|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2014
11.10.2013 16:33:57   
miiška
Zdejle sem bla na sprehodu, sem mislila da mi je popoldan tok slabo ker sem doma in bi mi sprehod pomagal...no na sredi sprehoda mi je ful slabo ratal, sem mogla na eni klopci mal posedet, pol sem pa komaj domov prišla user posted image

Mi je pa moj mož kupil tele zapestnice proti slabosti, čeprav težko verjamem da bojo pomagale mi je zdle tok slabo da imam obe gor pa sporočim kako bo.

Tiste ki bruhate, a vam je pol po bruhanju kaj manj slabo?

(odgovor članu mika13)
Neposredna povezava do sporočila: 601
11.10.2013 17:16:22   
banana_ana
Js sm rud komi domov prsla, vmes me je prehitela skupina najstnikov k so bli fuuuul naparfumirani in se mi je tko grdo dvignl.

Pojedla sm mal rizote in cwz pol ure se mal pa je blo ze prevec in pol diham k slon, da me mine slabost :)

miiška men je blo lazje po prvem pa dugem bruhanju, pol naprej pa ni vec.

(odgovor članu miiška)
Neposredna povezava do sporočila: 602
11.10.2013 19:55:53   
purple girl
user posted image za vse tiste ki še vedno bruhate, želim vam da kmalu pride dan, ko se bo to nehalo.

Pri meni so slabosti v valovih...in če grem na sprehod, je v redu, sam ne smem bit predolgo, ker mi postane slabo.(pojma nimam zakaj) Tudi meni naredi zelo slabo, ko zavoham prfum ali vonj mimoidočih na cesti ali trgovini.

Sem videla da ste me nekatere narobe razumele, da prehitevam user posted image , ko sem dala za primerjavo porod in psihično pripravljenost, naravnanost oz. strah ki lahko vpliva na sam potek le tega. Daleč od tega da bi rada prehitevala, ker nas čaka še praktično več kot 2/3. Mislim da je bil govor o SS in strahu okoli tega. Hotela sem samo rečt da razmišljanje o scenarijih kaj lahko gre narobe med nosečnostjo, in o SS, ne vpliva dobro na nosečko. Seveda se vsaka bodoča mamica skozi nosečnost srečuje z določenimi dvomi, strahovi...kar je normalno, razumljivo. Da ne dolgovzeim preveč... lepe misli, čim manj sekiranja in ravnanje po notranjem občutku. user posted image Vse punce ste super in verjamem da bomo zmagale, in bodo naši majčki/majčice zdravi, veseli in srečni user posted image . user posted image
Lep večer

(odgovor članu banana_ana)
Neposredna povezava do sporočila: 603
11.10.2013 20:12:50   
namla
No meni je končno nehalo bit slabo...sem pa čisto nesrečna, ker sem vsak dan bolj mozoljasta user posted image V prvi nosečnost sem imela tako lepo kožo in je trajalo vse do zdaj....imam občutek, da bo tale nosečnost čisto drugačna od prve in otrok tudi, bom vse za nazaj pokasirala user posted image

Ful mi je hudo za vse, ki vam je še vedno tolk slabo...res upam, da kmalu mine user posted image

(odgovor članu purple girl)
Neposredna povezava do sporočila: 604
12.10.2013 8:37:37   
nony
Dobro jutro...

Današnje bruhanje že za mano ;)...malo heca...sem pa danes malo v skrbeh ,ker pri nas razsaja neka viroza bruhanja ...je imela moja prijatelica zdaj je prišla pa še v hišo jo ima nečakinja od mojega...upam, da kej ne ulovim...

še malo pa bo ponedeljek user posted image user posted image

Upanje ostaja....

(odgovor članu namla)
Neposredna povezava do sporočila: 605
12.10.2013 14:14:30   
miiška
Tiste, ki vam je precej slabo, povejte mi kako vam rata to skriti? Jaz imam ta vikend kao virozo, sam ne morem met še naslednjih par tednov virozo. Če pa grem zdej popoldan kam na obisk pa se bojim da mi bo tok slabo da bo vsem jasno, ko bom ležala in se ne bom hotla premaknit. Pa kot zanalašč imamo oba naslednja vikenda rojstne dneve in družinska kosila, enkrat tudi v gostilni s širšo familijo user posted image

(odgovor članu nony)
Neposredna povezava do sporočila: 606
12.10.2013 15:17:29   
banana_ana
Uf, neugodno. Meni ni treba skrivat, ker vsi ožji vejo. Nimam pa niti enega pametnega izgovora zate, edin da si pac bolna, da mas razdrazen zelodec, da ti ocitno nekaj ne pase, pa se ne ves kaj.

Skor ure odstevam do pregleda...se 5 dni.

(odgovor članu miiška)
Neposredna povezava do sporočila: 607
12.10.2013 15:18:54   
ellapia84
Živjo punce user posted image ....mene pa zanima če ma še katera vrtoglavice (sploh zjutri) in ful nizk pritisk (moj zna bit zjutri tud 77/54 drgac pa tm okol 86 oz 88 zgornji).....pijm velik ok gibam se pa zdej res ne več k niti energije nimam....upam da tole pomankanje energije mine po 3 mescih.....in ja komaj čakam ponedeljek in pregled da vidm če poteka vse ok user posted image

(odgovor članu miiška)
Neposredna povezava do sporočila: 608
12.10.2013 16:30:25   
nony
Miiska to je pa mal nerodna situacija...tudi midva sva ravno izhteh razlogov poveda domacim in jaz sem povedala na delu šefom. .je pa res da sem prejsni vikend skenslala en roj.dan lih iz teh razlogov , da mi nebi bilo treba razlagati kaj se dogaja.
...

Upanje ostaja....

(odgovor članu ellapia84)
Neposredna povezava do sporočila: 609
12.10.2013 18:23:19   
banana_ana
Naročila sm si pico in nutelino torto user posted image tipicna nosecka!!! user posted image sam, blo treba, takoj, nujno!!user posted image

Itak mi je slabo ful, sam bom pocas papcala pa bo ok, upam user posted image

Ful se mi dogaja, da se mi zlusta ene dolocene hrane, uceri recimo mamin štrudl, in samo mamin user posted image

(odgovor članu nony)
Neposredna povezava do sporočila: 610
12.10.2013 19:07:00   
DeeD
živjo punce user posted image

ah te slabosti. js sem tako zelo vesela da so mimo pravo olajšanje....
tudi js odštevam do ponedeljka...naj pride hitro user posted image

banana_ana dober tek

Neposredna povezava do sporočila: 611
12.10.2013 19:56:59   
Anonimen
Zivjo punce... Vas redno berem, tko mimgrede prek gsm-a, sam pr pisanju sem bolj slaba, sploh zdej na zacetku, ko se dam se pod anonimno... Men je tud ful slabo cez cel dan in ja zjutraj ko vstanem mam rahlo vrtoglavico. Vedno sem se hvalila, kako meni ni bilo slabo ne v prvi, ne v drugi nosecnosti... No, zdaj pa sem tud jst dobila svoje. Drugace pa se jst komi zbasem iz postelje med tednom, na sreco mi moz pomaga spravit oba otroka, ker jaz komaj samo sebe spravim... Ja pred sodelavci pa tud vsak dan neki izgovori, viroza, prehlad, oblezana hrana, itd... Se 4 dni in imam tudi jaz pregled, takrat bo 8t4d, na nuhalno pa sem se ze prijavila k dr.Sttrahovi in jo imam 11.11., sem bila v drugi nosecnosti tudi pri njej in sem bla ful zadovoljna.
Tud js mam neke cudne apetite... Kar sem prej jedla za vecerjo, zdaj niti pod razno ne morem videt- paradiznik, kumare, fera sir, kak crispy in gor sirni namaz... To se mi kr obrne v zelodcu... Se mi pa ful lustasadja vsak dan in meni zjutraj pomaga, da pojem banano, sem potem kaksno uro brez slabosti

Drzim pesti za vse nas, da se nehajo te slabosti in pomanjkanje energije, jaz mam kar slabo vest, ker se zadnja dva tedna nickaj aktivno ne igram z otrokoma, ampak bolj opazujem iz sedezne :(

Lep vecer vsem, anonimna 24.5.

(odgovor članu DeeD)
  Neposredna povezava do sporočila: 612
14.10.2013 7:46:03   
urskica91
Dobro jutro,

najrajš mam pa ko se zbudim z bolečim grlom, zdj pa še smrkat čez cel danuser posted image  
Jutri mam pregled, komaj čakam da slišimo srčkauser posted image

Lep dan vsem!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 613
14.10.2013 7:47:53   
reglja
.....moje punce dobro jutrouser posted image user posted image ....

...kot sem prebrala smo še vse bolj ali manj podvržene slabostim.....za sebe morem rečt da sem povedala ožjim sorodnikom takoj za nosečnost....ker moj mož ne bi znal bit tihouser posted image user posted image .....je komaj čakal da poveuser posted image user posted image .....drgač pa sem vedno pozitivno usmerjena, čeprav po obisku bolnice prejšnji vikend in vse tiste punce ki so ležale zraven mene in okrevale po ss...ni blo glih fajn....drugače pa slabosti še kar naprej user posted image user posted image ....sedaj pa dobivam napade lakoteuser posted image ...me tako zašraufa v želodcu da morem pod nujno kaj pojestuser posted image user posted image .....

...vsem želim en lep začetek novega tednauser posted image user posted image user posted image ....čimveč pozitive in dobre volje .....

...z nasmehom je vse lažje....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 614
14.10.2013 8:45:13   
tina202
dobro jutro :)

da se še jaz po dolgem času javim..
Vse poteka vredu in mislim da so se tudi slabosti zmanjšale, sem pa shujšala 3kg.
Večini sva že povedla. V petek mam nuhalno in komaj čakam... user posted image

Upam da nas vse te slabosti čimprej zapustijo..

Lep dan!

(odgovor članu reglja)
Neposredna povezava do sporočila: 615
14.10.2013 12:21:11   
Manitu
Hoj,

Tudi jaz po dolgem času ponovno z vami. Je bilo preveč gužve okrog rojstnega dneva moje tamale, mogoče so tudi zato minile slabosti oziroma so zelo redkeuser posted image .
V prvi nosečnosti so se mi nehale, ko sem povedala v sluźbiuser posted image , verjetno psiha ali kako.
Držim pesti, da vam bo kmalu bolje!

Jaz imam pa nuhalno naslednji četrtek in tudi komaj čakam...

(odgovor članu tina202)
Neposredna povezava do sporočila: 616
14.10.2013 12:46:40   
miiška
O mate že nuhalne! Jaz šele čez 1 mesec user posted image

Še vedno mi je ful slabo user posted image Glede na to da mamo zdej na kupu tok enih družinskih dogodkov bo treba povedat vsaj staršem, bomo probali še kakšen teden zavlečt, potem pa povedat. Sicer jaz ful nebi še, sem šele v 8. tednu...

Kako ste kaj ostale nosečke?

(odgovor članu Manitu)
Neposredna povezava do sporočila: 617
14.10.2013 14:07:57   
nony
Ojla...
Danes je za nami prvi pregled... vse ok...rok ostaja enak srcka smo tudi videli..ravno ko mi je pokazal enkran se je dojencek pretegnil in tako pokszal nogice rokice :)
11.11imam nuhalno komaj cakam...
Slabosti se vedno mocne in trajajo cel dan..

Danes grem delat po celem tednu groza se mi kr ne ljubi

Upanje ostaja....

(odgovor članu miiška)
Neposredna povezava do sporočila: 618
14.10.2013 16:59:37   
tina202
miiška - ja to je pa res smola če imaš toliko dogodkov in ti je slabo. Take probleme sem mela tudi jaz, ampak tam misli usmeriš drugam in pozabiš na slabosti. tako je bilo vsaj pr men, razen tega da mi ni nič pasalo jest razen sladko. Upam da tud ti pozabiš na slabosti.

Meni je PDP spremenila na zadnjega aprila. 30.4 . A katera ve če na nuhalni določijo drug datum ali to napove samo G ?
Bodo šli vaši dragi z vami na nuhalno? moj obvezno. komaj čakam petek in da vidim njegov izraz. user posted image

(odgovor članu nony)
Neposredna povezava do sporočila: 619
14.10.2013 17:09:21   
DeeD
zdravo punce.
evo moja nuhalna je mimo, vse ok user posted image srček bije 160, veliki smo 55mm in baje že v 12t1d tko da je PDP 27.4. samo je reku da pustimo kar 1.5. pač par dni razlike....ful sem vesela user posted image je plesal ko nor z nogicami in rokicamiuser posted image . kar stopila sem se

(odgovor članu tina202)
Neposredna povezava do sporočila: 620
15.10.2013 11:27:33   
Cassiopeia
En sončen pozdrav!user posted image
Vam je že kaj manj slabo?

(odgovor članu DeeD)
Neposredna povezava do sporočila: 621
15.10.2013 11:50:32   
urskica91
Evo danes smo slisal srckauser posted image 12mm smo veliki, mi je pa prestavila PDP na 1.6.
Trenutno sem pa oblezala z manjso vrocino, smrkanjem in bolecim grlemuser posted image .

Pozdravček!user posted image

(odgovor članu Cassiopeia)
Neposredna povezava do sporočila: 622
15.10.2013 12:38:27   
purple girl
En sončen pozdrav! user posted image

Meni je malo manj slabo, lahko rečem da mi večina dneva ni slabo. Tako da, očitno mineva tole. Men je G rekla, da se po 12 tednih pri večini slabosti končajo. Še 2 tedna user posted image

Urškica91 user posted image za pregled. Hitro se pocajtaj. Veliiiko C vit. Pa upam da ti ne bo treba tbl. jemat zaradi vročine.

(odgovor članu urskica91)
Neposredna povezava do sporočila: 623
15.10.2013 12:58:14   
banana_ana
Ojla pupe!!

Jaz imam vzpone in padce, en dan sem super, potem naslednjega me spet sesuje, ampak hvala bogu ni vec tok hudo kot je bilo in vsaj popoldne ne bruham.

Se dva dni do pregleda...tak obraz mam kot bi bila stara 15 let :(

(odgovor članu purple girl)
Neposredna povezava do sporočila: 624
15.10.2013 13:36:56   
purple girl
banana_ana wiiii še 2 dni. user posted image Čakamo s tabo na lepe novičke in tvoj vtis in veselje, ko boš prvič videla pikico! Boš vidla, pol bodo tud slabosti šle kmalu pa-pa. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?