|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 2014
29.12.2013 7:10:37   
Radenska_
ojla punce, sem samo hotela vam odgovorit glede mačke in toksoplazmoze.
Jaz je še nisem prebolela (pa smo imeli notranje-zunanjo mačko krepko čez 10 let), mačko imava notri, ves čas, čeprav sme jo mislila na spomlad začet spuščat ven. tudi za kakce bom še naprej skrbela jaz, pa saj si roke umiješ ali pa uporabiš rokavice in ne grebeš z rokami drekcev ampak z lopatko user posted image
Tako da brez panike. Jaz poznam tri ki so se srečale s tokso v nosečnosti, pa nobena prek mačke, vse preko neoprane solate v gostilni, tako da jaz bi se tega bolj bala.

"Če ne prideš ne prvič ne drugič do krova in pravega kova, poskusi vnovič in zopet in znova."

(odgovor članu zari)
Neposredna povezava do sporočila: 426
29.12.2013 8:21:12   
smartika
Jutro dekleta,

Tatjana91 upam, da se je vsaj tebi umirila krvavitev; jaz še vedno imam predvsem zjutraj in po vstavitvi Estime rjavo-rdeče izcedke. Najbolj od vsega me skrbi, ker v petek še ni bilo obrisa ploda- samo vrečka in mehurček in bi naj bila že noseča 6t1d - zdaj pa sem čisto obupala, da bi to nosećnost speljala do konca... me je strah četrtka, 02.01.2014 ko mi bo Reš povedal da je missed abort. in dal napotnico za čiščenje...

(odgovor članu Radenska_)
Neposredna povezava do sporočila: 427
29.12.2013 8:38:04   
zari

user posted image

PREGLEDI
30.12. lili25
2.1. tatjana 91
2.1. Spela23
2.1. smartika
3.1. nevemimena
3.1. Tamara345
6.1. lolipop 2011
6.1.Yasminka
6.1.MaryKate
6.1. sitka mala
6.1. TAS MS
7.1. Mala jagodka
7.1. čikica
7.1. aspera
8.1. Meggy99
8.1. Tapelina
8.1. med in poper
9.1. pluseki
13.1. Marker
21.1. čokolada25
23.1. keksy
23.1. Anonimnauser posted image

NUHALNA SVETLINA
21.1. Snežinka26
21.1. Oblačka
21.1. meandmini
13.2. čokolada25

(odgovor članu zari)
Neposredna povezava do sporočila: 428
29.12.2013 8:53:29   
zari
smartika jaz sem v petek bila 6t1d po UZ po zadnji menst. pa 6t3d, tako da... lahko da je še vseeno prehitro, ker je lahko do vgnezditve prišlo kasnej, lahko da plodku danes že veselo bije srček, kot sem že napisala, je lahko 1dan velika razlika.

(odgovor članu zari)
Neposredna povezava do sporočila: 429
29.12.2013 9:00:23   
smartika
zari

hvala za vzpodbudne besede, bo pa težko čakati še 4 dni

lp

(odgovor članu zari)
Neposredna povezava do sporočila: 430
29.12.2013 10:33:35   
tatjana91
Smartika vse bo ok. Jaz sem sicer bila zadnjič na uz, je rekla da sem 4-5 teden pa je videla obrisek plodeka, kar je blo meni neverjetno, ker jaz tam nisem kaj videla. Tako, daji kar verjamem, da je res bil obrisek. Držim pa pesti za tebe, mogoče je pa že viden user posted image . Nikoli ne veš user posted image . Upaj, na najboljše. Ja js sem v četrtek in petek spet malo krvavela, zdaj imam spet roza-rjav izcedek. In glede na to, da mam krče res pogoste na trenutke me je že malo strah pregleda 2.1. Mislim, da bom novo leto preživela bolj v skrbeh, če je s plodekom vse ok, kot pa da bi se lahko veselila user posted image . In držim pesti za naju obe, da vidima da je s plodek vse v najlepšem redu. če ne drugega. se moreva sami prepričati, da je vse ok, kar pa je zelo težko, vsakič ko vidiš kak krvav izcedek.

(odgovor članu smartika)
Neposredna povezava do sporočila: 431
29.12.2013 10:39:40   
zari
tatjana91 za krče je fajn magnezij, kot je magnesol, dobi se pa v lekarni.

(odgovor članu tatjana91)
Neposredna povezava do sporočila: 432
29.12.2013 11:11:51   
aspera
Meni so se pa razne bolečine in krči v maternici čisto umirili (prej so me prav zbujali ponoči) in razen kakšnih občasnih slabosti in občutljivih bradavic, nimam nobenih takih znakov, da se kaj dogaja. Dva dni nazaj sem bila zelo zaprta in sem se morala napenjat na wc-ju user posted image in imam od takrat naprej občasno tako topo bolečino v področju maternice, da me je že kar skrbelo. Samo sem prebrala, da je Pušenjak eni punci napisal, da nikakor ni možno, da z napenjanjem na wc-ju povzročiš splav ali kaj takega.
Res komaj čakam naslednji pregled, da se spet prepričam, da je vse ok user posted image .

< Sporočilo je popravil aspera -- 29.12.2013 11:13:03 >

(odgovor članu zari)
Neposredna povezava do sporočila: 433
29.12.2013 13:37:45   
smartika
Tatjana91 hvala za vpodbudne besede; jaz moram zjutraj k svoji ginek. da mi preveri beto, v petek sem dala kri in jutri izvem obe vrednosti od petka in od jutri. Za UZ pa jo ne bom gnjavila, itak imam v četrtek pri Rešu prvi UZ in takrat bo že vse jasno. Mi je žal da v petek nisem prosila za natančnejšo razlago ultrazvočne slike.....

Lp

(odgovor članu aspera)
Neposredna povezava do sporočila: 434
29.12.2013 14:05:21   
meandmini
Držim pesti, da vam tile izcedki ne bodo delali več problemov in bo vse ok z user posted image user posted image

Ooo, koliko nas ima NS na isti dan user posted image Jaz komaj čakam, da spet vidim user posted image - takrat bo ubistvu že ful velik! Boste na NS vprašale za spol (če bo viden)?

Glede na to, da so že v ful trgovinah razprodaje, oz se začnejo po novem letu....a imajo kje znižana tudi user posted image oblačila? V kakšnem H&M npr...?

(odgovor članu smartika)
Neposredna povezava do sporočila: 435
29.12.2013 14:17:08   
Marker
Hojla!

Tudi jaz upam da se tele zadeve z izcedki vsem umirijo.

PRi nas nič novega, nekako tako kot Aspera, občasno mogoče malo slabosti, drugače pa sam bradavice občutljive, no, pa občasna utrujenost.

Meandmini nimam pojma, če pa katera ve pa naj prosim javi. Tudi če je h&M niso tako zelo poceni hlače, tako da bi bila vesela kakšnega popusta. Pa C&A ma tudi nosečniške cunje ane?

LEpo nedeljo vsem,

M.

(odgovor članu meandmini)
Neposredna povezava do sporočila: 436
29.12.2013 14:51:06   
aspera
Jaz sem bila v petek na Rudniku v H&M in C&A in so imeli nekaj nosečniških oblačil znižanih. Ampak jaz nisem še nič kupovala, ker zaenkrat še lahko oblečem vse hlače. Ko bom imela malo več trebuščka, bom pa šla v nabavo. Niso tako poceni ta oblačila, da bi sedaj kar malo na pamet nekaj kupila, potem bi mi bilo pa čez 2 meseca premajhno, ker ni nujno, da mi bo samo trebuh zrastel, lahko mi bo tudi rit user posted image .

Jaz se imam jutri tudi namen naročiti na NS, če bom dobila koga na telefon, drugače pa po novem letu.

(odgovor članu Marker)
Neposredna povezava do sporočila: 437
29.12.2013 15:54:16   
meandmini
Joj, jaz upam, da rit ne bo zrasla preveč user posted image Me je sestra na prvem pregledu kar strogo prijela glede pridobivanja kg, upam da ne bo prehudo - ker sem veeees čas lačna! Ne vem kaj naj jem, da ne bo šlo vse v širino... Sedaj se malo trudim in ne jem preveč piškotov ipd, ampak se mi zdi da vseeno pojem malo več kot pred user posted image - pa itak je sedaj ta decembrski čas, ko je treba vsak dan in ob vsaki priložnosti jest kot user posted image user posted image No, upam, da kg ostanejo v mejah normale.
So mi pa kavbojke malce ozke na momente, predvsem ko sedim, tako da velikokrat kar gumb odpnem user posted image Če dobim kakšne fajn znižane nosečniške hlače, bi jih kar kupla...

(odgovor članu aspera)
Neposredna povezava do sporočila: 438
30.12.2013 9:53:30   
CECA 1
Meni se se vedno ni uspelo narocit na 1.pregled.moj gin.je ze 2 tedna na dopustu.ne vem kaj bom....ko mi bo uspelo bom ze v kakem dobrem 8.tednu pa preden pridem na vrsto bom ze v 10...user posted image stresno....kje pa je se pol NS..da bi vsaj vedla da je vse ok......hjoooooj

Neposredna povezava do sporočila: 439
30.12.2013 9:59:21   
lila25
kako ste user posted image ? jst se ponoči tam okol 4 zbudim, kr moram lulat pol pa ne morem več nazaj zaspat. prav težko najdem udoben položaj, kr sm prej vedno spala na trebuhu, zdej me pa zize tiščijo in ne morem več. glih ko nazaj mal zadremam pa že ura zvoni user posted image no in pol me posledično tud utrujenost daje popoldne.
lili poročaj kako je bilo na pregledu danes! jst bom šla drug teden do g, pa da vidmo pol kam sploh spadam, al v avgust al že v september.
tatjana91 in smartika kakšno je stanje? upam, da se je umirilo in je ok. za krče pa res probejte magnesol po eno tbl zvečer spit. jst sm si jih tud kupila, zdej so pa krči minil, tako da sm spila sam eno.
jst bom šla tud mal po razprodajah pogledat za kake hlače. za enkrat še oblečem svoje, sam zvečer sm pa tud jst mogla že gumb odpet oz pas premaknt za eno luknjo user posted image
tiste, ki že mate otročke doma, kdaj se vam je začel trebušček poznat?
lepo bodite user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 440
30.12.2013 10:01:37   
lila25
ceca tud moja g je na dopustu do druzga tedna. kaj pa če greš drug teden kr do g, itak te bo verjetno vzel, ko boš povedala kako daleč si že. drugače pa samo pozitivno misli in bo vse ok, pikica pa zdrava in močna user posted image

(odgovor članu lila25)
Neposredna povezava do sporočila: 441
30.12.2013 11:42:05   
zari
Ojlauser posted image

Sama sem tud danes klicala, dela pa tud kontra, bi morala pop. sem pa zvedela od ene frendice katera ima danes pregleduser posted image in smo dobili termin 6.1. men se zdi mal hitrouser posted image , sem pričakovala kasnej, povedat sem pa morala prvi dan zadnje menstruacije in je ona preračunala in je to to, tako da bolj po mojem gledajo tedne v katerih naročajo na prvi pregled. Tud moja gin. ne dela več ta teden in je med. sestra rekla če bo kaj problemov ta teden se naj grem kar v bolnico pokazat.

(odgovor članu lila25)
Neposredna povezava do sporočila: 442
30.12.2013 11:45:53   
aspera
Kako ste, nosečke?

Jaz se bom danes probala it k svoji pokazat in prosit, da mi naredi UZ, ker me nenormalno skrbi, saj mi počasi zginjajo vsi znaki, po katerih sem še do pred nekaj dnevi vedela, da sem user posted image . Čez noč so mi še prsi splahnele in niso nič več boleče in tudi vsi ostali znaki izginjajo. Tudi Pušenjak v takih primerih svetuje pregled z UZ-jem, ker je možno, da pride do odmrtja ploda in imam v glavi že najbolj črne scenarije. Upam sicer na najboljše, imam pa slab občutek user posted image .

(odgovor članu lila25)
Neposredna povezava do sporočila: 443
30.12.2013 11:54:20   
zari
aspera prav je da se greš pokazat, boš vsaj mirnauser posted image , bo pa tako ali tako vse uredu. Veš ti si šla čez postopek in posledično v telo vnesla ogromno hormonov, nekateri po mojem počasi izvenevajo in se ti zdi da znaki izginjajo.

(odgovor članu aspera)
Neposredna povezava do sporočila: 444
30.12.2013 12:00:36   
aspera
Hvala za tolažbo, zari. Upam, da je res vse ok, samo grem se rajši pokazat, da bom vedela na čem sem.

Če ni preosebno vprašanje ... a si ti takrat, ko si imela ss, čutila, da se kaj dogaja oz. da se nič več ne dogaja? A si kaj slutila, da nekaj ni ok?

(odgovor članu zari)
Neposredna povezava do sporočila: 445
30.12.2013 12:15:29   
zari
aspera ne nič ni preosebno vprašanjeuser posted image , glej vse smo si različne, no jaz nisem nič krvavela, le občasne bolečine odspodi in od začetka sem imela občutljivost na vonje in potem nič več, prsi sem pa imela kot kamen, zelo napete in so ostale polne in napete tud dva tedna po čiščenju. Tako da... vse smo si različne in tud znaki so si in prav je tako.
Se mi pa zdi da so nekateri znaki bolj v glavi in imam občutek da tu ni pravil.

(odgovor članu aspera)
Neposredna povezava do sporočila: 446
30.12.2013 13:20:23   
aspera
Hvala za odgovor, zari. Saj možno, da res ni nič, samo me skrajno čudi, da so mi v treh dneh prav vsi znaki izginili. Včeraj sem imela še napete prsi in občutljive bradavice, danes pa nič več.
Sem naročena danes pri svoji ginek. malo kasneje in se grem pokazat. Prosim, prosim, prosim, naj bo vse ok user posted image .

(odgovor članu zari)
Neposredna povezava do sporočila: 447
30.12.2013 13:23:27   
lila25
aspera držim pesti, da bo vse dobro in so tvoje skrbi odveč.
jst pa si nism mogla kej in sm kupila če cb digital in mam 2-3 tedne user posted image pa za starše sm kupila tiste mini knjigice najboljša babi in dedi user posted image jim bova kar s tem povedala enkrat po pregledu, verjetno že drug teden. to bo po moje čisto presenečenje, ker noben ni nč vedu, razen moja mami je vedla, da si ful želim in da sm klomid jedla, sam ni nč vprašala še. to bo še veselje user posted image sploh pa pri prababicah user posted image

(odgovor članu zari)
Neposredna povezava do sporočila: 448
30.12.2013 13:27:30   
Marker
ojej Aspera pojdi se pokazat, sem pa tudi jaz prepričana da je vse ok. Ampak bolje da se malo pomiriš, je boljše tudi za pikico. Drži se!
Se pa strinjam da so znaki pri vsaki drugačni :)

(odgovor članu zari)
Neposredna povezava do sporočila: 449
30.12.2013 17:01:42   
tatjana91
lila25 zaenkrat je vse po starem, občasni izcedki, kot prejšnji teden.En dan bolj, drugi dan manj. Se tolažim s tem, da bo četrtek hitro tu in bom točno zvedela na čem sem. Čeprav verjamem, da je pikica še vedno z mano. Tako, da živim čisto v nevednosti.

Aspera držim pesti, da bo vse ok user posted image . Tudi meni so vmes znaki izzveneli, pa so se spet pojavili.

(odgovor članu Marker)
Neposredna povezava do sporočila: 450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?