|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Bodoče nosečke
15.10.2013 7:32:01   
*tedy*
Moja M je tudi danes prišla, napadi nutele niso bili zamanuser posted image user posted image

Midva tud kar gledava TV ampak bolj zvečer ko otroc spijo, ko je 24 ur pa kar ugasnem, da otroc ne poslušajo teh neumnosti....že tako so sedaj tud med risankami reklame in pol pa samo poslušam, mami lej to moramo nujno kupituser posted image user posted image , zdej se bodo pa itak začele reklame za igrače bo pa sploh katastrofa.user posted image

Letos sem tamalemu rekla če bo božičkov pomočnik, je star 8 let in je že delal načrt kako bo zasledoval božička, kako ne bo šel spat, kako bo omare pregledoval, če so kje darilauser posted image user posted image , skratka on bo celo zasedo naredil da ulovi božičkauser posted image user posted image

lep sončen dan vsem

(odgovor članu Bluegirl)
Neposredna povezava do sporočila: 1201
15.10.2013 11:54:40   
asyka
Punce res vam hvala za vse tolazilne besede. Ne vete kako veliko pomenijo. Mislim pa da je to to.vceraj smo jo peljali urgentno v bolnico in zdaj jo pac samo sopajo z vsemi moznimi analgetiki. Sem tudi sama mislila da je boljsa taksna smrt da se privadis da nekoga ne bo vec... pa se absolutno be strinjam vec s tem. Gledat umirajocega cloveka, ki mu ne mores z nicemer vec pomagat. Grozno je.

Pa dovolj s taksnimi temami, ne bi rada zamorila :)

Za vse ki ste zacele s klomifenom drzim pesti za cimboljse in cim hitrejse odzive nanj.

Ena je sprasevala kaj narediti ker se ji je ponudila sluzba in bi morala zaceti s klomifenom. Glede na to, da je klomifen pomoc pri zanositvi in da cisto po naravni poti ne gre bi jaz zacela z njim. Ni nujno da bo se zdaj kar ze v prvo prijelo, lahko bo vseeno trajalo nekaj meswcev in se mi zdi skoda cakati, ko je ze tako potrebno vec casa, srece in truda da bi uspelo. Jaz bi kar pogumno startala....

The secret of life is hidden in DNA.

(odgovor članu *tedy*)
Neposredna povezava do sporočila: 1202
15.10.2013 11:57:13   
*tedy*
asyka user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu asyka)
Neposredna povezava do sporočila: 1203
15.10.2013 12:05:21   
mamica deklicam
asyka user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *tedy*)
Neposredna povezava do sporočila: 1204
15.10.2013 12:21:09   
Tara9
Pozdravljene,

danes pa nismo kaj preveč glasne, kaj vse tako pridno delate user posted image ? Tudi jaz imam gužvo v službi, ampak sem si zdaj malo pavze vzela, sem že zmatrana pa je šele začetek tedna.

asyka user posted image user posted image user posted image  drži se.

savanah kako je bilo na pregledu? Čakam tvoje dobre novičke. Sej vem, da boš zdaj par dni zaposlene s svojim dragim, najbrž je O pred vrati, ampak vseeno se javi user posted image .

Vse ostale, pošiljam pozdravčke in imejte se lepo user posted image

(odgovor članu mamica deklicam)
Neposredna povezava do sporočila: 1205
15.10.2013 13:58:29   
Bluegirl
asyka, drži seuser posted image user posted image

Tara9, takšna gužva v službi, da vas tudi prebrati ne uspemuser posted image Samo, da preživim tale teden...

Savanah, poročaj kaj!user posted image

Bluegirl

(odgovor članu Tara9)
Neposredna povezava do sporočila: 1206
15.10.2013 14:34:05   
savanah
Ojla punce,evo meneuser posted image
Kaj je s temi sluzbami,tudi jaz na polno zaposlena,poleg tega pa se ena izobrazevanjauser posted image
Asykauser posted image user posted image drzite se. In nic ne moris, ti se samo izpovej, zato smo tukaj..za vse tezave.

Evo vceraj bila pri G, v desnem jajcniku vidna dva folokla (17,1 in 18 mm), v levem nic, nadauser posted image . Je bil pa to 11 dan cikla,in je rekla da bo O nekje cez 3 do 5 dni. Je bilo pa tako hitro konec pregleda, in vse sem pozabila vprasatuser posted image . Rekla je da se odzivam na klomifen, nic pa koliko foliklov je normalno...tako da tiste ki kaj veste o tem, prosim heelpuser posted image . Pa ce sedaj nebo nic, pac se en cikel s klomifenom, pa potem enega brez, nato pa spet nazaj do G, pa bomo videli kako naprej.

(odgovor članu Bluegirl)
Neposredna povezava do sporočila: 1207
15.10.2013 14:42:10   
mamica deklicam
pri terapiji s klomifenom se včasih zgodi, da zrasteta dva vodilna folikla. Po številkah sodeč ju imaš user posted image . Navijam, da bo tako tudi ostalo in se bo vsaj eden oplodil.

V normalnih ciklih se razvije samo en vodilni folikel, ki poči, ostali propadejo. Se pa tudi tu zgodi, da sta dva in imamo potem dvojajčne dvojčke. Enojajčni pa nastanejo iz enega oplojenega jajčeca.

(odgovor članu savanah)
Neposredna povezava do sporočila: 1208
15.10.2013 14:43:39   
Tara9
Potem je nekaj v zraku, da smo vse tako natempirane v službah, jaz razmišljam da bi si podaljšan vikend privoščila, ker mi res energije manjka, se mi zdi že cela večnost od dopusta.

savanah supercaaaa, pa saj to je dober rezultat a ni. Sicer nisem nek stručko, ampak dva folikla se dobro slišita. Iiiiiiiiiiii, navijam, navijam user posted image  user posted image  user posted image , naj bo čim bolj ploden mesec. Pa te kaj špika, boli? Jaz sem danes 11. dan cikla in me vsake toliko špika samo v desnem jajčniku, ne vem a tudi samo on reagira al kaj. Sem že čisto nestrpna, komaj čakam ponedeljek, da vidimo na čem sem, upam, da tudi jaz reagiram.

Ufff, ko bi bilo vsaj čim več dobrih novičk ta mesec.

(odgovor članu savanah)
Neposredna povezava do sporočila: 1209
15.10.2013 14:58:38   
mamica deklicam
punce, vsak mesec špika v drugem jajčniku. Se izmenjujeta pri reprodukciji foliklov user posted image user posted image

Jaz pa vedno bolj ugotavljam, da sem zgrešila poklic. Zakaj o le zakaj sem pred 20 leti ubogala staršeuser posted image user posted image

(odgovor članu Tara9)
Neposredna povezava do sporočila: 1210
15.10.2013 15:03:29   
Tara9
user posted image user posted image user posted image  sej vem, prejšnji mesec me je bolel samo levi, zdaj me desni, ampak sem jaz osebno že tako zmešana, da včasih ne vem več kaj je prav in kaj ni user posted image . Človek bolj vrjame drugim, kot svoji pameti user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1211
15.10.2013 15:08:54   
savanah
aaa tako je torej touser posted image , mamica deklicam hvala za pojasnilo..vidiš ko ne vprašaš pa nič ne veš potemuser posted image
mogoče veš koliko ponavadi zrastejo da nastopi O? nekje sem brala da približno 22mm če pa preveč, pa potem ni nič. in da na dan približno zraste 1-2mm. je to res? je to za 11 dan ok velikost?user posted image . Oprosti če so moja vprašanja smešna, ampak res sem pozabila vprašati, pač raztrešena kot sem, je to čisto normalnouser posted image

tara9 ja verjetno bo kar dober jauser posted image , iiiii kako sem sedaj vesela, res, ko mi je MD tole obrazložila, prej sem se pa kar malo zasekirala, ker je samo v enem jajčnikuuser posted image . Tudi ti boš imela super novičke, sem prepričanauser posted image . Kaj pa vem, mogoče me je danes res malo špiknilo. pa sedaj ko vem, verjetno bolj pozornost posvečam desnemu jajčnikuuser posted image . Uf če te že sedaj špika, koliko boš pa ti imela dominantnih foliklovuser posted image . jaz mislim da je tole špikanje dober znak. tudi mene je prvič veliko bolj kot v drugo, za sedaj pa še čakam.. no samo da se nekaj dogajauser posted image

joj, ko sem prišla v ordinacijo do G (jaz ponavadi pridem v spodnjih hlačkah - iz garderobe, ne od domauser posted image in se potem ko grem na stol pač dol potegnemuser posted image ), in hočem potegniti dol spodnje hlačke in ugotovim da imam obrnjene narobeuser posted image user posted image ..no ne tako da je rit spredajuser posted image user posted image , ampak so se šivi videliuser posted image , tako mi je bilo nerodno, sem ji rekla, da to pač prinaša srečo, in da jih ne smem obrnitiuser posted image

(odgovor članu Tara9)
Neposredna povezava do sporočila: 1212
15.10.2013 15:10:53   
savanah
MD, še je časuser posted image . in nas boš tukaj poučevalauser posted image user posted image

(odgovor članu savanah)
Neposredna povezava do sporočila: 1213
15.10.2013 15:41:52   
mamica deklicam
koliko morajo biti veliki folikli, pa tudi jaz sedajle iz glave ne vem sigurno. Če ti je rekla, da bo O od 3-5 dni in kakor praviš, da zrastejo 1-2 mm na dan, potem kar klapa, da naj bi bili veliki nekje 22mm, ko počijo.

Jaz sem si vedno želela, da bi šla študirat medicino a nisem upala doma nikoli izrazit te želje na glas. Sedaj pa imam. Samo upoštevajte, da je pri nas moja mama dominantna. Vedno je bilo tako, kot je ona hotela. No jaz sem se tega rešila, oči je pa nasankaluser posted image user posted image . Če bi živela v kakšni drugi družini, kjer lahko otrok izrazi tudi svoje želje, bi bila sedaj pri koritu že nekje 10let in se mi verjetno ne bi bilo potrebno za vsaj € borit.

(odgovor članu savanah)
Neposredna povezava do sporočila: 1214
15.10.2013 15:42:50   
mamica deklicam

IZVIRNO SPOROČILO: savanah

MD, še je časuser posted image . in nas boš tukaj poučevalauser posted image user posted image

upam, da bom vsaj za kakšno kavo zaslužilauser posted image user posted image

(odgovor članu savanah)
Neposredna povezava do sporočila: 1215
15.10.2013 16:56:13   
Bluegirl
Evo me, punce, doma, pa moram spet delat. Sem si rekla, da si vzamem malo pavze, vas preberem, kaj postorim, šele potem naprej. Jaz vama povem, tara9 in savanah, da je to zanalašč tako, da imamo veliko dela v službi. Da ne mislimo preveč nauser posted image user posted image Drugače pa res ne vem, kateri murphy je to. Tudi mene čakajo izobraževanja, pa utrujena sem že sredi delovnika. Tara9, imam enake misli o dopustu. A bom morala počakati na konec oktobra in tisti podaljšan vikend, prej ne bo šlo.

Savanah, bravo za folikla!user posted image Seveda je to dobra novica. Haha, tole s hlačkamiuser posted image Dobro si se znašla - da prinaša srečouser posted image Jaz tudi hočem špikanje v jajčnikih!user posted image Sicer imam občutek, da me nekaj grize. Kot bi bila 3., 4. dan menstruacije, ko se še nekaj dogaja, a boli ne več. Kaj vem, ne verjamem več mojim "halucinacijam"user posted image

MD, to mora biti pa zoprnouser posted image Recimo, da je vse za nekaj dobro. Mogoče ne bi bila tu, kjer si, če bi se odločila drugače, in ne bi imela tvojih dveh srčik. Pa še svojima ne boš nikoli odrekala lastne odločitve o njunem poklicu.

Bluegirl

Neposredna povezava do sporočila: 1216
16.10.2013 7:58:48   
savanah
jutrouser posted image
pijem kavico pa sem rekla da še malo pogledam na forumuser posted image
Bluegirl, sem se res opazila, da manj razmišljam o tem, po pravici povedano res ni časa. No, se pa spomnim, vsak danuser posted image ..no vsaj ni čez cel dan prisotna ta miseluser posted image user posted image . Kaj pa tvoja BT? Kateri dan cikla si sedaj? če nekaj špika, se sigurno kaj dogajauser posted image

MD, mene pa so vedno doma silil, naj grem študirat medicino...že ko sem se odločala za srednjo šolo, so želei da grem kaj v tej smeri, ampak kaj pa otrok ve? Še dedek je vedno govoril, da bom zdravnicauser posted image ..eh ko pa si še tako mlad. Če bi imela to pamet takrat bi se sigurno drugače odločila...sigurno bi bila sedaj že veterinarkauser posted image (jaz obožujem živaliuser posted image , vse, od kravic do miškuser posted image ). In obožujem otročke. zato sem sedaj naredila še to šolo in upam da kdaj dobim službo v vrtcu. Sedaj razmišljam še o eni poklicini kvalifikaciji, ampak ne, dovolj učenja za enkratuser posted image . jaz bi se kar zmišljevala, ampak vse to staneuser posted image

(odgovor članu Bluegirl)
Neposredna povezava do sporočila: 1217
16.10.2013 8:10:33   
Bluegirl
Jutrouser posted image

Samo na hitro se javim, preden se začne peklenski dan. Mislim, da še na wc ne bom mogla v miru vse do treh, ko se bo malo umirilo.

Savanah, res ni toliko časa razmišljat o tem. Saj se tudi sama vsak dan spomnim, ampak niso pa te misli vsakih 10 minut v glavi in ne premlevam toliko. Ker imam druge, službene, stvari za premlevat.user posted image Sem pa 59. dan (ja, mislim, da bom podrla rekorduser posted image ) in je BT enaka. No, danes sem si jo pozabila izmerit, drugače pa ni nič kaj narasla. Malo skače gor pa dol, a ne veliko. Kaj vem, saj pravim, da dvomim v vse tole špikanje. Sem že pozabila, kako/če me je špikalo, preden sem na to postala pozorna. Presneta psihauser posted image No, mogoče pa še bo kaj, upam. Upam, da kdaj dobiš službo v vrtcu!user posted image

Lep dan vsemuser posted image

Bluegirl

(odgovor članu savanah)
Neposredna povezava do sporočila: 1218
16.10.2013 8:11:23   
Tara9
Jutro,

savanah sem se pošteno nasmejala tvoji anekdoti s spodnjimi hlačkami user posted image  user posted image  user posted image . Mogoče ti bojo pa res srečo prinesle user posted image . Sem pa po tvojem uspešnem pregledu še jaz pozitivna ratala in sem neka vesela, tudi to je nekaj user posted image . Me pa konkretno špika desni jajčnik, včeraj zvečer je bilo prav moteče in mi ni pasalo sedet, sem šla ležat. Ni nevzdržno, ampak nisem navajena, da tako kmalu špika, mene začne šele kakšen 30. dan user posted image . Tako da zdaj razmišljam, da me je mogoče prepozno naročila na UZ. Čeprav mi po eni strani kar paše, da ne vem kaj točno se dogaja, sem bolj sproščena.

bluegirl se strinjam s tabo, bolje da imamo gužvo v službi in da odmislimo malo na svoje jajčnike, čeprav se tudi jaz vsak dan spomnem, ne morem mimo tega. Bi tako rada čisto odklopila, ampak ne vem, če je to sploh možno. Tisti podaljšan vikend v oktobru, bo pa kmalu tukaj, boš videla user posted image . Jaz sem si pa vseeno privoščila dopust že naslednji teden, tako da bom v ponedeljek doma, greva z dragim na vikend in bom probala malo odklopit od vsega.

Poklic sem pa tudi jaz zgrešila, če bi se lahko vrnila nazaj, bi sigurno izbrala kaj drugega. Tako da stalno gledam za kakšna dodatna šolanja in prekvalifikacije, samo imam že polno kapo učenja, tako da se nekako nazaj dajem, bi se raje zdaj user posted image  posvetila v bližnji prihodnosti.

Imejte se lepo, kljub dežju

(odgovor članu savanah)
Neposredna povezava do sporočila: 1219
16.10.2013 8:20:24   
mamica deklicam

IZVIRNO SPOROČILO: savanah

MD, mene pa so vedno doma silil, naj grem študirat medicino...že ko sem se odločala za srednjo šolo, so želei da grem kaj v tej smeri, ampak kaj pa otrok ve? Še dedek je vedno govoril, da bom zdravnicauser posted image ..eh ko pa si še tako mlad. Če bi imela to pamet takrat bi se sigurno drugače odločila...sigurno bi bila sedaj že veterinarkauser posted image (jaz obožujem živaliuser posted image , vse, od kravic do miškuser posted image ). In obožujem otročke. zato sem sedaj naredila še to šolo in upam da kdaj dobim službo v vrtcu. Sedaj razmišljam še o eni poklicini kvalifikaciji, ampak ne, dovolj učenja za enkratuser posted image . jaz bi se kar zmišljevala, ampak vse to staneuser posted image

mene so vedno silili, mama da moram na kemijo, oče si je želel, da bi šla na strojno fakulteto. Mojih želja ni smelo biti. No še prej, je mama hotela, da grem za frizerko (bi bila ona preskrbljena do konca življenja user posted image ), a jo je šolska svetovalka prepričala, da sem preveč brihtna, da naj me raje vpišeta na gimnazijo. No, sedaj imam dve diplomi iz kemije, s katerima si lahko "rit" obrišem glede na današnje razmere. Nimam nobenega VIP znanca, ki bi mi lahko kaj zrihtal, naše gospodarstvo pa saj veste, kje jeuser posted image

Sem bila včeraj sama zelo na dnu z moralo in sem se k sreči dobila z eno kolegico, ki sva bile pred leti sodelavki. Saj vem, da se bo grdo slišalo a ko sem vse nove novice zvedla, sem ugotovila, da mi niti ne gre tako slabo kot njej. Že celo leto ima bolanega moža, so ga februarja komaj rešili. Nekako so mu dali še 5let, če bo vse po sreči. Sedaj pa kemoterapija na kemoterapijo, vmes je imel še zelo hud epileptičen napad in so ga dve uri reševali, preden so ga sploh v bolnico odpeljali. Siten je kot glista. Ona se boji, da jo je celo varal, sedaj so seveda vse ušle, ona naj pa zanj skrbi. Ima hude probleme v službi in kot da že to ne bi bilo dovolj, ji je še oče umrl.

Ja, ob takih zgodbah se zamisliš. Imam dom, familijo, vse kar mi manjka je ena služba in s tem več financ pri hiši.

Hčerkam pa 200% ne bom odrekala, da se bosta izobrazili za tisto, kar ju bo veselilo. Saj delam kakšne napake mojih staršev a veliko naredim drugače, kot sta onadva.

(odgovor članu savanah)
Neposredna povezava do sporočila: 1220
16.10.2013 8:23:09   
savanah
joj, bluegirl, tole mora biti pa mučno...se spomnim sebe, še predno sem začela jemati KT, pa sem imela cikle na 60 dni, samo takrat je meni to pasalouser posted image . upam da se čimprej uredi, res. Ker že meni je mučno čakati 30 dni, kaj šele tebi, še enkrat toliko. oh tale naša telesa, kdo bi vedeluser posted image . same težave.

tara, superca za pozitivne misliuser posted image .. upam da si kljub polni zasedenosti v službi, z možekam privoščita posteljne aktivnosti, ker tole špikanje pri tebi je že malo sumljivouser posted image user posted image . sigurno dobro deluje tale klomifen nate. šem malo pa bo tudi tvoj pregled tu, jupiiiuser posted image , sem že sedaj firbčna, kaj bo šele v ponedeljekuser posted image

eh tale šolanja, meni so tudi že vrh glave, sedaj jih imam pa še v službiuser posted image . sem že doktoruser posted image

(odgovor članu Tara9)
Neposredna povezava do sporočila: 1221
16.10.2013 8:36:12   
savanah
MD, poznam veliko takih, ki so bili v podobni situaciji kot ti. in poznam njihove starše, in sem prepričana, da so jim želeli samo dobro. Saj, vsak star, vsaj v normalnih družinah, si želi za svojega otroka najboljše. Ravno včeraj sem se pogovarjala z enim gospodom, katerega hčerka (ubistvu je njegova pastorka), je želela na kozmetično šolo, punce pač...pa jo je prepričal, kar na strogo, da na to šolo pa nebo šla. Pa sem prepričana da ne zaradi tega, ker ji nebi privoščil, ampak ker ji želi samo dobro (da nebo kake zamere, kozmetična šola, je čisto ok, samo neke prihodnosti ni več v tem, ker je tega, vsaj po mojem mnenju zelo veliko).

(odgovor članu savanah)
Neposredna povezava do sporočila: 1222
16.10.2013 8:47:44   
Tara9
Meni je tudi prej pasalo imet tako dolge cikle, sem bila prav vesela, da nimam tečke, zdaj je pa to zelo moteče, tako da res upam, da bo čajček kaj pospešil bluegirl, ker se predobro zavedam kako mučno je. Prav smešno, da ravno zdaj, ko ni treba, nekatere podiramo rekorde v ciklih. Tudi jaz sem zadnji cikel zmagala, nikoli prej nisem dobila tečke šele 70. dan user posted image , prav smešno vse skupaj. Ampak sej bo, boš videla.

savanah imam to srečo, da je mož ta teden dopoldan, mislim da sva se prvič tako uskladila, da sva v času pomembnih dni skupaj, ker ponavadi je ravno takrat pol noči v službi user posted image . Tako, da sva kar pričela z delom na 2 dni. Ponavadi mi začne štekat, ko ni treba, ampak tokrat je kar priden. Jaz mu itak ne govorim kdaj je O, ker se mi zdi, da je potem vse nekaj pod pritiskom. Ampak, ker sem mu toliko že povedala o klomifenu, mislim, da je kar sam dojel kdaj more bit priden, ker je on glavni pobudnik ta teden user posted image . Upam, da sta tudi vidva pridna, pri tebi je pa dan D pred vrati user posted image .

Naši starši ga res včasih zabiksajo, ampak najbrž je večina takih, ki otroku hočejo le najbolje, čeprav ni fajn, da ga v nekaj silijo. V tistem trenutku najbrž mislijo, da so oni bolj pametni in nas želijo usmerjat, kaj pa vem. Drugače mislim, da je treba otroke podpret pri njegovih odločitvah, tudi če niso vse odločitve ta prav, na napakah se učimo.

(odgovor članu savanah)
Neposredna povezava do sporočila: 1223
16.10.2013 9:09:08   
*tedy*
dobro jutro vsem

danes sem prebrala eno super novico za vse nas

Najboljša je jesenska sperma
Jesen je najplodnejše obdobje, predvsem november in december. Zato ne preseneča podatek, da se največ otrok rodi prav v avgustu in septembru. Število spermatozoidov od avgusta do novembra nekontrolirano raste, strokovnjaki pa se strinjajo, da je tudi kakovost moškega semena neprimerno boljša v jesenskem času kot v vročih poletnih dneh.

pa naj še katera reče da ne mara jeseniuser posted image

to je to punce, zdej pa samo še akcijauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tara9)
Neposredna povezava do sporočila: 1224
16.10.2013 11:40:29   
Radenska_
Zdravo, se vam še jaz pridružim.
Saj nekatere me z drugih tem poznate ;)
No midva sva kar pridna na dva dni, sva se tako zmenila, brez gledanja ovulacij, menstruacij, niti ne vem kateri dan ciklusa sem, sem pa tudi jaz ena od nesrečnic ki menstruacijo običajno čaka 40-60 dni. Kar je prej je že praznik (pa se ni velikokrat zgodilo...). Drugače pa midva nimava težav s komunikacijo in nasploh imava za spolne aktivnosti običajno čas po kosilu, ker se meni zvečer ne da :P
Tako da je to ratala ene vrste prijetna popoldanska aktivnost haha.
Drugače bi pa moj itak vsak dan, tako da je to neke vrste kompromis, ker jaz načeloma sploh ne bi, razen mogoče 2x na mesec, tako da sem se kar fejst prilagodila, pa moram priznati da mi kar paše.
Konec novembra pa spet na posvet v MB, to bo dejansko en dva tri, ker čas leti. In pol zvem kdaj bo IVF/ICSI.
Trenutno intenzivno delam na tem da spravim moj ITM na normalnega, ker mogoče je pa to fora...Ga imam mal čez 17. Nasploh mi je že več zdravnikov reklo da imam premali delež maščobe, sploh okrog trebuha in da naj se poredim ene 4 kile.
Tako da bom poskusila, čeprav to verjetno pomen ida bo treba vse hlače zamenjat. Ampak se je moj javil a investira v novo garderobo, ker bi me tudo on rad videl malo konkretnejšo...Heh...Sama se super počutim kot sem, sam okej. Babnca pa res nisem. Bolj Štrigula. :P
Kako ste pa kaj ostale? Jaz ležerno preživljam delovni dan, samo zdajle se bom pa vrgla v delo, da danes nekaj dokončam.
Življenje je lepo, a ni user posted image

< Sporočilo je popravil Radenska_ -- 16.10.2013 11:43:10 >

"Če ne prideš ne prvič ne drugič do krova in pravega kova, poskusi vnovič in zopet in znova."

(odgovor članu *tedy*)
Neposredna povezava do sporočila: 1225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.