aspera
|
Jaz sem tudi danes ponoči morala vstati za na wc in sem se potem najmanj eno uro obračala in šele proti jutru zaspala nazaj . Se bomo morale kar navadit počasi na tole nočno "dežuranje" . Pa ful moram paziti kaj pojem zvečer, ker me že sedaj kislina matra in pa napihnjenost. Včeraj sem malo bolj pozno pojedla eno jabolko in me je tako napihnilo, da sem mislila, da bom nekam pod strop odplavala . Nič kaj prijetno. Za trebušček še ne vem, zvečer imam že kar bunkico, zjutraj pa ne več toliko, tako da predvidevam, da samo zvečer, ko me napihne, pride malo bolj do izraza, zjutraj se pa skrije nazaj . Zadnje dni sem zelo žejna in kar dosti spijem, do hrane mi pa niti ni in bolj kot ne na silo kaj pojem. Slabosti so pa kakšen dan prisotne, kakšen dan pa ne. Aja, pa bradavice me noro srbijo zadnjih nekaj dni in si jih moram redno mazat. Sitka mala, meni niso še uradno določili PDP-ja (najbrž mi ga bojo v torek, ko imam prvi konkreten pregled), ampak na tistih slikicah, ki sem jih dobila na UZ-ju, piše da je moj PDP 14.8., se pravi 2 dni kasneje, kot sem ga sama izračunala na tistem izračunu za PDP po IVF/ICSI postopku. Pa po tem izračunu naj bi jaz napolnila teden ob ponedeljkih, na teh dveh UZ-jih so mi pa rekli (in tudi na fotki tako piše), da se mi napolni tedn ob četrtkih, tako da sem včeraj napolnila celih 8 tednov in sem sedaj že v 9.tednu . Ko boš imela UZ, boš kaj več izvedela. Pa ne skrbi, itak imaš še vedno vse znake, da si nosečka, veseli se prvega srečanja z . zari, a se ti že kaj bolje počutiš?
|