. Se strinjas? lej, sam si uporabil besedo pedder, ko si rekel uškini mami, da ji privoščiš homoseksualnega sina. zakaj ti lahko uporabljaš to besedo, Lulu pa ne? Odzval sem se na bizarno komentiranje avtorice. To besedo sem takrat napisal v kontekstu, ker sem pac samo hotel povdariti kako se nas jemlje. Sicer uporabljam, kot tudi v doticnem postu uradno besedo, ki ni psovka. In ni misljena konkretnemu komentatorju. Ja? Razumela? Ce ne bi poznala specifiko, bi ti priporocila forum rkc. Pa se tam lahko naletis na "nepravo" besedo.
|
|
RE: Koliko časa je že takle dolgčas tule? 8.1.2014 22:33:56
|
|
|
|
petea
|
IZVIRNO SPOROČILO: mateyka lej, sam si uporabil besedo pedder, ko si rekel uškini mami, da ji privoščiš homoseksualnega sina. zakaj ti lahko uporabljaš to besedo, Lulu pa ne? V kateri temi je to bilo, ker se tega ne spomnim, da bi prebrala to izjavo?
|
|
|
|
RE: Koliko časa je že takle dolgčas tule? 8.1.2014 22:34:56
|
|
|
|
mateyka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Frodo Bisagin lol, koji smajliji - kje si jih najdla?
|
|
|
|
RE: Koliko časa je že takle dolgčas tule? 8.1.2014 22:36:35
|
|
|
|
LuLu
|
IZVIRNO SPOROČILO: mateyka IZVIRNO SPOROČILO: Frodo Bisagin lol, koji smajliji - kje si jih najdla? dobri so ja... mateyka.. RR nam je dal več smajlijev ... kak so prijazni
|
|
|
|
RE: Koliko časa je že takle dolgčas tule? 8.1.2014 22:37:07
|
|
|
|
petea
|
mateyka, jih RR že nekaj dni ponuja, poglej pod 'več smeškov', proti koncu izbire
|
|
|
|
RE: Koliko časa je že takle dolgčas tule? 8.1.2014 22:37:44
|
|
|
|
Shorty_
|
IZVIRNO SPOROČILO: mateyka IZVIRNO SPOROČILO: Frodo Bisagin lol, koji smajliji - kje si jih najdla? MAteyka klikni levo več smeškov, RR ima nove smajlije
|
|
|
|
RE: Koliko časa je že takle dolgčas tule? 8.1.2014 22:39:29
|
|
|
|
mateyka
|
IZVIRNO SPOROČILO: petea IZVIRNO SPOROČILO: mateyka lej, sam si uporabil besedo pedder, ko si rekel uškini mami, da ji privoščiš homoseksualnega sina. zakaj ti lahko uporabljaš to besedo, Lulu pa ne? V kateri temi je to bilo, ker se tega ne spomnim, da bi prebrala to izjavo? http://www.ringaraja.net/forum/fb.asp?m=6093782
|
|
|
|
RE: Koliko časa je že takle dolgčas tule? 8.1.2014 22:39:57
|
|
|
|
LuLu
|
IZVIRNO SPOROČILO: petea IZVIRNO SPOROČILO: mateyka lej, sam si uporabil besedo pedder, ko si rekel uškini mami, da ji privoščiš homoseksualnega sina. zakaj ti lahko uporabljaš to besedo, Lulu pa ne? V kateri temi je to bilo, ker se tega ne spomnim, da bi prebrala to izjavo? http://www.ringaraja.net/forum/m_6090825/mpage_7/key_/tm.htm
|
|
|
|
RE: Koliko časa je že takle dolgčas tule? 8.1.2014 22:40:44
|
|
|
|
mateyka
|
IZVIRNO SPOROČILO: LuLu IZVIRNO SPOROČILO: mateyka IZVIRNO SPOROČILO: Frodo Bisagin lol, koji smajliji - kje si jih najdla? dobri so ja... mateyka.. RR nam je dal več smajlijev ... kak so prijazni kje to? meni jih ne kaže.. OMG ja - scroll mate našla
< Sporočilo je popravil mateyka -- 8.1.2014 22:41:52 >
|
|
|
|
RE: Koliko časa je že takle dolgčas tule? 8.1.2014 22:40:45
|
|
|
|
LuLu
|
IZVIRNO SPOROČILO: Shorty RR aja, Shorty... ZS -ji mi baje ne delajo
|
|
|
|
RE: Koliko časa je že takle dolgčas tule? 8.1.2014 22:41:14
|
|
|
|
Lukka
|
Nisem zmerjal s to besedo, tako kot zmerjajo ostali! Ne razumes! Hotel sem prikazat bizarnost dojemanja, kar pa ni isto, kot ce nekdo konkretno ozmerja in zali.
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?