|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2014
4.12.2013 1:12:00   
belugica
Hvala Butterfly ;)

(odgovor članu rolkica)
Neposredna povezava do sporočila: 426
4.12.2013 6:42:23   
butt3rfly

IZVIRNO SPOROČILO: belugica

Hvala Butterfly ;)

malenkost ;)

glede BHR - men se je zdelo neverjetno, dab bhr bila toliko cenejša od AC, ker v bistvu gre za podobno obsežen pregled, le čas odvzema tkiva in čakanja sta različna. kakorkoli, pušenjak je lepo vse odgovoril :)

Hale: "Are you accusing me of being in someones pocket, you hypocrite son-of-a-bitch? You've been on Clay's tit since you were a goddamn uniformed officer. He barks and you jump. Whole town knows it. "Chief of Police". What a goddamn joke."

(odgovor članu belugica)
Neposredna povezava do sporočila: 427
4.12.2013 10:02:19   
Tortica88
Ja, tudi meni se je zdelo skoraj malo znanstvena fantastika, da bi bila možna takšna razlika. Pa je tudi v nekem žurnalovem članku pisalo 60 evrov (kot že vemo, novinarjem ni za zaupat :D ) Kakorkoli se bomo pač zanesli na "poceni" presejalne teste in upali na najboljše.

(odgovor članu butt3rfly)
Neposredna povezava do sporočila: 428
4.12.2013 11:00:55   
missshka
Pozdravljene punce,

se tudi jst pridružujem forumu. Stara 37, user posted image 7 tednov, prva nosečnost user posted image
Prvi pregled imam 19.12. in upam, da bo vse ok. Po mojih izračunih bi naj imela PDP 27.7.2014, bomo videli kaj bo G naračunal.user posted image Me je pa strašno začela matrat slabost in to ne samo jutranja, ampak kar celodnevna..uffff je zoprno. Bruham sicer ne, ampak mi je res skozi slabo...upam, da čim prej mine.user posted image
Toliko od mene zaenkrat.user posted image

(odgovor članu belugica)
Neposredna povezava do sporočila: 429
4.12.2013 11:16:44   
cilkag
Misshka dobrodošla in čestitke!
Jaz prihajam iz pregleda in vse poteka ok, dobila sem tudi prvo slikco.
Naslednji pregled imam 19.12.

(odgovor članu missshka)
Neposredna povezava do sporočila: 430
4.12.2013 16:21:00   
belugica
missshka ČESTITKE in dobrodošla! ;)

(odgovor članu cilkag)
Neposredna povezava do sporočila: 431
5.12.2013 7:00:57   
butt3rfly
user posted image

PDP, nick, starost, kraj, število user posted image , število user posted image doma, spol user posted image

30.6.
Ela23, 24let, Dolenjska, 1user posted image , 0user posted image , user posted image
1.7.
Anchika89, 25 let, okolica Mb, 3user posted image , 1user posted image ,user posted image
Jasy, 31 let, Pomurje, 2user posted image , 1user posted image , user posted image
Dolgolasa, 25 let, okolica CE, 1user posted image , 0user posted image ,user posted image
2.7.
Daisy dee, 27let, Radovljica, 1user posted image , 0user posted image ,user posted image
butt3rfly, 29 let, Celje, 4user posted image , 3user posted image , user posted image
Klavirka, 37 let, Ljubljana, 1user posted image , 0user posted image , user posted image
3.7.
Belugica, 26 let, Laško, 1user posted image , 0user posted image ,user posted image
Zvezdica***
4.7.
5.7.
Klemy82, okolica Lj, 2user posted image , 1user posted image , user posted image
6.7.
*snezinka*, 34 let, Primorska, 1user posted image ,0user posted image , user posted image
7.7.
Ajedat, 35let, okolica Lj, 4user posted image ,1user posted image , user posted image
8.7.
9.7.
kozoroginja2, Koroška, 1user posted image , 0user posted image ,user posted image
10.7.
novzacetek3, 39 let, Ljubljana, 3user posted image , 0user posted image , user posted image
11.7.
12.7.
Jastra, 26let, Posavje, 5user posted image ,2user posted image ,user posted image
13.7.
cilkag, 28 let, Primorska, 2user posted image ,1user posted image ,user posted image
speluska, 26 let, Notranjska, 1user posted image , 0user posted image ,user posted image
Tortica88, 25 let, Dolenjska, 1user posted image , 0user posted image , user posted image
tiziana124, 2user posted image , 1user posted image , user posted image
14.7.
Tupi
15.7.
16.7.
17.7.
Rolkica, 31let, Mengeš, 2user posted image , 1user posted image , user posted image
Anonimen user posted image , 32let, 2user posted image ,1user posted image , user posted image
SamoTi, 30let, Ptuj, 2user posted image , 1user posted image ,user posted image
18.7.
Honey*, okolica Lj, 2user posted image , 1user posted image , user posted image
Ulalaa, Koroška, 1user posted image ,0user posted image ,user posted image
19.7.
20.7.
Anonimenuser posted image , Krško (okolica), 2user posted image , 0user posted image ,user posted image
Tinkabinka, 1user posted image ,0user posted image ,user posted image
21.7.
22.7.
Puncka, 24let, Koper, 1user posted image ,0user posted image , user posted image
Anonimna,6user posted image ,2user posted image ,user posted image
23.7.
24.7.
25.7.
Anonimnauser posted image , 25 let, 2user posted image , 1user posted image , user posted image
lolatara, 26 let, Krško, 1user posted image ,0user posted image , user posted image
26.7.
EnaPika, 2 user posted image , 1user posted image ,user posted image
27.7.
jana84, 29let, 6user posted image , 3user posted image , user posted image
missshka, 37 let, 1user posted image , 0user posted image , user posted image
28.7.
29.7.
supermamy, 36 let, okolica Lj, 3user posted image , 2user posted image , user posted image
30.7.
31.7.
x.7
Ceca1, 33let, Maribor, 1user posted image ,0user posted image ,user posted image
Twinči, 37let, Ljubljana, 4user posted image ,2user posted image ,user posted image
TINA02, 3user posted image ,3user posted image ,user posted image
ivanaimabena

Hale: "Are you accusing me of being in someones pocket, you hypocrite son-of-a-bitch? You've been on Clay's tit since you were a goddamn uniformed officer. He barks and you jump. Whole town knows it. "Chief of Police". What a goddamn joke."

Neposredna povezava do sporočila: 432
5.12.2013 7:02:28   
butt3rfly
user posted image

DECEMBER:
5.12.
Ceca1
6.12.
Jastra
9.12.
Honey*
zeuso
speluska
10.12.
Belugica
11.12.
lolatara
12.12.
Anonimen
puncka.
TINA02
13.12.
butt3rfly
16.12.
Dolgolasa - NS
17.12.
Zvezdica*** - NS
18.12.
ivanaimabena
19.12.
Rolkica
Klavirka
Ulalaa
missshka
23.12.
kozoroginja2
supermamy
24.12.
V.P.
26.12.
SamoTi
27.12.
tiziana124
28.12.
Sakica
30.12.
*snezinka*

JANUAR:
2.1.
Tiziana124 - NS

< Sporočilo je popravil butt3rfly -- 5.12.2013 7:06:00 >

Neposredna povezava do sporočila: 433
5.12.2013 10:18:00   
Tina_181
Pozdravljene,

tudi jaz se vam pridružujem...sva tudi midva zagledala najini prvi user posted image user posted image tako da sva še tudi midva čisto nova pri tem...ampak je pa nepopisno veselje ob misli na user posted image

Tudi moj rok je v juliju...prvi pregled pa 16.12. user posted image Vsem srečkam čestitam in želim čudovito nosečnost user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 434
5.12.2013 17:18:58   
V.P.
živjo punce.. uf se je nabralo komentarjev

No tokrat v drugi nosečnosti se moram posloviti (na fb smo že veliko predebatirale)..
da pa povem še tu... Naš malček je šel prejšni teden s četrtka na petek med angelčke user posted image
med tiste ki nas bojo pazili in da bo pazil na mojo tretjo nosečnost... upam da čim prej.

Ve pa skrbno pazite na svoje rastoče bušije.. res sem vam fovš ampak vam iz srca privoščim... (zapleteno kaj)..

bodite pozitivne... jaz sem bila premalo

Tko da mene boste mogle brisat iz seznama... čudno je ker v prvi nosečnosti ni bilo nič.. zdaj v drugi pa cela drama.. najbolj me čudi to, da smo romale tri kolegice ena za drugo na ginekologijo... .. nažalost pa se nobeni ni izšlo najlepše.. vse se bomo morale za user posted image še malo potruditi.. držite pesti...

čao in pazite nase :)

(odgovor članu Tina_181)
Neposredna povezava do sporočila: 435
5.12.2013 22:22:51   
novzacetek3
Zal mi je za vse ki ste izgubile svoje pikice. Sem tudi jaz ta ponedeljek mislila da je vsega konec, ker sem malenkost zakrvavela. Seveda sem zaradi prejsnjih izkusenj (2 ss) takoj padla v zalost, spokala zobno scetko in odsla z mojim na urgenco. Tam me je sestra ze poznala (uh groza) in potem pregledala zdravnica. Nekaj casa tisina; sem se pripravila na najhujse, pol pa le pove, da je vse vredu, pokazala srcka kako bije in se zelo zivhno je pikica stegovala rokice in nogice. Totalno sem bila ganjena, prvic sem videla kaj takega. In seveda presrecna! No, verjetno je pocila kaksna zilica ker se maternica siri. Hvala Bogu je bilo samo to. Je pa res v podzavesti strah glede na prejsnje izkusnje in bo verjetno prisoten vse do poroda. Vsem zelim vse lepo.

(odgovor članu V.P.)
Neposredna povezava do sporočila: 436
6.12.2013 6:36:58   
butt3rfly

IZVIRNO SPOROČILO: V.P.

živjo punce.. uf se je nabralo komentarjev

No tokrat v drugi nosečnosti se moram posloviti (na fb smo že veliko predebatirale)..
da pa povem še tu... Naš malček je šel prejšni teden s četrtka na petek med angelčke user posted image
med tiste ki nas bojo pazili in da bo pazil na mojo tretjo nosečnost... upam da čim prej.

Ve pa skrbno pazite na svoje rastoče bušije.. res sem vam fovš ampak vam iz srca privoščim... (zapleteno kaj)..

bodite pozitivne... jaz sem bila premalo

Tko da mene boste mogle brisat iz seznama... čudno je ker v prvi nosečnosti ni bilo nič.. zdaj v drugi pa cela drama.. najbolj me čudi to, da smo romale tri kolegice ena za drugo na ginekologijo... .. nažalost pa se nobeni ni izšlo najlepše.. vse se bomo morale za user posted image še malo potruditi.. držite pesti...

čao in pazite nase :)

naj še tle ponovim: zarad česar koli se je to zgodilo, tvoja krivda ni bila. narava VEDNO naredi selekcijo in dejstvo je, da s tvojo bebo nekaj ni bilo prav, zato je pač do tega prišlo. verjamem, da je hudo in težko, čeprov sama si res ne predstavljam, ker (hvala bogu!) s tem nimam izkušenj. kakorkoli, naj ta slaba izkušnja ne vpliva na vajino željo po 2.bebi. enkrat se dobro izide, drugič pač ne. verjamem, da boš kaj kmalu pristala v prvi skupini, ko se boš lahko veselila svojega zdravega fižolčka.

(odgovor članu V.P.)
Neposredna povezava do sporočila: 437
8.12.2013 19:57:42   
binca4
Pozdravljene!

Se lahko pridružim ? :)

Neposredna povezava do sporočila: 438
9.12.2013 9:22:54   
butt3rfly

IZVIRNO SPOROČILO: binca4

Pozdravljene!

Se lahko pridružim ? :)

komot :)

če želiš v FB skupino, piši uporabnici ROLKICA user posted image

(odgovor članu binca4)
Neposredna povezava do sporočila: 439
9.12.2013 9:24:25   
butt3rfly
user posted image

DECEMBER:
9.12.
Honey*
zeuso
speluska
10.12.
Belugica
11.12.
lolatara
12.12.
Anonimen
puncka.
TINA02
13.12.
butt3rfly
16.12.
Dolgolasa - NS
17.12.
Zvezdica*** - NS
18.12.
ivanaimabena
19.12.
Rolkica
Klavirka
Ulalaa
missshka
23.12.
kozoroginja2
supermamy
26.12.
SamoTi
27.12.
tiziana124
28.12.
Sakica
30.12.
*snezinka*

JANUAR:
2.1.
Tiziana124 - NS

< Sporočilo je popravil butt3rfly -- 9.12.2013 9:25:08 >

Neposredna povezava do sporočila: 440
9.12.2013 12:49:31   
mandarinica
Pozdravljene!
Da se vam še jaz pridružim. Moj pdp je 22.7.2014 user posted image
En UZ je že za mano, vendar se ni še nič videlo, razen vrečke ;) -vsaj nekajuser posted image
Lep dan vsem, jaz grem spet, nazaj? ;) počivat... ufff, je fajn spat:)user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 441
9.12.2013 14:40:24   
jasna26
Pozdravljena dekleta!

Tudi jaz se vam pridružujem na forumu. jasna26, PDP 4.7, pomurje, 2.user posted image , 1user posted image ,user posted image
Se strinjam s tabo, anonimen, da so v Murski Soboti odlični ginekologi in porodničarji. Tam so mi lansko leto zadnji mesec vodili nosečnost in tudi rodila sem tam. Upam, da bom tudi tokrat tako zadovoljna. V Prekmurje sem se namreč preselila in ja...sem na porodniški in hkrati v pričakovanju :-)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 442
9.12.2013 15:02:36   
Anonimen
jasna26 dobrodošla user posted image user posted image še ena Pomurka user posted image

Prav tako dobrodošle vse ostale.

Zgleda da ste pa res vse pobegnile na FB, tukaj je pravo zatišje. No jaz se vam tam pridružim po četrtku ko imam pregled če bo vse OK. Za zdaj mislim da je, krvavela nisem več nič po zadnjem incidentu, je mi pa res skoz slabo. Okrog treh ponoči se vedno prebudim in pol ne morem zaspat ker mi je tko slabo da je že hudo. Napihnjena pa sem tako da ne morem nič več oblečt. Najhuj je k morem v službi nosit kostime in še nobenmu nisem nič povedla. Tko da jaz sem že nabavla prve nosečniške hlače, ker me popoldan tko napihne da normalnih hlač ne morem zapet. Sicer pa s kg nisem šla še nič gor. Sicer pa mi jest itak nič ne diši. Sam pomislim na hrano pa mi je že slabo.
Tudi utrujenost me daje 100 na uro. Čez dan,s ploh v službi sem tak utrujena da komaj gledam.
Ampak sem vesela za te znake, vsaj vem da je vse OK.

(odgovor članu jasna26)
  Neposredna povezava do sporočila: 443
9.12.2013 19:05:42   
binca4
Pozdravljene, hvala za sprejem. Jaz sem iz LJ, stara 35, pdp po ZM je 25.7.2014, ampak ker imam prvi pregled šele 19.12 ne bom vedela zagotovo. Je pa to moja 2. nosečnost., imam že sinka, ki bo januarja dopolnil 2 leti. LP vsem

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 444
9.12.2013 19:08:25   
binca4
Sem vas pa iskala na FB, pa vas ne najdem, ne julijk ne rolkice. Mi poveste iime skupine?

(odgovor članu binca4)
Neposredna povezava do sporočila: 445
9.12.2013 20:25:24   
rolkica
binca4

FACEBOOK: skupina na fb je skrita, kajti nobena od nas si ne želi novice širiti med vse svoje facebook prijatelje, ker večinoma še nismo povedale niti ožjim prijateljem in sorodnikom. Če je skupina javna, lahko vsi vidijo, da pričakujemo- tega si pa ne želimo. Niti ne želimo, da bi drugi ljudje(ki niso v skupini), brali naše komentarje.
Moje ime seveda ni rolkica, pomoje me zato ni moč najti na facebooku:)
Lahko se pa vsaka pridruži na tak način:
Meni napišete privat sporočilo. V privat sporočilo prilepite LINK do svojega profila. Ime in priimek nista dovolj, ker je potem veliko uporabnikov z enakim imenom in priimkom in ne morem vseh dodat za prijatelje, da bi ugotovila kdo ste.
Potem vas jaz dodam za mojega prijatelja in ko me potrdite za prijatelja, vas lahko dodam v skupino julijke 2014.
Se tipkamo:)

< Sporočilo je popravil rolkica -- 9.12.2013 20:38:28 >

(odgovor članu binca4)
Neposredna povezava do sporočila: 446
9.12.2013 21:02:25   
maxitinc
Evo, se javljam se ena julijka :)
Pdp 5.7., druga nosecnost, doma mamo pa ze eno 3-letnico.
Cestitke tudi ostalim!

(odgovor članu rolkica)
Neposredna povezava do sporočila: 447
9.12.2013 22:21:43   
cilkag
Pozdravljene vse nove in čestitke!
Bi prosila ce vpisete med podatke da imam naslednji pregled 18.12, Nuhalno pa 27.12 v Dravljah

(odgovor članu maxitinc)
Neposredna povezava do sporočila: 448
10.12.2013 6:02:54   
butt3rfly
oo, število nosečk se veča. super user posted image

večina nas je res vse na FB, ker je komunikacija lažja in prijetnejša, ampak js sm tudi tle aktivna user posted image

(odgovor članu cilkag)
Neposredna povezava do sporočila: 449
10.12.2013 6:13:25   
butt3rfly
user posted image

PDP, nick, starost, kraj, število user posted image , število user posted image doma, spol user posted image

30.6.
Ela23, 24let, Dolenjska, 1user posted image , 0user posted image , user posted image
1.7.
Anchika89, 25 let, okolica Mb, 3user posted image , 1user posted image ,user posted image
Jasy, 31 let, Pomurje, 2user posted image , 1user posted image , user posted image
Dolgolasa, 25 let, okolica CE, 1user posted image , 0user posted image ,user posted image
2.7.
Daisy dee, 27let, Radovljica, 1user posted image , 0user posted image ,user posted image
butt3rfly, 29 let, Celje, 4user posted image , 3user posted image , user posted image
Klavirka, 37 let, Ljubljana, 1user posted image , 0user posted image , user posted image
3.7.
Belugica, 26 let, Laško, 1user posted image , 0user posted image ,user posted image
Zvezdica***
4.7.
jasna26, Pomurje, 2user posted image , 1user posted image ,user posted image
5.7.
Klemy82, okolica Lj, 2user posted image , 1user posted image , user posted image
maxitinc, 2user posted image , 1user posted image ,user posted image
6.7.
*snezinka*, 34 let, Primorska, 1user posted image ,0user posted image , user posted image
7.7.
Ajedat, 35let, okolica Lj, 4user posted image ,1user posted image , user posted image
8.7.
9.7.
kozoroginja2, Koroška, 1user posted image , 0user posted image ,user posted image
10.7.
novzacetek3, 39 let, Ljubljana, 3user posted image , 0user posted image , user posted image
11.7.
12.7.
Jastra, 26let, Posavje, 5user posted image ,2user posted image ,user posted image
13.7.
cilkag, 28 let, Primorska, 2user posted image ,1user posted image ,user posted image
speluska, 26 let, Notranjska, 1user posted image , 0user posted image ,user posted image
Tortica88, 25 let, Dolenjska, 1user posted image , 0user posted image , user posted image
tiziana124, 2user posted image , 1user posted image , user posted image
14.7.
Tupi
15.7.
16.7.
17.7.
Rolkica, 31let, Mengeš, 2user posted image , 1user posted image , user posted image
Anonimen user posted image , 32let, 2user posted image ,1user posted image , user posted image
SamoTi, 30let, Ptuj, 2user posted image , 1user posted image ,user posted image
18.7.
Honey*, okolica Lj, 2user posted image , 1user posted image , user posted image
Ulalaa, Koroška, 1user posted image ,0user posted image ,user posted image
19.7.
20.7.
Anonimenuser posted image , Krško (okolica), 2user posted image , 0user posted image ,user posted image
Tinkabinka, 1user posted image ,0user posted image ,user posted image
21.7.
22.7.
Puncka, 24let, Koper, 1user posted image ,0user posted image , user posted image
Anonimna,6user posted image ,2user posted image ,user posted image
mandarinica
23.7.
24.7.
25.7.
Anonimnauser posted image , 25 let, 2user posted image , 1user posted image , user posted image
lolatara, 26 let, Krško, 1user posted image ,0user posted image , user posted image
binca4, 35, Ljubljana, 2user posted image ,1user posted image , user posted image
26.7.
EnaPika, 2 user posted image , 1user posted image ,user posted image
27.7.
jana84, 29let, 6user posted image , 3user posted image , user posted image
missshka, 37 let, 1user posted image , 0user posted image , user posted image
28.7.
29.7.
supermamy, 36 let, okolica Lj, 3user posted image , 2user posted image , user posted image
30.7.
31.7.
x.7
Ceca1, 33let, Maribor, 1user posted image ,0user posted image ,user posted image
Tina_181, 1user posted image ,0user posted image ,user posted image
TINA02, 3user posted image ,3user posted image ,user posted image
ivanaimabena

Neposredna povezava do sporočila: 450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako počastiti spomin na angelčka v nebesih?
Ste tudi vi izgubili dojenčka v trebuščku ali ste ga v naročju držali le malo časa, pa je prehitro odšel med angelčke? V...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?