|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 2014
23.12.2013 18:46:09   
smartika
Hojla,

da se še jaz javim....sicer v strahu, ker sem dobila danes rjave izcedke....

02.12.2013 sem bila na transferju dveh zamrznjenčkov pri Rešu , 17.02.2013 je bil pozitiven test , na prvi UZ me je naročil 02.01.2014. Jemljem Estrofem 3x1 in Estimo 3x2 . In danes sem opazila 2 majhna rjava flekca zjutraj dve uri po vstavitvi Estime in prav tako 2 uri po Estimi spet popoldne. In me je strah....

Ko opravim prvi UZ in če bo vse ok, pa bom jaz tudi na seznamu nosečk,

lp

(odgovor članu aspera)
Neposredna povezava do sporočila: 351
   [Brisano sporočilo]
23.12.2013 19:06:36   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu smartika)
  Neposredna povezava do sporočila: 352
23.12.2013 19:40:00   
pisckotek
no pozdrav

jaz pa sem danes naenkrat dobila temnorjav izcedek, v bistvu so se vlakna potegnila ven, sem bila taka hmm packa..user posted image , da sem jih par dala v vodo in so bila tako temnorjave barve..groza no..in sedaj itak nimam pojma kaj je, se posebej, ker je temno rjavi oz. vsak rjav izcedek stara kri, ki se je zadrzevala v notranjosti inse sedaj razkraja.ker nimam M ze % dan, razen tega kar je ven prislo, se sprasujem ali ni to bila vgnezditvena..cist sem fertig..ocitno bo treba na pregled in se en test narediti, za ziher..res me je strah.. :( sem fulll zalostna kaj je to..ampak baje dokler ni sveza kri, nic bat..

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 353
23.12.2013 20:16:59   
keksy
zadnje čase imamo pa vse neke izcedke, jaz sem ga tudi danes imela vendar je bil zelo svetlo rožnate barve, samo je bilo to pomoje zaradi akcije z mojim včerajuser posted image no vsaj tako mislim in probam ne paničarituser posted image

(odgovor članu pisckotek)
Neposredna povezava do sporočila: 354
24.12.2013 8:24:45   
Tamara345
Ko smo že pri akcijah... user posted image
Jaz mam vsak dan neke izcedke, pa četudi samo prozorne. Moj dragi včeraj po akciji rekel, da ni več isto user posted image meni sicer ni nič drugače, vendar sem sama videla da je po vsem skupaj samo še cmokalo zaradi izcedka. Pravi, da je "ohlapno" ??? Mene skoraj kap user posted image a je kako možno izcedke omilit?

(odgovor članu keksy)
Neposredna povezava do sporočila: 355
24.12.2013 8:35:07   
lila25
punce, kar ne morem verjet da pišem na tole temo user posted image pri meni je božiček malo pohitel in mi prinesel user posted image en dan prej user posted image
čestitke vsem ostalim user posted image in upam, da vse dočakamo avgust. pdp še ne vem, ker ne vem točno kdaj je bila o, verjetno pa bo konec avgusta user posted image moja g je zdej itak na dopustu in pride šele po nl nazaj.
lili pa je tudi meni ratalo user posted image naslednjič boš pa ziher že kaj videla tud pikico.
kako ste dragim sporočile veselo novico? jst mu bom sporočilce napisala, kakor da mu pikica piše in probala dobit dans knjigo očka bom in bo dubu jutri božično presenečenje user posted image
želim vam lepe praznike in vse dobro v novem letu user posted image

(odgovor članu Tamara345)
Neposredna povezava do sporočila: 356
24.12.2013 8:57:19   
čebelica1984
Pa sem prišla k sebi user posted image
lili25 jaz sem 6t3d, se pravi 7 teden in takrat že lahko slišiš srčka. Naslednji teden boš tudi ti več videla user posted image Vračka je velika 17mm, zarodek pa 4 mm
aspera že predno sem začela jemati Estima so mi rekli, da jih moram jemati dokler se možnosti za splav čisto ne zmanjšajo, to pa je po nuhalni enkrat. Tako mi bo takrat verjetno začela zmanjševati dozo. Jst bom kar po navodilih nadaljevala.
Nuhalno pa imam 31.01.2013, sedaj se moram pa naročiti samo še pri svoji G.
Uživajte med prazniki

(odgovor članu lila25)
Neposredna povezava do sporočila: 357
24.12.2013 11:28:43   
meandmini
mi smo pa danes videli našo pikico - srček lepo bije, veliki smo pa 13 mm (8t) user posted image jeiii

(odgovor članu čebelica1984)
Neposredna povezava do sporočila: 358
24.12.2013 13:28:33   
Irena000
Pozdravljene. :-) javljam se se ena, ki bo (ce bo vse po sreci), avgusta zibala :-D to je moja peta nosecnost...dvakrat je bil SS, enkrat izvenmaternicna nosecnost (kar je bila prav grozljiva izkusnja), enkrat pa sem ze rodila - imam cudovito 20-mesecno hcerkico. Ker je bila rojena v 32-em tednu (skoraj tri tedne sem imela popadke in smo delali na tem, da bi dete cimdlje ostalo v trebuhu), bom tokrat verjetno malo vec casa prezivela pri ginekologinji...mi je ze napovedala, da bo pogosteje spremljala dolzino MV. Drugace naj bi bila v 8. tednu (glede na zadnjo menstruacijo) in znaki so ze prav mocno prisotni - predvsem sem pozresna in utrujena :-) na nuhalno se bom verjetno narocila v Velenju, kamor sem sla tudi prvic in je bilo vse cisto kul.... oh, da bi le bilo tokrat vse vredu...glede na svojo zgodovino me prav zares skrbi :-\

(odgovor članu meandmini)
Neposredna povezava do sporočila: 359
24.12.2013 13:54:51   
Dgirl
A pa se lahko že kar na nuhalno narocim čeprav se pri ginekologu nism bila? Koliko je pa čakalna doba za nuhalno? V Domžalah?

(odgovor članu Irena000)
Neposredna povezava do sporočila: 360
24.12.2013 14:26:32   
Irena000
Hmmm, ne bi vedela, ampak mislim, da gres najprej do svoje ginekologinje, da doloci PDP, nisem pa ziher. Poklici tja, pa vprasaj, saj vec kot zavrnit te ne morejo.

Tatjana91....jaz sem imela svoj prvi splav po spolnem odnosu. Nikakor tega ne pisem, da bi te prestrasila, samo svojo izkusnjo bi rada delila z vami. Takoj po odnosu sem zacutila tako hudo bolecino, da sem bila kot paralizirana in bilo je konec z nosecnostjo. Z mojim zdaj nisva seksala vse odkar veva za novo pikico, ker se ful bojiva, ceprav so bili lahko vzroki za takratni SS cisto drugacni. V drugi nosecnosti sem pa tudi jaz krvavela, ni bil samo izcedek, ampak prav krvavitev....potem je izpadel cep (cisto prehitro), zaceli so se popadki, ki niso ponehali niti malo, pristala sem v bolnici, kjer so mirili popadke in dali injekcijo za razvoj pljuck. Potem so bili pa eno noc popadki ze tako mocni, da so me z resilcem iz trboveljske porodnisnice prepeljali v Ljubljano, kjer so mi se skoraj dva tedna mirili popadke naprej, nakar je eno noc odtekla voda in sem rodila v manj kot eni uri, saj sem bila ze nekaj dni prakticno cisto odprta :-) jaz bi zdaj ob se tako majhni krvavitvi zagnala paniko - ni vredno, da bi me po nepotrebnem skrbelo.

(odgovor članu Dgirl)
Neposredna povezava do sporočila: 361
24.12.2013 14:56:07   
čokolada25

IZVIRNO SPOROČILO: Dgirl

A pa se lahko že kar na nuhalno narocim čeprav se pri ginekologu nism bila? Koliko je pa čakalna doba za nuhalno? V Domžalah?

Živjo! V domžalah je tako- no vsaj pri meni je bilo, da sem poklicala G, povedala za plusek, nato pa so mi dali datum za prvi pregled in že kar za nuhalno.

(odgovor članu Dgirl)
Neposredna povezava do sporočila: 362
24.12.2013 15:59:19   
zari

user posted image

PDP, NICK, STAROST, št. user posted image , št. user posted image doma, KRAJ, SPOL

1.8.
Meggy99, 1.user posted image
Snežinka26, 2.user posted image , 1user posted image
lana83, 2.user posted image , 1user posted image

2.8.
Oblačka, 2.. user posted image , 1user posted image
noseckec23, 25 let, 2.user posted image , 1user posted image
lili88, 25 let 1.user posted image

3.8.
nevemimena, 2.user posted image , 1user posted image

6.8.
Tapelina, 24 let, 1.user posted image , Krško, user posted image

7.8.
meandmini, 27 let, 1.user posted image
jagodaaa, 2.user posted image , 1user posted image
Mala jagodka, 28 let, 4.user posted image

8.8.
spela23, 24 let, 2.user posted image , 1user posted image

10.8.
pluseki, 28 let, 1.user posted image , MS

12.8.
aspera, 1. user posted image

13.8.
chanel12

14.8.
čebelica1984, 29 let, 1.user posted image
keksy, 23 let, 1.user posted image

15.8.
med in poper

16.8.
čikica, 3.user posted image , 1user posted image
tatjana 91, 1.user posted image

17.8.
gomerka

18.8.
TAS MS, 2.user posted image , 1user posted image
Tammyv, 2.user posted image

20.8.
lolipop 2011, 27 let 2.user posted image , 1user posted image
yasminka, 36 let 3.user posted image , 2user posted image
sitka mala, 29 let, 1.user posted image

21.8.
zari, 6.user posted image , 1user posted image
Tamara345, 1.user posted image

22.8.
CECA 1, 2.user posted image

23.8.
Marker, 2.user posted image , 1user posted image
čokolada25

24.8.
Anonimnauser posted image , 1.user posted image

26.8.
Dgirl, 1.user posted image , 30 let, Ljubljana

.X.8.
MaryKate
lili25
lila25
Irena000, 5.user posted image , 1user posted image

z nami sta bili:
gospayamahicauser posted image
yingyanguser posted image

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:

- http://otrocarije.net - http://www.nosecnica.si
- http://www.noseca.com - http://bibaleze.si
- http://www.parentsconnect.com - http://www.moje-zdravje.si
- http://www.pregnology.com - http://www.novorojencek.com
- http://www.mama.si - http://babybook.si
- http://www.pregnancy.org - http://www.bambino.si

NOSEČNOST IN DELO:
- dokument 1 - dokument 2

UREJANJE DOKUMENTACIJE:
-
Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1
priloga S-1
-
Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2
priloga S-1 (ista kot zgoraj)
-
Priznanje očetovstva
-
Kako do otroškega dodatka?

INFORMATIVNI IZRAČUN VIŠINE OSNOVE STARŠEVSKEGA NADOMESTILA

(odgovor članu Dgirl)
Neposredna povezava do sporočila: 363
24.12.2013 16:07:31   
zari

user posted image

PREGLEDI
27.12. zari
30.12. lili25
2.1. tatjana 91
2.1. Spela23
2.1. smartika
3.1. nevemimena
3.1. Tamara345
6.1. lolipop 2011
6.1.Yasminka
6.1.MaryKate
6.1. sitka mala
6.1. TAS MS
7.1. Mala jagodka
7.1. čikica
8.1. Meggy99
8.1. Tapelina
8.1. med in poper
9.1. pluseki
13.1. Marker
21.1. čokolada25
23.1. keksy
23.1. Anonimnauser posted image

NUHALNA SVETLINA
21.1. Snežinka26
13.2. čokolada25

(odgovor članu zari)
Neposredna povezava do sporočila: 364
24.12.2013 16:23:40   
zari
Dobrodošle vse nove souser posted image user posted image .
pluseki in čebelica1984 user posted image za pregleduser posted image .
meandmini user posted image vajin user posted image je pa že pravi velikančekuser posted image .

lili25 čez slabi teden boš tudi ti slišalauser posted image user posted image .

aspera jaz sem v prejšni nosečnosti jedla dabroston in to 3x1 na dan, do cirka 12-tega tedna, mislim pa da nebi bilo nič narobe če bi jih jedla dvakrat na dan po eno tabletko, seveda odvisno koliko jih še imaš.
Za vse ki imate izcedke, pa da čimprej izginejouser posted image .

Meni se je pa mal hrana ustavla, kuham kar se mi zlušta, ker imam občutek da druga nebi mogla jestuser posted image , si pa kuham tud kompotke in paše mi sveže izstisnjeno sadjeuser posted image .

Vsem pa želim lep božični večer.

(odgovor članu zari)
Neposredna povezava do sporočila: 365
24.12.2013 17:12:05   
lolipop2011
Drage sonosečke! user posted image

Želim vam vesel Božič, preživite ga v objemu najdražjih. user posted image

Jaz sem kar precej utrujena in precej me boli želodec, prebava se mi je ustavilauser posted image - pri prvi nosečnosti kasneje, zdaj se je pa to že kar zgodaj začelo... Vse za naše piškotke, a ne? user posted image

Na FBju se vam pridružim čez kakšen mesec

(odgovor članu zari)
Neposredna povezava do sporočila: 366
24.12.2013 18:10:12   
Tapelina
Drage souser posted image želim vam miren božicni večer,nasmejan in v družbi najdražjih;-)
Lep božič;-)

(odgovor članu lolipop2011)
Neposredna povezava do sporočila: 367
24.12.2013 21:24:58   
Oblačka
Danes sva pa tudi midva videla najino kepico, pri 8t in 5d je velika 2 cm rok pa imam 1.8 oziroma bo čist točnega določil G na nuhalni 21. Za spomin sva dobila eno tako lepo slikico, čist povečano na kateri se vidijo rokice, nogice prav že kot user posted image zgleda:).

Presenečenje za domače je pa tudi uspelo, to slikico sva zvila v rolico in jo dala v eno malo skrinjico ter položila pod smrekico. Ful so bili veseli in navdušeni, sem kar jokat začela. Uglavnem dan poln čustev je za mano in morm rečt, da še nisem imela lepšega božičnega večera.user posted image . Vam punce pa tudi želim čim lepše praznike.

(odgovor članu Tapelina)
Neposredna povezava do sporočila: 368
25.12.2013 10:43:48   
aspera
Najprej želim vsem skupaj lep božič user posted image user posted image .

Punce bravo za vaše oz. naše otročičke, naj še tako pridno rastejo še naprej user posted image . Jaz tudi težko čakam 7.januar, ko imam že 2.pregled in se bo takrat že veliko več videlo, najbrž bo moj pikec takrat tudi že en tak mini človeček user posted image . Prvi UZ sem imela že v 6.tednu in se je res videla samo ena mala pikica. Pa na nuhalno se bom morala počasi naročiti.

Kako se drugače počutite?
Mene so sedaj začele tudi prsi bolet in se ponoči zbujam, ko se obračam. Pa kakšen krč me zbudi, pa lulat že moram it enkrat ponoči, tako da bolj slabo spim zadnje dni. Včeraj sem bila posledično cel dan vsa izmozgana, kot da bi me vlak povozil user posted image . Cel dan sem preležala, zvečer sem skuhala večerjo in potem spet padla dol user posted image .

(odgovor članu Oblačka)
Neposredna povezava do sporočila: 369
25.12.2013 11:30:56   
MaryKate
Vesel božič punce! user posted image

Kako ste? Mene je po 1 tednu zelo slabega počutja (slabosti od jutra do večera, ob vsej hrani se mi je obračal), slabost včeraj čudežno minila. Sem lahko na božični večerji jedla vse, danes pa sem se zbudila brez slabosti in z apetitom. Upam, da tole ni samo začasno in ne prihaja nova runda slabosti user posted image Drugače se počutim super. Jooj sočustvujm z vsemi, ki imate izcedke, mene bi tut pomoje ornk panika zagrabla. Po drugi strani je pa to očitno precej pogosto, zato probite čim bolj šparat živčke user posted image

(odgovor članu aspera)
Neposredna povezava do sporočila: 370
25.12.2013 20:47:24   
lila25
upam, da ste vse imele čudovit božič in ga preživele v krogu najbližjih.
jst mojmu za user posted image včeraj nism še nič povedala, ker sm mu hotla dat darilo danes zjutraj. sm mu napisala sporočilce od pikice in testek zraven prilimala pa še en frutek dala zravn v škatlo. haha, pa je gledal to pa pol praša kaj zdej to pomen. no pol vse razložim in smo jokali od sreče user posted image je pa še parkrat vprašal, če ga zajebavam user posted image kar ne morva verjet še. grem pa jutri še po en testek za vsak slučaj.
a mate kake znake? jst mam sm blage krče parkrat na dan in to je to. pa kdaj boste kej doma povedal? midva bova po pregledu, se morva spomnt še kej izvirnega user posted image

lepo se mejte

(odgovor članu MaryKate)
Neposredna povezava do sporočila: 371
25.12.2013 21:23:25   
keksy
hey lila25 ful lepo darilo user posted image jaz sem v 8 tednu pa nimam znakov, razn ponoči me 1x lulat, k me drugače ni nikoli to je pa to, včasih mi je bilo občasno samo malo slabo, oz. je tak občutek kot da bi se preveč najedla pa te začne slabiti, samo zadnje čase tut tega nimam več,pa kakšen krč sm pa tja, recimo enkrat na teden user posted image Povedala bova pa tako kot vidva po pregledu, ki ga pa imam šele konec 11 tedna.

< Sporočilo je popravil keksy -- 25.12.2013 21:25:25 >

(odgovor članu lila25)
Neposredna povezava do sporočila: 372
26.12.2013 8:51:23   
Yasminka
Hej punce,

da se malo javim. Čeprav imam prvi pregled šele 6.1., sem morala 24. obiskati ginekologinjo. Poleg slabosti sem bila ves čas žejna - v dveh urah sem namreč spila 3 litre vode-občasno mi je močno razbijalo srce. Ker sem v drugi nosečnosti imela gestacijski diabetes, sem si doma izmerila krvni sladkor....in me je skoraj kap, saj sem imela 90min po jedi 13,7mol/l, kar je občutno preveč. Tako sem šla takoj po napotnico za diabetološko, jutri pa bom dala kri pri svoji zdravnici.
V drugi nosečnosti so mi diabetes odkrili v 20.tednu in sem ga kontrolirala z dieto. Po porodu mi je izginil, Matej pa je imel večjo porodno težo - 4200g. Rodila sem brez težav.
Sedaj sem na dieti, upam, da mi uspe obdržati vse pod kontrolo.

Lepe praznike vam želim.

Pozdrav

Y

(odgovor članu keksy)
Neposredna povezava do sporočila: 373
26.12.2013 11:02:13   
snežinka26
.

< Sporočilo je popravil snežinka26 -- 26.12.2013 11:07:25 >

(odgovor članu Yasminka)
Neposredna povezava do sporočila: 374
26.12.2013 11:05:06   
Anonimen
Drage medicinke imam še eno vprašanje za vas. user posted image
No sicer me zanima kdaj ste sodelavkam in šefu povedale za nosečnost, ker glede na našo naravo dela (nadurno delo, nočno delo, dvigovanja, okužbe,...) mislim, da ni ravno pametno čakati do prvega pregleda ali pač? user posted image
sem v veliki dilemi, kdaj komu povedati. Ker pregled pa imam šele konc januarja, ko bom v 10. tednu pa nevem naj počakam ali ne. user posted image
Anonimna user posted image

(odgovor članu Yasminka)
  Neposredna povezava do sporočila: 375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?