|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijke 2014
13.11.2013 12:02:18   
RIKEC

IZVIRNO SPOROČILO: RIKEC

Glede trajanja nosečnosti sem tudi sama zmedena -sem bla 2x na uz in so mi različno določili trajanje, nič ne štima. Še posebej sem zmedena zaradi tega, ker sem bila na IVF, kjer je jasno, kdaj je bla punkcija, kdaj transfer. Pa je kot pomemben datum vzela dan punkcije le dr. Pelkičeva, pri kateri sem se naročila na nuhalno.

Citiram samo sebe:)

No, glede na zmedo glede trajanja svoje nosečnosti sem povprašala še dr. Pušenjaka. Napisala sem mu datume ZM, pukcije, transferja in obeh UZ ter velikost zarodka pri obeh UZ. Odgovoril mi je, da so bile razlike v velikosti zarodkov vedno manjše od tolerance metode merjenja (UZ), zato bi se držal datuma punkcije, ki se izenači z dnevom ovulacije. Tako sem na današnji dan noseča 11 tednov + 2 dni. Jupi, še malo pa bodo kritični dnevi mimo. Še bolj pomembno zaradi tega, ker me občasno še vedno spremlja rjav izcedek.

(odgovor članu RIKEC)
Neposredna povezava do sporočila: 301
14.11.2013 13:11:20   
nikkybo
Heii, tudi jaz bi se vam pridružila...
Pričakujemo 2go pikico, doma imam triletnico.
Žal smo začeli malo bolj slabo(krvavitev, potem se dolgo ni videlo nič razen GV,) no včeraj pa Končno plodek in srček! Jeii...
Sedaj sem na estimi in magnesolu.
Kot da to še ni dovolj me zdaj spremlja obupna slabost!
Včeraj mi je ginekologinja rekla da mi je lahko slabo tudi po folni. Uporabljam Elevit, pa ve?
Aja, drugače pa pričakujemo na prvi poletni dan-21.6.!
Čestitam vsem srečkam nosečkam za prihajajoče pikice in se veselim da sem našla tale forumček namenjen nam...
Bomo skupaj jamrale in se veselile...user posted image Lp

(odgovor članu brioš)
Neposredna povezava do sporočila: 302
14.11.2013 18:34:40   
bauko
Evo, da se pofočkam še jaz user posted image . PDP 8.6.14 user posted image

A še katera tko slabo spi?

(odgovor članu nikkybo)
Neposredna povezava do sporočila: 303
14.11.2013 20:17:25   
Anonimen
Še ena nova, če me sprejmete...PDP 13.6.2014, dvojčka po IVF, 1. postopek. smo v 10. tednu, danes pregled in z user posted image vse ok, na srečo. Sicer pa user posted image mučijo nosečniške tegobe (kamen v želodcu, pomanjkanje apetita in svetovna utrujenost), pa bomo vse potrpeli. Bila sedaj 1 mesec na bolniški in komaj čakam ponedeljek, ko začnem spet službo. Se mi že pošteno meša doma.

Čestitke vsem veselim pričakujočim user posted image pa se beremo user posted image

(odgovor članu bauko)
  Neposredna povezava do sporočila: 304
15.11.2013 6:43:17   
anchy82
Tudi jaz se vam pridružujem. To je moja tretja nosečnost, dva otročka imam doma (5 let in 3 leta). PDP imam 17.6.2014 oz. po uz malo kasneje. Bomo videli, kaj bodo rekli na nuhalni, ki jo imam 11.12. v Dravljah. Me pa to nosečnost vsake toliko spremljajo neki čudni izcedki user posted image in upam, da se bodo kmalu umirili in da bom lahko začela sproščeno uživati v nosečnosti. user posted image Več pa nekoliko drugič, ker moram it v službouser posted image Drugače pa razen utrujenosti in napihnjenosti nimam nobenih drugih nosečniški znakov. Naslednji pregled pa imam 10.12.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 305
15.11.2013 8:48:36   
brioš
Živjo..dobrodošle vse noveuser posted image

Jaz sem ok, no občasni izcedki še vedno, čakam da jih bo enkrat konec.

Malo me skrbi, zaradi nuhalne..sem si dala PDP pa tedne še pri Pušenjaku izračunat. Meni je G na pregledu napisala 10 4/7 ( po UZ 9 6/7 ), po njenem bi potem bila na NS v 12 1/7, če pa berem Pušenjaka bom pa v 11 3/7. Ne vem, če ni prezgodaj ? PDP pa sta mi oba določila enak.

(odgovor članu anchy82)
Neposredna povezava do sporočila: 306
15.11.2013 10:13:46   
ajšek
dobrodošle vse nove user posted image , se nas bo kar nekaj nabralo user posted image

brioš mislim, da smo potem midve nekako enako z roki a ne? jaz imam po zadnji M rok 6.6., glede na UZ sta mi pa dva različna ginekologa določila datum 2.6. in so rekli, da se po tem moram naročiti tudi na NS. sicer sem pa jaz bila v prvi nosečnosti po zadnji M 11t6d in se je vse lepo videlo. sem tudi že slišala, da so ene opravljale NS pred 11t, mislim da se pa po pravem dela po 11t tako da brez skrbi, že vejo kako so te naročili in bo vse vredu.

no jaz, če ne bi imela krvavitve, sploh ne bi vedela da sem noseča. kar ne morem verjet, da že ves čas nimam nobenih znakov. v prvi user posted image sem imela slabosti čez cel dan, špikanje v trebuhu, padala sem v nezavest..sem mislila, da me tudi tokrat vse to čaka. je res vsaka nosečnost razred zase user posted image

upam, da vam vsem slabosti, izcedki in vse neprijetne stvari čim prej minejo..potem bomo pa že lahko počasi zapravljale na nosečniška oblačila user posted image

(odgovor članu brioš)
Neposredna povezava do sporočila: 307
15.11.2013 10:20:42   
brioš
Ajšek rok imam 6.6.13, zadnja M 23.8.13. Sploh se ne znajdem med vsemi PDP-ji. Ko sem se prijavila na nuhalno pa sem povedala tistega kot je v materinski ( sem predvidevala, da moram tega gledat ). No če ne nas bojo pa prestavili za kasneje.

(odgovor članu ajšek)
Neposredna povezava do sporočila: 308
15.11.2013 16:22:58   
naty87

IZVIRNO SPOROČILO: brioš

Ajšek rok imam 6.6.13, zadnja M 23.8.13. Sploh se ne znajdem med vsemi PDP-ji. Ko sem se prijavila na nuhalno pa sem povedala tistega kot je v materinski ( sem predvidevala, da moram tega gledat ). No če ne nas bojo pa prestavili za kasneje.

Zanimivo, moja zadnja M je bila 28. 8. 2013, PDP so mi pa določili 4. 6. 2014 tako da mi je to malo hecno. Eh user posted image bo že vedu kdaj bi rad prišeu ven user posted image Kdaj pa maš nuhalno? Mene so dal nasledn petk, mislim da je to 22. 11.

(odgovor članu brioš)
Neposredna povezava do sporočila: 309
15.11.2013 16:36:02   
brioš
Ja mam daljše cikluse ( cca. do 35 dni ), ovulacija je bila kasneje, tko da smo manjši za 1t kot po knjigah :) Nuhalno imam v torek.

(odgovor članu naty87)
Neposredna povezava do sporočila: 310
16.11.2013 11:20:04   
RIKEC

IZVIRNO SPOROČILO: bauko

Evo, da se pofočkam še jaz user posted image . PDP 8.6.14 user posted image

A še katera tko slabo spi?

Dobrodošla med srečkami, prav tako tudi vse ostale, ki ste se še pofočkale v zadnjem času. Več nas bo, lepše bo...

Tudi sama slabo spim. V začetku sem zelo zelo težko zaspala zvečer, zdaj teh težav več nimam,mam pa velike težave zaspati nazaj, kadar se zbudim ponoči, ko grem na wc. Takrat mi je slabo, pa primenernega položaja nikakor ne najdem...Nisem vajena nespečnosti, saj sicer vedni spim kot top in tudi zaspim v trenutku. Mali nagajivci, kaj vse nam delajo:)

(odgovor članu bauko)
Neposredna povezava do sporočila: 311
17.11.2013 17:08:36   
seed
uhh, še ena v klubu nespečih nosečk :/ slabo mi je 20/24h večinoma ponoči... ker mam še fantka 15m starga ki se zbudi vsaj 10x na noč je to še bol kriza... ko ustanem pol ne morem več zaspat nazaj in itak slabost, bruhanje, lakota... uff :)
AS mamo pa tudi mi, sem ga od Avgustovke 2012 kupila :) no tudi sama sem avgustovka 2012 takoda recimo od kolegice... za 20€... srčka pa nekak ne moreva dobit, sm zgleda zadela neko mojo žilo in je bil moj navdušen da je dojenček, jst pa vem da je to moj utrip, ker je počasen :) no jutri mamo pregled,tako da bomo vidli kako in kaj :) kdaj ste pa začele slišat utrip od babya na AS?
Aja... pa a je še kera z primorskih koncev? :)

no velik napihnjen pozdravček vsem :)

(odgovor članu RIKEC)
Neposredna povezava do sporočila: 312
18.11.2013 9:51:46   
Anonimen
Pozdravljene user posted image . :)

Kako vaše počutje? Moje se počasi umirja (upam). Sem imela slabosti za znoret, nič nisem smela jesti, če sm bila lačna, mi je bilo slabo, če sem kaj pojedla, mi je bilo slabo. Bljak. Zdaj pa zgleda, da bo res počasi šlo na bolje in upam, da bo ostalo tako. Čas bi že bil. :) Sicer pa za pikico, bom pač vse preživela. :)
Aja pa folne kisline tudi jaz nisem jedla (in je še zdaj ne jem), ker mi je bilo še bolj slabo po njej . . . je očitno tudi nisem prenašala. Tako, da upam, da bo s pikico vseeno vse OK in da se zaradi tega enkrat ne bom sekirala.
Sicer me je pa ginekologinja pomirila, k je rekla, da naj s ene bojim, da pikica si itak vzame kar rabi in da je to parazit, ki ga ne zanima če mama kaj rabi (in to do 30. letauser posted image ). Je bilo malo smeha vmes zaradi tega. user posted image

Komaj čakam pa na nuhalno čez dober teden (držim pesti za vse nas, da bo vse OK). Drugače sem pa jaz, ko sem se naročila povedala prvi dan zadnje menstruacije in mi je sama izračunala, kdaj naj bi imela nuhalno in mi je glede na tisti izračun dala datum in mi ni bilo potrebno govoriti datuma PDP.

Dodajam pa še malo podatkov za seznam: anonimanuser posted image , 30 let, 3. user posted image , 0user posted image

Lp, anonimnauser posted image (še nekaj časa)

P.S.: Pa ne pozabite pobožati svojih trebuščkov. user posted image

(odgovor članu seed)
  Neposredna povezava do sporočila: 313
18.11.2013 15:25:21   
lara10
Pozdravljene!
Kako ste? Oglasam se vam po dolgem casu, preko mobilca, tako da se opravicujem za napake. no, danes je eden lepsih dnevov: dali skozi nuhalno, izvidi ne bi mogli biti boljsi, o hematomu ne duha ne sluha, dete pridno, za spol smo zvedeli a ga ne po emo. Jutri se pregled prii svoji gin., tako da se tipkamo jutri.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 314
18.11.2013 15:29:22   
lara10
Aja, veliki smo 5,6 cm, pdp ostaja 1.6.

(odgovor članu lara10)
Neposredna povezava do sporočila: 315
18.11.2013 16:19:04   
ajšek
lara10 user posted image za dobre izvide. lepo je slišati tako dobre novičke user posted image

no mene pa jutri čaka NS, tako da živčki že pošteno delajo. upam, da bo vse vredu, je že 2 tedna od zadnjega pregleda - takrat je bilo vse vredu, ampak je strah zaradi krvavitve še vedno prisoten.

brioš tudi ti imaš jutri nuhalno a ne, držim pesti zate user posted image

se vam jutri oglasim in resnično upam, da s tako dobrimi novičkami kot lara10 user posted image

(odgovor članu lara10)
Neposredna povezava do sporočila: 316
18.11.2013 17:28:36   
ka3ca
Ojla junijke :)
Evo, še ena nosečka se vam javlja :) Sem iz obale, 29 let, 1. nosečnost... sem v 10. tednu, predviden datum poroda pa nekje 19.6. (na prvem pregledu mi ginekologinja še ni dala datuma, tako da sem si ga kr sama določila po tabelah :)
Če ne pa sem super, malo slabo mi je bilo samo po folni, zdaj niti ne več toliko... utrujena pa tudi nisem več tolko, kot na začetku, ko sem kar v službi zaspala za mizo :)
Me pa zanima, če ima katera težave/izkušnje z glivičnimi oz. bakterijskimi vnetji? mene spremljajo že od začetka pa sem skozi pri ginek... z vsakim zdravilom se stvari malo umirijo, nikoli pa čisto ne izginejo...

Lep pozdrav vsem!

(odgovor članu ajšek)
Neposredna povezava do sporočila: 317
18.11.2013 19:21:33   
brioš
Lara10 cestitke...juhejj:) pa kako veliki ste ze.:)
Jaz sem imela danes celo stalo glede nuhalne. Na sihtu so se mi najavili eni obiski in evo klicem da mi prestavijo nuhalno. Urh je imel vse zasedeno do 26, torej odpade. Poklicem za foro Pusenjaka in dobim uro jutri zvecer..tako da me kr rahlo zivcki dajejo. Se nekaj, boste ve dale kri? V prvi nosecnosti se vedela nisem zato...

(odgovor članu ka3ca)
Neposredna povezava do sporočila: 318
18.11.2013 19:48:39   
anschek
Dober večer punce!
O kako lepo je brat že prve dobre novice z nuhalnih... No jaz se javljam šele s prvega pregleda (prejšnji ponedeljek sem imela) in je bilo vse tako kot je treba. Za seznamček : PDP 16.6, 3user posted image , 2user posted image (4 in 2 leti). Tako da sedaj z možem navijava za punčko, fanta pa seveda za še enega bratca. :) Bomo videli kaj se skriva v trebuščku, vsekakor je dete ljubljeno že sedaj ne glede na to kaj ima med nogami. ;)
Moje počutje je že ves čas zelo ok, v primerjavi s prejšnjo nosečnostjo ko sem bila v prvih mesecih tooook utrujena da sem komaj pokonci stala je res fajn! Naj tako otane. Res si želim da bi lahko čim dlje delala in kvalitetno preživljala čas z mojima pobalinčkoma. :)

Pobožejte trebuščke in preživite lep večer

(odgovor članu brioš)
Neposredna povezava do sporočila: 319
18.11.2013 19:55:52   
brioš
Doborošle nove nosečkeuser posted image

Ajšek tudi ti imap jutri ? Držim pesti za obe :)

(odgovor članu anschek)
Neposredna povezava do sporočila: 320
18.11.2013 20:01:34   
RIKEC
Lara10- super novičke. Brioš in ajšek - držimo pesti za jutri, da prejmeta dobre novice. Jaz moram še malo počakati , mam nuhalno šele naslednji ponedeljek. Sem pa danes vstopila v 13. teden in sem ful vesela. Prav tako je danes prvi dan po skoraj mesecu in pol, ko nisem bruhala (dan sicer še ni končan, ampak upam, da bom bruhanje vsaj danes izpustila, si zaslužim:))).

(odgovor članu brioš)
Neposredna povezava do sporočila: 321
18.11.2013 20:15:36   
brioš
Hvala RIKEC, ampak me pa noro skrbi jutri. ...

Ali vas je na FBu že veliko ?user posted image

(odgovor članu RIKEC)
Neposredna povezava do sporočila: 322
19.11.2013 7:06:08   
no_name1
bože ljubo, a že nuhalno ste dali čez???? jaoooo, js še cel mesec morm čakatuser posted image

(odgovor članu brioš)
Neposredna povezava do sporočila: 323
19.11.2013 8:42:58   
Anonimen
evo tudi meni so se kvavitve umirile, čeprav še vedno jemljem Dabroston. včeraj sem imela drugi uz pregled in je pikica velika že 38mmuser posted image
še 14 dni pa še nuhalna......
Nosečke.....crkljajte seuser posted image

(odgovor članu no_name1)
  Neposredna povezava do sporočila: 324
19.11.2013 8:46:52   
seed
hej hej :)

tudi mi smo včerajdali prvi pregled skozi šele... ampak nič zato, važno da je vse ok... detece je tako kot mora biti, poskočno, srček tikataka in to je pomembno :) na nuhalno se še naroočila nissem, ampak saj je še čas :) sej pavesela da so same lepe novičke tukaj, upam da bo tako do junija naslednje leto ;)

še par podatkov za seznamček: 2.user posted image , 2.user posted image , mamo že enga user posted image , stara 23let, PDP 20.6. 2014

(odgovor članu no_name1)
Neposredna povezava do sporočila: 325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?