Anonimen
|
Pozdravljene . :) Kako vaše počutje? Moje se počasi umirja (upam). Sem imela slabosti za znoret, nič nisem smela jesti, če sm bila lačna, mi je bilo slabo, če sem kaj pojedla, mi je bilo slabo. Bljak. Zdaj pa zgleda, da bo res počasi šlo na bolje in upam, da bo ostalo tako. Čas bi že bil. :) Sicer pa za pikico, bom pač vse preživela. :) Aja pa folne kisline tudi jaz nisem jedla (in je še zdaj ne jem), ker mi je bilo še bolj slabo po njej . . . je očitno tudi nisem prenašala. Tako, da upam, da bo s pikico vseeno vse OK in da se zaradi tega enkrat ne bom sekirala. Sicer me je pa ginekologinja pomirila, k je rekla, da naj s ene bojim, da pikica si itak vzame kar rabi in da je to parazit, ki ga ne zanima če mama kaj rabi (in to do 30. leta ). Je bilo malo smeha vmes zaradi tega. Komaj čakam pa na nuhalno čez dober teden (držim pesti za vse nas, da bo vse OK). Drugače sem pa jaz, ko sem se naročila povedala prvi dan zadnje menstruacije in mi je sama izračunala, kdaj naj bi imela nuhalno in mi je glede na tisti izračun dala datum in mi ni bilo potrebno govoriti datuma PDP. Dodajam pa še malo podatkov za seznam: anoniman , 30 let, 3. , 0 Lp, anonimna (še nekaj časa) P.S.: Pa ne pozabite pobožati svojih trebuščkov.
|