|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Bodoče nosečke
27.11.2013 10:05:01   
*tedy*
kolk ste pridne jajca, pa pivo.... a še kaj pomaga?? Mogoče ne bi bilo slabo, če bi čokolada pomagala mislim da bi vse dvojčke imeleuser posted image user posted image .

Baby smille
močno držim pesti in verjamem da boš tokrat vsak mesec bolj okroglauser posted image user posted image .

Kje ste kupile ovulacijske teste?? Dm? A ste jih preko neta naročile?

No, jest bom prvi mesec brez ovulacijskih testov probala, če ne bo nič pa jih nabavim. Komaj čakam user posted image
in potem veselo na delouser posted image user posted image , joj bo decembra veselouser posted image user posted image . še dobra da sva oba čist anti alkoholika, sicer pri vseh teh zabavah ne vem če bi še tempouser posted image zdražalauser posted image user posted image

Lep sončen dan vam želim user posted image user posted image

(odgovor članu Sabine)
Neposredna povezava do sporočila: 1651
27.11.2013 10:28:39   
Tara9
Lila25 potem sva v podobni situaciji, poleg sebe še za drage skrbiva user posted image . Mojemu je tako težko vzet vitamine iz omare, da je groza, če so nastavljeni jih pa takoj pogoltne, smotan je, moram mislit na vse svoje pripomočke, zraven pa še na njegove. Če kakšen dan pozabim, ga zvečer vprašam, če jih je pojedel in jih valda ne, ufff.

Tedy jaz sem si zdaj prvič kupila O teste, in ker sem bila lena sem šla samo v DM in Ovul test kupila, so bili edini, ne vem, če še kakšni obstajajo, so pa ti kar dragi user posted image .

Jaz imam pivo rada, ampak večinoma ga pijem poleti, takrat res paše, na morju, jeeeej. Zdaj sem pa začela spet prakticirat, če pomaga, naj bo. Imam pa neke male iz Hoferja, je taka lušna mala flaška in tistega spijem.

(odgovor članu *tedy*)
Neposredna povezava do sporočila: 1652
27.11.2013 10:56:31   
Marker
Pozdravljene,

tudi jaz bi se vam pridružila, če lahko. Sva se z možekom odločila, da tudi midva želiva povečati družino na štiri člane. Ta mesec je prvi krog... O bo v naslednjih dneh predvidoma, tako da samo še user posted image user posted image user posted image do onemoglosti. In potem upamo na user posted image .

Drugače vas pa že nekaj časa berem in ste res super. Upam, da nam čimprej uspe vsem. V prvo ni bilo tako enostavno, smo kar čakali, potem pa je po ''terapiji'' s cyclo progynova ospelo v prvo, ko sploh nismo mislili da je mogoče.

Veliko sreče vsem,

M.

(odgovor članu Tara9)
Neposredna povezava do sporočila: 1653
27.11.2013 11:53:11   
Sabine
Jaz sem O teste na Ebayu kupila. Bilo jih je 25 nosecniskih in 25 ovulacijskih, pa sem placala s postnino vred okoli 10€, ce ne se manj :)

Dobrodosla Marker user posted image

(odgovor članu Marker)
Neposredna povezava do sporočila: 1654
27.11.2013 12:13:49   
lila25
haha tedy, tebi se pa vedno nasmejim user posted image teste sm na ebayu naročila, mislim da pridejo najbolj ugodno.
tara smo pa res na istem user posted image morm tud jst namest mojga vse mislt, k drgač vse pozab user posted image zgleda da so ti naši moški res vsi glih user posted image sm mu dans kr v službo nesla eno vrečo mandarin pa je sm debelu gledal kaj mi je user posted image
marker lepo, da si se nam pridružila user posted image pa srečno user posted image

(odgovor članu Sabine)
Neposredna povezava do sporočila: 1655
27.11.2013 12:24:17   
Tara9
Jaz sme bila pa lena in jih nisem naročila, ampak zadnjo minuto kupila najdražje user posted image . Sej ne bom več tega prakticirala, samo hočem pogruntat to mojo O, da me ne bo več hecala in presenečala.

Lila25 si kar predstavljam tvojega dragega, moj bi me tudi čudno pogledal, ampak če so kot otročki, vse je treba mislit namesto njih. Oziroma jaz mislim, da jih mi navadimo na ta režim in potem vejo, da bomo mi poskrbele za vse. Jaz sem mojemu rekla, da ne vem kako bo preživel, ko bo dojenček, ker ne bo več na prvem mestu in bo moral malo sam nase gledat user posted image .

Marker dobrodošla in fajn izkoristita ovulacijo user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu lila25)
Neposredna povezava do sporočila: 1656
27.11.2013 12:52:29   
Katte
Dobrodosla, Marker.
Tudi jaz sem vsak dan pred O pojedla jajce in spila radlerja tisti krog, ko je uspelo. Ne recem, da je to odgovorno, skodilo pa ni user posted image .
O teste sem kar nekaj casa kupovala v DM-u, potem pa pri plodnost.si (ker nisem imela kreditne kartice in sem tu lahko placala preko klika). Pa jih potem niti nisem rabila, sem jih razdala naprej. Zdaj imam pa spet novo zalogo.

Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013).
First loss in May 2014, at 6+2 wks.
Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015.
2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks.
3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks.
Still hoping.

(odgovor članu Tara9)
Neposredna povezava do sporočila: 1657
27.11.2013 13:07:51   
Marker
Heheh Tara9 se bomo potrudl.. A takrat enkrat okoli ovulacije ste ve vsak dan za stvar?

Moški so pa povsod isti ja, moj se meni smeji ker čajčke pijem, ampak jaz pravim tud če nič ne pomaga za zeliščni čaji zdravi in pucajo mehur in ledvica.

Jajca naj bi pomagala? No super, jaz jih jem skor zihar vsak drug dan al pa na tri dni. Zakaj pa nej bi pomagala?

Koliko časa se že ve trudite? Na žalost je toliko strani, da čisto vsega za nazaj nisem šla brat user posted image

LP

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 1658
27.11.2013 13:46:58   
Tara9
Marker, midva okrog O na 2 dni user posted image , vsak dan ne znese, pa tudi nisva vsak dan za stvar user posted image . Prejšnji cikel me je pa tko bolela O, da nisva niti mogla, ampak tokrat sem rekla, da bom stisnila zobe user posted image .

Drugače sva midva zaščito opustila letos maja, ampak krogov ne štejem, ker imam cikle od 45 do 70 dni in so večinoma brez O user posted image , se pravi od maja do zdaj sem ene 5 menstruacij imela in ne vem koliko O, če sploh katero user posted image . Zdaj sem na klomifenu drugi krog, tako da štejem od začetka user posted image

(odgovor članu Marker)
Neposredna povezava do sporočila: 1659
27.11.2013 14:02:17   
Bluegirl
Zdravo,

Tara9 in lila25, da vama odgovorim: moje počutje je bolj tako tako, slabo mi je, nič energije... Vsak dan posebej odštevam ure do večera, ko grem spat in je vsaj takrat v redu. In pa ko jem - takrat sem cela blažena, kar se že pozna na kilaži. Sem imela ta teden pregled in sem pridelala 2 kg. Dobro, da sem suhica (zaenkratuser posted image ). Je pa s pikico vse okej, kar je najbolj važno. Upam, da bo tako tudi vnaprej.

Ve pa kar veselo pijte pivo, jejte jajca in ostale zvarkeuser posted image Pa čim več user posted image seveda. No, po pravici povedano midva nisva bila ravno pridna, mislim, da sva enkrat in edinkrat v času O, a zgleda da je bilo dovolj.

Vas berem in se še kaj javimuser posted image

(odgovor članu Tara9)
Neposredna povezava do sporočila: 1660
27.11.2013 14:39:49   
mamica deklicam
Pozdravljene.

Sem vas danes komaj prebrala, da sem vsaj malo na tekočem. Zjutraj sem polulala en test (itak nisem zdržala), a je pokazal samo eno črtico user posted image user posted image , a tečkeuser posted image še vedno ni.

Sem pa danes očitno šofer. Starejšo sem morala zjutraj nujno peljati z pediatrinji, ker jo boli oko. In kakšno uro je spet začela jamrat, tako da jo bom morala očitno jutri še enkrat, da naju bo poslala naprej k okulistu. user posted image
Nato sva imeli uro pri psihologinji in jo je testirala zaradi šole. In veste kaj je danes ugotovila, da ima punca res malo problemov in bi bilo smoterno preložiti šolo za eno leto. HALOOOOOOO!!!
Sem ji rekla že pred enim mesecem, a takrat ni ugotovila nič. Madonca, tamala še 6 ne bo, ko bi morala iti v šolo in ji ne bo nič manjkalo, če bo še eno leto v vrtcu. Mi je rekla ena učiteljica, da ji bom tako poklonila eno leto otroštva.

Jutri moram pa tasta peljati k okulistu in očitno še hči, tako da bo še pestro.

In pri vsem tem sploh nimam več časa misliti na tetko s Krvavcauser posted image user posted image

(odgovor članu Bluegirl)
Neposredna povezava do sporočila: 1661
27.11.2013 15:55:17   
*tedy*
Bluegirl kaj bi dala za tvoje slabosti user posted image user posted image user posted image sej vem da potem bom pa skoz jokcala kako je groznouser posted image user posted image . Sam da si ok in da je spikico vse uredu. Baje pomagajo ingverjevi bonboni , čeprav meni so bili prav bljak....

(odgovor članu mamica deklicam)
Neposredna povezava do sporočila: 1662
27.11.2013 15:57:07   
Marker
mamica deklicam sicer nimaš zabavnih stvari za počet, ampak je fino da ti misli odnese stran od user posted image ...
Jst sm doma z malim ker nimam službe in me potem to še bolj razjeda in nonstop nekaj gledam in brskam in raziskujem... pa itak pridem vedno na isto, ko bo bo.. več k upat ne moremo.

Glede tvoje hčerke pa, meni se itak zdi da morajo prehitro v šolo :/

Neposredna povezava do sporočila: 1663
27.11.2013 16:12:49   
Tara9
bluegirl kako lepo slišat, da pikica lepo raste, slabosti bodo že minle. Tudi jaz bi jih sprejela z veseljem tako kot  tedy  user posted image  user posted image , sicer bom potem najbrž tudi jaz jamrala, ampak zdaj pa pristanem na vse, tudi na odvečne kilogramčke, ki se pri meni kopičijo zaradi Klomifena, sem dobila 2 kilci, ni krize, ampak bi rada nazaj svojo kilažo. Uživaj v nosečnosti in javi se še kaj, prav lepo te je brati. 

MD mogočeje je še prekmalu za testek? Uf ti dnevi pred tečko so najhujši, človek težko zbije iz glave, vsaj jaz sem taka, posebaj, če je test v predalu, mene hitro zasrbijo prstki user posted image . Jaz vseeno stiskam pesti še naprej.

Marker kako res je to, ko ima človek viška časa, kar nekaj brska, bere, išče, raziskuje. Tudi jaz sem taka user posted image . Če se le da, se s čim zamotim, ampak če sem blizu računalnika, takoj najdem nekaj in sem potem samo v tem.

(odgovor članu Marker)
Neposredna povezava do sporočila: 1664
28.11.2013 7:33:15   
*tedy*
Dobro jutro vsem želim vam en prelep ploden sončen danuser posted image user posted image

(odgovor članu Tara9)
Neposredna povezava do sporočila: 1665
28.11.2013 8:55:25   
Marker
Jutro!

Enako želim čisto vsem tudi jaz!

Tara9 ja tako je, potem pa kar ureminejo in jaz pozabim karkoli naredit, se mi to kar precej dogaja :)

(odgovor članu *tedy*)
Neposredna povezava do sporočila: 1666
28.11.2013 9:11:11   
lila25
kako se je lepo zbudit v sončno jutro user posted image
sm delala o test pa je bla belina user posted image juti probam še enkrat. mi je pa čudno, ker me tud špika ne čist nič. joj upam, da bo vseeno prišlo do o.
bluegirl tud jst bi dala vse za takšne slabosti. pa saj bodo kmalu minile, pikica naj pa še naprej lepo raste user posted image
md držim pesti, da bi le bile tiste črtice na koncu user posted image

(odgovor članu Marker)
Neposredna povezava do sporočila: 1667
28.11.2013 9:37:31   
Tara9
Jutro,

tudi jaz sem boljše volje, ko vidim sonček user posted image , prav paše.

Lila25 sej bo prišlo do O boš videla, sem sigurna user posted image . Na mojem O testu ni beline, ampak je črtica, ki je še zmeraj šibkejša in včeraj ni bila nič močnejša kot predvčerajšnjem, tako da sem bila najprej kar malo žalostna. Tudi sluzi ni, špikanje občasno, tako da ne vem kaj dogaja tam spodaj. Imam še 6 dni fore, ker naj bi v skrajnem primeru prišlo do O 14 dni po zadnji tabletki (tako pravi Pušenjak), tako je bilo pri meni prejšnji mesec, oziroma konkretno me je takrat bolelo in sluz je bila res očitna. Za enkrat nič od tega user posted image . Sem pa včeraj spet spila pivičko in dragega nadlegovala user posted image , tako da bova pridna par dni, pa kar bo bo.

(odgovor članu lila25)
Neposredna povezava do sporočila: 1668
28.11.2013 9:48:07   
lila25
sej vem da mormo bit pozitivne in da mam še čas za o (danes je 5. dan po zadnji tableti). sam vedno te še neki črvič, kaj pa če ne bo, pol pa še kaj prebereš, ... ne smem več tolk po netu brskat user posted image itak se morm spravt seminarsko delat. drugače sva bla pa tud midva včeri že pridna. je blo pa tko hecno, k mi je neki čudno dišalo in mi moj prbije a si ti slučajno noseča user posted image sm rekla, da tko hitr pa tud ne gre user posted image joj so hecni ti moški, nimajo pojma kaj se z nami dogaja tam dol user posted image

(odgovor članu Tara9)
Neposredna povezava do sporočila: 1669
28.11.2013 9:50:32   
lila25
sm pa tud jst včeri pivo pila in dva jajca pojedla, dans pa tud že enga user posted image me kr čudno gledajo doma kaj zdej to jst kr pivo pijem naenkrat user posted image

(odgovor članu lila25)
Neposredna povezava do sporočila: 1670
28.11.2013 9:53:59   
Tara9
Sej vem, zmeraj obstaja nek dvom, kaj pa če ne bo nič. Ampak punca, na UZ ti je rekla, da si super reagirala, imaš veliko foliklov, tako da bodi vesela user posted image . Je pa lažje drugemu pametovat, priznam user posted image , ker drugače tudi sama iščem samo negativno v vsem in kar nekaj berem in grozaaaaaaaa. Za tolažbo, jaz sem 8. dan po zadnji tableti, pa še zmeraj nič user posted image

(odgovor članu lila25)
Neposredna povezava do sporočila: 1671
28.11.2013 9:55:45   
Tara9
Mene je tudi oči malo čudno pogledal, ker živimo skupaj v hiši, ko sem šla včeraj spet v klet po pivo in ga pijem sama s sabo user posted image , sem rekla, da sem fullll žejna user posted image

(odgovor članu Tara9)
Neposredna povezava do sporočila: 1672
28.11.2013 10:11:57   
mamica deklicam
živjo vsem skupaj.

ja, kar paše tale sončekuser posted image user posted image
pralni stroj pri nas že pridno meljeuser posted image user posted image . Ko pridem nazaj, bom obesila perilo.

Imam pa žalostno novico. Očitno bom dobila neželjen obisk, ampak kakor zgleda, me to rundo namerava zafrkavati. Ko grem na WC, je na papirju malo rdeče, na vložku zaenkrat še nič. Moram preveriti, koliko je bil dolg prejšni cikel (mislim da 36dni). No danes je 34. Mi zgleda čaj vsaj toliko pomaga, da bom prišla nazaj na normalne dolžine ciklov.

Bom pa navijala za vse ostaleuser posted image user posted image , da čimprej zagledate.

Veste, kaj je hecno. Sama sem čisto mirno prenesla, da spet ni uspelo. Sem pa zjutraj videla, da je mojega tako močno prizadelo. Vsaj po obrazu se mu je videlo. No upam, da je dobil lekcijo, da je treba bolj pogosto user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tara9)
Neposredna povezava do sporočila: 1673
28.11.2013 10:17:19   
Tara9
MD no vidiš, v vsaki stvari je nekaj dobrega, mogoče bo pa tvoj naslednji mesec bolj priden in ti ne bo dal miru user posted image  user posted image  user posted image . Sicer pa, dokler se dejansko ne vilje, še vedno navijam da je kaj drugega v igri user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1674
28.11.2013 10:49:31   
Marker
Ojla!

Lila25 saj bo, čimbolj mirne živce, pa bolj bodi sigurna vase, držimo pesti!
MD jst tudi še držim pesti da je slučajno kaj drugega, drugače pa bo tvojega izučilo in bosta drug mesec imela čudovito darilo za božič :)

Ampak ste pa pridene z pivom pa jajčki, dans bom še jst enga spila!

(odgovor članu Tara9)
Neposredna povezava do sporočila: 1675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.