|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Dvojčki 2013
28.11.2013 17:24:03   
booby
Evo mene živa in razbolena :-) danes sem dobila ročno mehcanje/odpiranje/karkoliže maternicnega vratu kar pomeni da naj bi se popadki začeli v 24-42 urah. Ne sprašujte kako prijeten je ta 'poseg' bil. Medenica me tako boli, pa noge ker sem se podzavestno upirala in gor lezla, da se mi bo strgalo. Hvala bogu da me ne boli toliko ko lezim. Sicer pa, ja, zdaj pa cakat popadke, upam da jih bom sploh prepoznala sedaj med vso to bolecino in otrdevanji :-\
Srečke, ki greste na carski rez...

(odgovor članu latka)
Neposredna povezava do sporočila: 1151
28.11.2013 17:30:38   
latka
booby,user posted image , končno se je začelo in boš kmalu imela sončka v naročju. Želim ti čim lažji porod.
Si sedaj ostala v P?

(odgovor članu booby)
Neposredna povezava do sporočila: 1152
28.11.2013 18:22:05   
booby
Ne latka, hvala bogu so me poslali domov.. se bom poskusila danes malo naspati..

Vso sreco jutri punce

(odgovor članu latka)
Neposredna povezava do sporočila: 1153
28.11.2013 18:28:23   
latka
Super, sedaj se pa poskusi naspati in spočiti. No zdaj je pa res čist možno, da se bodo jutri rodili trojni dvojčki.user posted image
Jaz pa grem zdaj večerjat, potem pa moram ostati tešča.user posted image

Kje boš pa rodila?

(odgovor članu booby)
Neposredna povezava do sporočila: 1154
28.11.2013 18:35:17   
latka
chery, kako pa kaj živčki pri tebi? Moraš biti tešča, ne?

(odgovor članu latka)
Neposredna povezava do sporočila: 1155
28.11.2013 18:46:53   
sreca_2
Živjo,

vsem trem želim jutri veliko sreče. Še vedno pokukam malo k vam in obujam spomine na moj trebušček in nosečnost. Vse dobro vam želim in zdrave otročičke

(odgovor članu latka)
Neposredna povezava do sporočila: 1156
28.11.2013 18:57:37   
ancika12
Punce mislim na vse vas in čakamo na lepe novičkeuser posted image

(odgovor članu sreca_2)
Neposredna povezava do sporočila: 1157
28.11.2013 19:47:12   
napalmica
Punce vsem zelim veliko srece jutri in zdrave strucke! Pogumno in srecno!

Mi smo ok, oba sta ze v toplih postelljicah in cakamo, da gremo ven iz intenzivne. Hranita se se po sondi, ko se dovolj zredita, bomo zaceli pa s flaso. Kengurujckati smo se zaceli vceraj, ko so jima vzeli popkovne katetre ven, sta kot dva mala mucka user posted image mami je cist zaljubljena user posted image

I asked god for a flower, he gave me a garden, I asked god for a tree, he gave me a forest, I asked god for an angel, he gave me you !

(odgovor članu ancika12)
Neposredna povezava do sporočila: 1158
28.11.2013 20:04:29   
Nanuk
Sej sem vesela za vse jutrišnje nosečke, ampak potem bo ta forum kar sameval... Na koncu bom ostala sama... še ancika gre rodit, pol bom pa monologe imela tle gor user posted image user posted image Vso srečo punce! Tako ali drugače bojo prišli otročki ven :)

(odgovor članu napalmica)
Neposredna povezava do sporočila: 1159
28.11.2013 20:37:26   
ancika12
Napalmica supeeeer vam gre user posted image kar tako naprej in kmalu se boste doma crtlali:) se veckrat spomnim na vas;)

Nanuk dokler ne rodim sem vsaki dan gor:P pa tudi potem se bo zagotovo nasla minutka za RR in za ostale nosecke;)

(odgovor članu Nanuk)
Neposredna povezava do sporočila: 1160
28.11.2013 20:44:35   
latka
napalmica, čestitam, super vam gre. user posted image Še malo, pa boste skupaj v sobi, potem pa hitro domov. Božiček bo že doma.user posted image

(odgovor članu ancika12)
Neposredna povezava do sporočila: 1161
28.11.2013 20:46:55   
leilla
ah ne skrbeti, da ne boste/bomo več čvekale...potem bomo pa debatirale kako rastejo :) Kako se katera znajde :) JAz več nebi bla na vaših mestih :)

Držimo pesti vsem jutri!!!

(odgovor članu ancika12)
Neposredna povezava do sporočila: 1162
28.11.2013 20:56:00   
booby
Jaz vsem puncam predlagam da se pridruzite fb skupini dvojcki 2013, tam je res super, veliko izkusenj nosecnic in mamic ter vsak dan veliko novega izves.. v iskalnik preprosto vtipkate dvojcki 2013 in vas bo admin dodala. Je pa zaprta skupina, zato vasi prijatelji ne vidijo kaj pisete v skupino ali kaj lajkate, kar je meni ful ful vsec..

(odgovor članu leilla)
Neposredna povezava do sporočila: 1163
28.11.2013 21:08:21   
ancika12
Pa danes je bila na fb narejena se dvojcki 2014:)

(odgovor članu booby)
Neposredna povezava do sporočila: 1164
28.11.2013 22:57:07   
Nuragi
Nanuk, ne boš ostala sama, jaz, ti in Sara imamo vse marca, se moramo spodbujat user posted image ...zdaj se še ne oglašam toliko, čez dan sem v službi in samo na hitro preletim kaj se vam kaj dogaja.

Punce, srečno jutri user posted image

(odgovor članu ancika12)
Neposredna povezava do sporočila: 1165
29.11.2013 7:05:08   
Nanuk
Na FB ne zahajam, sem se pred časom skenslala.. :(

(odgovor članu Nuragi)
Neposredna povezava do sporočila: 1166
29.11.2013 12:17:32   
Uršali
Čestitke Napalmici,
Za ostale pa držim pesti.
Nanuk škoda ker si skenslala FB, je veliko lažje slediti zadevam kot tukaj (saj meni).
Se hitro zmedem, Tudi sedajle sem morala nazaj na forum vzdevke gledat:))
Tam mi očitno slikice pomagajo. No vsekakor vsi zahajamo sem bolj ali manj redno. Jaz samo nisem logirana na obeh računalnikih in ne morem komentarjev pisat. Berem pa vsaj na 2 dni.
Predvidevam da vas je kar nekaj Na FB v 2014. Je res super ker je zaprta skupina in lahko pišeš kar te je volja. Meni je všeč ker tašče ni gor:)) se rada povsod vtakne, tukaj imam pa malo zasebnosti.

No še o meni. Pregled pri 16 tednih prinesel podaljšanje bolniške in fizioterapijo. Sem 3 tedne nazaj čutila v nožnici pritisk in sem takoj šla k zdravniku. Se mi pa telo pripravlja na porod in moram na neko fizioterapijo v porodnišnico, kjer mi bodo pokazali vaje za krepitev mišic.
Malčka sta v redu. Ju tudii že čutim. Veliko ležim in imam skoz roko na trebuhu:)) Čakam pregled 30. 12. So rekli, da bodo delali.

Aja, vmes gre pa moja G PRIVAT in bom ostala brez bodo nadomeščanja samo po koncu nosečnosti ali že vmes si moram novega izbranega najdit če nočem plačevat:((

(odgovor članu Nanuk)
Neposredna povezava do sporočila: 1167
29.11.2013 12:26:21   
booby
Punce moje, na fb se je oglasila nasa Chery, ki pravi da imajo 2 fantka! Juhuhu cestitke mamici, atiju in bratcu. Fanta sta prava korenjaka! Ostale podatke naj vam sama razkrije:-)

Latkaaaaaaaaaaaaaaaaaa? Javi se!

Jaz sem v pricakovanju popadkov prebedela noč, ampak se ni nic dogajalo.tak da..cakamo naprej...

(odgovor članu Uršali)
Neposredna povezava do sporočila: 1168
29.11.2013 13:17:31   
napalmica
Jeeeee cestitke Cheryuser posted image user posted image vse dobro novopecenima struckama user posted image user posted image

Latka, navijam user posted image

Booby, nic bat, ko bo slo zares bos bedela zaradi popadkov, ne v pricakovanju popadkov user posted image mene je matralo celo noc, otrdelost trebuha pa sploh ni vec spustila....potem vstanem, grem 3x na wc user posted image , se stusiram in umijem glavo (vmes skoz popadki), pridem s pod tusa, zacnem stopat in glej, popadki na 3 min. Ne mores zgresit user posted image sele potem sem klicala moza, naj pride iz sluzbe,ta cas, ko sem ga cakala, sem se torbo za user posted image user posted image stimala, lase susila,... ni da ni. Ko sem prisla v P, sem imela popadke ze na min in pol user posted image . Prav skulirano sem sla v porodno in zrihtala v parih urah. Bi vse se 1x ponovila, ce bi bilo treba (no razen komplikacij po porodu in izgube krvi, ampak sem tudi to ze skoraj postimala).

Srecno!! user posted image

I asked god for a flower, he gave me a garden, I asked god for a tree, he gave me a forest, I asked god for an angel, he gave me you !

(odgovor članu booby)
Neposredna povezava do sporočila: 1169
29.11.2013 14:07:50   
84_Sara
Oj...tudi jaz sem na FBju videla veselo novičko od Chery. Čestitke še tukaj Chery. Prava korenjaka in res lepa imena. Super si to zrihtala!! user posted image

(odgovor članu napalmica)
Neposredna povezava do sporočila: 1170
29.11.2013 15:36:05   
leilla
napalmica ti si pa dobra, kaj vse si naredila še zraven popadkov :) Jaz od takrat ko so bli na ene dobrih 5 min nisem več zase vedla, ne da bi še razmišljala o kakem pranju las :)

Uršali meni so odsvetovali preveč božanja trebuha, ker bi to naj vplivalo tudi na otrdevanje trebuha.

Chery čestitamo! Smo pa firbčni kako sta bila velika in kako jima je ime :)

(odgovor članu 84_Sara)
Neposredna povezava do sporočila: 1171
29.11.2013 17:47:41   
ancika12
Sem videla na fb za chery...supeeeeer...čestitke družiniciuser posted image

Latka kako pa si ti??? je že kaj novega?user posted image

Napalmica kako sta tvoja sončka?

Mi smo tudi imeli danes pregled...ni bilo Pušenjaka, je zbolel..ga je nadomeščal en drug zdravnik... je rekel da ne more verjeti da tako lepo rasteta enakomerno skos po krivulji... malčka sta pa ok...imata 1600 in 1800 g..še vedno oba glavično...pregled imamo čez dva tedna in je rekel da se bomo takrat kaj več zmenli za porod... Ni izključen CR, ker je plod A manjši in lažji... no bomo videli.... user posted image

(odgovor članu leilla)
Neposredna povezava do sporočila: 1172
29.11.2013 19:51:16   
Uršali
Leilla- saj ne božam samo roko imam gor. Sem tudi jaz nekje prebrala, da ni dobro in se tega kar držim.
Morm priznat, da sem kar živčna zarad telih porodov, skoz čekiram kako in kaj. Firbec in pol postala od tega dolgcasa.Se dobr da greva po tamalo mal prej v vrtec pa je pol popoldan pestro:)) Kaj bo sele drugo leto. Polna hiša otrok:)))

(odgovor članu ancika12)
Neposredna povezava do sporočila: 1173
29.11.2013 23:35:25   
ancika12
Latkaaaa......booby?????????

(odgovor članu Uršali)
Neposredna povezava do sporočila: 1174
30.11.2013 0:04:25   
booby
Jaz sem doma :-). Jutri zjutraj se moram it pokazat...

Kje je nasa Latka????

(odgovor članu ancika12)
Neposredna povezava do sporočila: 1175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?