|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijke 2013
30.10.2013 12:35:11   
dansas
Hej,

pa sva sami ostali... so šli starejši punci in M k moji tašči na počitnice.

Brina še zmeraj ni ure premaknila user posted image . Se ne spomnim, da bi imele starejše s tem kdaj težave user posted image .

Lethe - mislim, da imaš kar prav glede moje babice - je verjetno res demenca na pohodu. In drugim so takšne zgodbice verjetno res smešne, saj meni so čez nekaj časa tudi, samo tisti trenutek, ko me pa doletijo pa ne ravno user posted image . Se moram naučit vse skupaj malo bolj z rezervo jemat, ker zdaj več ali manj vedno planem v obrambni položaj, ko spet začne, da tega-pa-tega ne zna, ker ji mi nismo pokazali user posted image . Težko je bit bokskarska vreča...
srečanje - jaz sem takoj za! user posted image Sem tudi jaz prejšnjič zamudila user posted image

sover - če boš izvohala, kje se kupi pastinjak, povej kje. Jaz ga še nisem v trgovini videla.

Peeby - ko sem bila še mlajša, sem enkrat polila (kravje) mleko po avtu in sem mislila, da bo moj oči dobil živčni zlom. Najprej mi ni bilo jasno zakaj, čez čas mi je pa ratalo. Mleko, ki se je polilo po tleh, se je čez čas začelo kisati in cel avto je smrdel po bruhanju. Nagravžno. Foter tega ni mogel več prenašati in je avto nadišavil, obesil par dišečih smrekic in ga prodal user posted image . Upam, da se pri vas bolj srečno izteče. Sicer pa danes obstajajo kaka globinska čiščenja...

več (majhnih) otrok naenkrat - ko sem bila noseča z Gajo in Roso, sem si obakrat želela, da bi se izkazalo, da imam dvojčke. So mi takoooo simpatični! user posted image Ko sem pa rodila, sem se pa na vso moč zahvaljevala vsemogočnemu, da mi jih ni namenil user posted image . So mi še zmeraj lušni, samo ko pomislim, da bi imela dva taka kričača naenkrat? In si ne predstavljam, kake bi bile noči, če bi bila dva nespečna user posted image . Po možnosti bi se še izmenjevala pri zbujanju. Po moje bi kar živčnega fasala user posted image .

slikica123 - dobrodošla! Čeprav je teden na S že mimo, te vseeno sprejmemo user posted image

filipinab - to je pa mogla bit res ena smešna situacija, ko so bili vsi otročki na kupu user posted image

girl79 - pa ti praviš, da je tvoj M občutljiv, kar se avta tiče! Filip vam avto pokaka, pa si greš takoj novega kupit! user posted image
barbapapa - super za primopredajo hiše user posted image .

Drugače imam pa občutek, da so vaši možakarji vsi bolj še za kakega otročka navdušeni in da so oni tisti, ki navijajo za še. Pri nas je bila pa ravno obratna situacija. Če bi bilo po M, bi bila Gaja edinka. Pa še ona se nam je po(ne)srečila. Saj je potem priznal, ko smo še Roso dobili, da je lušno, če sta dva otroka pri hiši... potem se je pa še Brina zgodila... user posted image

papa

(odgovor članu Barbapapa77)
Neposredna povezava do sporočila: 1101
30.10.2013 12:51:39   
dansas
Je bila taka utrujenost, pa je spala samo dobre pol ure user posted image . Vam rečem, da bo naša misica, sploh več ne zna čez dan drugače spati, kot lepotne spance user posted image .

Zlataladja - dobrodošla!

šport - jaz sem tudi odbojko trenirala; ursonok, mogoče sva pa kdaj celo stale na nasprotnih straneh mreže, glede na to, da sva isto stari user posted image . Me smo bile namreč v OŠ in gimnaziji tudi kar uspešne - smo šle večkrat na državna prvenstva...

saša33 - Rosa je imela atopični dermatitis, ko je bila stara 7m. In sem seveda dobila kosteroidno kremo. Samo je bila taka revčka, da sem jo kar mazala. Saj je bilo boljše, ampak se je potem čez čas izpuščaj spet pojavil user posted image ! Potem sem jo pa začela mazat s šentjanževim oljem (sugurno ga imaš doma, ko si pa taka Pehta user posted image ) in se ni več pojavil! user posted image

čau

(odgovor članu dansas)
Neposredna povezava do sporočila: 1102
30.10.2013 12:52:07   
ursonok
Ojla,

Saša,
sem se že spraševala, kje si, kaj vam dogaja ... Ok, zdaj vidim, da imate "samo" pikice in nič hujšega user posted image Ja steroidi so adijo. Mi smo taveliko mazali po obrazu, ker je bila zaradi netolerance&alergije skupaj en mesec po rojstvu čisto gnojna in krastasta. Groza. Pa mi je seveda žal, če bi takrat vedela, kaj to pomeni, je ne bi. Je imela potem ful občutljivo kožo, kar žile so se ji videle. Še zdaj se ji dostikrat. Jaz sem prepričana, da je to zaradi te kreme.
Bravo za menses, hehe - jaz jo moram dobit v petek, pa sem že tri dni adijo, jedla bi, napihnjena sem, mozolje imam, skratka, sama sebi grem na jetra. Še dobro, da obstaja tek user posted image
Če bi jaz sanjala, da sem noseča, bi me resno zaskrbelo user posted image

Dansas
hah, zabavno. Da mož še vztraja user posted image Ni nič jokal, ko se vam je zgodila tretja? Itak je pa blažen med ženami, srečen naj bo. user posted image

Lethe
hvala za recept. Morda se zadeve res lotim zdaj ob kakšnem hladnejšem večeru ... Je pa zapleteno. Za kruh, ki ga zmažemo v enem dnevu user posted image

Dobrodošle nove!

Aurora očitno prihaja v naslednji skok. user posted image Ful slabo spi, čez dan sploh ne. Danes recimo še ni, pa je ura že 1h. Po tastari uri 2. Obup. Jaz pa živčna, ven ne grem z njo zdajle, ker čakam, da zaspi, da jaz oddelam svoje, potem grem laufat, nato pa greva ven. Ampak ona danes ni za, tako da se bo (oziroma se je že) cel urnik sesul user posted image Mah, saj, če bi imela "normalno" porodniško me morda ne bi motilo, zdaj pa imam za delat, pa mi manjkajo te 3 ure ... Eh, bo že.

Barbapapa
suoer za primopredajo ... Uf, bi rada enkrat doćivela kaj takega user posted image .

Srečanje
mene ne bo, ste predaleč user posted image Razen, če se zmenite sredi decembra, med 15. in 20. enkrat. Takrat bom s tavelikima verjetno v Slo. Samo Aurorke ne bo, ker sama s tremi pa ne morem oziroma na letalo, tudi če bi hotela ...

(odgovor članu dansas)
Neposredna povezava do sporočila: 1103
30.10.2013 13:30:04   
Barbapapa77
hej,

ne razumem teh otrok - če bi mene eden tko zelo silil spat, bi spala cele dneve. Ti dve moji punci pa imata s spanjem en kup problemov, starejši moram dobesedno grozit, da zaspi, tamala se pa tud dere pol ure, vsa zakomirana, preden zaspi. Eh ja, kdo bi razumel otroke user posted image

Saša33 vsaka čast za tako vrnitev nazaj v formouser posted image . Jaz mislim, da ne premorem take močne volje, se dostikrat vprašam, kakšna bi bila jaz v kakšnih takih kriznih trenutkih, ko bi se blo treba povleči iz dna in si moram na žalost priznati, da bi verjetno ostala na bregu večno jamrajočih in nezadovoljnih, ki se sprašujejo, zakaj se je prav nijm nekaj zgodilo. Nekako se mi zdi, da ne premorem več neke trdne volje in trme, da bi realizirala take stvari. Sem zapadla v cono udobja in jamranja - sej stanje je slabo, zadovoljna nisem, ampak volje za spremembe pa tudi nimam...danes sploh neuser posted image

ursonok ja, se veselim lastne hišice, ampak zadnje čase je naše finančno stanje tako bedno, da se kdaj pa kdaj vprašam, če mi je bilo tega res treba. Se tolažim, da gre za krizne mesece in da bo potem bolje, upam vsajuser posted image No, sej zdej poti nazaj itak ni, še dobro, drugače bi po svoji stari navadi stisnila rep med noge in obupala na sredini.

Eh, danes sem sploh čist down. Pa ni treba da še tule depresijo stresam, raje kr grem. Tole je bil in bo ostal pozitiven forum user posted image

(odgovor članu ursonok)
Neposredna povezava do sporočila: 1104
30.10.2013 13:49:19   
Neli81
Ojla,

Sem že ene 2x hotla nekaj napisat, pa sem vsakokrat imela toliko za prebrat, da se je že tamal vžgal. Upam, da mi sedaj rata.

Dansas - no dobro da smo razčistili glede vikanja. Tud js ne maram da me kdo vika. user posted image
Ja na čiščenje sem morala. Sem bila pa tako pozno naročena na kontrolni pregled pri mojmu ginekologu. Sicer mi je bilo malo sumljivo vse skupaj, ker sem po malem še kr krvavela (rjavkast izcedek), ampak nič ni bolelo in tud vročine ni blo, tak da... No ampak najhuje je bilo pa, da me niso dobro očistili. Pol mi je pa kar moj G dal injekcijo za krčenje maternice in je uspelo. user posted image Kakorkoli, sedaj je mimo in vse se je dobro izteklo. Se pa tega ne grem več. Ta malomarnost mi je kr kri po žilah pognala. user posted image

Zlataladja - mene so po prvem porodu ful bolela zapestja. Sem govorila s svojim G glede tega, pa je rekel da mi najverjetneje kalcija primanjkuje. Z dojenjem mi je menda tamala vse pobrala. Poskusi s kalcijem. Mogoče bo kaj bolje.

Srečanje - če bi bila iz LJ, bi se vam z veseljem pridružila, da vas tud v živo spoznam. Ste mi žal predaleč. Če bo pa katera kdaj v Celju, bom pa vesela družbe. user posted image

Barbapapa user posted image za primopredajo

Več otrok sva si oba želela vsaj 3. No jaz sem že po prvem porodu jamrala, da bi kr na enem ostala (sem bolj pussy za bolečine). No zdej imamo še Mihajla in mislim da je to to. Tud mož ni več tako zagret za tretjega. Je reko, da mogoče čez kakih 5-6 let še enga. Sem rekla da ni šans, ker pri skoraj 40 pa nočem več, ker nimam živcev za to. Apak nikoli ne veš. user posted image

Telovadba - sem se zmenila s trenerko, v ponedeljek začnem. user posted image komaj čakam, da pridem nazaj v formo. Pol se pa samše tečt spravim in sem na konju.

Drugač se je pa naš sine začel premikati kot nek črv po stanovanju in ga je sedaj povsod dovolj. Prav hecno ga je gledati, ko rokice stegne naprej in pol spusti glavo in rahlo rito dvigne ter se premakne. user posted image
Aja pa sedaj imamo že 4 zobke (oboje enke).

Grem zdaj nekaj skuhati za malega lakotnika, ko se zbudi

Lep dan vsem

Čaw

(odgovor članu ursonok)
Neposredna povezava do sporočila: 1105
30.10.2013 13:57:20   
majčica1508
Dobrodošle nove čvekiceuser posted image user posted image

Ma sploh nevem kaj naj napišem....Pri nas je oblačno,vsaj dež ne pada....Z malim še nisva bila zunaj,se bova pa dala ven pod streho,da v miru kavo spijem.......

nadaljujem kasnejeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Neli81)
Neposredna povezava do sporočila: 1106
30.10.2013 14:23:11   
majčica1508
sem že nazaj....vedno ampak vedno me mora nekaj zmotit,ko grem jaz na RR....

Atopični dermatitis Starejša ga je imela in ja takoj dajo kremo z svinjarijo in sveto zraven obljublja,da ne tanjša kožeuser posted image Tam,kjer sem jo namazala enkrat je bila svetla koža...Potem sem se odločila,da probam melem od Vlašiča,namazala 1x in je vse izginilo potem so se pa začeli razno,razni komentarji glede te kreme in sem jo nehala uporabljati..Potem sem ugotovila,da če je veliko mlečnih izdelkov,da se ji zopet ponovi......Umiva se pa z A-Dermo(kupila v lekarni)in od takrat je vse bp.....

počutješe ena,ki se ji nič neda....Rabim eno konkretno brco v rit.....jem sadje,potem so sladkarije,nekaj malega solat,mesa,rib in potem jamram kako sem utrujena...spijem 2 šaljici turške kave z malo mleka...zjutraj se najem rogljičev,ja nič čudnega da sem utrujenauser posted image včasih še pit pozabimuser posted image

Mi je moj prinesel dudo za hranjenje oziroma hranilnik.....ko daš hrano noter in potem to oni ven cuzajo...ima katera oziroma je že probala,ker jaz bi mu notri dala kakšen košček pa naj cuza...sam,da mi ne visi skoz na joškah...piše pa od 6+

Zelenjavo jaz vso dobim od tašče-Tisto,ki pa ona nima pa kupim pri eni kmetiji,kjer tudi soke kupujem...zdaj sem jih nakupila..jabolko-pesa,jabolko-korenje,jabolko....tako,da nekaj zaloge imamo

Neli glej,da poročaš kako bo...vidiš jaz še kar odlašam....drugače se pa midve lahko kdaj dobiva na kavici,sem večkrat v CE....

Zdaj bo treba po tamale,nekaj na hitro pojest...pol bomo pa buče izrezale,sam da niso noter,ker kar norita...
Jutri gremo pa na grobove....potem se pa še do Bleda zapeljemo,račke nahranit,nekaj dobrega pojesti,čez pa eno blejsko kremšnito,potlej se bom pa spet spraševala od kje utrujenost,debelostuser posted image ....Eno brco prosim....

(odgovor članu majčica1508)
Neposredna povezava do sporočila: 1107
30.10.2013 14:43:21   
ursonok
Ojla,
očitno je danes en ultra nespalni dan user posted image Sem bila vsega sita, nisem nič naredila niti laufat nisem šla. In sem tamalo zbasala v lupinico, na voziček ..- in sva odtekli najinih 7km user posted image Namesto 35-40 minut, kolikor sama porabim za to, sem zdaj rabila 60min, ampak nič zato. Bi me morale videti, kako sem švicala zadnja 2,5km - po klancu navzgor user posted image user posted image
Bova še šli, je kar ok.

Grašek - ali je za tek z vozičkom treba imeti kakšen poseben voziček? Mi imamo Mutsyja, je kar ok, napihljiva kolesa, stabilen, a vseeno ... Se mi zdi, da bi lahko bilo bolje. Rada bi seveda imela tistega za dva, ki je lahko tudi prikolica. Ima taka velika kolesa ... baje je zelo dober za laufat z otroki. A stane 500 eur, preveč za nas user posted image

Neli
super za fitnes, boš videla, kako bo super, ko boš spet v formi user posted image

Barbapapa
ma ti imaš res eno depra-obdobje. Daj nekaj spremeni - pojdi študirati tisto, kar ti je všeč (ob delu ipd.), ali vpiši kak tečaj .. Ne vem. Kaj te zanima? Ziher te precej stvari zanima. Še jaz, ki sem bila prepričana, da me zanima samo ruska literatura&filozofija (pa par jezikov), sem ugotovila, da je svet neskončno bogat. In zdaj požiram knjige o homeopatiji in podobno.
Ćudno, da si bila po kolesarjenju vsa tečna. Jaz tudi v primerih, ko se mi ne da laufat in trpim zraven, sem po teku in tušu 1A user posted image Morda imaš pa kaj hormone razštelane? Ščitnica?
Itak je dobro, da ste si hiško omislili.

Tamala je med tekom seveda mrknila, a se je zbudila takoj, ko sva prišli domov. Še vrat nisem dobro odprla. No, računam, da bo zdaj kmalu jedla in mrknila za malo dlje user posted image

(odgovor članu majčica1508)
Neposredna povezava do sporočila: 1108
30.10.2013 14:53:44   
ursonok
No, že vem, za kateri voziček je šlo - Thule Chariot, za 2 osebi. Našla slovenske linke - 800 eur user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ursonok)
Neposredna povezava do sporočila: 1109
30.10.2013 18:15:42   
dansas

Upam, da sem vse ažurirala...
... če nisem, sporočite user posted image

user posted image

(datum rojstva
nick, ime user posted image , gestacijska starost
mere: teža, višina, obseg glave)

11.5.
niinii: LILI (36+4)
ob rojstvu: 3240 g, 49 cm, 35 cm
1. mesec: 4000 g, 51 cm, 37 cm
2. mesec: 5500 g, 58 cm
3. mesec: 6250 g, 59 cm, 40 cm
4.mesec: 7000 g, 61 cm, 42 cm
4,5.mesec: 7100g, 62,5 cm, 42 cm
5. mesec: 7500 g, 65 cm, 42,5 cm

25.5.
Saša33
: ADAM (39+1)
od rojstvu :3160 g, 50 cm, 35 cm
1.mesec: 4840 g, 56 cm, 37 cm
2.mesec: 6000 g, 59 cm, 39 cm
3.mesec: 7000 g, 63 cm, 41 cm
4.mesec: 7500 g, 63 cm

25.5.
Barbapapa77: MANCA (37+2)
ob rojstvu: 2900 g, 50 cm
1. mesec: 3800 g, 53 cm
3. mesec: 5460 g, 60,5 cm

28.5.
majčica1508
: JAN (38+4)
od rojstvu: 3040 g, 51 cm, 34 cm
1.mesec: 3760 g, 53 cm
2.mesec: 5270 g, 57,5 cm
3.mesec: 6280 g, 61,5 cm, 40 cm
4,5.mesec: 7000 g, 65 cm

3.6.
girl79
: FILIP (39+1)
ob rojstvu: 3320 g, 52 cm, 35,5 cm
1. mesec: 4350 g, 56 cm
4.mesec: 6850 g, 64 cm

5.6.
Sonce33
: IAN (38+1)
ob rojstvu: 3240 g, 51 cm, 36 cm
1. mesec: 4360 g
2. mesec: 5800 g, 61 cm, 40,5 cm
3,5 mesec: 6700 g, 63,5 cm, 42 cm
4,5 mesec: 7390 g

6.6.
ursonok: AURORA (41+5)
ob rojstvu: 3660 g, 52 cm, 36 cm
1. mesec: 4250 g
2. mesec: 4790 g
3. mesec: 5500 g

7.6.
lina3
: VAL (37+6)
ob rojstvu: 2450 g, 48 cm, 32,5 cm
1. mesec: 2900 g, 50 cm, 34 cm
2,5. meseca: 4830 g, 57,5 cm

9.6.
sover
: KARLA (40+6)
ob rojstvu: 4140 g, 55 cm, 36,5 cm
3 tedni: 4850 g, 53 cm
2. mesec: 5720 g, 59 cm
3. mesec: 6600 g, 62 cm
4,5. mesec: 7730 g, 66 cm

10.6.
Tija01
: TILEN (39+1)
ob rojstvu: 3320 g, 49 cm, 35,5 cm
1. mesec: 3910 g, 51,5 cm
2. mesec: 4950 g, 58 cm
3. mesec: 5860 g, 60,5 cm
4. mesec: 6100 g, 63 cm

11.6.
dansas: BRINA (39+1)
ob rojstvu: 3800 g, 52 cm, 36 cm
1. mesec: 4660 g, 54 cm, 38cm
2. mesec: 5020 g, 55,5 cm, 38,5 cm
3. mesec: 5380 g, 58,5 cm, 40 cm
3,5. mesec: 5640 g

13.6.
filipinab
: FILIP (41+0)
ob rojstvu: 3730 g, 54 cm, 35 cm
1. mesec: 4640 g, 58 cm
2. mesec: 6050 g, 61,5 cm
3,5. mesec: 6980 g, 65 cm

15.6.
andreja_p: LUCIJA (39+1)
ob rojstvu: 3610 g, 48 cm, 36 cm
1.mesec: 4030 g, 52cm
2.mesec: 4640 g, 55cm
3.mesec: 5250 g, 58cm

18.6.
anush_86: HANA (40+2)
ob rojstvu: 3200 g, 52 cm, 36 cm
1.mesec : 4030 g

21.6.
ursika_ursi
ALEKSEJ (40+2)
ob rojstvu: 3140 g, 50 cm, 34 cm
1. mesec: 4120 g, 52 cm, 36,5 cm
2,5 meseca: 5130 g, 56,5 cm, 39,5 cm
3. mesec: 5550g, 58,5 cm, 40 cm

črtica1: JON (40+3)
ob rojstvu: 3360 g, 54 cm, 36 cm
1. mesec: 4100 g, 56 cm, 39 cm

25.6.
Lethe: POLONA (39+6)
ob rojstvu: 3070 g, 50 cm, 34 cm
1. mesec: 4150 g, 56 cm, 37 cm
2. mesec: 5400 g, 59 cm, 39 cm
3. mesec: 6200 g, 61 cm, 40 cm
4. mesec: 6700 g, 65 cm, 41 cm

29.6.
baby1978
: VITO (40+0)
ob rojstvu: 4260 g, 54 cm, 37,5 cm
1.mesec: 4400 g, 57 cm, 40 cm

3.7.
slikca123
: JAKOB
ob rojstvu: 3180 g, 50 cm
1. mesec: 3605 g, 53,5 cm
2. mesec: 4600 g, 57 cm
3. mesec: 5315 g, 61 cm

8.7.
Peeby
ABEL (41+3)
ob rojstvu: 3280 g, 51 cm, 34 cm
1. mesec: 4535 g, 56 cm
2. mesec: 5350 g, 60 cm
3. mesec: 6170 g, 63 cm, 42 cm

(odgovor članu Lethe)
Neposredna povezava do sporočila: 1110
30.10.2013 18:58:38   
Neli81
Majčica bom poročala kako bo. In z veseljem grem na kavo. Ti dam številko na ZS in le pokliči ko boš v Celju. user posted image

(odgovor članu dansas)
Neposredna povezava do sporočila: 1111
30.10.2013 21:01:25   
dansas
Čer!

Sem dala ravnokar en večerni stres mimo. Nam je varovalka šla in je posledično zmanjkalo elektrike za pol stanovanja! user posted image Med drugim tudi tista, ki napaja TV in računalnik. In to ravno danes zvečer, ko sledita dva dni praznikov, ko so trgovine zaprte, pa še sama sem. Dva dni sama z dojenčkom, brez TV in računalnika (beri foruma user posted image ) in še slabo vreme je napovedano! Pa umrem od dolgočasja. Ampak na srečo se je 7.stopnja izobrazbe obrestovala in celo znam zamenjat varovalko user posted image . In celo dve rezervni smo imeli! Uau. Se vidi, da ima to področje M čez user posted image . Zamenjam prvo - takoj crkne! In očitno je druga prijela, ker če ne bi, ne bi bile deležne te zgodbe user posted image . Uf, še dobro! Se mi je kar roka tresla user posted image .

Zlataladja

Ti si si pa izbrala tak pravljičen vzdevek user posted image . No, vsaj meni zveni kot naslov kakšne pravljice user posted image .
Praviš, da si bila skeptična glede pridružitve forumu, ker je tako javen. Ja, res je. V bistvu me preseneča koliko "zunanjih" nas bere. Kar veliko prijavljenih, koliko pa neprijavljenih, pa lahko samo ugibamo. Ampak konec koncev je tvoja odločitev kako osebne podatke nam boš zaupala. Jaz recimo, grem dostikrat kar v detalje. In ravno z objavo nekaterih malo pikantnejših detaljev si večkrat dušo olajšaš. Da kako jezo nad tipkami sprostiš, ali pojamraš in potem vidiš, da nisi osamljen,... Verjamem, da bi me tisti, ki me poznajo v živo, brez problema prepoznali, čeprav pišemo pod vzdevki. Ampak, mogoče smo malo preveč "paranoični". Kdo se pa lahko od teh podatkov kakorkoli okoristi nam v škodo? Je dokaj osebno, ampak vseeno nikomur ne škoduje. No, razen jaz ne bi bila preveč srečna, če bi moja babi prebrala, kaj sem pred kratkim o njej pisala. Mi je bilo potem kar malo žal... Ampak na srečo ji itak nisem razložila interneta, tako da ni panike user posted image .
Mi je pa vseeno bolj všeč RR kot FB, ker grejo podatki nekako v pozabo - strani se obračajo, teme menjajo. Dokler je aktualno, še kdo prebere, potem pa dvomim, da je veliko zanimanja. Pri FB mi je bilo pa razloženo, da vse kar objaviš - zapise in slike - vse postane last FBja in lahko oni s tem razpolagajo user posted image

ursonok
Torej si se le odločila, da za praznike pridete v rodne kraje (no, tvoj rodni kraj - otroci so v bolj eksotičnih krajih rojeni user posted image ).
Tudi, če se bomo zdaj dobile, pa ni vrag, da se ne bi decembra še enkrat user posted image .

Barbapapa

Ti imaš pa res eno temno obdobje. Upam, da čim prej mine user posted image . Še dobro, res, da te čaka projekt hiša - te bo zaposlilo.

majčica
Mislim, da je grašek govorila o tej reči, ki ji ti praviš hranilnik - samo ona je rekla cucljalnik.

Eno lepo, doooolgo noč vam/nam želim! user posted image

papa

(odgovor članu Neli81)
Neposredna povezava do sporočila: 1112
30.10.2013 22:39:28   
slikca123
peeby - dobis stevilko ;)

filipinab - rojena v kopru, drugace pa smo se pri mojih petih letih preselili v posocje, tko da v izolo hodim samo na pocitnice sem ter tja, ker imamo se stanovanje dol...drugace sem pa bolj zimska, letna karta za kanin je bla moj soncek, ok zdej ko kajtam rada grem tud na veter in morje, drugace mi pa morje smrdi ;) ... zarad mojga 3f-a sem poiskala sluzbo v lj, tko da sva lahko skupaj, on dela namrec v ribnici...se bova pa selila ko pride cajt, da bo menjal...nobenmu ne pase lj, je pa res, da sva sam med tednom v lj, vikende vedno okoli...

zlataladja - evo, tud mi2 se lahko kaj srecava, jst sem v terasastih...drugace pa tud mene bolijo zapestja se vedno, tud v nosecnosti so me...ne konstantno, samo kak gib npr., in to tko da vidim vse zvezde...pojma nimam, bom probala s kalcijem, drugace pa ne vem...nek kanal je, ene grejo tud na operacijo, baje pa da se vecinoma samo popravi, jst potrpezljivo cakam...

dansas - pastinjak sem kupila na koseski trznici...jakobu ne dajem se gh, sem pa iz radovednosti nardila za naju z 3f-om pire iz krompirja in pastinjaka - mnjamsi...

prazniki, juhuuuu...da se mal znebim mulca...mamo pa namen v bazen en dan, me prou zanima kako bo...

ste kaj razmisljali o vadbi za dojencke v bazenu na difu...ok, morjo met 6 mesecev, sam to bo 123 tle...

mirno noc vsem...

(odgovor članu dansas)
Neposredna povezava do sporočila: 1113
30.10.2013 22:41:41   
slikca123
mi je ratalo dvakrat objavit - sem zbrisala...ja, pisem na telefon, se mi ne da rac odpirat ;)

< Sporočilo je popravil slikca123 -- 30.10.2013 22:48:22 >

(odgovor članu dansas)
Neposredna povezava do sporočila: 1114
31.10.2013 0:10:42   
Zlataladja
Dansas
Zlata ladja je knjigica s pesmicami od Kajetana Koviča, ki jo imam trenutno sposojeno iz knjižnice in jo občasno berem malemu, od tam vzdevek. Tako da si kar zadela
Drugače se mi zdi, da mene katerikoli znanec lahko prepozna že iz imena sinčka in datuma rojstva , ampak ker nisem ravno javna osebnost, verjetno ne bo vse iz foruma takoj na 24ur,com. :) Slovenija je itak tako majhna, da se verjetno vsi poznamo z vmesnim faktorjem 2 oseb (mislim, da je to celo izračunano). Glede FB sem v resnici še bolj skeptična, ker oni pa še nonstop spreminjajo pravila in kar vmes malo sami spremenijo, kaj je javno in kaj ne.

Zapestja:
Jaz sem šla najprej v ambulanto za turiste, ker smo bili ravno na morju, ko me je začelo hudo bolet. So mi dali lekadole in eno smrdljivo kremico, ki je zdaj rajši ne uporabljam, ker se mi zdi malo strupena, mali si pa skoz vtika moje roke v usta. Da bi lekadole jemala za bolečine, se mi tudi zdi malo brezveze. Potem sem šla še k osebni zdravnici, ki me je poslala na testiranje za artritis in to je bilo bolj vse. Da gre verjetno za sindrom karpalnega kanala, sem se kar sama prek internetne raziskave odločila. Jemljem sicer tudi kalcij, pa kupila sem si take ščitnike za zapestja, ki se uporabljajo za dvigovanje uteži, in se mi zdi, da malo pomaga. Upam, da bo nekako izzvenelo samo od sebe.

Jaz drugače kar pogosto grem en krog okoli koseškega bajerja, verjetno vse punce iz tega konca mesta počnete podobno, tako da bi se z veseljem kdaj dobila, tudi na bolj številnem srečanju na kaki drugi lokaciji ni problema. Mi se včasih s prijatelji, ki imajo otroke, dobivamo v čolnarni v tivoliju, ker imajo igralnico (in tudi zunanja igrala). Poleti smo se dosti dobivali na Zbilju, zdaj ne vem, če je to še aktualno, ker bo kmalu premraz.

Več otrok
Jaz sem komaj dobila prvega in sem trenutno čisto začetniško navdušena, da bi imela še kakšnega. Se mi pa zdi, da je imeti dva verjetno dvakrat večji problem kot enega. Pa ta zdaj je razmeroma zadovoljen in neproblematičen dojenček, in me skrbi, da se bom razvadila, potem bom pa naslednjega ful bolj napornega dobila. Bom še malo počakala, da vidim, če bo šlo še naprej tako fino. Aja, pa noseča se mi ne da najbolj biti, to je tudi problem :)

Vadba za dojenčke v vodi
Jaz bom šla verjetno v Atlantis in naj bi začeli že v novembru (morajo biti 5 mesecev stari, plus minus par tednov). Imajo popoldanski termin ob 16h in tako bo šel lahko očka kdaj zraven, pri difu so imeli samo jutranje, kolikor sem gledala. Kolegica je sicer hodila nekam v Kranj in je bila navdušena.

No zdaj sem se čisto preveč razpisala, mirno noč vsem

(odgovor članu slikca123)
Neposredna povezava do sporočila: 1115
31.10.2013 9:38:36   
ursonok
Dobro jutro,

pri nas spali celo noč: Aurorka včeraj čez dan ni NIČ spala (groza!), zato je ponoči potegnila kar 12 ur brez hrane. Fino. A jaz bi vseeno, da čez dan tudi mrkne za 2 uri (vsaj). user posted image Bomo videli, kako bo danes.

Sem pa že zdaj penasta ...Z Aurorka sva ravnokar pogledali včerajšnji Dnevnik ... In me je seveda razkurilo poročanje o otroški paralizi v Siriji. Halooo. Strašenje, kako je to "smrtonosna bolezen", ki se z lahkoto širi tudi na sosednje države itd itd. Ne, to ni smrtonosna bolezen sama po sebi. Sama situacija je dokaz, da ne gre za bolezen, ampak za razmere, v kakršnih otroci živijo. Tam je vojna, higiena je na ničli, hrane in pitne vode ni. Zato je paraliza problem (in ne samo paraliza, tudi marsikaj drugega). In kaj potem, če se bo razširilo k sosedom? Pri sosedih morda ni vojne in bo človek blezen normalno prebolel - kot vsako virusko otroško bolezen.
Mi, ki smo v bistvu zakuhali vojno tam, se gremo pa zdaj neke heroje, češ, bomo pritekli in vas vse pocepili, da boste živeli "srečno in polno" (ali kaj je tisti človek od unicefa rekel tam v prispevku). Hipokrizija na celi črti. Cepivo proti paralizi bo tistim otrokom zagotovilo srečno in polno življenje!? Ne norčujmo se! Njihovo življenje je uničeno, tudi če fizično preživijo vojno, bodo psihično sesuti še dolgo.
Nič nimam proti poročanju o takih stvareh - naj bo le v skladu z razumom. Izbruh bolezni je povezan z razmerami, s padcem higiene in ne z neprecepljenostjo. Problem je vojna, ljudje/otroci v normalnih razmerah se te bolezni nimajo kaj bati, ker sama po sebi ni smrtonosna. Mi pa raje končajmo to vojno, kot pa da se gremo neke zdravnike brez meja. Veliko bolje bi bilo, da najprej v svojih glavah začnemo rušiti meje, ki so vzrok vsemu temu dreku, ki se dogaja okoli nas ...

Uf, sem jezna user posted image user posted image
Se spomnim, da ko sem bila majhna, mi nikoli ni bilo jasno, zakaj se moji starši vedno repenčijo, ko gledajo novice. Pač, novice, v čem je problem. Zdaj mi je jasno. Dogodki, o katerih se poroča, so bolni (naša politika), ali pa je bolan sam način poročanja. user posted image

Dansas
ne, za praznike ne bomo v Slo. Sploh ne vseh pet, ker se nimamo kam dati (in bi morali itak ločeno spati, trije pri tastu/tašči, dva pa pri mojih). Jaz bom verjetno peljala starejša dva na krajše počitnice in bom tam z njima ostala par dni. Da se še s kom dobim, pa da za Abela ne bo prevelik šok (Agata bo itak prvo sekudno želela, da grem nazaj, da ona lahko v miru začne z manipuliranjem user posted image user posted image ).
No, ampak ne najdemo nobenih kart, letov v tem času skoraj ni, vedno je treba prestopati, pa še tako se letala ne ujamejo. user posted image A če nam uspe kaj najti in pridemo, se moramo vsekakor stakniti. Nekje na toplem, bzzzz.

Zlataladja
ja, jaz sem ob tvoji zgodbi tudi takoj pomislila na karpalni kanal. Upam, da bo kmalu minilo.

Jaz res upam, da bo Au danes malo spala. Ker moram kaj narest - jutri je praznik in smo tri dni doma. Šli bova še tečt user posted image Popoldne pa taveliko peljem na glasbene urice, potem se pa morda vsi dobimo v vinjarnici ... Na okusni malici, mmm.

Pri nas se je ohladilo. Je zvečer resno mraz user posted image To mi sploh ni všeč. Čez dan na soncu je še ok, malo čez 20. Ah, sovražim zimo.

Jutri bo grozen dan = generalna. Treba vse cunje zamenjta, popredalčkatm, pospravit poletno garderobo. Potem pa končno posesat, pomit, sčistiti kopalnici ... user posted image

(odgovor članu Zlataladja)
Neposredna povezava do sporočila: 1116
31.10.2013 9:45:56   
ursonok
No, takole je pa videti, kadar otrok cel dan ne spi, ti pa po vseh dejavnostih z njim (tekanjem, hranjenjem, sončenjem na balkonu, n-tih poskusih uspavanja itd.) enostavno moraš kaj narediti ...:

user posted image

(odgovor članu ursonok)
Neposredna povezava do sporočila: 1117
31.10.2013 10:15:42   
Neli81
Urosonok kir cuker je pa tale vaša Aurora. Tak mali smehec, sploh ni videt, da ne bi nič spala.

Stanovanje sem glih uspela pospraviti. Ni glih generalno, ampak je zadostno (kopalnica čista, tla pomita, posoda v pomivalcu in igrače na enem kupu user posted image ).

Mož je šel po tamalo, je spala pri babici. Zvečer bi naj šla spat k mojmu bratu (imata isto staro punčko), pa me je kr malo strah kako bo to zgledalo. Bomo videli kako bo danes z njo. Ima zadnje čase ful izpade spet, pa prava jokica je. Ene stvari ne zna normalno povedat, pač se mora zjokat. user posted image Kr mlade dobim,ko jo slišim. Menda je to sam faza - SRČNO UPAM.

Popoldan dobimo obisk. So prišli sorodniki iz Srbije, še niso Mihajla videli. To bo še veselje, bo cel dan po rokah seronja mali. Ga že kr vidim kako bo vsem nastavljal lička za lupčkanje, ko se tak rad carta. user posted image

Nič, grem pod tuš preden se zbudi.

Fajn bodite. Lepe praznike želim vsem.

Pa pa

(odgovor članu ursonok)
Neposredna povezava do sporočila: 1118
31.10.2013 12:24:06   
dansas
Hej, hej!

Tile prazniki meni nikoli niso preveč praznično delovali. So pa dela prost dan, kar je zlata vredno, ko hodiš v službo user posted image .

helloween - meni je všeč izrezovanje iz buč - ena taka simpatična ustvarjalna dejavnost, ki se jo lahko izvaja skupaj z otroci user posted image (bom pokazala naše duhce); kar se pa šemljenja tiče, mi ni nič kaj všeč. Mi imamo itak pust. Pa še širši repertoar mask je možen za pusta (recimo princeske in vile - naša stalnica user posted image ), za helloween si pa lahko samo zombi ali duh ali kaj drugega grozljivega user posted image

slikca123 - Koseska tržnica mi je pa malo predaleč za šoping user posted image in ja, ravno za v pire me je zanimalo kako paše - da sprobam, če bo primerno za Brino.
Kratica za kaj natančno naj bi bil 3f? Saj pomen sem razbrala - tvoj partner, ne? Nisem iz generacije teh kratic; sem šla zadnjič poguglat kaj pomeni znak, ki ga ima ursika_ursi v podpisu: <3 user posted image . Še dobro, da imamo mlade mamice med nami, da nam, starim bajtam, kaj razložijo user posted image .
Drugače pa, zgleda da delujem mlajša, kot sem v resnici... so me že dve gospe na ulici ustavile, ko sem se z vso mojo četico sprehajala in kar niso mogle verjet, da so to res vse moji otroci user posted image .

Zlataladja - ha, ha, a potem sem celo zadela glede imena?
Meni se zdi več otrok lažje imeti kot enega. Posebej potem, ko so malo večji in se med sabo zamotijo. Sem imela z Roso (št. 2 user posted image ) veliko manj dela, ko se je enkrat začela malo bolj okolice zavedat, kot pa z Gajo (št. 1), ker jo je Gaja tako zamotila, da sem jaz uspela veliko več naredit v njenem budnem stanju user posted image . Da ne govorim o socializaciji... Same prednost, če je več otrok. The more the merrier user posted image

ursonok - ne, ne, sem te čisto prav že prvič razumela user posted image ; v množini sem govorila, ker boste navsezadnje le trije prišli v Slo, in 15.-20.dec je tako blizu praznikom, da sem si predstavljala, da bo to en nadomestek praznikov pri vas in da boste počeli nekaj, kar bo v prazničnemu duhu. Sicer je pa dandanes že cel december en dolg praznik.
Aurora pa res prav nič zaspana ne deluje. Zgleda zelo navihano user posted image in se mi zdi, da je naši Brini podobna - verjetno zaradi frizure user posted image , sta obe pri manj lasatih - zaenkrat. In se ji vidi, da je zelo gibčna user posted image

Neli - se mi zdi, da so otroci ponavadi drugje bolj pridni - si drugje ne upajo take štale počet kot doma user posted image ; tako, da mogoče se pa vseeno dobro izteče z malo na počitnicah.

papa

< Sporočilo je popravil dansas -- 31.10.2013 12:27:13 >

(odgovor članu Neli81)
Neposredna povezava do sporočila: 1119
31.10.2013 13:26:24   
ursonok
Ojla,

otoročič je spak skoraj 3 ure user posted image Smo pojedli, nekaj naredili, zdaj se bomo pa počasi preoblekli in šli laufat. user posted image Upam, dabo tamala uživala vsaj tako kot včeraj. user posted image

Buče
smo pa tudi mi že zjutraj izrezovali. No, eno, da jo je tavelika nesla v vrtec. Pa oblekla se je v duhca - je moj nekaj izrezal iz bele rjuhe, pa zlepil nekakšne ketne skupaj user posted image

(odgovor članu dansas)
Neposredna povezava do sporočila: 1120
31.10.2013 14:58:01   
Barbapapa77
hej,

mi smo včeraj izvedli primopredajo in zdaj imamo svojo lastno hiškouser posted image . No, pač v solastništvu z banko seveda, do nadaljnjegauser posted image , ampak to dejstvo bom kr poskušala potlačiti nekam čisto v zadnji kot možgančkov. Prav neverjeten občutek, ko sva dobila ključe in sva kr stala tam kot nova lastnika pred lastno hišo user posted image user posted image user posted image . Zdaj nas čaka še nekaj dela - beljenje, poliranje parketa, nova centralna in potem selitev. Računam, da bomo za božič že tam, po optimističnem scenariju pa že v enem mesecu. Smo nazdravili kar takoj tam na lastno hiško, z mojimi starši in sestro in njenim možem - brez njih je ne bi mogla kupiti - njihova moralna, časovna in tudi finančna podpora mojih staršev in babice je bila tisti kamenček, ki je prevagal tehnico v pozitivno smer.

Ursonok in dansas je res, sem pa res v precej depresivnem obdobju, nekje v 6. mesecu nosečnosti se je začelo, pa še kar traja. Razlog je pomoje izrazito nezadovoljstvo s sabo, predvsem fizično - nimam pa prave volje kaj spremeniti. In potem je to začaran krog nezadovoljstva, jamranja in obupovanja, akcije pa nobene. Ne vem, upam, da se poberem iz tega ven nekako - čas bi že bil. Saj začnem, pa mi zmanjka volje za vztrajanje, ker mi je prenaporno, jaz pa sem preveč lenauser posted image . No, upam da me bo projekt hiša zaposlil toliko, da ne bom imela časa, da še naprej padam v deprouser posted image . Ampak mislim, da če ne bom pospravila po podstrehi, mi tudi selitev pod novo streho ne bo prinesla željenega zadovoljstva.

Evo, zdaj bo časa za forum manj - sem in tja se bom že oglasila, prebrala vas bom pa že sproti na telefonu - samo moj telefon še ni smart, pa ne pusti pisati... No, vsake toliko bom že prišla do računalnika, da se malo javim.

Lepo se mejte, izkoristite proste dneveuser posted image

(odgovor članu ursonok)
Neposredna povezava do sporočila: 1121
31.10.2013 20:11:35   
sover
Hej, čvekice!

Tako, familija spi (vključno z M), mami si je pa po napornem dnevu privoščila pivo in hop na računalnik user posted image .

Peeby - kaj je zdaj s testom? user posted image . Jaz sem si vedno želela dva otroka ali več, a me je bilo kljub temu strah, ko sem ugotovila, da sem drugič noseča. Ti lahko povem, da je tole mačji kašelj v primerjavi s prvo rundo. Če še ne bi bila tako zmatrana, bi si zelo v kratkem omislila št.3, tako pa se moram najprej malo spočiti.
aja, še tole: naš prvi je tudi v začetku požrl vse, kar mu je prišlo pod roke (usta) in to v enormnih količinah. Zdaj, ko je star skoraj dve leti, pa še vedno poje enako količino, čeprav je vmes seveda precej zrasel. Hočem reči, da se ne sekiraj in daj otroku jesti, da ti ne bo težil. Se bo že ustavil, ko bo imel dovolj.Naš ima sedaj obdobja, ko ne poje praktično ničesar, a se z M sploh ne obremenjujeva. Ko mu paše je, ko ne pač ne.

Pomivanje oken - ursonok, žal pomivanje pri tebi odpade. Pa ne zaradi razdalje (jaz bi si z veseljem privoščila en skok v Španijo), ampak zato, ker je meni to poleg likanja eno izmed najbolj mrzkih opravill. To navadno počnem max. 2x letno, ampak tokrat se ne morem izognit. Lethe, ne, nimamo tako velike hiše (HB) - čisto povprečno 7x10. Počasi gre, ker so okna ful umazana.

Srečanje v LJ - ja. Definitvno. Jaz pridem. ZOO se mi zdi čist OK, je pa vprašanje, kako dolgo bomo lahko še vozičkale zunaj. Morda bi bilo smiselno razmisliti o kakem City Parku zgoraj ali podobno, če bo slabo vreme.

Uvajanje GH - še vedno zelo uspešno. Danes je zmazala slab deci cvetače z mojim mlekom in bi še, če bi ji pustila, sam me je bilo strah, da je ne bi potem kaj zvijalo, če bi preobremenila črevesje (a je to sploh možno). No, dansas, v Kalčku pastinaka nisem dobila, nabavila sem samo bio cvetačo in brokoli, kar bove preizkušale v naslednjih dneh. Sledijo še nov poskus s korenčkom, pesa in koleraba ter na koncu različni miksi te zelenjave. Nato pa še sadje.

Slikca123, Zlataladja - dobrodošli

Filipinab - no, pa ste tudi pri vas izboljšali spanje user posted image user posted image user posted image . Sem kr malo fovš. Pri nas je še vedno tako, da zaspi in prvo rundo vleče 3 ure nato pa na 1,5 do 2 uri do jutra. Še vedno vstajam vsaj 4x.

Kortikosteroidi - tudi pri nas smo jih imeli. Lenart je atopik. Namazala sem ga točno dvakrat, ker je pomagalo za kak dan ali dva, potem pa nič več. Nato sem si nabavila melem od Vlašiča in je bil bolj učinkovit. SIcer naj bi tudi ta vseboval steroide (zdaj spremljam prizadevanja SLO mamic, da dajo kremo na neodvisne teste v tujino). Tudi Karla ima dermatitis, a se še nikoli nisem spomnila, da bi poskusila s šentajnževim oljem (imam domačega, ki sem ga sama naredila).

Notranja vrata - smo dobili predračun za Garant in od Premiuma (zelo hitri). Zdaj čakamo še Lip Bled in gremo nato v akcijo. Hvala za predloge.

Ursonok - user posted image user posted image user posted image kako ste posrečeni! Tipkate čez otroka, ki je videti nadvse zadovoljen user posted image user posted image

Barbapapa - čestitke za primopredajo! user posted image Morda ti bo to malo izboljšalo razpoloženje.

Včeraj sem šla na izlet v LJ: what a mistake! Gužva za ponoret! Zato sem naredila samo najnujneše in pičila nazaj domov. Dane smo imeli še eno čistilno akcijo - v 3 urah sem uspela očistit eno okno in vhodna vrata user posted image . popodne smo pičili na RD. Starejši ni bil prav fino razpoložen - je imel preblisk "oklepam se mame", tamali je blo pa kar fino. Jutri pičimo k mojim za dva dni in nato hitro nazaj domov, da so privoščimo malo miru. Po praznikih nas namreč čaka nov naval mojstrov.

Meni je danes totalno zabediralo. Že drugo noč zapored zelo slabo spim (pa ne zaradi otrok) in rezultat je seveda porazen. zjutraj bi najraje nekam odšla. Čiščenje oken je začuda malo pomagalo, še najbolj učinkovit je tale pir, ki ga pijem zdaj. Še tole naklofam in pičim v mižule. Upam, da mi bo karla naklonjena in me bo pustila spati vsaj do pol enih.

(odgovor članu Barbapapa77)
Neposredna povezava do sporočila: 1122
31.10.2013 20:36:01   
ursonok
Živijo,

Sover
super za pomivanje itd. In za predračune user posted image Koliko pa to kaj stane, recimo? par vrat za v bajto? user posted image Zdaj razmišljam, da bi se pa še kdaj morda rada s tem ukvarjala ... A le, če bo šlo vse skupaj brez kredita user posted image
Si me pa nasmejala s tem "pomivanjem oken 2-krat na leto" user posted image user posted image Jaz jih verjetno v celem življenju še nisem pomila. V Krakovu jih je mož ene parkrat, tukaj smo pa že leto in pol in jih tudi še nisem. Morda jih je mož - ne vem, ne opazim. Joj, meni je v življenju za toliko stvari vseeno ... A če me kaj moti, pa ne morem mimo. Zasvinjana kopalnica me čisto živcira (je že par tednov nisem sčistila - bljak). Pa nepomita posoda user posted image user posted image Pa to, da vse leži kar povsod ... A z otroki je to stalnica.

Sicer pa navijamo za tretjega user posted image Dajmo, kdo bo prvi, ti ali Saška? user posted image

Tudi pri nas vsi spijo. Je bil kar v redu dan, z Auroro sva šli tečt, sem se kar namučila, me boli zadnjica (tek z vozičkom v klanec). Smo si pa privoščili kozarec vina in večerjo v naši vinjarni ... Zdaj se pa še doma razvajam: pijem Grape Ale, pivo tukašnje pivovarne, nefermentirano, z vodo iz Sierre nevade. Je pa pivo skupaj z vinom ... Ja, sliši se bljak, je pa res osvežujoče .. Pa malo močnejše je kot pivo ... user posted image
Sover, kakšno pivo pa ti žuliš?

Nič, grem še kak mejl napisat in malo prebrat. Se kaj tipkamo jutri!

(odgovor članu sover)
Neposredna povezava do sporočila: 1123
31.10.2013 23:27:09   
SeKa83
Živjo,

Otrok spi, mama pa bere forum in se prehranjuje. Vem, zelo nezdrava ura za večerjo, ampak mi je res zapasalo nekaj v miru pojest....No, tolažim se s tem, da je vsaj zdravo- domač kamutov kruh, natur veganski namaz, paradižnik in listi mlade špinače. Prav uživam, najbolj v tem ker imam zraven mir in tišino.

GH

Poje vse kar ji dam. Trenutno je že jedla: brokoli, krompir, koleraba, buče. Jutri bo verjetno na vrsti cvetača, potem še špinača- rima je slučajnauser posted image Že razmišljam kdaj bom začela z uvajanjem mesa...Verjetno konec tega meseca, ko bo stara 6 mesecev. Ali je katera od mam vegi? Me zanima ali boste otrokom dajale meso ali ne? Jaz namreč ne jem mesa in okolico najbolj skrbi, da tudi otroku ne bom dala mesa. Zato me prav zabavajo nenehna vprašanja kdaj začnem z mesom.user posted image
Ji pa vse sama skuham, frutkov in teh kašic ji še nisem dala. Je danes tasta prav skrbelo, ker bo po njegovem mnenju, na ta način dobila premalo vitaminov, ki se drugače nahajajo samo v teh predpripravljenih kašicahuser posted image V sveži, domači zelenjavi in sadju jih ni.

Plavanje

Jaz sem se že prijavila v Atlantis na popoldanski tečaj, ki se začne novembra. Komaj čakam! Upam samo, da ona tudi.

Nič, sirena kliče, hoče jest...

(odgovor članu ursonok)
Neposredna povezava do sporočila: 1124
1.11.2013 10:10:13   
girl79
Čao,

Pri nas že 2 katastrofalni noči user posted image user posted image Ima čisto zabasan nosek in imamo 2-3x ponoči čiščenje noska, pa 3x dojenje, pa 2x buden po 30-45 minut, pa n-krat duda user posted image Ah, saj bo boljše a ne...če ne prej pa ko bo spet poletje user posted image user posted image Danes bi morali na štajersko po grobovih itd. pa sem si izprosila, da s Filipom ostaneva doma, ker je tak smrkeljček....no vidite vsaka stvar je za nekaj dobra user posted image Meni se zdi precej mimo da moraš kao na grob ravno 1. novembra....jaz grem raje kakšen dan prej ali kasneje oz. čisto "izven sezone" user posted image user posted image , ampak pri mojemu imajo pač drugačen protokol, tako da moram pač hodit zraven....no razen letos user posted image

Sicer smo pa že cel teden vsi doma...se imamo fino...no z mojim sem morala spet imeti en resen pogovor glede ukvarjanja z otroci ko smo doma...posledica tega je, da imamo zdaj čez dan ugasnjeno TV in zgolj za kaj nujnega je dovoljeno prižgati računalnik...posledice so pozitivne...se imamo fino user posted image user posted image

Vegetarianstvo - meni se zdi prav da tudi mamice, ki so same vegetarianke otroku dajo meso za jest..otrok se bo že potem sam odločil...jaz mislim da ti tudi telo samo pove ali ti kaj paše ali ne...jaz lahko zdržim kakšen teden ali dva brez mesa, potem se mi pa zdi da vidim da že z dreves zrezki rastejo user posted image user posted image Očitno pač potrebujem meso, čeprav v resnici v precej manjših količinah kot npr. moj user posted image Aja, pa moj telešček mi tudi sporoča da potrebujem sladkarije user posted image user posted image Joj imam že ene 14 dni napad na sladko user posted image user posted image ...še dobro da dojim, da sem se vseeno zredila samo 1 kg....ampak bo treba malo zmanjšat količino!!

Srečanje - meni se zdi sicer malo brezveze plačevati vstopnino za ZOO, ker naših malčkov prav dosti živalce še ne zanimajo, če bi bile vse za, bom pa tudi jaz za user posted image Tako da jaz predlagam da če je sonček mogoče Tivoli ali Koseški bajer...če bi bile pa noter je pa v Koloseju fajn lokalček, ko imajo po tleh zraven tiste pene, tako da se naši malčki lahko valajo tam user posted image user posted image ZOO pa spomladi user posted image

barbapapa77- super za hiško....upam da bo selitev pomagala tudi proti depresiji user posted image Jaz mislim da bi vam lahko tudi v 1 mesecu uspelo, če boste imeli srečo z mojstri...mi smo v 2,5 meseca čisto razmontirali stanovanje in ga nazaj sestavili user posted image user posted image Sicer pa jaz mislim da bi tudi mogoče morala poskusiti s spodobnim sistemom, kot ga ima sasa33- t.j. zapisovanje ciljev, nagrajevanje za dosežene cilje itd....pa cilji morajo biti realni in razdrobljeni na majhne korake...npr. če želiš shujšati 1-2 kg v 14 dneh itd....

Filip se je zbudil...

Lepo se mejte user posted image

(odgovor članu SeKa83)
Neposredna povezava do sporočila: 1125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?