|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Bodoče nosečke
20.11.2013 8:54:47   
Katte
Dgirl, moj je po 10 mesecih sel na spermiogram, jaz pa do svoje G po dobrem letu, ko sem bila ravno narocena za bris. Naredila mi je UZ, nasla cisto na jajcniku, narocila se cez dva tedna, cista ni izginila. Zato sem imela laparoskopijo, odstranili so mi endometriom in endometriozo. Po pol leta sem sla spet do nje in dobila napotnico za naprej. Narocila sem se pri dr. Resu. Samoplacnisko sem si dala pregledati hormone, ki so bili problematicni. Zanosila sem pa kljub temu ze naslednji mesec, v prvi rundi klomifena. Vse skupaj je trajalo tocno dve leti.

Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013).
First loss in May 2014, at 6+2 wks.
Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015.
2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks.
3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks.
Still hoping.

(odgovor članu *tedy*)
Neposredna povezava do sporočila: 1601
20.11.2013 9:22:30   
lila25
Dgirl jst sm šla do g, ker nism dobila m po prenehanju kt in na uz mi je pol ugotovila pco. testerala sm tudi hormone in so bili vsi normalni. ker sm ji rekla, da bi rada čimprej zanosila, mi je dala najprej za 3 cikle cyclo proginova (da se mi obnovi sluznica, ker sm mela zelo tanko), zdej sm dobila pa clomid. če nimaš rednih m, kar pojdi do g pa mal zatež, da bi rada zanosila (lahko se tud zlažeš da že 1 let probavatauser posted image )
za vse blizu 40 al pa celo mičkenu več, ne se tolk sekirat zaradi let, jst jih poznam kar nekaj k so mele pri 40 otroka, tako da kar pogumno naprej.

navijam, navijam, navijam user posted image

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 1602
20.11.2013 9:35:59   
*tedy*
Punce a mogoče katera ve kako je s pitjem čaja od Ašiča potem , ko že zanosiš......v bistvu najprej ko ne veš al si noseča al ne?? A ga moraš prenehat pit?

(odgovor članu lila25)
Neposredna povezava do sporočila: 1603
20.11.2013 10:02:44   
Cikacaka
babysmile..hvala za odgovor. čeprav ups, jaz sem ga jemala tri mesce, potem mesec pavze, zdaj pa sem lih tableto vzela, torej bo zdaj peti krog...hm, upam, da ne bo kaj narobe. Definitivno moram do ginekologa...s temi dopusti in prazniki mam res nesrečo.
Čestitke tebi za uspeh...lepo nosečnost in zdravo detece ;) user posted image user posted image user posted image

Na ekspres sem vidla da neke 40 omenjate...se hitro odstranim, ker mi manjka še manj kot mesec dni user posted image papa..

(odgovor članu *tedy*)
Neposredna povezava do sporočila: 1604
20.11.2013 10:11:17   
*tedy*
cikacaka nič ne beži stran, boš v klubu 40+ user posted image user posted image čist fajn se imamo in nič nam ni hudegauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Cikacaka)
Neposredna povezava do sporočila: 1605
20.11.2013 12:03:29   
lila25
evo jst sm se zmenila za pregled v torek, pa da vidimo kako bo stanje foliklov user posted image
tedy jst tudi ne vem, če bi si nov čaj kupila al ne, zdej pijem tega + krvomočnico pa mi ga bo kmalu zmanjkalo user posted image

joj kako pogrešam sonček, pri nas že od včeraj v eno noro dežuje.

(odgovor članu *tedy*)
Neposredna povezava do sporočila: 1606
20.11.2013 12:33:50   
Tara9
Zdravo,

na hitro sem vas prebrala in naj vas še hitreje pozdravim user posted image . Navijam za vse vas, ki imate O, čim več telovadbe, da izkoristimo to plodno obdobje user posted image .

Lila25 super, da si se zmenila za pregled, edino pravilno, da te spremljajo. Jaz sem včeraj popapcala zadnjo tabletko, ampak ta cikel nimam UZ, tako da mi je prav butasto vse skupaj. Mogoče je dobro vsaj to, da sem res odmislila na vse skupaj, ker čakam na pregled 2. 12., da vidimo kaj se bom zmenila po redni poti, da ne bom več samoplačniško hodila.

Bodite lepo in stiskam pesti prav za vsako pobaj

(odgovor članu lila25)
Neposredna povezava do sporočila: 1607
20.11.2013 12:51:02   
Dgirl
Katte, Lila25, Babysmile, Sabine hvala za odgovore user posted image

Mene res vsak mesec ko spet nič ni, mori. Tako da bom verjetno kar že h ginekologu stopila, da vidim če je kje problem. Keruser posted image bi res že rada imela. Sicer eno leto res še ni okoli, ampak kaj pa če je kaj res narobe, bolš da prej to zvem.

(odgovor članu babysmile)
Neposredna povezava do sporočila: 1608
20.11.2013 14:36:51   
m_and_m
čaw
ne vem katera je že vprašala koliko časa se že trudiva (skleroza dela user posted image ) 9 mesecev bo in če bi se takoj prijelo bi zdaj že kaj jokalo zraven mene user posted image . Kmalu imam G pa bomo videli kako je.
Včeraj sem čutila da je O in čeprav sem rekla da mojemu ne bom nič omenila me je enkrat zvečer fajn špiknilo in sem mu omenila da me jajčniki bolijo. In potem me začne postrani gledat kaj to pomeni. In čisto po moško vpraša če to pomen da sem user posted image ? user posted image user posted image Moj lubi se kdaj obnaša kot da ne ve kako to gre. Mi kar srček poskoč kdaj ko na njega mislim <3. No v glavnem mu razložim da je trenutno šansa da se prime in reče ja potem pa akcija se bom fajn potrudil. In potem mi čez 5 minut zaspi user posted image . Tako da če danes ne bo nič potem verjetno spet ne bo nič. Razen če me špika če pred O in bo šele čez kakšen dan.

Midva tudi nobenemu ne poveva da se trudiva. Že tako naju zmeraj sprašujejo kdaj bova kaj imela. In je že kar težko govorit da bo ko bo čas. Meni se zdi da je že dolgo pravi čas.

Malo sem vam morala postokat. Upam da ne zamerite user posted image

(odgovor članu Dgirl)
Neposredna povezava do sporočila: 1609
20.11.2013 14:47:16   
Sabine
Punce, samo še zadnje vprašanje glede O testov user posted image

A ko je test negativen, to pomeni, da je ovulacija mimo, ali da se še kaj dogaja?

Včeraj popoldan je bil še debel plus, danes pa čisto rahel user posted image

Ampak res obljubim, da neham s tem - do naslednjega meseca user posted image

(odgovor članu Dgirl)
Neposredna povezava do sporočila: 1610
20.11.2013 15:00:32   
Tara9
Oh ti naši moški, jaz ne vem zakaj večinoma štrajkajo, takrat, ko je najmanj treba, kdo bi jih razumel user posted image . m_and_m drugič mu nič ne reci, ampak samo skoči nanj, pa ne bo imel druge izbire user posted image , malo heca, drugače te čisto razumem, je pri nas tudi že prišlo do podobnih situacij. Samo jaz sem zdaj spremenila taktiko in ga že nekako spravim do tega, včasih oblečem kaj posebnega user posted image , včasih pripravim vse potrebno za masažico, medtem, ko se tušira in potem rata user posted image . Madonca, koliko dela imam, šele zdaj vidim, ko pišem. Danes ga naskoči, ne bo druge user posted image . In ja, prav je da postokamo tukaj, ker je takoj lažje, vsaj meni.

Sabine bi ti rada pomagala, ampak se ne spoznam na te testke. Najbolje da še par dni na polno user posted image , ziher je ziher, potem pa malo dopusta user posted image . Navijam user posted image

(odgovor članu Sabine)
Neposredna povezava do sporočila: 1611
20.11.2013 15:57:21   
Katte

IZVIRNO SPOROČILO: Sabine

Punce, samo še zadnje vprašanje glede O testov user posted image

A ko je test negativen, to pomeni, da je ovulacija mimo, ali da se še kaj dogaja?

Včeraj popoldan je bil še debel plus, danes pa čisto rahel user posted image

Ampak res obljubim, da neham s tem - do naslednjega meseca user posted image

Ko je test pozitiven, pomeni to LH vrh, ki mu sledi (na zalost ni 100% garancija) O v 24 - 36 urah. Torej si zdaj tik pred, med ali po O. Ko O nastopi, je LH ze nizek, zato test same O ne zazna.

Still hoping.

(odgovor članu Sabine)
Neposredna povezava do sporočila: 1612
20.11.2013 17:23:45   
Sabine
Katte, hvala user posted image

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 1613
   [Brisano sporočilo]
21.11.2013 19:11:24   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Sabine)
  Neposredna povezava do sporočila: 1614
22.11.2013 10:54:25   
azalea
mene prosim odstranite s seznama nosečk....bo treba na UPN it, preveč težav je, ki niso združljive z normalnim življenjem.

Kako bom preživela, pa še ne vem...

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1615
22.11.2013 11:14:05   
mamica deklicam

IZVIRNO SPOROČILO: azalea

mene prosim odstranite s seznama nosečk....bo treba na UPN it, preveč težav je, ki niso združljive z normalnim življenjem.

user posted image user posted image

verjamem, da ti je hudo a vedi, da se vse zgodi z razlogom. Ali se spomniš Tippi? Je bila lani takle čas v isti situaciji kot ti sedaj. A je spet v veselem pričakovanju. Tudi zate bo posijalo sonce, boš videla. Samo ne obupat

(odgovor članu azalea)
Neposredna povezava do sporočila: 1616
22.11.2013 11:24:22   
babysmile
azalea user posted image iley31.gif]leauser posted image

bodi močna! v takih situacijah je zelo težko,.. prosi dragega da gresta na kak dopust, da malo odklopiš, meni je pomladi ko sem imela ss to zelo pomagalo.

čez 3 mesece pa v nove boje!

(odgovor članu mamica deklicam)
Neposredna povezava do sporočila: 1617
22.11.2013 11:52:15   
Tara9
azalea user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu babysmile)
Neposredna povezava do sporočila: 1618
22.11.2013 13:02:36   
azalea

IZVIRNO SPOROČILO: mamica deklicam

user posted image user posted image

verjamem, da ti je hudo a vedi, da se vse zgodi z razlogom. Ali se spomniš Tippi? Je bila lani takle čas v isti situaciji kot ti sedaj. A je spet v veselem pričakovanju. Tudi zate bo posijalo sonce, boš videla. Samo ne obupat

poznam Tippi, sva bile skupaj pri marčicah 2014. Pri meni gre za sindrom, ki sem ga na otroka prenesla jaz, kot prenašalec (to bomo zdaj ugotavljali); tako da so vse nostale možne nosečnosti 50 % ogrožene...

Neposredna povezava do sporočila: 1619
22.11.2013 13:10:16   
Katte
azalea, to pa je hudo. user posted image user posted image user posted image
Daj si nekaj casa za celjenje ran, potem pa bo verjetno najboljsa varianta IVF, kjer bodo pregledali zarodke in ti vstavili zdrave.

Still hoping.

(odgovor članu azalea)
Neposredna povezava do sporočila: 1620
22.11.2013 13:12:04   
mamica deklicam

poznam Tippi, sva bile skupaj pri marčicah 2014. Pri meni gre za sindrom, ki sem ga na otroka prenesla jaz, kot prenašalec (to bomo zdaj ugotavljali); tako da so vse nostale možne nosečnosti 50 % ogrožene...

user posted image user posted image user posted image

mislim, da je to nekaj najhujšega, kar se lahko zgodi paru, ki hočeta imeti otroka. Upam, da se bo vse dobro razpletlo in bo tudi vama uspelo dobiti zdravega otroka

(odgovor članu azalea)
Neposredna povezava do sporočila: 1621
22.11.2013 13:22:17   
*tedy*
azalea user posted image user posted image user posted image user posted image drži se in ne obupaj....

Neposredna povezava do sporočila: 1622
22.11.2013 14:46:57   
lila25
žal mi je azalea user posted image user posted image user posted image bodita močna in v oporo en drugemu. upam in držim pesti, da bosta vseeno dobila enkrat zdravega user posted image samo ne obupat pa bo

(odgovor članu *tedy*)
Neposredna povezava do sporočila: 1623
22.11.2013 16:29:26   
_pika_
Anaina: Držim pesti, da M čimprej pride.

Cikacaka: Jaz imam po klomifenu čist mal M, v tekoči obliki user posted image .

Babysmile: Jeeee!!!user posted image user posted image Čestitke!

Lila25: Jaz sem prvi krog klomifena ful čutila jajčnike (tam okrog 16. dneva), drugi krog pa nič, ker sploh ni prišlo do O, zato M čakam že skoraj 50 dni. Sem se kar h G naročila za naslednji teden, če se gospa ne prikaže.

Azalea: user posted image

(odgovor članu Anaina)
Neposredna povezava do sporočila: 1624
23.11.2013 7:42:41   
Sabine
Azalea en fejst mocan user posted image

Jaz se (spet) sitna. In glede na to, da imam dve sluzbi, mi vikend nic ne pimeni, ker spet delam user posted image
Sicer doma, vendar je vseeno bedno user posted image

Danes sem zacela s Prometriumom in cez 12 dni delam test. Spet bom norela dva tedna user posted image

Lep vikend vsem user posted image

(odgovor članu _pika_)
Neposredna povezava do sporočila: 1625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.