|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 2014
3.1.2014 9:55:06   
lili88
Živjo vsem še enkrat! Najprej čestitam vsem novim nosečkam! Dolgo se nisem oglasila... 1. pregled je za mano, imela sem ga v 8. tednu in bilo je vse ok, veliki pa smo bili 1.62 cm... naročila sem se tudi na nuhalno in sicer 14.1. Več ali manj sem non stop zaspana in tudi slabo mi je kar večino dneva,ampak nič hudega user posted image

(odgovor članu BUSEKRASTE)
Neposredna povezava do sporočila: 501
3.1.2014 9:55:22   
sitka mala
Jaz pa nič ne spim zdaj že dve noči zapored. Sicer pravi dragi, da tudi on ne, tako da ne vem, ali ima na naju res tak vpliv mlaj? Ali sva pa smao živčna, oba, ker se počasi bliža 6 januar, ko bova videla, če sploh imava kaj v mojem bušiju? user posted image
Skratka, slabosti so še vedno prisotne, trebušček tudi kar raste, pa se mi zdi, da ni več samo napihnjen (že kar otrdeva), da ne govorimo o joškah, za katere še vedno ne vem, kam naj jih vtaknem user posted image . Aspera in druge, ki ste že imele prve preglede, kakšne so bile kaj razlike v izrčunih tednov nosečnosti prek računalnika in pa pri gin?

Neposredna povezava do sporočila: 502
3.1.2014 9:58:08   
lili88
Hmm... danes sem tudi jaz spala samo do 1... potem pa konec... ne vem kaj je to v zraku...

(odgovor članu sitka mala)
Neposredna povezava do sporočila: 503
3.1.2014 10:00:55   
lili88
Ali vam tudi ze kaj bušek raste ker meni že in nisem ravno prepričana da je to še napihnjenost... moj pravi da bosta dvojčka hehe ampak ne bosta tko da ne vem če je to normalno pri prvi nosečnosti...

(odgovor članu lili88)
Neposredna povezava do sporočila: 504
3.1.2014 10:04:30   
sitka mala
Lili88 tudi pri meni se mi zdi, da trebušček že pridno raste. Saj mogoče sva pa med tistimi, ki imajo (bomo imele) ogromne bušije!! user posted image (zase že tako predvidevam, saj so imele vse ženske v naši družini kar ogromne balone user posted image ).

< Sporočilo je popravil sitka mala -- 3.1.2014 10:05:01 >

(odgovor članu lili88)
Neposredna povezava do sporočila: 505
3.1.2014 10:13:31   
lili88
Jaz imam kvečjemu kakšne pajkice, če bi pa hotela imet kakšne kavbojke bi pa sigurno rabila nosečniške ker mi je vse preveč na tesno user posted image saj ne da se pritožujem, sem prav vesela da se vsaj malo bolj noseča počutim... no ja vsaj zaenkrat ne ko še ni prevelik user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 506
3.1.2014 10:18:47   
BUSEKRASTE
Pri moji prvi nosečnosti se trebuh kar ni poznal, po moje šele kje okol 14tednov. In mi je šlo že na živce, ker so mi vsi sprašval kje mam trebuh. Zdej pri drugi nosečnosti sem pa tolk napihjena, sploh zvečer :) in če kam gremo, imam v glavi kot da sm noseča vsaj 3tedne več :)
spim pa brez problema. mislim, da bi lahko dejansko cel dan prespala... ampak pa to pretiravanje s spanjem vpliva na mojo psiho, ker potem nič ne gibam in sem sitna, brez volje.. prejšnji teden, ko sem imela dopust, sem kar malo preveč pretiravala s spanjem.. :)

Neposredna povezava do sporočila: 507
3.1.2014 10:22:09   
lili88
Jaz sem podnevi zaspana ponoči je pa zame problem ker grem na wc in potem ne morem in ne morem zaspati nazaj... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 508
3.1.2014 10:52:52   
lila25
lili88 jst mam popolnoma enak problem. ponavadi sm vedno na trebuhu spala, zdej me pa joški žuljo in ne gre več, ostali položaji mi pa niso preveč udobni user posted image se bo treba navadit počas na bočno spanje. jst pa komi čakam, da se bo kej trebušček poznal, sam če bom po mami, bo zelo mejhen ostal. je rekla, da ji ljudje sploh niso verjel, da gre na porodniško k je mela tolk mejhn trebuh user posted image

(odgovor članu lili88)
Neposredna povezava do sporočila: 509
3.1.2014 11:10:37   
keksy
se javljam po nekaj časa :) zadnje 2 dneva mi je bilo tako slabo da tudi vstat nisem morala iz postelje, pa še cel dan sem morala biti v službi, bilo je groznouser posted image Meni je tudi trebuh že kar zrastel,me že kar moti ko spim na trebuhu.pa tudi maternica se mi je malo razširila, komaj zapnem kavbojke, pa tudi tatoo se mi je že prestavil rahlo desno, same spremembeuser posted image . Ponoči se vedno zbudim, ampak hvala bogu je moj z mano pokonci, ker je navajen na nočne, tako da mi ni dolgčas user posted image

(odgovor članu lila25)
Neposredna povezava do sporočila: 510
3.1.2014 11:25:37   
aspera
Jaz sem tudi danes ponoči morala vstati za na wc in sem se potem najmanj eno uro obračala in šele proti jutru zaspala nazaj user posted image . Se bomo morale kar navadit počasi na tole nočno "dežuranje" user posted image .
Pa ful moram paziti kaj pojem zvečer, ker me že sedaj kislina matra in pa napihnjenost. Včeraj sem malo bolj pozno pojedla eno jabolko in me je tako napihnilo, da sem mislila, da bom nekam pod strop odplavala user posted image . Nič kaj prijetno.
Za trebušček še ne vem, zvečer imam že kar bunkico, zjutraj pa ne več toliko, tako da predvidevam, da samo zvečer, ko me napihne, pride malo bolj do izraza, zjutraj se pa skrije nazaj user posted image .
Zadnje dni sem zelo žejna in kar dosti spijem, do hrane mi pa niti ni in bolj kot ne na silo kaj pojem. Slabosti so pa kakšen dan prisotne, kakšen dan pa ne.
Aja, pa bradavice me noro srbijo zadnjih nekaj dni in si jih moram redno mazat.

Sitka mala, meni niso še uradno določili PDP-ja (najbrž mi ga bojo v torek, ko imam prvi konkreten pregled), ampak na tistih slikicah, ki sem jih dobila na UZ-ju, piše da je moj PDP 14.8., se pravi 2 dni kasneje, kot sem ga sama izračunala na tistem izračunu za PDP po IVF/ICSI postopku. Pa po tem izračunu naj bi jaz napolnila teden ob ponedeljkih, na teh dveh UZ-jih so mi pa rekli (in tudi na fotki tako piše), da se mi napolni tedn ob četrtkih, tako da sem včeraj napolnila celih 8 tednov in sem sedaj že v 9.tednu user posted image .
Ko boš imela UZ, boš kaj več izvedela. Pa ne skrbi, itak imaš še vedno vse znake, da si nosečka, veseli se prvega srečanja z user posted image .

zari, a se ti že kaj bolje počutiš?

(odgovor članu keksy)
Neposredna povezava do sporočila: 511
3.1.2014 11:26:32   
lili88
jaz sem bila tudi vedno navajena na trebuhu spat no ja... vsaj zaspat! Zdaj pa ne morem ker tudi če se ponoči obrnem na trebuh mi takoj postane slabo...

Tudi moja mami je baje imela majhen trebuh... do 6. meseca nihče ni vedel da je noseča tako da to vsaj v mojem primeru ni dedno hehe

(odgovor članu keksy)
Neposredna povezava do sporočila: 512
3.1.2014 11:29:10   
lili88
Mene pa tudi noro srbijo bradavice zadnje čase pa tudi trebuh... si ga moram kar redno mazat user posted image

(odgovor članu lili88)
Neposredna povezava do sporočila: 513
3.1.2014 12:32:17   
TAS MS
najprej vsem enega srečnega in predvsem zdravega.....user posted image
sitka se vidimo v ponedeljek? A bo šel dragi zdraven? Kot praviš buši raste,jaz tud komaj še kake hlače zapnem,kar se tiče pa slabosti je blo včerej pa grozno....danes pa spet ok. Skoz mam nihanja razen pri razpoloženju,tu sem pa skoz sitna user posted image user posted image
Na nuhalno se bom naročila drug teden,upam da se bo naš user posted image lepo videl v ponedeljek!

(odgovor članu lili88)
Neposredna povezava do sporočila: 514
3.1.2014 12:37:24   
Marker
Ojla!

Bo še katera mogoče prišla na fb?

Drugače pa je pri meni enako, bradavice so občutljive, občasno srbijo. Spanje pa ista štala. Nikoli nisem znala drugače zaspat kot na trebuhu, mi je blo že v prvi N to cela katastrofa, no, pa smo spet na tem. Saj bo, še par mesecev in bo vredno vsake neprespane noči :)

(odgovor članu lili88)
Neposredna povezava do sporočila: 515
3.1.2014 12:42:39   
aspera
Jaz pa nimam še nobenih problemov s spanjem na trebuhu. Mi ta poza še vedno zelo ugaja user posted image . Težje sem na hrbtu kot na trebuhu.

(odgovor članu Marker)
Neposredna povezava do sporočila: 516
3.1.2014 13:00:08   
sitka mala
Ooo TAS MS, sem že mislila, da si pozabila na nas!! user posted image Ne veva še, če bo dragi zraven, ker bi mi bilo resnično bedno, da bi bil, pa da ne bi smel zraven noter. Želja je pa ogromna, tako da ne vem sploh.. A mislite, da bojo že punce za folikle?? Da bo gužva? Ahh, sploh ne vem... Ker če bojo že punce za folikle... Pa tvoj? Bo s tabo??

< Sporočilo je popravil sitka mala -- 3.1.2014 13:01:35 >

(odgovor članu aspera)
Neposredna povezava do sporočila: 517
3.1.2014 13:08:43   
TAS MS
Sitka ne vem še,tud prvič na prvem UZ ni bil,za folikle pa mislim da jih še ne bo,al pa....sam prej mormo it v sprejemno,potem pa na Uz,jaz bom tam okol pol osmih...mojmu bom po vsej vrjetnosti sam slikco dam prneslauser posted image Kje maš pa svojega ginekologa?
Kaj bi bilo to,da me skoz zbada v desnem jajčniku in v trtici tišči? Ni konstantna bolečina.

Neposredna povezava do sporočila: 518
3.1.2014 13:12:22   
Spela23
hej!
jaz bi se pa zdaj ko je 1.pregled za mano udeležila skupine za facebooku. na katero se že moram obrnit? =)

(odgovor članu TAS MS)
Neposredna povezava do sporočila: 519
3.1.2014 13:12:57   
sitka mala
Hhih, tebe v trtici, mene pa okoli popka. Kot da bi me eden z iglo zbadal. user posted image No ja, mogoče pa tokrat res pade kavica. user posted image Drugače pa imam ginekologa v ZD Šentvid, Toff Jovan. Pa mi je prav grozno, ker jo trenutno ena druga nadomešča. user posted image

(odgovor članu TAS MS)
Neposredna povezava do sporočila: 520
3.1.2014 13:16:17   
Marker
Za Fb pišite Meredith.

Jst bom šla pa v pondelk pogledat za kakšne hlače v h&M ko se začnejo razprodaje. Mogoče pa bo kej fajnga, ker nobenih ne navlečem nase, oz. jih ne zapnem :/

Neposredna povezava do sporočila: 521
3.1.2014 13:26:55   
aspera
sitka mala, če ne bo prevelike gužve, lahko gre partner komot s tabo zraven, meni niso čisto nič komplicirali. Pa tudi če bo, še vseeno lahko vprašaš, več kot ne ti ne morejo rečt user posted image .

(odgovor članu Marker)
Neposredna povezava do sporočila: 522
3.1.2014 14:37:59   
Tamara345
Evo da povem da smo danes imeli prvi pregled in prvič videli našega pikeca user posted image user posted image srček že veselo bije, veliki smo pa 0,83 cm user posted image zaključujemo 7. teden user posted image na nuhalno sem se kar pri Strahovi naročila 6. februarja, prvo slikco za album pa tudi že imamo user posted image

(odgovor članu aspera)
Neposredna povezava do sporočila: 523
3.1.2014 15:34:48   
zari
user posted image za preglede in videne pikceuser posted image in DOBRODOŠLE vse nove so-user posted image user posted image .

sitka mala do 3L tekočine dnevno je čist OK, tud mene je mal strah pregleda, saj se ga veselim, po drugi strani pa... Bosta pa z TAS MS imele v pon. že prava cicibančkauser posted image .

aspera sem danes kar OKuser posted image , čeprav sem še kar na čokoliniuser posted image , pa saj sva si to želeli user posted image , tud men je v prvi nosečnosti najbolj pasalo spat na tebuhu, pač dokler se je dalo, sedaj pa ne kompliciram.
Tud sama sem imela dneve ko sem gledala v zrak od 3 ali 4-rih zjutraj, trenutno je bolje.

lila25 kako pa kuhaš ingverjev čaj? A iz sveže korenine? Sem ga pred časom kuhala iz sveže in mi je bil prepikant, v glavnem ni mi bil dober, sedaj ga včasih prakticiram ko delam sok v sokovniku iz svežega sadja in dodam v sokovnik mal koreninice.

(odgovor članu Tamara345)
Neposredna povezava do sporočila: 524
3.1.2014 16:27:56   
Anonimen
Helow, tudi jaz se pridruzujem avgustovkam..pred 1.tednom zagledala plusek:):) Tako, da po izračunih naj bi bila v 6. tednu:)) vendar še vedno nisem bila na prvem pregledu, ker je moja ginekologinja na dopustu..
Pa me zanima ali imate tudi ve blage krče v spodnjem delu trebuha?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?