|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2014
8.10.2013 10:08:34   
urskica91
Jaz pa na mojo srečo nimam nobenih slabosti, vsaj zaenkrat še neuser posted image , 15.10 pa imam pregled še enkrat ker je bilo 3.10 še prezgodaj, da bi se kaj videlo.

stara sem pa 22user posted image

(odgovor članu reglja)
Neposredna povezava do sporočila: 551
8.10.2013 10:46:58   
Čukica
tamala taja ob kateri uri pa imaš nuhalno? Jaz imam tudi tisti dan pri strahovi, mogoče se vidiva:)
Mene pa poleg slaabosti muči še jutranje ustajanje...že tako nisem ravno jutranji tip, zdaj pa nikakor zaspat zvečer, po ure ledam v luft in se nameščam, ker mi je glih v postli najbol slabo, zjutraj bi pa spaaalaaaaa:(
Eleit sem pa jaz tudi nehala jest, ker me je po tednu jemanja ful zvijalo po trebuhu, in čisto črno blato sem imela in že podobno driski. Je notri ful železa in meni tudi tablete železa naredijo tako. Tako da...če se v redu raznoliko prehranjujete, ni potrebno takih hudih vitaminski dodatkov jemat. Bo že samo folna dovolj. Pa veeeelik cenej.

(odgovor članu tamala taja)
Neposredna povezava do sporočila: 552
8.10.2013 11:08:13   
purple girl
Pozdravljene punce!

Vidim da so slabosti še vedno, low energy tud, tko da je vse normalno, bi lahko rekla. user posted image Tud pri meni ni nič novega, in ko gledam trebuh se mi zdi da sm se zredila, ker kakor sem brala se nosečnost v trebuh do 12 tedna, praktično ne vidi. Tako da, js pol sklepam da sm se zredila oz. včasih tudi napihnjena. Je pa to moja prva nosečnost, in ne bi vedela iz lastnih izkušenj.

O nosečniških hlačah še ne razmišljam, ker lahko normalno nosim še večina hlač, kavbojk, ker so tudi malo raztegljive. Imam pa še pajkice pa pol kakšne tunike za čez, pa bo zihr še za neki časa.
Dons pop. imam prvi pregled. Po izračunih sem 8t 3dni. Stara sem 30. user posted image

Banana_ana, a veš kako so men rekli, če ne boš sama zase poskrbela drugi ne bodo...in samo ti veš kako se počutiš, kako ti je. Tako da, edin prov da si doma, ker je težko funcionirat, zbran in ves prijazen v službi, če ne veš, a boš zdele bruhal al 3 min kasneje. Ni prijetno..

Reglja super da je vse v redu s pikico in s tabo! user posted image Kolk dni si bla v bolnici? Kako je bilo?

(odgovor članu reglja)
Neposredna povezava do sporočila: 553
8.10.2013 11:13:47   
purple girl
Čukica, js mam iste težave s spanjem, in sm prov nesrečna zarad tega. Zvečer ne zaspat, zjutri pa ni šans da vstanem. Upam da se bo to kaj kmalu spremenilo.

Elevit pa kr stran, če te tko heca. Kok časa si ga jemala?

(odgovor članu purple girl)
Neposredna povezava do sporočila: 554
8.10.2013 11:20:16   
Čukica
1 teden, ker pol se je vse to pojavlo in sem nehala. Prej sem jedla samo folno in je blo cool.

Neposredna povezava do sporočila: 555
8.10.2013 12:11:54   
reglja
lep pozdrav

purple girl jaz sem začela v petek okoli 11 ure začela krvaveti, sem klicala moža ki me je takoj peljal v maribor v ambulanto za zdravljenje neplodnosti imela sem namreč IVF....dr. Mlakarjeva je naredila ultrazvok in je rekla da je vse ok, da ne vidi nobenega znaka krvavitve in da je z bebico vse ok....to je bil najin prvi ultrazvok...videla pa sva tudi srčeka.....mož je dobil slikco, jaz pa sem ostala v bolnici....krvavela sem do sobote zjutraj, ko je prenehalo....

...včeraj sem bila ponovno na ultrazvoku in ker ni blo več krvavitve ali izcedka sem šla lahko domov....mi je pa zdravnica namesto dabrostona predpisala utrogestan ki si ga dajem v nožnico na 8 ur in pol ure obvezno počivanja.....

...upam da bo sedaj boljeuser posted image user posted image ....

...z nasmehom je vse lažje....

Neposredna povezava do sporočila: 556
8.10.2013 15:45:42   
Cassiopeia
Zdravo nosečke! user posted image
Jaz sem danes imela pregled in se je hematom zmanjšal za en cm, tako, da ga skor ni več za videt. Sem zeloooo vesela!user posted image javascript:void(AddText('user posted image ')) Čez tri tedne imam kontrolo in upam, da bo do takrat čist izginil. Drugače pa je mali črvek na polno migal!user posted image

(odgovor članu reglja)
Neposredna povezava do sporočila: 557
8.10.2013 17:17:27   
banana_ana
Cassiopeia user posted image

Js sploh ne vem kaj nej jem, se juho s zbruhala! user posted image

(odgovor članu Cassiopeia)
Neposredna povezava do sporočila: 558
8.10.2013 17:27:07   
Anonimen
boga banana_ana user posted image tud če grickaš krekerje ali bobipalčke nič ne ostane v tebi ? ali pa kako sadje? Meni edino tekne slano in kislo, ob misli na sladko se mi obrne.... Ali pa poskusi žlico po žlico pretentati želodec.

Anonimna 3.

(odgovor članu banana_ana)
  Neposredna povezava do sporočila: 559
8.10.2013 17:55:51   
purple girl

Danes sem dala prvi pregled skozi. S pikico je vse super, srček bije, velika je 2cm, in za 3dni mi je premaknila PDP glede na moje izračune. Malo krajše cikluse sem imela, in je očitno prej prišlo do oploditve. user posted image

Drugače mi je pa slabo že cel dan.. se mi zdi če hodim okoli je slabše. Nič ne pomaga, če jem, če ne jem. Me je G potolažla...da mine. :)

Banana_ana user posted image naj ti hitro mine bruhanje.

Cassiopeia user posted image super novičke!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 560
8.10.2013 18:57:01   
Cassiopeia
banana_ana si probala te zapestnice za slabost? Ena je pisala, da so ji ful pomagale.

Neposredna povezava do sporočila: 561
8.10.2013 19:08:56   
DeeD
Cassiopeia user posted image za pregled

banana_ana upam da slabosti minejo čimprej. probaj še to zapestnico mogoče ti bo pa pomagala....

Neposredna povezava do sporočila: 562
9.10.2013 6:13:07   
mika13
Cassiopeia, odlične novice! user posted image

Banana_ana, res ne vem, kaj bi ti pomagalo pri slabostih...mene mučijo kako kateri dan, pa sem ugotovila, da ne smem bit ne preveč lačna in ne preveč sita - takrat mi je super. Pa navadni probiotični jogurt, lepo hladen iz hladilnika, mi tudi kar hitro pomaga, če mi ni ok. Upam le, da te čimprej minejo slabosti...

Tudi jaz že KoMaj ČaKaM na nuhalno! Samo, da izvem, da je vse ok!! Zdaj mi je pa najbolj čuden čas user posted image ...ena sodelavka je že sama ugotovila, da sem noseča (po očeh, ki se mi bolj svetijo, lepa koža, napet trebuh) - pa kako naj še mesec dni skrivam?! Pri meni je res problem, ker sem imela veeedno čisto raven trebuh, zdaj pa ne več! Pa pazim kaj si oblečem...da imam čim bolj neoprijete stvari.

Sem se pa do zdaj zredila nekje pol kg, sem pa 8t 3d. Sploh zaradi prejšnjega tedna, ko sem imela naenkrat napade lakote - zdaj je pa že ok. user posted image

V službi imamo pa norišnico...dosti jih manjka, pa samo dodatna dela in zadolžitve. Jaz včasih grem tako utrujena iz službe, da se še komaj privlečem domov. user posted image Če bo še dalj časa tako, pa grem do osebne dr. (pri njej nikoli ni bilo težave dobit bolniške), pa naj še mene nadomeščajo...jaz sem nekatere dneve čisto konec! Spim pa veliko več - vsak večer okoli 8h, 8.30 že spim in vse do 6h.

Tako, zdaj sem se pa rees razpisala! user posted image

Lepo se imejte, uživajte user posted image !

(odgovor članu DeeD)
Neposredna povezava do sporočila: 563
9.10.2013 8:12:06   
nony
Dobro jutro :)

danes sem se lotila z bruhanjem...sem že pozabila kako neprijetno je to :/...

banana_ana upam,da boš kmlau boljše,da minejo te slabosti...verjamem ,da je full neprijetno

Purple gir super za pregled...jaz komaj čaka ,da ga bom imela :)

Cassiopeia super...lepo da se stvari izboljšujejo..;)

Upanje ostaja....

(odgovor članu mika13)
Neposredna povezava do sporočila: 564
9.10.2013 11:29:41   
miiška
Hey punce!

Danes sem imela 1. pregled, vse ok, videli in slišali smo srčka user posted image user posted image user posted image Plodek je velik 5mm, po UZ sem 6t1d, po ZM pa 6t6d.

Nuhalna pa šele 14.11...

Lepo se mejte in čim manj slabosti!!!

< Sporočilo je popravil miiška -- 9.10.2013 11:30:25 >

(odgovor članu nony)
Neposredna povezava do sporočila: 565
9.10.2013 13:33:30   
banana_ana
Ojla pupe! Kako ste?

Se javljam iz ZD, kjer cakam na izvide krvi, pol bojo pa povedal al infuzija al ne... ko pridem domov si bom pa tapravo govejo juho skuhala, pa direkt v zilo, ker sem lacna kot volk.

(odgovor članu miiška)
Neposredna povezava do sporočila: 566
9.10.2013 14:08:20   
zvezdica112
Banana_ana, drzim pesti, da bo namest infuzije padla goveja juhcauser posted image ... Drzi se!!
Bravo za vse uspesne preglede, mene jutri caka 2. ... Komaj cakam!
Zdrzimo se cisto malo, pa bomo mimo kriticnega in nam bo vsem lepo user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 567
9.10.2013 16:06:52   
banana_ana
Evo, js sm z infuzije. Ce bom jutri se vedno zbruhala vse morem do G po napotnico za bolnico. Grem si po banane pa sladek sok, pol pa juho skuhat. Zdaj mam mal vec moci, k sm dobila doping user posted image

(odgovor članu zvezdica112)
Neposredna povezava do sporočila: 568
9.10.2013 18:44:06   
Cassiopeia
Joj banana_ana, se mi kr smilis. Upam, da ti te slabosti hitro minejo. Mani na sreco so ze...tu pa tam mi se pa vedno gor dvigne.
Ma se kera tezave s kozo? Jaz sem kot najstnica.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 569
9.10.2013 18:56:04   
banana_ana
Ah ni panike, se ful boljse pocutim po "cukru v žili" user posted image in ze dve uri je banana in par krekerjev v želodcu user posted image

Ja, jaz sem tudi mazolasta, al se mi nardi cist tak mali bel, al pa bolec podkozni. Nekateri pravjo, da je pr fantkih koža lepa, pr punčkast pa mazolasta.

Neposredna povezava do sporočila: 570
9.10.2013 18:57:45   
purple girl
Banana_ana user posted image .

Ja, js mam tud full mozoljev, predvsem po čelu... user posted image Hormončki nagajajo. Ni mi jasno kako majo ene nosečke čisto žarečko kožo... hmmmm
Pojma nimam kaj bi nardila. Probala bom ne jest več čokolade spljoh. Njabrž tud hrana vse to poslabša, al kaj js vem. Ma kera kako idejo?

Neposredna povezava do sporočila: 571
9.10.2013 19:01:31   
purple girl
Ja Banana_ana, men se tud nardi tak kao podkožni, čeprv ga vidm da je bel, pol ga pa stisnem...zdej mam pa rdečo piko že 3dni...user posted image Bolš da ne "grebem" kej dost po mozolih, bom kr pustila.

Super da si zadržala v želodčku. Drugač pa verjamem da ti je pomagala infuzija. A so ti dali 5% glukozo?

Neposredna povezava do sporočila: 572
9.10.2013 19:05:44   
miiška
Boga banana_ana user posted image Upam da bo zdej po infuziji boljše...

Meni tudi vedno bolj slabo, po moje bom kmalu tud jaz pri bruhanju...

Neposredna povezava do sporočila: 573
9.10.2013 19:11:23   
Anonimen
Ojej banana_ana, kaj ajz to berem ? infuzija ? potem si pa res bila zdelana. Sam da ti je sedaj bolje in da si spet doma- doma je le doma a ne , se drugač človek počuti.

Tud jaz mozolasta, podkožni boleči ˝konjski˝mozolji. A tud zebe katerjo = v stanovanju imamo 22 stopinj, imam oblečeni 2 dolgi majici in jopo, pa zmrzujem.

Anonimna 3.

(odgovor članu miiška)
  Neposredna povezava do sporočila: 574
9.10.2013 19:13:04   
banana_ana
purple girl dali so mi pol litra 10%. Sm pa prvič vidla zdravnico, ker sem se pred kratkim k njej "preselila" in je ful lušna, prijazna, mirna...in zvem da gre konc mesca stran.user posted image

Aja, hvala za vse objemčke pa prijazne želje...ful ste fajne punce, res!! Čeprav ste zaenkrat "samo" črke, ste zlate in vas mam kr mal rada user posted image

< Sporočilo je popravil banana_ana -- 9.10.2013 19:15:46 >

(odgovor članu miiška)
Neposredna povezava do sporočila: 575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?