|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijke 2013
24.10.2013 11:03:17   
anush_86
ojla punce!

da še jaz malo poročam, da bo več za brati :)

gh; sva začeli prejšnji teden, ko je dopolnila 4. mesece. Začela sem s korenčkom, ki pa ji ni bil preveč všeč. Nato sem nadaljevala z bučkami, ki so šle odlično v promet; je pojedla že 100ml in veselo odpirala usta za še. Danes je na vrsti cvetača, nato pa koleraba. Hranim jo v stolčku in je čisto zadovoljna.

Alergija: po treh tednih hranjenja z Aptamilom ADC ni bilo nobenega izboljšanja na koži, zato sem šla nazaj k pediatinji po napotnico za dermatologa. V ponedeljek sva imeli pregled in se je izkazalo da ima blago obliko atopičnega dermatitisa, ki pa ni nujno alergijskega izvora. Čez tri tedne imamo še pregled pri alergologu. Vendar jaz mislim, da ne gre za alergijo.

Spanje
: ko se je po cepljenju totalno poslabšalo nočno spanje, sem ji zvečer začela v mleko dajati en piškot Plasmon ( brez glutena in sladkorja ), sedaj spet spi od 19h do 6h zjutraj. Trkam na les da bi tako tudi ostalo.

Drugače pa dete neverjetno napreduje. Do prejšnjega tedna se ni še čisto nič obračala, potem pa kar naenkrat - iztrebuha na hrbet in obratno in vse kar vidi nese v usta. No, da pa ne bi bilo vse preveč popolno, si je moj M v ponedeljek zvil nogo in ima gips, tako da imam sedaj dva dojenčka. Noro, ne vem kje se me glava drži. Kmalu bom samo sebe nekje srečala user posted image

Lepo se imejte!

(odgovor članu dansas)
Neposredna povezava do sporočila: 1026
24.10.2013 11:23:42   
Lethe
Prej sem vpisala napačno dolžino.

user posted image

(datum rojstva
nick, ime user posted image , gestacijska starost
mere: teža, višina, obseg glave)

11.5.
niinii: LILI (36+4)
ob rojstvu: 3240 g, 49 cm, 35 cm
1. mesec: 4000 g, 51 cm, 37 cm
2. mesec: 5500 g, 58 cm
3. mesec: 6250 g, 59 cm, 40 cm
4.mesec: 7000 g, 61 cm, 42 cm
4,5.mesec: 7100g, 62,5 cm, 42 cm
5. mesec: 7500 g, 65 cm, 42,5 cm

25.5.
Saša33
: ADAM (39+1)
od rojstvu :3160 g, 50 cm, 35 cm
1.mesec: 4840 g, 56 cm, 37 cm
2.mesec: 6000 g, 59 cm, 39 cm
3.mesec: 7000 g, 63 cm, 41 cm
4.mesec: 7500 g, 63 cm

25.5.
Barbapapa77: MANCA (37+2)
ob rojstvu: 2900 g, 50 cm
1. mesec: 3800 g, 53 cm
3. mesec: 5460 g, 60,5 cm

28.5.
majčica1508
: JAN (38+4)
od rojstvu: 3040 g, 51 cm, 34 cm
1.mesec: 3760 g, 53 cm
2.mesec: 5270 g, 57,5 cm
3.mesec: 6280 g, 61,5 cm, 40 cm
4,5.mesec: 7000 g, 65 cm

3.6.
girl79
: FILIP (39+1)
ob rojstvu: 3320 g, 52 cm, 35,5 cm
1. mesec: 4350 g, 56 cm
4.mesec: 6850 g, 64 cm

5.6.
Sonce33
: IAN (38+1)
ob rojstvu: 3240 g, 51 cm, 36 cm
1. mesec: 4360 g
2. mesec: 5800 g, 61 cm, 40,5 cm
3,5 mesec: 6700 g, 63,5 cm, 42 cm
4,5 mesec: 7390 g

6.6.
ursonok: AURORA (41+5)
ob rojstvu: 3660 g, 52 cm, 36 cm
1. mesec: 4250 g
2. mesec: 4790 g
3. mesec: 5500 g

7.6.
lina3
: VAL (37+6)
ob rojstvu: 2450 g, 48 cm, 32,5 cm
1. mesec: 2900 g, 50 cm, 34 cm
2,5. meseca: 4830 g, 57,5 cm

9.6.
sover
: KARLA (40+6)
ob rojstvu: 4140 g, 55 cm, 36,5 cm
3 tedni: 4850 g, 53 cm
2. mesec: 5720 g, 59 cm
3. mesec: 6600 g, 62 cm

10.6.
Tija01
: TILEN (39+1)
ob rojstvu: 3320 g, 49 cm, 35,5 cm
1. mesec: 3910 g, 51,5 cm
2. mesec: 4950 g, 58 cm
3. mesec: 5860 g, 60,5 cm
4. mesec: 6100 g, 63 cm

11.6.
dansas: BRINA (39+1)
ob rojstvu: 3800 g, 52 cm, 36 cm
1. mesec: 4660 g, 54 cm, 38cm
2. mesec: 5020 g, 55,5 cm, 38,5 cm
3. mesec: 5380 g, 58,5 cm, 40 cm
3,5. mesec: 5640 g

13.6.
filipinab
: FILIP (41+0)
ob rojstvu: 3730 g, 54 cm, 35 cm
1. mesec: 4640 g, 58 cm
2. mesec: 6050 g, 61,5 cm
3,5. mesec: 6980 g, 65 cm

15.6.
andreja_p: LUCIJA (39+1)
ob rojstvu: 3610 g, 48 cm, 36 cm
1.mesec: 4030 g, 52cm
2.mesec: 4640 g, 55cm
3.mesec: 5250 g, 58cm

18.6.
anush_86: HANA (40+2)
ob rojstvu: 3200 g, 52 cm, 36 cm
1.mesec : 4030 g

21.6.
ursika_ursi
ALEKSEJ (40+2)
ob rojstvu: 3140 g, 50 cm, 34 cm
1. mesec: 4120 g, 52 cm, 36,5 cm
2,5 meseca: 5130 g, 56,5 cm, 39,5 cm
3. mesec: 5550g, 58,5 cm, 40 cm

črtica1: JON (40+3)
ob rojstvu: 3360 g, 54 cm, 36 cm
1. mesec: 4100 g, 56 cm, 39 cm

25.6.
Lethe: POLONA (39+6)
ob rojstvu: 3070 g, 50 cm, 34 cm
1. mesec: 4150 g, 56 cm, 37 cm
2. mesec: 5400 g, 59 cm, 39 cm
3. mesec: 6200 g, 61 cm, 40 cm
4. mesec: 6700 g, 65 cm, 41 cm

29.6.
baby1978
: VITO (40+0)
ob rojstvu: 4260 g, 54 cm, 37,5 cm
1.mesec: 4400 g, 57 cm, 40 cm

8.7.
Peeby
ABEL (41+3)
ob rojstvu: 3280 g, 51 cm, 34 cm
1. mesec: 4535 g, 56 cm
2. mesec: 5350 g, 60 cm
3. mesec: 6170 g, 63 cm, 42 cm

(odgovor članu dansas)
Neposredna povezava do sporočila: 1027
24.10.2013 12:08:39   
Lethe
Dobili smo izvide s Pediatrične klinike. ŽE!?! user posted image Kri je na srečo BP, torej tudi ni slabokrvnauser posted image
Če sem prav razbrala, so testi na alergije vsi negativni. Mogoče lažno negativni, ampak takšni so. Zdaj pa ne vem ali naj bom vesela ali kaj...v bistvu je super, ker niso potrjene, po drugi strani pa še vedno ne vem. Ah...in dieta ostaja dalje, ah...in to do konca januarja?!? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lethe)
Neposredna povezava do sporočila: 1028
24.10.2013 12:55:17   
Barbapapa77
Lethe za izvide user posted image , za dieto pa user posted image . Drugač bi bla pa loto destinacija za mojega moža tud Whistler (zanj poleti, zame pa bolj pozimi), potem Reunion in Kanarski otoki - ne nujno v tem vrstnem redu user posted image . Torej povsod tam, kjer se da voziti kolo oz. bolj konkretno downhill. Mene je to že malo minilo, če nekaj časa ne voziš, padeš čisto ven nažalost. Whistler bi bila idealna kombinacija za naju - poleti bi kolesarila, pozimi smučala. No, vse to takoj po oglasih user posted image

(odgovor članu Lethe)
Neposredna povezava do sporočila: 1029
24.10.2013 13:09:43   
Lethe
Barbapapa, ne govori, točno DH je razlog za Whistleruser posted image in seveda smučanje, sploh turne variante.
No, pa kakšnih surferskih točk se tudi ne bi branil, niti jazuser posted image

Katera je že omenjala plezanje, ti ali sonce? Alpinistično ali pač navadno, prosto plezanje? Moj brat je namreč navdušen alpinist, v bistvu vsa njegova družba, prav tako najini prijatelji iz Kranjauser posted image

(odgovor članu Barbapapa77)
Neposredna povezava do sporočila: 1030
24.10.2013 13:30:27   
Barbapapa77
Lethe no, moj je tud čist mahnjen na downhill - se tle okoli po tržiških hribih vozi po vseh mogočih in nemogočih potkah, sanja pa o Whistlerju user posted image vsake toliko mu znese it v kakšen bajkpark čez mejo - Wagrain ali Šladming - letos ne, ker ni denarja zaradi nakupa hišeuser posted image . Včasih sem se tudi jaz vozila z njim, po Neži pa ne več, ker ni blo časa in varstva, zdej sem pa čist ven padla in imam polno vzmeteno kolo samo še za v trgovino in na otroško igrišče, na žalostuser posted image sva pa bla na Kanarskih - tam so tud super DH potke, tja bomo mogoče najprej uspeli iti družinsko - ata bo kolesarim, babe bomo pa v bazenu user posted image

Srfava in plezava pa midva ne, mislim da je o plezanju govorila Sonce33

jao, Manva pravi, da si lačen ful drugačen, in da naj mami neha čvekat po internetu in rajš otoka nahrani user posted image

(odgovor članu Lethe)
Neposredna povezava do sporočila: 1031
24.10.2013 13:38:18   
Sonce33
Zivjo,

danes je pa res veliko materiala za prebrat, kar je super, da vsaj ni dolgcas, ko je taksno vreme. Mi smo ponoci spali v redu. Sicer mali stalno nekaj jamra in se jaz zbujam, drugace je pa ze par dni klasika: zaspi okrog 21h, bujenje in duda ob 1h, jamranje user posted image in dokoncno bujenje okrog treh... takrat pa ne pomaga vec duda. Vstajamo pa okrog 6.30.

Jaz sem tudi cisto skurjenauser posted image . Pa ne vem a je vreme krivo, luna al sem pa ze kronicno utrujena. user posted image . Drugace jaz res rada spim in mi vcasih ni bilproblem tudi 10ur v kosu spati, sem bila prava zaspanka in se res tezko zbujam ponoci, sem cist zlimana in zjutraj rabim par ur, da zalaufam... Kr neki... Sej potem cez dan sem ok, ampak zaspala bi pa povsod kamor me postavis... Moja svakinja, ki se ukvarja z neko kinezologijo in kaj ti jaz vem s cim se vse pravi, da je za utrujenost velikokrat kriva hrana. Predvsem bi morala izkljuciti psenico, vecino mesa, mleko in dodajati probiotike... Mi je tudi ze sestavila neko dieto v tem smislu, samo je se nisem zacela prakticirati. Bi rabila eno taksno knjizico kot jo ima Sasa, da bi se disciplinirala in si vzela cas zase... Zadnja leta se itak vse vrti okrog otrok, tako da sem res malce pozabila na sebe user posted image .

GH
- midva sva tudi ze zacela z uvajanje. Danes sem mu dala krompir in je pojedel par zlick. Najraje oblizuje zlicko user posted image . Je res smesen... Ni pa se to to, ker po treh stirih zlickah je imel pa dovolj in se je pritozeval... A ve dajete eno vrsto hrane vec dni zaporedoma in potem menjate, al kako?

Lethe - moj M pleza, jaz sem pa po prvem porodu nehala in me od takrat prepricuje, da bi bil cas, da spet zacnem. Ampak zaenkrat ni bil uspesen user posted image . Bom pa verjetno novembra zacela obiskovati eno rekreativno skupino plezalcev tukaj v kranju in mogoce me spet notri potegne. Gre pa to za sportno plezanje in ne alpinizem. Meni je bil alpinizem zmeraj prevec tvegan in strasljiv. Moj je sel ravno danes v Misjo pec s kolegi, ker ima prost dan. Mogoce pa pozna kaksne tvoje kolege ali pa tvojega brata user posted image ... Plezalcev ni veliko in se med seboj kar poznajo. Kaj pa ti? Gres kaj z bratom v kaksno smer?user posted image

(odgovor članu Lethe)
Neposredna povezava do sporočila: 1032
24.10.2013 14:58:20   
ursonok
Sonce,
se zelo strinjam s tvojo svakinjo: jaz ne jem pšenice, mesa in mlečnih izdelkov in ti lahko potrdim, da imam energije trikrat toliko kot pred petimi leti. Kljub trem otrokom, delu itd. Seveda sem crknjena, če otroci ne spijo itd., ampak v osnovi sem čisto drug človek. Tudi regeneriram se hitreje (po porodu, telovadbi, neprespanih nočeh ali drugačnem stresu). Tako da jaz sem prepričana, da je velika večina (bolezni, zdravja itd.) v hrani. In me strašno živcira to, da zdravniki temu ne pripisujejo večjega pomena, da se o tem tako rekoč na faksu sploh ne učijo, da nimajo pojma. Skratka, vsa ta naša medicina je hudo zavožena.

Kolesarjenje
takšno in drugačno ni moj stil. Jaz sem za tek ali plavanje user posted image Poznam pa ljudi, ki so obsedeni s tem, ja. In so bili na Kanarskih s kolesi. Pa še marsikje verjetno ... Ne vem, jaz se na kolesu mučim. Pa še nevarno se mi zdi, sploh tale downhill (al kako?) varianta user posted image

Nič, kmalu bo treba po taveliko v vrtec, potem jo peljem na muziko ... Nato se pa vsi skupaj verjetno dobimo v vinjarni in gremo v arabsko četrt, malo raziskovat, pa na razgledne točke, upam ... Imamo fuuul lep dan user posted image

(odgovor članu Sonce33)
Neposredna povezava do sporočila: 1033
24.10.2013 19:57:24   
filipinab
Ojla!

Končno ena dobra noč, spal od 20:30 do 7:30 in to samo s 3x vstajanjem user posted image user posted image user posted image zjutraj ga je pa še mož zrihtu, ta da se je dan res lepo začeluser posted image user posted image user posted image

Potem pilates, kavica, kosilo, popoldanski spanec, lepo pojedel 3 velike žlice kašice, potem še joško, kopanje in zdaj se trudimo zaspat...

Upam, da ste fajn in vam želim mirno in sladko noč.

Jutri pa kaj več, mali kliče...

(odgovor članu ursonok)
Neposredna povezava do sporočila: 1034
24.10.2013 21:56:02   
Tija01
Pozdravljene!

Opala ste se pa kar razpisale, da je bilo kar materiala za prebratuser posted image Fajn je to, da smo prave čvekice tu goruser posted image

Uvajanje GH: Berem, da ste nekatere že pričele z uvajanjem GH jaz pa še vedno čakam, čeprav smo že stari 4 mesece in pol. A bi morala že pričeti? Moja P mi je rekla, da naj že pričnem s korenčkom in uvajam en teden, potem začnem s krompirčkom in tako dalje z zelenjavo ter zatem po mesecu dni uvajanja zelenjave z sadjem. V knjigah pa prebiram, da je otrok pripravljen za GH takrat, ko sam sedi in kaže interes za drugo vrsto hrane in ne samo za mleko. Mogoče preveč prebiram različno literaturo in razmišljam kako in kaj a kaj ko je to moj prvi user posted image .

Mhm sem se malo zamislila nad tem, da bi si vsak dan zapisala kak stavek oziroma napisala cilje za prihajajoče leto olala kaj bi to bilo. Tudi sama bi morala kaj storiti na sebi, shujšati par kg, končati mag študij ... Bo že enkrat, sedaj lepo uživam doma z user posted image ostalo pa bo vse počakalouser posted image . Discipline mi manjka!

Prehlad: Moj user posted image je še vedno malce prehlajen, par krat dnevno mu dam fiziološko vendar po enem tednu mu še prehlad ni izginil user posted image Kupila tudi baby vac vendar mu to tudi ne očisti noska. Uporabljate še kaj drugega razen fiziološke? Barbapapa nekaj si napisala za kremico, ki ko namažeš na prsni koš, katero uporabljaš?

Imejte se lepo in uživajte življenje!

(odgovor članu filipinab)
Neposredna povezava do sporočila: 1035
25.10.2013 9:50:46   
girl79
Čao user posted image ,

Pri nas spali celo urco dlje kot včeraj....to je do 6.45....smo malo gledali risanke, se nahranili (no otroka, jaz sem šele kasneje bila na vrsti), oblekli in sva peljala tavečjo v vrtec....je bilo celo brez vsakega kričanja da česa ne bo naredila....no malo so zalegle vmes tudi grožnje da bom risanke ugasnila, če si ne bo zob umila, pa če ne bo matičnega mlekčka spila user posted image user posted image

Sicer se pa junior zdaj že spet kar nekaj časa zbuja za prvo rundo že kmalu po 23i...kar pomeni da se ponoči še vedno hrani na 4 ure vsaj user posted image user posted image Moramo zdaj še malo zelenjave sprobat čez dan, naslednji obrok GH, ki ga bomo uvedli bo pa večerna kašica...čeprav itak ne bo nič boljše...že zdaj vem...ampak vsaj upam še lahko user posted image user posted image Jaz uvajam sicer tako da 3 -4 dni eno zelenjavo, nato pa gremo na drugo...zaenkrat samo zelenjavo, malo kasneje bomo začeli še sadje...

Tija01 - jaz sem ga mazala s kremico Fitoblam, ko je imel full nosek zamašen...

Se je že zbudil....gremo v akcijo user posted image

(odgovor članu Tija01)
Neposredna povezava do sporočila: 1036
25.10.2013 9:54:43   
dansas
Hej,

včeraj je Brino nekaj matralo in napenjalo; se je reva jokcala in bila sitna... in se je čez dan trikrat pokakala, drekec pa je bil neke čudne zeleno rumene barve. user posted image Upam, da je minilo in da tudi tisti moj včerajšnji kostanj ne bo imel prevelikih posledic.

tujina - jaz bi šla pa v tujino ne po denar, ampak ravno če bi imela denar user posted image . Namreč, ko bova zadela na lotu, bova kupila lepo, kamnito hiško ob hrvaškem morju in tam preživela večino leta (ga ni čez hrvaško morje - vsaj v evropi ne). Evo, to so najine sanje, zdaj pa je treba samo še srečko kupit user posted image .

GH - pri nas smo stari 4,5m in še nismo začele z gosto hrano in mislim, da še slab mesec ne bomo. Sigurno bom počakala, da bo stara 5 mesecev, potem bom pa že videla, kdaj bo kaj interesa pokazala. Se mi ne mudi. Mislim, da je zdaj še še malo prezgodaj, čeprav so zdravstvene ustanove spremenile svoje učenje in pravijo, da naj bi se začelo dodajanje GH že pri 4m, medtem, ko so samo par let nazaj zatrjevali, da ga bojo mamice fajn posvirale, če ne bodo dojile oz. ne bodo otroci na AM do 6m!? Kdo bi to razumel. Zakaj so otroci zdaj nenadoma bolj lačni, kot pred parimi leti? user posted image

kolesarjenje - rada kolesarim. Sicer sem več ali manj v življenju kolesarila iz same potrebe, da nekam pridem - kolo je bilo moje glavno prevozno sredstvo, tako v mladostniških letih, ker smo živeli bolj na robu mesta, tako v najstniških, ker sem bolj pozno naredila izpit za avto, tako tekom študija v Lj, ker je bilo to pač najbolj enostavno in tako v službo in nazaj, ker je bilo to moje edino prevozno sredstvo. Potem sem si pa avto kupila, ker po snegu in mrazu in dežju je bilo res bolj težko s kolesom v službo in po otroke v vrtec in sem si zraven obljubila, da ko bo lepo vreme, da se bom še zmeraj s kolesom vozila... yeah right!!! Odkar imam avto praktično več ne kolesarim user posted image ; za neko ekstemno kolesarjenje pa nikoli nisem bila.

Dan je lep, naj tak tudi ostane... user posted image

papa

(odgovor članu Tija01)
Neposredna povezava do sporočila: 1037
25.10.2013 9:55:14   
Neli81
Dobro jutro,

Mi smo včeraj imeli P in cepljenje. Vse ok. Tamal ima slabih 8kg in 69cm.

Tija01 če ti dojenje oz. hranjenje po flaški (ne vem kako je pri vas) gre dobro, res ni potrebno začenjati z GH. Mi smo pri tamali začeli šele pri 7 mesecih (prej ni hotla), zdaj smo pa začeli malo pred 6. mesecem. Pa tudi ko smo začeli, sem pol kr hitro zamenjala en obrok zize (pred enim tednom). No boš že sama vidla.

Hvala vsem za komplimente. Sem slikco prilepla zaradi Dansas, da ne bom js kaj kriva pol za slabo vidnost (ko je tak očke napenjala). user posted image

Sem hotla še kaj napisat, pa se tamali zbuja. Ga moram zrihtat in greva malo ven. Moram it škornčke za tamalo iskat, ker zima bo vsak čas tu. user posted image Bi se kr k vam preselila Urosonok, ker zime sploh ne maram.

Lepo bodite.

Čaw

(odgovor članu Tija01)
Neposredna povezava do sporočila: 1038
25.10.2013 10:03:55   
Peeby
Samo na hitro se javim, dokler mali drema... Skoz se leteča in npr do računalnika sploh ne pridem.

Jaz bom tudi poskusila, kako kaže s hrano. Ta vikend bomo probali z buckami, mogoce bo pokazal ze kakšen interes, mogoce se ne...
Se pa zdaj ponoči zbuja spet na 3 ali 4 urce, kar je spet po starem 3x na noč, sumim da mu moje mleko ne zadostuje več. Nevem zakaj je prej lahko prvo rundo zdržal tudi po 8 ali 9 urc, zdaj pa ne več ?! Hvala anush za idejo o piskotku - bomo testirali pri nas pa da vidimo, ce se izkaže za učinkovito. Je pa bilo ful smešno, včeraj mi je ponoči tamali zaspal na previjalni mizi, medtem, ko sem mu menjala plenico user posted image tako simple mu gre ponoči, podnevi pa se se kar upira.

Se javim na hitro se kaj. Zdaj sva na poti na pedokineriko, pol greva se moje starše pogledat, potem pa končno ze vikend user posted image

(odgovor članu girl79)
Neposredna povezava do sporočila: 1039
25.10.2013 10:26:06   
Lethe
Živjo user posted image

Evo, za nami spet solidna noč, prvič se je zbudila ob 1 30, sem jo morala previt in mi je ves čas pela, sem jo potem komaj uspavala. Nato se je zbudila še ob 5ih in spala do 8 00. Zdaj ima pa že dopoldanski počitek user posted image user posted image

Veste, blato sicer ni boljše, niti slabše, ampak je pa mala bistveno boljše volje. Zjutraj nasmejana, spet je začela full govorit in pet...tega več kot 14 dni ni bilo skoraj ni. Se je delala "hard to get". Tudi manj jo napenja in manj joka preden se pokaka. Mogoče pa le pomagajo tiste kapljice, kar upam, čeprav so drage kot žafran. Ker dvomim, da poje toliko GH, da bi bilo to touser posted image
Včeraj sem spet poskušala s korenčkom, ampak ji ni kaj dosti zanj. Zvečer sem ji dala par žličk riževe kašice in je šlo malo bolje, pol noter in pol venuser posted image

Jaz drugače nisem nameravala uvajati GH pred 5im mesecem, ampak zdaj sem dobila takšna navodila na PK. Sploh pa...upanje ostaja, da bo pomagalo.
Zvonec...

(odgovor članu Peeby)
Neposredna povezava do sporočila: 1040
25.10.2013 10:51:10   
Neli81
Lethe jaz imam ene te kapljice. Sem jih kupila aprila, 1x dala malemu in mi sedaj stojijo v predalu. Če želiš, ti jih pošljem.

(odgovor članu Lethe)
Neposredna povezava do sporočila: 1041
25.10.2013 13:10:58   
filipinab
Oj!
Pri nas smo tudi spali dobro, vstali 3x, pojedli zaspali...user posted image user posted image user posted image Upam, da ohrani to lepo tradicijouser posted image user posted image user posted image

no, zdaj je mrknil, par minut bo mir. Cunje sušim zunaj in upam, upam, da bo čimdlje sonček in veter, da se posušijo. Notr se sušijo 3 dniuser posted image

GH- jaz sem začela, ker naju je od 3,5meseca gledal, kaj dajeva v ustauser posted image itak en teden kuhaš te kašice sam tolk, da žličko oblizneuser posted image no, včeraj je pa bi lahk rekla, celo nekaj pojedel. Ja, jaz mu tud dajem en teden eno stvar, drug teden drugo, ampak ziza je pa še vedno zakon. Dans ponoč sem mišla, da mi bo še zize zravn pojedu, tak je sesaluser posted image

Jaz sem pa začela papcat Chia semena, bom vidla, če bom bolj polna energijeuser posted image že 3 dni se lotevam peč kruh, pa Filip nekak ni zauser posted image

Punce, jaz vas občudujem, kako zmorete z dvema, tremi otroki, ker jaz komaj enga popedenam, pa je pridn. Res pa je, da bi se on cel čas pogovarjal in pogovarjal, pa men potem že zmanjka...

No, že moram it.

(odgovor članu Lethe)
Neposredna povezava do sporočila: 1042
25.10.2013 13:12:54   
dansas
Zgleda, da bo naša Brina mis sveta, ker nima niti enega normalnega "obroka" spanja več, samo še lepotne dremeže user posted image . Spet je spala samo dobre pol ure. Potem je pa zaspana in sitna, pa sem ji lepo povedala, da mora malo dlje spati, ker bo sicer utrujena, pa me nič ne uboga user posted image . Ah, pa toliko planov imam vedno, ko zaspi. Kopalnica že 2 tedna ni bila pošteno spucana, otroška soba je tudi v nekem na pol pospravljenem stanju obstala (sem se lotila generalke otroške sobe, ker je bila že kot smetnjak; moja tastarejša je namreč kot hrček - si kopiči razne škatlice, gumbke, tulce od WC papirja, ... ker bo ona nekaj iz tega ustvarjala user posted image ).
Menda bo enkrat boljše. Upam, da bo ta enkrat kmalu, vsaj kar se spanja tiče.
Tako, sem mogla malo pojamrat, ker ko sem jo nazadnje tukaj gor šimfala, kako ne spi, je zaleglo in je en teden celo lepše (beri dlje user posted image ) spala.

< Sporočilo je popravil dansas -- 25.10.2013 13:14:56 >

(odgovor članu Neli81)
Neposredna povezava do sporočila: 1043
25.10.2013 15:57:23   
ursonok
Ojla,

da se še jaz malo javim. Noč bila malo slabša - se je Aurora okoli 1h zbudila. Čudno. Pa pozneje je tudi še jokcala, ampak je sama nazaj zaspala. Mislim, da ji rineta ven spodnji enkici.

Jaz sem dan "zapravila" z izletom k dohtarju na bris. Brezveze. Skoraj tri ure, in ravno takrat, ko mala spi. user posted image

Potem sva pa skupaj sedeli na balkonu ... in tako sonce nažiga, da sem bila popolnoma omotična. Kar v glavi se mi je vrtelo! Sem morala iti v spalnico in zadremati za kratek čas user posted image Ne morem verjet, kako lepo vreme imamo konec oktobra. Zakon!

Dansas - pospravljanje
jaz sem čisto na živcih, ker je flet v katastrofalnem stanju. WC oziroma kopalnice nisem pomivala že par tednov, salon je svinjski, po tleh kar fleki od raznih stvari, največkrat hrane. POvsod milijon prahu, se čudim, da se še nismo zadušili. Sesat itak ne morem, ker je po tleh cel kup vreč s cunjami za otroke (jih dobili od dveh kolegov). Nimamo jih kam dat, morali bi kupiti komodo ali nekaj. Razmišljamo, da bi šli jutraj do Ikee v Malago, a sem jaz bolj anti, ker smo ta teden zapravili že ogromno denarja in me glava boli user posted image A če ne bomo kupili ničesar, se bomo še kar utapljali v smeteh, vrečah in flekih user posted image

Nič, mož je šel po starejša dva v vrtec in potem v trgovino, mala je malo zaspala, jaz pa pijem Pu Erh in skušam delati. Ne morem verjet, pol ure na dan, toliko mi bo uspelo danes .. No, morda še zvečer kakšna urica, we'll see.

(odgovor članu dansas)
Neposredna povezava do sporočila: 1044
25.10.2013 18:52:59   
dansas
Grašek, ravnokar sem te gledala po televiziji v prispevku o Lj. maratonu. Ni bilo za falit: tekačica z vozičkom in polletno punčko Luno user posted image . Prav lušni ste bili, vsi štirje, oz. vseh pet, če šteješ še tistega v trebuščkuuser posted image . Ta nosečnica je zgledala tako, kot jaz v petem mesecu user posted image .
Če še katero zanima, je bil to prispevek v oddaji Dobro jutro, ob 7:48 na prvem programu TVS.
In srečno jutri vsem tekačem! user posted image

< Sporočilo je popravil dansas -- 25.10.2013 18:55:39 >

(odgovor članu ursonok)
Neposredna povezava do sporočila: 1045
25.10.2013 21:24:53   
SeKa83
Danes sem se že trikrat usedla zraven, da kaj napišem, ampak me je vsakokrat zmotil alarm. No upajmo, da gre v četrto rado in da mi uspe kaj napisati

Dansas: Bomo videli, kaj bo, jaz sem že začela testirati ali drži mit o kontracepciji in dojenju. Upam, da ga ovržem.user posted image

Grašek: Seveda sem takoj pofirbcala oddajo, prevrtela na 7.48 minut in si vas ogledala.user posted image Luna je prava lepotičkauser posted image Tisti nosečnici pa tudi vsa čast, da takole teka. Jaz sem tekala samo do wc-ja, sploh zadnje tedne.user posted image

Lethe: Fino, da testi niso nič pokazali. Ampak nekako pravijo, da do 6. meseca so ponavadi takoalitako negativni. Ali boš dala kasneje še enkrat testirati?Jaz sem se odločila, da če ne bo hujših težav, ne bom več testirala. Je bilo tisto jemanje krvi preveč stresno zanjo. Sploh se nočem več spomniti tistega dogodka...Je pol pediatrične letelo na kup gledat kaj se dogaja...Nekako imam v planu, da ji bom (ko bo večja) dala pač en mali košček sira za pojest. Tako bomo takoj videli koliko je ura.

Uvajanje GH: Danes je pojedla krompir in brokoli. Jedla je z velikim veseljem, kot vedno. Ker sem ji dajala prepočasi je zgrabila krožniček in začela lizati vsebinouser posted image Tudi roke je namakala notri ampak ji kar pustim, da raziskuje. Imava pa zadnje dni neke težave z zaprtjem (samo na 2 dni odvaja,prej 5krat nadan), zato ji dam zjutraj po žličkah vodo v kateri so bile čez noč namočene slive in fige.

Tujina: Zelo rada potujem, ampak še raje se vrnem domov. Zato zaenkrat nisem še nikoli pomislila, da bi se kam odselila. To bi se samo v skrajni sili, če bi bila tukaj lačna. Drugače ne. Je življenje prekratko, da bi živela daleč stran od tistih, ki jih imam rada.

Krediti: Super, da nekaterim uspeva brez kredita, jaz ga bom vestno odplačevala še kar nekaj časa.user posted image Ampak se mi ne zdi to nek bavbav, ker v vsakem primeru je treba nekje stanovati in plačevanje najemnine se mi je zdelo še bolj nesmislno. Sem pa seveda pazila, da je obrok kredita precej nižji, kot bi bila mesečna najemnina stanovanja.

Izpadanje las
Vsak dan mi jih izpade za konkretno lasuljo, predvidevam, da bom s tem tempom kmalu plešastauser posted image

Pospravljanje stanovanja No comment. Sem imela tako svinjarijo, da je danes prišla moja mami, za 3 ure prevzela vlogo varuške, da sem vsaj kaj pospravila.

Zaenkrat toliko, jutri pa praznujemo 5 mini svečko (kako gre hitro)user posted image

(odgovor članu dansas)
Neposredna povezava do sporočila: 1046
25.10.2013 22:19:04   
grašek
hojla, šele večerno javljanje, bliža se naš tekaški praznik, pa smo bolj zasedeni.

dansas
- se mi je zdelo, da boste takoj ugotovile, Luna je tako redko ime, jo kar precej snemamo, pa je navajena, ji je všeč, itak je pa taka dobrovoljčica, to se cel dan smeji, na Gospodarskem razstavišču sva prevzeli še štartno številko, tam se je pa ustrašila človeka, oblečenega v kenguruja, sicer je pa uživala, tečemo pa v nedeljo, ne jutri, hvala pa za vzpodbudo

več prispevkov o noseči tekačici pa tule http://www.tekaskitrener.si/?MeniID=110, ona to res dela vse z lahkoto, se še jaz čudim.

Mi smo imeli grozne noči, zbujanje na eno uro, sedaj sem malo spremenila sistem hranjenja, ker očitno kar zaspi, ko se podoji, pa premalo poje, ji dam sredi noči eno flaško, potem pa čez dan manj dodajam, ideja, če ima še kdo take težave.

Nimam več moči sedaj, zaključujem, ve pa lepo spite, malčki pa še bolj lepo!

(odgovor članu SeKa83)
Neposredna povezava do sporočila: 1047
25.10.2013 22:22:48   
ursonok
Ojla,

sem pogledala prispevek user posted image Da ob 7h zjutraj rovarite po Ljubljani, ma kapo del, res! Glede nosečnice ... Hm, jaz bi s takim trebuhom tudi maraton laufala. user posted image A kaj, ko sem imela dvakrat večjega - kljub rednemu plavanju, hoji itd. user posted image Ne vem, od česa je odvisna velikost trebuha. Jaz sem imela trikrat gro-mo-zan-ske-ga.

Grašek user posted image Luna je totaln srček user posted image Še vedno tak majhen vitek bobasek.

Mi smo imeli lepo popoldne, smo se spet sprehajali po starem delu mesta, na hribu, pa po univerzitetni četrti ... Me je čisto preplavila nostalgija ... po študentskih letih. user posted image A ti ljudje so ful mladi ... Eh, kje so ti časi ...

Nič, pridne bodite,
papa

(odgovor članu SeKa83)
Neposredna povezava do sporočila: 1048
25.10.2013 23:37:57   
ursonok
Sem pogledala linke od Jasminke ... Hudo. Zakon. Madona, ura je skorja polnoč, jaz bi se pa najraje oblekla in šla laufat user posted image
No, pa še veganci so, če prav razumem (predavanje). user posted image

(odgovor članu ursonok)
Neposredna povezava do sporočila: 1049
26.10.2013 12:22:19   
Lethe
Helou.

Kako ste danes?
Full je lep dan, sončno in res toplo. Sem zunaj v kratki majici in razmišljam še o kratkih hlačah...po možnosti še o natikačih, sevedauser posted image user posted image user posted image
Bo treba potem na kakšen sprehoduser posted image user posted image

Sem zadnjič obljubila našo frizurco, kajne...
user posted image
user posted image
Na žalost se ne vidi najbolje, v živo je bolj izrazito...anyway, nekih 7 cm las je tole.

Takole pa udobno spi in smrči naša kosmata rit user posted image
user posted image

Včeraj smo šli prvič po dveh mesecih na malo daljši sprehod z njim in je bil čisto podivjanuser posted image user posted image Bo treba kar hitro napredovat in ga utrudit, ker drugače se nam bo vsem zmešalo. Danes ga mogoče peljem celo plavat, le še lokacijo moram najti. Tu pri nas je preveč sprehajalcev in psov, pa mu zdaj ne zaupam, da ne bi ušel, ker za plavanje ga moram spustit, divjat pa še ne sme naokrog.

Neli81, hvala za ponudbo. Pa so kapljice še dobre? Na mojih piše, da jih je treba porabiti v 3 tednih, drugače pa zavreči... A pa se to res pokvari?

Torto sem naredila, čokolada-vanilija. Mislim, da bo dobra, veganskauser posted image Za 4 mesece...vsak izgovor prav prideuser posted image

Sonce, na privat ti lahko napišem koga poznam...user posted image

Aja, kakšna ideja kaj naj kupimo sestrični od M za njen 9. rojstni dan? Nimam pojma...menda ima rada knjige, ampak kakšne?

Ah, grem sedaj malo bluzit, P spi, M je šel pa kolesarit...

p.s. če mi uspe, pogledam še grašek

< Sporočilo je popravil Lethe -- 26.10.2013 12:25:44 >

(odgovor članu ursonok)
Neposredna povezava do sporočila: 1050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?