|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2014
3.10.2013 8:04:54   
nony
Dobro jutro...
Jaz imam eno vprašanje za vas...a ima se katera punca glavobole poleg slabosti...mene ze dva dni popoldan tako boli glava je ze podobno migreni...

Drugace se se vedno borim s slabostmi...vidim da nas je vedno vec super :)
Jaz zdaj tamalo peljem k zobozdravniku upam , da bomo tokrat bolj uspesni kot zadnjic...

Lep dan vam zelim in cim manj slabosti :)

Upanje ostaja....

(odgovor članu reglja)
Neposredna povezava do sporočila: 501
3.10.2013 8:28:34   
DeeD
Dobro jutro. Js zaenkrat nimam glavobolov, tu pa tam me res zaboli glava ma ni hudega...evo js sem danes zakorakala v 10 teden. user posted image . Joj kako bezi cas. Ajde punce uzivajte pa se tipkamo in cestitke novim user posted image

(odgovor članu nony)
Neposredna povezava do sporočila: 502
3.10.2013 8:30:18   
banana_ana
Jutro nosečke!!

Meni včeraj ni bilo čisto nič slabo, očitno je pikec vedu, da sem dežurna in da nikakor ne bi zdržala če bi mi blo slabo user posted image danes mi je pa spet. Sem pa včeraj delala 13 ur in sem čist sesuta.

Mi je pa mami rekla, da so včasih govoril, da k ti je slabo otročku laski rastejo....madoniš, naši bojo mel pravo grivo user posted image

Dobrodošle vse nove...treba obnovit seznamček. Če mi bo uspelo ga bom danes, lahko pa seveda tudi katera druga.

(s)mejte se!!

(odgovor članu nony)
Neposredna povezava do sporočila: 503
3.10.2013 8:37:19   
sandri91
Pozdravljene majčice :) sama sicer sodelujem v temi aprilčice, vendar plodek po rasti zaostaja za 5 dni, sem mela zelo različno dolge cikle :) mogla bi zakorakat v 12. teden po menstruaciji a sem komaj v 11. :) pdp sicer ostaja vseeno 25.4. 2014, vendar mam občutek, da bom med majčicami :) vas tudi malo berem že.... trebušček je že malo viden :) pravijo mi, da sem postala široka v bokih, čeprav mam težo isto kot pred zanositvijo :P kaj pa ve kaj? ste se kaj zredile že?:)

(odgovor članu banana_ana)
Neposredna povezava do sporočila: 504
3.10.2013 8:43:20   
banana_ana
jaz se nisem še nič zredila, vsaj po kilah ne user posted image

(odgovor članu sandri91)
Neposredna povezava do sporočila: 505
3.10.2013 9:58:21   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: nony

Dobro jutro...
Jaz imam eno vprašanje za vas...a ima se katera punca glavobole poleg slabosti...mene ze dva dni popoldan tako boli glava je ze podobno migreni...

Drugace se se vedno borim s slabostmi...vidim da nas je vedno vec super :)
Jaz zdaj tamalo peljem k zobozdravniku upam , da bomo tokrat bolj uspesni kot zadnjic...

Lep dan vam zelim in cim manj slabosti :)

MENE ! v prvi nosečnosti me je skor tam do 6. meseca, sedaj me pa spet, pa sem šele na začetku. Boli za znoret ... migrenski glavoboli, samo ležim niti premikat se ne morem ker se mi zdi da mi bo glavo razneslo, najbolj paše tema in počitem, jaz sicer dolgo trpim, sam potem vzamam lekadol in se spravim spat, sicer niti spala nebi ponoči.

Upam da ne bo tako dolgo vztrajal kot prvič. Sem prvič povedala tudi G. sam ni nič kaj rekla.... tko pač je !

Anonimna 3.

(odgovor članu nony)
  Neposredna povezava do sporočila: 506
3.10.2013 11:07:31   
urskica91
Js sm trenutno delavna, sicer pa sem se studentka in mam kar sreco da delam v pisarni tako da sedim cel dan in nimam naporov:) bom pa morala cim dlje skrivati, da me ne bodo prekmalu odslovili ker sem studentka:/
Je mogoce se katera studentka?user posted image

Drugace je pa tudi mene glava bolela 4 dni samo da sem vstalauser posted image , zdaj je pa mimo.

< Sporočilo je popravil urskica91 -- 3.10.2013 11:09:06 >

(odgovor članu reglja)
Neposredna povezava do sporočila: 507
3.10.2013 11:22:39   
sandri91
Hej urskica91, tudi sama sem študentka :) Delam sicer v trgovini z oblačili, ampak mam noro dobro razumevajočo šefico, tako, da lahko delam do zadnjega pa še naprej potem, če ne bom dojila :) sem dobrodošla :) probaj si uredit kako zamenjavo, če ti pride kaj narobe ( upajmo, da ne ), jaz že mam zamenjavo, se uvaja druga študentka, ki bo zdaj samo tu in tam poflikala, če bo treba, ker mam vsak dan dopoldan predavanja, pa mi bo tudi pasalo kak dan bit popoldan doma :)

(odgovor članu urskica91)
Neposredna povezava do sporočila: 508
3.10.2013 11:32:25   
urskica91
Nas vec studentov opravlja isto delo tako da zamenjave ne rabimuser posted image

Zdaj pa letim na prvi pregleduser posted image user posted image user posted image

Lepo pozdravljene!user posted image

(odgovor članu sandri91)
Neposredna povezava do sporočila: 509
3.10.2013 11:39:59   
Manitu
Tudi jaz sem imela glavobole pri prvi nosecnosti, je bilo kar hudo. Nic ni kaj dosti pomagalo, a je minilo do tretjega meseca. Sedaj pri drugi mi je pa sam pogosto slabo, a hvala bogu mine,ko nekaj pojemuser posted image . Hvala bogu se ne pozna pri kg...

Neposredna povezava do sporočila: 510
3.10.2013 11:57:19   
banana_ana
Uf, men je danes spet slabo user posted image se bom spravla dopolnit seznamček...tko da mate še zadnje minute, če katera še ni sporočila podatkov user posted image

edit: ne bo šlo danes s seznamčkom, ker mi ful računalnik nagaja.

< Sporočilo je popravil banana_ana -- 3.10.2013 12:12:15 >

(odgovor članu Manitu)
Neposredna povezava do sporočila: 511
3.10.2013 16:56:40   
urskica91
Moj PDP je 18.5(moj rojstni dan pa 20.5)user posted image glede na zadnjo menstruacijo, ampak se danes ni skoraj nic se vidilo user posted image pa me je narocila cez 10dni se enkratuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 512
3.10.2013 20:01:18   
purple girl
Js mam tud pdp 18.5. user posted image Pregled mam v torek. Kaj ti je pa rekla G? A je slišala srček? Mogoče si mela pa kasneje ovulacijo... Ker zdej bi se skor že lahko videlo, sej si že 7tednov pa par dni.. (tolko sem js, pa glede na to da mava isti PDP, predvidevam da si tud neki tazga).

Neposredna povezava do sporočila: 513
3.10.2013 20:16:54   
urskica91
Pravi da je verjetno bila kasnejsa zanositev glede na to da sem vmes ze delala dva testa in sta bla negativna 23.9 pa mi je sele plusek pokazaluser posted image , tako da sem menda tam nekje 5 teden in predvideva da bo teden kasneje PDP, ampak se vedno sem majcicauser posted image user posted image
Aja ne utripa se nii bilo, je prezgodaj pravi G. Zdaj mi bo slo po glavi do naslednjega pregleda samo to da bo utrip!user posted image sem vseeno malo zaskrbljena, srm bla dans cist vsela da bo ze, pa se nicuser posted image

< Sporočilo je popravil urskica91 -- 3.10.2013 20:19:37 >

(odgovor članu purple girl)
Neposredna povezava do sporočila: 514
3.10.2013 20:47:53   
purple girl
Jaaa Urškica, pol pa logično da še ni mogla zaznat utripa če si 5 tednov. Ne skrbi, zaznajo ga po 6 tednu, tako da brez panike. Ja, vsekakor si še vedno majčica user posted image , bolj v drugi polovici, glede na to da ti je testek kasneje pokazal plusek.

Vse bo ok. ne se sekirat, naslednjč se bo že lepše videlo pa utrip bo tudi že lahko zaznala. Tako da, samo pozitivno!
Kako se pa počutiš?

Neposredna povezava do sporočila: 515
3.10.2013 21:10:45   
DeeD
urskica91 samo pozitivno razmišljaj!! naslednjič bo že srček utripal boš vidlauser posted image

(odgovor članu purple girl)
Neposredna povezava do sporočila: 516
4.10.2013 6:23:04   
urskica91
na dan testa mi je blo slabo, vrtel se mi je, vroče, mrzlo...potem 4 dni glava bolela, zdaj pa nič od tegauser posted image
sem tut zato že utrip pričakovala, ker je moj že vsem povedal tok je vesel da ne more bit tihouser posted image

(odgovor članu DeeD)
Neposredna povezava do sporočila: 517
4.10.2013 8:40:05   
biskvit
Pozdravljene, jst sm tud še študentka, ampak trenutno ne delam.
drgač pa sm bla včeri v 6. tednu na kontroli zaradi krvavitev, pa je ginekologinja rekla, da zaenkrat zgleda ok. Naslednji pregled pa ma 16. oktobra, ko bom na sredi 8. tedna. Upam, da bo vse ok in da bom končno videla srčka:)

Tud z moje strani čestitke vsem majčicam:)

Neposredna povezava do sporočila: 518
4.10.2013 8:51:11   
namla
Punce, kako ste kaj?

No pri meni so se slabosti in glavoboli nehali, je bilo pa prejšnji teden res grozno. Glava me je bolela za znoret, kot migrena ja...mi ni preostalo nič drugega kot vzet lekadol in je potem popustilo :-)

držte se :-)

(odgovor članu biskvit)
Neposredna povezava do sporočila: 519
4.10.2013 10:12:47   
Anonimen
http://www.super-punca.si/nosecniski-testi/test-za-ugotavljanje-spola-zarodka.html?keyword=test+za

(odgovor članu namla)
  Neposredna povezava do sporočila: 520
4.10.2013 10:17:04   
banana_ana
Jutro!!

jaz pa misilm, da sem pogruntala od česa mi je slabo - od folne!! v sredo sem jo pozabila zjutraj vzet in mi ni blo slabo, včeraj sem jo vzela in mi je bilo, danes je nisem (jo bom popoldne) in mi ni slabo!! no, vsaj zaenkrat še ne.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 521
4.10.2013 11:48:32   
Pikica 80
Pozdravljene.
Danes je petek jaz pa cist fertik user posted image V službi me je kar naenkrat začela neznosno boleti glavauser posted image , slabo mi je pa tud tako zelo, da še komaj zdržimuser posted image . Ima katera kako hitro rešitev, saj koma komaj še gledam v računalnik, dela pa čez glavo????????!!!!!!!!!!!!!! user posted image Uf, tole pa res ni prijetno. V prvi nosečnosti, se mi ni nič takega dogajalo, ampak tokrat vidim, da bo drugače.

Neposredna povezava do sporočila: 522
4.10.2013 13:10:11   
Cubalibre
Hejla vsem!

Pa sem dočakala in preživela prvi pregled....srček bije in plodek je lep, je rekla. user posted image
Upam, da v bodoče ne bo takšnih stresov in problemov kot do prvega pregleda..
Pa datum je drugačen od mojega izračuna...15.5. po novem. user posted image

Zdaj samo upam in si želim, da se mi tudi apetit obrne nazaj na mojo normalo, ker sem že pridelala 1 kg, ko še ne bi bilo treba. No good. user posted image

Pozdravček!

(odgovor članu Pikica 80)
Neposredna povezava do sporočila: 523
4.10.2013 13:10:37   
Anonimen
Pikica80.... velikoooooo tekočine pomaga proti glavobolu.

Banana-ana, ti dam prav glede slabosti in folne, sem že tud sama opazila to in pogledala v priložena navodila in piše da povzroča slabost (vsaj elevit pronatal)

Anonimna 3.

(odgovor članu Pikica 80)
  Neposredna povezava do sporočila: 524
4.10.2013 15:14:00   
DeeD
Cubalibre čestitke za pregled user posted image

ah js sem si pa lih elevit kupla...sem pa prebrala, da v primeru slabosti pač tableto zvečer poješ.

sem pa danes v trgovini skoraj bruhala. grozno sam sem pol ugotovila da mi je blo slabo verjetno zato k nisem nič pametnega pojedla...zdej sem pa itak ok user posted image

punce uživajte vikend js sem fraj 3 dni user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?