|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Bodoče nosečke
11.10.2013 16:23:21   
mamica deklicam
IZVIRNO SPOROČILO: asyka

Jaz mislim, da trenutno še najbolj ona trpi. Vsaj sebe si ne znam predstavljat, da bi tako jasno vedela da je to to in da je konec. Itak me je res zelo strah smrti, ker je tako nepoznana zadeva. Zdaj pač delamo tisto kar lahko in se trudimo vsaj malo omilit tole zadevo ob koncu. user posted image

imate pa vsaj možnost, da se lepo poslovite. Vem, da je to slaba tolažba a je vsaj nekaj. Poznam to nemoč, smo pred dvemi leti mojo staro mamo izgubili v 6 tednih. je po možganski kapi prišla k sebi a je telo ni več poslušalo in je samo še ugašala. Najhuje je to, ker se je do konca vse zavedala. Tistih oči ne bom pozabila do konca življenjauser posted image

(odgovor članu asyka)
Neposredna povezava do sporočila: 1176
11.10.2013 21:46:46   
marina17
lahko bi zamenjal temo na pluske user posted image

(odgovor članu mamica deklicam)
Neposredna povezava do sporočila: 1177
12.10.2013 8:17:34   
savanah
tara9, tako je samo pozitiva!! se mi zdi da vse preveč beremo kaj se nam lahko zgodi, kaj lahko naredijo tablete, namesto da bi pozitivno vzele zadevo. no saj je normalno, valda se vsak malo boji zase...ampak s tem da beremo slabe strani si delamo samo še slabše. Vse vemo kaj dela psiha. Tako da jaz sem se odločila, samo še pozitivno naprej (saj vem da negre vedno, ampak se bom potrudilauser posted image ). Je pa res da nekater tudi malo strašijo...nevem, kaj se je zgodilo njeni kolegici, kaj je slišala od ene znanke da se je eni drugi znanki zgodilo...bla bla bla. ja in če boš mislil na to, imaš veliko verjetnost da se ti bo res. Tako da tara, kot si rekla, naj ŠPIKAuser posted image

asykauser posted image user posted image žal mi je...za taščo, in za vas vse, ki ste ob njej. Mogoče je res, tako kot je napisala MD. saj vem da je slaba tolažba, ampak, mogoče je lažje tako, lažje se sprijazniš ker je bolana. še zdaleč pa ne rečem da je lahko...vem da je težko gledati nekoga ko trpi, ti pa mu nemoreš pomagat. Držite seuser posted image .

(odgovor članu marina17)
Neposredna povezava do sporočila: 1178
12.10.2013 15:50:50   
Žabinčica
Dober, deževni, dan.

Asyka, user posted image user posted image user posted image .

IZVIRNO SPOROČILO: marina17
lahko bi zamenjal temo na pluske user posted image

Jaz tudi navijam, da bi že katera zagledala plusek user posted image . Če si pa mislila pogovor; smo tukaj punce, ki načrtujejo ali še bodo/bomo načrtovale nosečnost, je pa to kljub temu tema, kjer teče čvek o vsem. Če te zanima tema striktno o zanositvi poglej drugje, pod II pričakujemo user posted image ...

Vem da je ob vikendih tukaj bolj zatišje, pa vseeno: kaj počnete? Mi smo bili že dopoldan zunaj (še sreča, ker zdaj naliva), smo nabirali kostanje, en del zdaj kuhamo. Nekaj jih pa bomo odnesli tudi v vrtec, imata oba naslednji teden piknik. Sicer pa sobotno, malo pospravljanje, malo igranje in ustvarjanje, malo knjige,...

A že sneg pri sosedih....madona kako hitro je leto naokrog user posted image ...

(odgovor članu marina17)
Neposredna povezava do sporočila: 1179
12.10.2013 17:13:37   
*tedy*
MI tud danes bolj doma.....smo šli po teto, ki je v domu in je bila pri nas na kosilu. Za vikend je v teh domovih res živ dolgčas, prepuščeni so sami sebi in gledanju televizije.

Zdej pa malo poležavam, so šli v kino gledat Avione, midve s tamalo pa se malo crkljava in bereva knjigice.

Uživajte in lep sončen dan vam želimuser posted image

user posted image

(odgovor članu Žabinčica)
Neposredna povezava do sporočila: 1180
12.10.2013 18:15:08   
Žabinčica

IZVIRNO SPOROČILO: *tedy*
Zdej pa malo poležavam, so šli v kino gledat Avione, midve s tamalo pa se malo crkljava in bereva knjigice.

Super napiši kako so se imeli. Sem mislila sina peljat, sem ga že pred kakšnim mesecem ali več vprašala če bi šla, ko bodo, pa je rekel da noče...no, mogoče si je že premislil user posted image . Pa tudi sama v kinu že dolgooo nisem bila, mož mi je (samoinciativno) obljubil da me bo peljal-pa da vidimo, če bo obljubo držal...jo včasih pozabi user posted image .

M. si že dobila (saj si pisala da jo čakaš, če se prav spomnim)?

(odgovor članu *tedy*)
Neposredna povezava do sporočila: 1181
12.10.2013 18:28:34   
*tedy*
Nič še ni od moje M,razen da glih kar jem kruh z nutelo, mogoče je to znak da prihajauser posted image user posted image mogla bi pridet tam nekje v sredo ( bo 4 tedne od ss) in upam da ne bo preveč zamujala....

Za kino sporočim kako je bilouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1182
12.10.2013 18:43:56   
Žabinčica

IZVIRNO SPOROČILO: *tedy*
Nič še ni od moje M,razen da glih kar jem kruh z nutelo, mogoče je to znak da prihajauser posted image user posted image mogla bi pridet tam nekje v sredo ( bo 4 tedne od ss) in upam da ne bo preveč zamujala....

Ja, nutela bi znala biti znak user posted image , pri meni ponavadi je user posted image . Aha, no potem pa upam, da bo m. točna in se cikel vzpostavi čim prej.

(odgovor članu *tedy*)
Neposredna povezava do sporočila: 1183
12.10.2013 19:13:29   
Tara9
Ojla drage babe user posted image ,

sem vseeno prišla malo pokukat kaj dogaja tukaj, čeprav je med vikendi bolj tiho.

asyka user posted image user posted image , nimam pravih besed, da bi te vsaj malo potolažila. Edino kar lahko rečem je, držite se vsi skupaj in od srca ti želim, da čim prej pride boljše obdobje. Saj veš, za olajšat dušo smo pa tukaj.

savanah tudi jaz sem se odločila za pozitivo, vse bo kot more bit. Včasih mi malo dol pade vse skupaj, ampak se potem v rit brcnem in spet pozitivno razmišljam. Jutri pojem zadnjega klomifenkota, počutim se pa prav dobro in sem zdaj celo vesela, da me jajčniki malo bolijo, ker očitno se zbujajo, tako da sem si vzela to kot dober znak.

tedy in žabinčica, vidim, da obe uživata v družinskem krogu, sej prav, pa še z debato o nuteli sta me nahecali, da razmišljam o palačinkah user posted image . Jaz sem pa sama doma, je mož v službi, ima delovni vikend. Cel teden je bil popoldan, tako da se praktično nisva niti videla, sem že malo osamljena počasi. Bo pa toliko bolje v naslednjih dneh, pa še O bo valda kaj prej zdaj po klomifenu, tako, da bolje da si spočijeva eden od drugega, da bo dovolj energije user posted image .

Želim vam lep preostanek vikenda vsem skupaj

Neposredna povezava do sporočila: 1184
12.10.2013 19:27:29   
Žabinčica
Tara potem si pa obvezno daj še banano zraven nutele v palačinke, to je meni tako dobro....se mi že sline cedijo. Poročena sta; že dolgo? Meni je to tako lepo... Seveda bo o. prej. Kaj boš tudi sama spremljala z ovul. testi ali samo pri gin.?

Sem pa si ta mesec kar sladkega privoščila, težka oblika pms pač user posted image ...se mi zdi da se mi v tem enem tednu že malo na kilah pozna user posted image , tako da dajmo se še malo o sadju razpisat user posted image .

(odgovor članu Tara9)
Neposredna povezava do sporočila: 1185
12.10.2013 19:45:08   
Tara9
Ravno sem shujšala dva odvečna kilogramčka, zdaj pa o palačinkah fantaziram user posted image user posted image , ampak ja, sej vem, da si je treba privoščit malo razvrata.

Ja Žabinčica, poročena sva, zdaj konec meseca imava 2. obletnico, hitro gre vse skupaj, sem rabila kar nekaj časa, da se navadim na besedo mož namesto fant user posted image , ampak zdaj se je že vsedlo. Joj zdaj, ko omenjam obletnico sem se spomnila, kako lepo darilo bi bil pozitiven testek user posted image Kaj pa vidva, sta poročena?

Nisem nič razmišljala o O testih, ker načeloma prepoznam O, imam bolečine tisti dan in tudi vlečljiva sluz je res izrazita. Edino kar je, upam, da bo zdaj po klomifenu kaj prej, ker pri mojem 60 dnevnem ciklu je zelo pozna. Ampak imam občutek, da se jajčniki zbujajo, ker me res stalno nekaj špika user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 1186
12.10.2013 19:48:37   
*tedy*
Sadje user posted image sem glih dane sprve mandarine kupila, dve kili sta šli v eni uriuser posted image user posted image sem komaj kaj dobila. Tamala jih je sam basala v usta, sem komaj jo dohajala, da sem ji sproti lupilauser posted image user posted image . Pa kakije navadne in vanilija sem kupila, jest jih imam ful rada. Jabolka in banane so pa itak zmeraj doma.
Je pa naša tamala ful faca, pridemo kakm na obisk in vidi banane in se že dere bano, banouser posted image user posted image . Ta veliki bi piškote ona pa banouser posted image user posted image

Sicer pa že pančka, naši so pa tud na poti domov , so šli kar na krompirčka v Macdonalds za večerjo. jest pa prižgem TV in malo pogledam kaj dogaja. Itak , da nisem nič zamudilauser posted image user posted image . MI prižgemo TV za risanko in potem ugasnemo in ga midva prižgeva ko otroc že spijo. Jutri je pa itak izjema - je na sporedu stari dobri živ žavuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1187
12.10.2013 20:44:32   
Žabinčica
Tara ja, sva poročena...Naslednje leto bo že 7. obletnica...Zelo hitro gre vse skupaj; odkar imava pa otroke pa še bolj. Super da je o. tako očitna. Je kar lažje, če veš kdaj je. Potem pa naj ti konec meseca prinese lepo darilo za 2 polni leti.

Sadje pri nas so tudi jabolka in banane stalnica, pa pozimi še kakšne oranžne in mandarine. Pa letos smo ful melon pojedli, ker jih mala tako obožuje. Mandarine še to sezono nisem kupila. Smo pa danes kupili grozdje, to se tudi vedno takoj poje. Sicer pa imamo sadje vsi zelo radi in ga kar veliko pojemo.

Pri nas so tudi risanke po TV aktualne, zvečer. Potem ugasnemo. Za sebe jo jaz skoraj ne prižgem, če kdaj potem (redko) mož. Če že kaj ponavadi gledam Travel channel, to tudi sin zelo rad gleda; pa kdaj kakšno komedijo (ki jo v zadnje čase težko najdem, se mi zdi da je program vedno bolj user posted image ). In tukaj se že naš televizijski seznam konča. Raje berem, ali kaj še postorim ko mala dva zaspita, pa če si midva malo časa vzameva, itak večer prehitro mine.

Lepo bodite, lepo spite, jaz se za danes poslavljam.

(odgovor članu Tara9)
Neposredna povezava do sporočila: 1188
13.10.2013 9:18:28   
*tedy*
Avioni so super film, vsi so bili navdušeni od očija do tamaleuser posted image user posted image . Je pa zelo podoben Avtomobilom prvi del. Skratka naši so bili navdušeni, sam mojga zmeraj jezi ker je najprej 20 minut reklam??? Vedno pravi ,da je kupil karte za kino in ne za reklameuser posted image user posted image . Otrokom je pa sploh brezveze ke komaj čakajo film in potem vse skupaj kar dolgouser posted image user posted image

Uživajte sončno nedeljo

Neposredna povezava do sporočila: 1189
14.10.2013 7:44:57   
savanah
dobro jutro punce!

kako smo, ste se spočile za vikend? meni je tako hitro minil, kot da ga niuser posted image . In danes imam pregled pri G, da vidimo kako se kaj odzivam na klomifenuser posted image . potem pa samo še akcijauser posted image . tara9, kdaj pa imaš ti kontrolo??

no še malo moram pokomentiratuser posted image gledanje TV-ja: midva sva pa kar oba mahnjena na kakšne dobre filme. sploh sedaj ko je že takšno vreme in zunaj ni več nevam kaj za delat, si vzameva kar čas za vikend in malo filme pregledava. no pa nadaljevanke tudi pogledam, če seveda kakšno ujamemuser posted image . pa takole zjutraj za vikend paše kakšna risankauser posted image user posted image . Ponavadi grem v nedeljo zjutraj, ko dragi še spi, na kavico,, v spodnji štuk, k staršem in z očijam pogledava skupaj kakšno risankouser posted image user posted image user posted image (joooj kako se tole sliši)user posted image . ampak paše se malo pocrkljat pri atiju, kaj najuser posted image . Nevem mi imamo tak odnos doma, že odnekdaj, se veliko objemamo in lupčkamo...sploh jaz sem takauser posted image

(odgovor članu *tedy*)
Neposredna povezava do sporočila: 1190
14.10.2013 8:10:06   
Bluegirl
Danuser posted image

asyka, joj, grozno. Nimam nobene pametne tolažbe, drži(te) seuser posted image user posted image

Ostale sem na hitro prebrala. Da še na hitro pokomentiram: midva sva včasih dosti filmov pogledala, sedaj se je pa to malo umirilo. No, moj fant jih zvečer še gleda, sama pa večkrat kakšne serije ali pa knjigo primem v roko. Ne vem, so me kar malo razočarali. Ponudba je včasih takšna, da joj prejoj. Bo pa sedajle malo več časa za touser posted image Mogoče mi uspe pogledat kakšnega s seznama (beri: seznam filmov, ki ga pridno dopolnjujem, ko slišim za kakšnega fajnegauser posted image )

savanah, sporoči, kaj boš izvedela na pregleduuser posted image .

Tara9 in Žabinčica, lepo za porokouser posted image . Jaz bi se tudi poročilauser posted image . Sva rekla, da morava najprej it za sebe. Sedaj sva to uspela uresničit, nama je pa malo škoda denarja za poroko. Vem, da se sliši grozno in da se da naredit tudi poceni, a se mi zdi, da kakorkoli obrneš, če želiš povabit vsaj najbližje, kar nanese nekaj ... Pa še vsa ta organizacija ... Mogoče, v roku parih letuser posted image . Če ne, bom pa mojega na občino zvlekla in bo to touser posted image

Midva sva bila med vikendom v šopingu. Je moj dragi nabavil skoraj celo jesensko-zimsko garderobouser posted image Kaj, ko to pomeni, da sem cel vikend tudi prala, še več, kot ponavadi. Malo smo pekli kostanj, se družili s prijatelji in evo, ponedeljek je tu. Že komaj čakam na podaljšan vikend konec meseca, da si vzamem kakšen dan frej in delam popolnoma NIČ. Še v službi je gužva, tako da je res pestro.

Čajček še naprej pijem, danes že 12. dan, ampak rezultatov še ni. Včeraj se mi je zdelo, da me je nekaj tiščalo tam dol. Ne vem. Lili25, koliko časa se priporoča pitje teh čajev? Neomejeno? Dokler ni rezultatov?user posted image Vem, da si nekaj omenjala 3 tedne ...

Lep teden, punce, se beremouser posted image

Bluegirl

(odgovor članu savanah)
Neposredna povezava do sporočila: 1191
14.10.2013 8:31:05   
Tara9
Jutro punce,

Savanah dobro opravi na pregledu in vsekakor poročaj rezultate. Močno stiskam pesti, da si se super ekstra odzvala user posted image  in je zdaj čas za akcijo user posted image . Jaz sem včeraj popapcala zadnjo tableto, UZ pa imam naslednji ponedeljek. Je rekla, da bo moja ovulacija najbrž malo kasneje, ker imam take ekstremne cikle, tako da nimam pojma kdaj naj jo pričakujem.

Bluegirl, ne vem sicer kako je s tem čajčkom, ampak ko sem jaz pila macino travo je bilo rečeno, da se pije 3 mesece in 1 mesec pavze. Sicer ti to najbrž nič ne pomaga, ne vem če je enako pri tem čaju.

Poroka je pa pri nama nanesla čisto spontano, tko na hitro, da si ne morete predstavljati, v dveh mesecih sva vse uredila, ampak brez nekega pretiravanja. Sva imela res res najožje prijatelje in družino, okrog 50 nas je bilo, sva najela neko lovsko hišo in je bilo vse na divje, ampak noro, noro user posted image . Čisto brez ceremnoije, smo se vsi potem preoblekli v kavbojke in žurali user posted image . Malo drugače sva imela in mi ni žal.

Uspešen začetek tedna vsem skupaj.

(odgovor članu Bluegirl)
Neposredna povezava do sporočila: 1192
14.10.2013 13:06:54   
Anonimen
Včeraj je prišla taaaaako težko pričakovana M, po 3 mescih. Danes pa izvem, da sem dobila službo, sicer prek s.p. Za službo sem noro vesela, itak, ampak ta mesec bi bil ravno prvi mesec s Klomifenom. Zdaj pa nimam pojma kaj narest, ali počakat še par mesecev, da bom imela vsaj 1 leto delovne dobe (za porodniško), ali pa vseeno začet s klomifenom, glede na to, da sva "reproduktivno omejena" in da nama po naravni poti ne bo ratalo, če sploh bo ratalo, in če ja, kdaj. Joj.....kaj naj naredim?!?!?! Vsak nasvet in kakšna spodbudna beseda bo prav prišla, ker sem ravno zvedela, da je rodila ena soseda, in me je zelooooo potrlo, ker si tudi jaz tega takooooo zelo želim. user posted image user posted image

(odgovor članu Tara9)
  Neposredna povezava do sporočila: 1193
14.10.2013 13:49:10   
Tara9
Zdravo anonimna, znašla si se v res zoprni situaciji. Težko je bit pameten in reči katera odločitev je ta prava. Jaz sem bila zmeraj zelo ziheraška, najprej služba, stanovanje, in tako v nedogled. Zdaj, ko je vse dokaj urejeno, imam štalo z menstruacijo, tako da sem tudi sama pristala na klomifenu. Sicer se ne trudiva dolgo, pa vseeno, rabim spodbudo ovulacije, pa sem zmeraj mislila, da ko se bom enkrat odločila, bom takoj srečka nosečka. Najbolj me "prizadane", ko pomislim na kolegice, ki so zanosile slučajno, nepričakovano, brez urejenih razmer, pa so se vseeno znašle in zdaj uživajo s svojimi sončki, medtem, ko jaz na svojega tako čakam.

Hočem ti povedati, da bo vsaka odločitev, ki jo boš sprejela, prava, nobena ni napačna. Pomembno je, da poslušaš svoj notranji gas, zaupaj svojemu občutku in naredi tako kot čutiš, da je nabolj prav. Zaupaj v svoje občutke, pogovori se z dragim, sem prepričana, da bosta uredila zadevo.

Držim pesti zate v vsakem primeru in ti privoščim srečo, tako kot vsem ostalim puncam user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1194
14.10.2013 13:57:13   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Tara9

Zdravo anonimna, znašla si se v res zoprni situaciji. Težko je bit pameten in reči katera odločitev je ta prava. Jaz sem bila zmeraj zelo ziheraška, najprej služba, stanovanje, in tako v nedogled. Zdaj, ko je vse dokaj urejeno, imam štalo z menstruacijo, tako da sem tudi sama pristala na klomifenu. Sicer se ne trudiva dolgo, pa vseeno, rabim spodbudo ovulacije, pa sem zmeraj mislila, da ko se bom enkrat odločila, bom takoj srečka nosečka. Najbolj me "prizadane", ko pomislim na kolegice, ki so zanosile slučajno, nepričakovano, brez urejenih razmer, pa so se vseeno znašle in zdaj uživajo s svojimi sončki, medtem, ko jaz na svojega tako čakam.

Hočem ti povedati, da bo vsaka odločitev, ki jo boš sprejela, prava, nobena ni napačna. Pomembno je, da poslušaš svoj notranji gas, zaupaj svojemu občutku in naredi tako kot čutiš, da je nabolj prav. Zaupaj v svoje občutke, pogovori se z dragim, sem prepričana, da bosta uredila zadevo.

Držim pesti zate v vsakem primeru in ti privoščim srečo, tako kot vsem ostalim puncam user posted image

Tara9: hvala ti za vzpodbudne besede! user posted image Tudi sama sem preveč ziheraška, sploh pa v današnjih časih.

(odgovor članu Tara9)
  Neposredna povezava do sporočila: 1195
14.10.2013 14:11:39   
mamica deklicam

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Včeraj je prišla taaaaako težko pričakovana M, po 3 mescih. Danes pa izvem, da sem dobila službo, sicer prek s.p. Za službo sem noro vesela, itak, ampak ta mesec bi bil ravno prvi mesec s Klomifenom. Zdaj pa nimam pojma kaj narest, ali počakat še par mesecev, da bom imela vsaj 1 leto delovne dobe (za porodniško), ali pa vseeno začet s klomifenom, glede na to, da sva "reproduktivno omejena" in da nama po naravni poti ne bo ratalo, če sploh bo ratalo, in če ja, kdaj. Joj.....kaj naj naredim?!?!?! Vsak nasvet in kakšna spodbudna beseda bo prav prišla, ker sem ravno zvedela, da je rodila ena soseda, in me je zelooooo potrlo, ker si tudi jaz tega takooooo zelo želim. user posted image user posted image

vsaka ti težko svetuje.

Glede na to, da si dobila klomifen, niti ni 100%, da bo v teh mesecih kaj ratalo. Časi so taki, da služb ni. Me pa tudi nismo vsak mesec mlajše. Pogovori se s partnerjem in malo preglejta finance, kako bi vama zneslo z eno plačo in tvojo "mizerno" porodniško, če sedajle začneta s klomifenom.

Govorim ti v mojem imenu, kaj bi naredila jaz. Bi šla v službo in vseeno začela s klomifenom. Sem trenutno že toliko časa doma brez službe, a se vseeno trudiva, da bi še v tretje zibala. Sem že večkrat zasledila tale stavek: službe gredo, otroci ostanejo . In je to res.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1196
14.10.2013 14:27:04   
Tara9
Mamica deklicam ima prav, odkrito se pogovorita, naštudirajta finance in skupaj pogruntajta, če vama bi zneslo. Res je, da nismo vsak mesec mlajše in velikokrat pride do tega, da takrat, ko pa hočeš nekaj, to ne uspe. Če vama znese, bi se tudi jaz odločila enako, sprejela službo in začela s klomifenom, ker dejansko tudi tableti nič ne garantirajo. Časi so takšni kakršni so, življenje pa je eno samo. Ampak kot pravim, pomembno je tisto kar ti čutiš v srčku. Srečno user posted image

(odgovor članu mamica deklicam)
Neposredna povezava do sporočila: 1197
14.10.2013 15:47:10   
Anonimen
Punce hvala vama za vse vaše želje!!!! Vem, da tukaj ne bom dobila odgovora, dobila ga bova z možem skupaj, res pa je, da mi veliko pomeni tale naša "virtualna opora", ker se drugje ne morem ravno zjokati in tarnati. Okoli mene nihče ne ve, s čim se soočava. Glede na to, da bom zaposlena prek s.p. razmišljam tudi o tem, da si do porodniške plačujem prispevke, da bo vsaj minimalna porodniška (niti to ne vem koliko znaša???). Potem pa je tu še eno veliko vprašanje, na katerega ne more odgovoriti nihče, kako bo v N, v kolikor pride do tega, ne bi rada šla na bolniško.....ah ja, sej vem da nimam kaj tarnat, danes je človek lahko vesel, da ima službo. user posted image

(odgovor članu Tara9)
  Neposredna povezava do sporočila: 1198
   [Brisano sporočilo]
14.10.2013 17:22:09   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1199
14.10.2013 20:04:57   
Bluegirl
Punce, delam za službo pa sem vas na hitro prišla prebrat. Sem tako jezna, da se je nabralo toliko dela. Pričakujem, da v roku enega tedna mine. Sem vedno rekla, da dela pa domov ne bom nosila. Se držim tega, a tokrat je bilo nujnouser posted image

Anonimna, si dobila tako dobre in lepe nasvete, da ne bi nič dodala, le to: srečno, vse se bo izteklo tako, kot se morauser posted image

Lili25, pa kakšen čaj ti to piješ? Jaz bi ga tudi, danes spila, jutri dobila user posted image Malo hecauser posted image V sredo bo 2 tedna, odkar ga pijem. Ovulacije še nisem zaznala, ne po temperaturi, ne po sluzi, nič. Čutim pa včasih neko tiščanje in špikanje. Malo podvomim, da si že ne domišljam. Bom pila do treh tednov, potem pa se zopet oglasim, kako naprej - si kar moj private guide counseloruser posted image
Tudi jaz večkrat ne morem brat in se vržem na serij. Bo tudi danes tako, samo da tole delo dokončam.

Lep večeruser posted image

Bluegirl

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.