alda
|
IZVIRNO SPOROČILO: metulj333 IZVIRNO SPOROČILO: Admin Spoštovani uporabniki in uporabnice ! Splet nam omogoča, da se na enem mestu srečuje veliko število različnih ljudi. Ko pišete zasebna sporočila ali sporočila na forumih, se zavedajte, da so na drugi strani resnični ljudje, ljudje s čustvi, ki jih s sporočilom lahko prizadenete. Pisanje ima to slabost, da ne morete videti gest, mimike obraza, barve glasu, sicer lahko to pomanjkljivost omilite z uporabo smeškov, vendar vseeno dobro premislite, predvsem pa ne pišite ničesar, kar ne bi sogovorniku povedali tudi osebno. Obnašajte se tako, kot želite, da se drugi obnašajo do vas. Prosimo vas, upoštevajte naslednje: • portal Ringaraja.net temelji na sodelovanju uporabnikov • bodite vljudni, ne izzivajte in ne uporabljajte kletvic, ne kregajte se • odgovarjajte na zastavljena vprašanja in ne zahajajte s teme • komunikacijo dveh oseb opravljajte preko »zasebnih sporočil«, ne na forumu • moderator/administrator bo po svoji presoji vsako neprimerno temo ali sporočilo zbrisal, v kolikor se bodo kršitve nadaljevale avtorja tudi izključil V kolikor se bo tema nadaljevala z žaljivimi in neprimernimi objavami, jo bomo zaklenili. Uredništvo RR urednistvo RR - odprla sm posebno temo in na tej sprasevala, zakaj je uporabniku Lukki dovoljeno zaliti? ali morda ostale opozarjate le zato, ker vam doticni uporabnik redno javlja zalitve? v kolikor me spomin ne vara, so se v preteklosti razvijale precej bolj burne debate, v katere se niste vmesavali - tko da me tole vase spremljanje in obcasno komentiranje napeljuje na razmisljanje, da to pocnete samo zato, ker vas nekdo alarmira. vsekakor bi bil mogoce cas, da sklicete en sestanek in dogovorite enaka pravila za vse uporabnike - ce nekdo dobi opozorilo od vas za neprimerno izrazanje (ce sm prav razumela) in se brisejo posti, ki naj bi bili zaljivi, naj se potem tudi vsi, ki so tega ranga. tko pa se brisejo samo posti uporabnikov, ki so zgoraj omenjenemu (najmanj) ne-simpaticni. medtem ko drugi, ki bi se jih lahko smatralo, da so v istem rangu, ostanejo nedotaknjeni. lahko to pojasnite? sicer pa je kalbo bolje zapisal: IZVIRNO SPOROČILO: kalbo Adminu bi pa sporočil to, kar sem mu že nekoč, da je precej odvisen od naših klikov in si vojne in mrka klikov iz preteklosti nikakor ne želi ponovit. no pod to se tudi podpišem ..si bom kmalu morala omislit žig, ker me že roka boli od tolk podpisovanja