|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 2014
30.12.2013 17:20:07   
aspera
Evo punce, sem ravno od ginekologa. Vse je ok in sem presrečna user posted image user posted image . Je pa rekla, da včasih pač takole znaki kar izginejo, pa je vse ok, včasih pa res pride do odmrtja ploda in da ne upa nič komentirat, dokler ne pogleda. Samo potem sva fižolčka z UZ takoj našli, srček mu utripa, velik je 13,42mm, sem pa 7teden+4 dni user posted image . Imam pa 7.januarja spet pregled, tako kot smo bili že prej zmenjeni.
Je pa odkrila še en manjši hematom in mi je iz preventive predpisala še 2 škatli Estime.
Ful sem vesela, da je vse ok user posted image user posted image .

(odgovor članu tatjana91)
Neposredna povezava do sporočila: 451
30.12.2013 17:25:59   
zari
aspera no vidišuser posted image , sam je bolje da si šla, si vsaj pomirjenauser posted image .

(odgovor članu aspera)
Neposredna povezava do sporočila: 452
30.12.2013 17:29:05   
smartika
Hej,

še jaz javljam, sem komaj prišla iz službe in sem samo doma prijavljena za RR;

vglavnem, danes zjutraj še enkrat dala kri za beto in rezultat; v petek je bila beta 16.000 in danes 22.000 in moja ginek. pravi, da je to odličen rezultat; pa mi še kar ona naredi danes UZ kljub temu, da mi ga je že v petek nadomestna ginek. in danes smo videli plodek, velik 5mm s srčkom, ki že bije user posted image ; noseča po UZ 6t2d - zaenkrat vse ok. Smo happy, happyuser posted image user posted image . Mi je pa danes kar cel popoldan slabo user posted image . V četrtek pa itak že spet vidimo našega fižolčka.
Aspera super tudi za tebe, Tatjana91 tudi pri tebi je vse OK, sigurno - samo pozitivno naprej

(odgovor članu aspera)
Neposredna povezava do sporočila: 453
30.12.2013 17:33:13   
zari
smartika user posted image user posted image

(odgovor članu smartika)
Neposredna povezava do sporočila: 454
30.12.2013 17:36:49   
aspera

IZVIRNO SPOROČILO: zari

aspera no vidišuser posted image , sam je bolje da si šla, si vsaj pomirjenauser posted image .

Ja, vidim user posted image . Samo res bolje, da sem šla in da sem se sedaj prepričala, da se v nosečnosti res lahko čisto ene nelogične stvari dogajajo, pa je še zmeraj vse v redu user posted image . Sem ful bolj pomirjena zdaj.

(odgovor članu zari)
Neposredna povezava do sporočila: 455
30.12.2013 17:37:32   
aspera
Super, smartika user posted image . Naj naši pikci še naprej pridno rastejo user posted image .

(odgovor članu aspera)
Neposredna povezava do sporočila: 456
30.12.2013 17:44:09   
smartika
Zari, Aspera hvala user posted image user posted image user posted image

bomo lažje vstopile v novo leto user posted image

(odgovor članu aspera)
Neposredna povezava do sporočila: 457
30.12.2013 20:53:41   
lila25
punce user posted image za preglede user posted image zdaj lahko pomirjene stopite v novo leto in kar pogumno naprej.
meni so se pa joške začele večat in bolj občutljive postajajo. če bo šlo tako naprej bom mogla kmal po nov modrc user posted image jst bom mogoče kar jutr mojim staršem povedala, ker bomo skupaj za nl in jim bo čist preveč sumljivo zakaj ne pijem nič user posted image

(odgovor članu smartika)
Neposredna povezava do sporočila: 458
31.12.2013 9:18:37   
Irena000
Joj, kako sem vesela za vse vas :-) samo, da je vse vredu z vasimi soncki. Jaz imam drugi pregled sele 21-ega januarja, ker je moja ginekologinja na dopustu user posted image user posted image . Je rekla, da ce zacnem krvavet, naj pa grem v Krsko k nadomestnemu. Jaz upam, da bo vse ok....znaki so se vedno vsi mocno prisotni, tudi v kriznem oziroma trticnem predelu so se kosti ze zacele razmikat in mi vse poka, haha. Slabo mi je se vedno in za vsako figo se zjocem - hormoni so cisto podivjali. Domacim se ne bom nic povedala, ker glede na svojo preteklost....si nekako se ne upam. Verjetno bom pocakala do nuhalne, na katero se bom narocila po novem letu. Drzite se in naj nam rastejo trebusckiuser posted image

(odgovor članu lila25)
Neposredna povezava do sporočila: 459
31.12.2013 9:56:43   
Tapelina
Zivijo:-) pozdravček vsem user posted image in malim cicibančkom v bušijih:-)
Vidim da vas je kar nekaj že bilo na pregledih in da je vse super fajn:-) jaz še nestrpno odštevam do 8.januarja ko bom lahko občudovala malega plavalca:-)-zdaj sem noseča 9t 1d in je počutje zelo spremenljivo, utrujenost je mčken popustila,kar je super,k sm bla v 6. In 7.tednu k cota,sam za v pojstlo:-P
Aja,se mi je pa v soboto pojavla taka čudna bolečina v desni ritnici,,zraven trtice. Prav imobilizirana je bla desna noga,kot da ni moja,nč je nisem čutila ., sm najprej mislila da je krč, ampak ne,vmes popusti,pa proti večeru spet stisne,al pa k se prepognem... A mislite da se medenica širi? Še ktera tako občuti?

A ima še ktera tako pozno prvi pregled- v 10t 2d ? Ves čas razmišljam kako je potem z nuhalno svetlino,ki je med 11.in 14.t ,če bom dobila potem termin pregleda tako v kratkem času...ima pa moja gin.licenco za nuhalne preglede,in upam da potem svoje pacietke vzame tako hitro. Januar zgleda da bo pester;-)
A ima še katera gin. Kostanjšek v zd nm?

(odgovor članu Irena000)
Neposredna povezava do sporočila: 460
31.12.2013 11:58:58   
Tortica88
Obisk iz sosednje teme sicer, ampak vseeno.

Tapelina, glede NS- jaz sicer nimam Kostanjškove, ampak Klaričevo, prav tako iz ZD NM. Hotela sem se naročiti na prvem pregledu (9+5/7 glede na ZM) in mi je sestra rekla, da ni termina in naj grem kam drugam. Dala mi je par št. v LJ, Grosupljem in to je to. Je pa res, da je bil pri meni ustrezen čas nekako od božičnih praznikov dalje, tako da v januarju menda ne bo tako. Kakorkoli, ni nujno, da boš dobila termin tudi če si njena pacientka.

Lp

(odgovor članu Tapelina)
Neposredna povezava do sporočila: 461
31.12.2013 12:04:59   
beibie
Hei Hei user posted image

Pridružujem se še ena PLUSOVA AVGUSTOVKA :), ki še kar ne dojema da je plusek.
Naj povem, da sem test naredila celo 2 dni pred predvideno menstruacijo, ker sem
dobesedno začutila, da je nekaj drugače. Naredim test in tadaaa plusek, mene pa vrže
na rit in v jok od sreče :) saj se namreč od maja 2013 že trudimo. Poleg vsega pa sem imela v
oktobru 2. operacijo pruha (kile), vstavili so mi tudi mrežico, po operaciji sem povsem odmislila
na vse izračunane ovulacije in plodne dni in splačalo se je :)). Naj povem tudi, da sem res srečka nosečka
saj mi ni slabo, niti nobenih bolečin ni, nobena hrana mi ne smrdi, le dojke so zelo zeloooo občutljive in trebuh napihnjen :)
16.1 pa seveda upamo na najboljše, ko imam prvi pregled.

Čestitke vsem ostalim pluskom :)user posted image user posted image

(odgovor članu Tapelina)
Neposredna povezava do sporočila: 462
31.12.2013 13:06:54   
sitka mala
Hej punce, vsem, ki ste že opravile prve preglede, pošiljam koš user posted image .

Uh, sploh nisem vedela, da je lahko kaj narobe, če ti znaki izginejo? user posted image Jaz bi si to razlagala kot posledico tega, da so se končno vsi hormoni, ki sem jih jemala v tem mesecu, izločili iz telesa. No ja, vsak dan se naučimo nekaj novega. Sem pa kar živčna, tudi jaz, ker se bojim, da bo kaj narobe. Še 6 dni me loči do prvega UZ, in sem kar na trnih. Tako ne vem, kaj sploh pričakovati v nosečnosti na sploh, ker je moja prva, pa še sploh ne vem, če je kaj notri, če je vse v redu... Uhhhh.. user posted image
Danes bova za večerjo z dragim pekla pico, saj je pri nama na jedilniku približno 5x na leto, če sploh. Zraven pa si bom privoščila kozarec temne pive, ker mi je resnično dobra. Kako boste pa ve preživele današnji večer? Gre katera kam žurat? user posted image

(odgovor članu beibie)
Neposredna povezava do sporočila: 463
31.12.2013 14:20:50   
aspera
sitka mala, jsz te čisto razumem in sem enako zmedena, ker je pač prva nosečnost, katero sem dolgo čakala. In ne vem kaj naj bi bilo normalno in kaj ne. Mene je tole izginotje znakov skoraj čez noč kar prestrašilo, ker sem že nekaj časa nazaj brala, da je Pušenjak eni punci napisal, da to lahko tudi pomeni, da je plod odmrl, ni pa seveda nujno in da naj gre na UZ.
Meni je edino še malo slabo na momente pa kislina me že zdaj matra takole zvečer, ostalo je pa vse v mejah normale oz. kot da se nič ne dogaja user posted image .

Midva bova danes najbrž kr doma, si bova kakšno malo bolj fancy večerjico naredila, to je pa to. Sva povabljena nekam, ampak meni se iskreno povedano ne da, ker mi je občasno malo slabo in mi tri četrt hrane ne paše potem.

(odgovor članu sitka mala)
Neposredna povezava do sporočila: 464
31.12.2013 18:57:55   
lila25
beibie dobrodošla in čestitke user posted image
tud jst nism vedla, da je lahko kej narobe, če se ti znaki umirijo. mene nič več krči ne dajejo, sam občasno še kej začutm dol. tud napihnjena nism več tolk. mam pa mal večje zize pa na trenutke ostanem kr brez energije in se mi začne ful spat. aja pa prebavo mam čist zmešano, en dan sm odprta na velko, drug dan zaprta. jst bom mojo g v ponedeljek poklicala in se zmenila, da kar v torek pridem na pregled. komi čakam, da vidim tole malo pikico.
tapelina jst mam g v porodnišnici nm, se bom pa vrjetno k kostanjškovi na ns naročila. a ti si tudi iz nm?
lepo praznujte danes punce, čez pa uric se pa začne naše leto, ki verjamem, da bo eno izmed najboljših user posted image

(odgovor članu aspera)
Neposredna povezava do sporočila: 465
1.1.2014 16:07:38   
Anonimen
Pozdrav
Se vam še sama pridružujem v to skupino. Moja vsaka nosečnost se začne z odkrušenjem zoba, ampak tokrat to sploh nisem jemala da je tot to. 15.12. mi je začela slabost ki traja skozi cel dan in je prsotna vsak dan. 16.12. sem naredila test in seveda +. Na pregled se naročim jutri, ker niti ne vem kdaj sem imela zanjo M, ker imam zelo neredno. To bo najin 4user posted image .
Prosila bi za en nasvet. V teh dneh dobim v službi pogodbo za nedoločen čas, pri njih pa delam že 14 mesecev. Nevem ali naj povem da sem noseča prej ali komaj po podpisu pogodbe. Nevem če bi mi potem vseeno dali pogodbo.

(odgovor članu lila25)
  Neposredna povezava do sporočila: 466
1.1.2014 16:39:01   
Irena000
Na tvojem mestu bi jim povedala, ko bi dobila pogodbo v roke. Oziroma sele takrat, ko bi jim res morala povedat (odvisno od narave dela, seveda). Glej predvsem nase in na svojo druzino in bodi vesela, da imas sluzbo. Delodajalec se bo ze znasel - ti mu nisi v casu porodniske v nobeno breme, le zamenjal te bo nekdo drug takrat. To je moje mnenje.... pa srecno nosecnost ti zelim.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 467
1.1.2014 19:47:25   
meandmini
Anonimna: Tudi jaz bi kar podpisala pogodbo in povedala šele potem, ko bo čas za to.

Jaz sem pa danes taka, kot bi bila včeraj totalka pijana user posted image Boli me glava, slabo mi je...katastrofa. Sedaj sem na začetku 10. tedna in nekje sem prebrala, da so ta teden slabosti najhujše - mogoče je pa to to user posted image Bomo videli, kaj bo jutri.

(odgovor članu Irena000)
Neposredna povezava do sporočila: 468
1.1.2014 20:24:59   
Marker
Zdravo,

pri nas je tudi počutje bolj švoh. Čist brez energije, občasno se mi vrti, ker mi tolk pritisk pade. Ah, upam da kmalu mine, mi je ful težko za mojim tamalim laufat, k sm takale, jutri gre možek v službo in bomo vidli kako bo šlo.

Mirno noč,
M.

(odgovor članu meandmini)
Neposredna povezava do sporočila: 469
2.1.2014 8:18:06   
Anonimen
Hvala, bom tudi tako storila. Bom podpisala pogodbo in potem 14.1. imam pregled bom pa povedala.
A se kateri že kaj pozna trebušček. Jaz imamsicer trebuh že od prej in sedaj tudi sam jem in sem že takšna kot žaba. Tudi vseh hlač več ne oblečem gor. Bom počasi mogla v nabavo. Ima katera G v KK? Jaz imam Preskarja.
Naj povem da sem stara 32. let iz Posavja, doma imam že 3user posted image (14, 8,5.in 2.5)

(odgovor članu Marker)
  Neposredna povezava do sporočila: 470
2.1.2014 8:37:38   
zari

user posted image

PDP, NICK, STAROST, št. user posted image , št. user posted image doma, KRAJ, SPOL

1.8.
Meggy99, 1.user posted image
Snežinka26, 2.user posted image , 1user posted image
lana83, 2.user posted image , 1user posted image

2.8.
Oblačka, 2.. user posted image , 1user posted image
noseckec23, 25 let, 2.user posted image , 1user posted image
lili88, 25 let 1.user posted image

3.8.
nevemimena, 2.user posted image , 1user posted image

6.8.
Tapelina, 24 let, 1.user posted image , Krško, user posted image

7.8.
meandmini, 27 let, 1.user posted image
jagodaaa, 2.user posted image , 1user posted image
Mala jagodka, 28 let, 4.user posted image

8.8.
spela23, 24 let, 2.user posted image , 1user posted image

10.8.
pluseki, 28 let, 1.user posted image , MS

12.8.
aspera, 1. user posted image

13.8.
chanel12

14.8.
čebelica1984, 29 let, 1.user posted image
keksy, 23 let, 1.user posted image

15.8.
med in poper

16.8.
čikica, 3.user posted image , 1user posted image
tatjana 91, 1.user posted image

17.8.
gomerka

18.8.
TAS MS, 2.user posted image , 1user posted image
Tammyv, 2.user posted image

20.8.
lolipop 2011, 27 let 2.user posted image , 1user posted image
yasminka, 36 let 3.user posted image , 2user posted image
sitka mala, 29 let, 1.user posted image

21.8.
zari, 6.user posted image , 1user posted image
Tamara345, 1.user posted image

22.8.
CECA 1, 2.user posted image

23.8.
Marker, 2.user posted image , 1user posted image
čokolada25

24.8.
Anonimnauser posted image , 1.user posted image

26.8.
Dgirl, 30 let, 1.user posted image , Ljubljana

X.8.
MaryKate
lili25
lila25, 26 let, 1.user posted image , NM
Irena000, 5.user posted image , 1user posted image
beibie
anonimna, 32 let, 4.user posted image , 3user posted image , Posavje

z nami sta bili:
gospayamahicauser posted image
yingyanguser posted image

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:

- http://otrocarije.net - http://www.nosecnica.si
- http://www.noseca.com - http://bibaleze.si
- http://www.parentsconnect.com - http://www.moje-zdravje.si
- http://www.pregnology.com - http://www.novorojencek.com
- http://www.mama.si - http://babybook.si
- http://www.pregnancy.org - http://www.bambino.si

NOSEČNOST IN DELO:
- dokument 1 - dokument 2

UREJANJE DOKUMENTACIJE:
-
Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1
priloga S-1
-
Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2
priloga S-1 (ista kot zgoraj)
-
Priznanje očetovstva
-
Kako do otroškega dodatka?

INFORMATIVNI IZRAČUN VIŠINE OSNOVE STARŠEVSKEGA NADOMESTILA

(odgovor članu zari)
Neposredna povezava do sporočila: 471
2.1.2014 8:44:15   
zari

user posted image

PREGLEDI
2.1. tatjana 91
2.1. Spela23
2.1. smartika
3.1. nevemimena
3.1. Tamara345
6.1. lolipop 2011
6.1.Yasminka
6.1.MaryKate
6.1. sitka mala
6.1. TAS MS
6.1. zari
7.1. Mala jagodka
7.1. čikica
7.1. aspera
8.1. Meggy99
8.1. Tapelina
8.1. med in poper
9.1. pluseki
13.1. Marker
14.1. anonimna
16.1. beibie
21.1. čokolada25
21.1. Irena000
23.1. keksy
23.1. Anonimnauser posted image

NUHALNA SVETLINA
21.1. Snežinka26
21.1. Oblačka
21.1. meandmini
13.2. čokolada25

(odgovor članu zari)
Neposredna povezava do sporočila: 472
2.1.2014 9:17:05   
zari
Danes pa občudujejo svoje pikice tatjana91, Spela23 in ponovno smartikauser posted image , poročajte punce in sevedauser posted image za srečouser posted image .

beibie in anoimna DOBROBOŠLI!!!

anonimna res se je kar težko odločit glede pogodbe in res je, da še ob podpisu ne boš imela potrjene nosečnosti, torej jih ne boš zavajala. Pa veliko sreče.

No jaz sem pa včeraj objemala vedrouser posted image hvala bogu, da samo enkrat. Za kosilo pa že ene štiri dni jem čokolino, mi res nekako nič ne paše, najbolj me skrbi, ker se mi je tekočina ustavla, sploh čajiuser posted image , pa saj bo, samo da bi bilo z bebijem vse OK.

Kako ste ostale?
lili25 kje si? kaj si rihtala?

(odgovor članu zari)
Neposredna povezava do sporočila: 473
2.1.2014 9:21:12   
sitka mala
Punce, je še katera žejna? Nenormalno žejna? Jaz se nikakor ne morem odžejat. user posted image Da ne govorim o zaspanosti.. user posted image

(odgovor članu zari)
Neposredna povezava do sporočila: 474
2.1.2014 10:06:44   
nevemimena
Živjo punce.
Da se še jaz malo oglasim. Na mojo veliko žalost sem dobila obvestilo da se mi prvi pregled prestavi na 6.1. zaradi odsotnosti ginekologinje. Pa tako zelo si že želim videti mojo pikico. Takrat bom po mojih izračunih že v 11. tednu in se mi zdi kar pozno za prvi pregled. V prvi nosečnosti sem ga imela že v 8. Vidim da vas je že veliko slišalo srčke in videlo pikice. Vesela sem za vas. A so bli partnerji zraven na prvem pregledu? Naj povem še to da sem se zadja dva tedna počutila grozno...bruhala večkrat dnevno in s težavo spravila kaj hrane vase (pa tolko dobrot je blo na mizi user posted image ). Zdaj pa je ta slabost čez noč izginila in počutim se odlično in imam ogromen apetit. Nevem kaj se dogaja. Prvič nisem imela nobenih nosečniških težav zato me je to kar presenetilo. A boste vse šle na nuhalno? Kaj pa presejalni testi? Uživajte, pa čim manj slabosti in drugih težav.

(odgovor članu sitka mala)
Neposredna povezava do sporočila: 475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Punčka ali fantek: trije testi za ugotavlj...
Vas zanima, kaj nosite pod srcem? Ali že veste in bi radi preverili, če deluje? Ugotovite spol otroka v trebuščku so pom...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?