|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2014
9.10.2013 21:10:19   
DeeD
no banana_ana sam da si ok zdej user posted image
ja tudi js imam neke podkožne mozolje po obrazu na žalost....ah bo že boljše user posted image
miiška user posted image za pregled. js imam sam še 4 dni do pregleda. komaj čakam, da vidim kaj se dogaja

(odgovor članu banana_ana)
Neposredna povezava do sporočila: 576
10.10.2013 8:20:54   
nony
Dobro jutro...

Banana_ana upam, da si danes že kaj boljše in ,da bo danes hrana ostala v tvojem želodčku :)

Pri meni vse po staren...jutranje bruhanje in celodnevne slabosti...včeraj sem ostala kr doma in celo popoldan preležala....moja pupica k da bi vedla,da se kaj dogaja je full pridna i me res uboga...danes je prišla za mano v kopalnico ,ko sm bruhala jo je tiščalo lulat in jo je moj odpelju k noni na wc...,ko sem se vrnilla v kuhinjo me je tako objela in pobožala, da me je kr pri srčku stisnilo...komaj čakam ponedeljek ,ker čebo vse ok na pregledu ji povemo...:)

LP

Upanje ostaja....

(odgovor članu DeeD)
Neposredna povezava do sporočila: 577
10.10.2013 8:41:26   
banana_ana
Dobro jutro!

Kako ste, že kak nov mazoljček? :)

Evo, moj zajtrk je že v wc-ju...mater ej, sm jezna! Sm bla učer zvečer že vesela, da bo konc.

(odgovor članu nony)
Neposredna povezava do sporočila: 578
10.10.2013 8:42:55   
Cubalibre
Da se vam še jaz malo oglasim...

Joj, punce, se mi res smilite s temi slabostmi in bruhanjem..si ne predstavljam tega. Meni je sicer slabo, ampak ne tako, da bi bruhala..samo neprijeten občutek v želodcu in trebuhu.user posted image No, upam, da pri temu tudi ostane, če že mora tako biti...saj bo vedno boljše, ne pa slabše, kajne?
Trebuh mam tudi vedno bolj napihnjen. Po mojem sem ga tudi s prehrano šokirala, ker ne jem nič, kar sem prej jedla, zdej mi samo druge zadeve pašejo in mi ni to prav nič všeč, ker pogrešam moje jutranje vitaminčkanje s smutiji. Zdej pa čokoladne muslije z mlekom jem user posted image , ki jih prej leta nisem povohala. :(

Sladkarije mi spet pašejo, moja koža pa je začuda lepa...se ob vseh vas že počutim, kot da nekaj ni v redu z mano.user posted image

Še vedno pa ogromno spim...ob 13h začnem že zehat in ob 21h zvečer sem že koma. Funkcioniram torej v dopoldanskih urah...res neprijeten občutek, sploh, ker tega nisem vajena..prej je bilo obratno. user posted image

Mislim na vse vas in vam želim mirne dneve in čim manj slabosti user posted image

(odgovor članu nony)
Neposredna povezava do sporočila: 579
10.10.2013 8:46:44   
Čukica
JUtro:)

Joj vse ki bruhate, držim pesti da čim prej mine. Tiste, ki pa ne, pa da niti ne boste. Jaz za enkrat se držim, zdej mi že 2dni ni neki velik slabo, upam da zato, ker mineva. Tudi mene so napadli mozolji, pa se mi tud to zdi, da je 2dni že velik boljš. Prvič mozoljev nisem imela in sem imela tisti lep nosečniški glow...zdej pa sem kot mozoljast zombi:D Ok no, ni tko hudo...:D

Drugače pa prej kot kar koli, pomaga čas. Tako da... to sem ugotovila že prvič med dojenjem. Vse tiste kremice za joškice, da ne bolijo...vse je bul shit. Vse sem jih sprobala, in to je samo da kupuješ in probavaš na koncu pa bolečine minejo le s časom. Ti pa pol misliš, kako ti je ta zadnja krema pomagala...NOT. :) Jaz sem pač imela to nesrečo, da sem dojila prvih 6t v neznanskih mukah in bolečinah n vse je bilo krvavo. Tko neštetokrat sem umes rekla, da ne morem več in da jutri pa grem po umeten mlek. Pa sm zdržala. Tko da punce, glavo gor, vse hudo mine s časom!

(odgovor članu nony)
Neposredna povezava do sporočila: 580
10.10.2013 8:52:58   
reglja
...dobro jutro moje sotrpinke....

..že včeraj in danes sem čisto brez moči....user posted image kot bi me povozil kaminion...čisto brez volje....slabost taka da sem na robu bruhanja...ne paše mi jest...pit...ničuser posted image user posted image ....

cassiopeia upam da se ti je stanje popravilo in bo hematomček izginiluser posted image
banana_ana upam da ostaneš lepo doma in poskušaš se malo najesti....vsaj košček po košček...user posted image ....

...vsem skupaj pa želim en lep danuser posted image user posted image ...pa čimmanj slabosti in vsega kar spada zravenuser posted image user posted image user posted image user posted image

...z nasmehom je vse lažje....

(odgovor članu nony)
Neposredna povezava do sporočila: 581
10.10.2013 13:01:24   
urskica91
Takole, ko vas berem pa vidim da sem potem kar med srečnicami ki jim ni slabo... res ste bogeuser posted image  upam da vas čimprej mine.
Jaz bi vse pojedla kar vidim, pa se malo zadržujem, ker drugače bodo šli kilogramčki že prehitro goruser posted image
mozolčki so pa si izginili en teden nazaj, že dolg nisem mela tok lepe kože:)user posted image

lepo pozdravljeneuser posted image

(odgovor članu reglja)
Neposredna povezava do sporočila: 582
10.10.2013 18:12:43   
banana_ana
Kje pa ste danes vse? Men pa tooook dolgčas!!

(odgovor članu urskica91)
Neposredna povezava do sporočila: 583
10.10.2013 19:04:43   
zvezdica112
Hej punce, za nami je drugi pregled :))) vse ok...veliki smo 4,5cm,PDP ostaja nespremenjen. Pa fuuuul je lepoooo,ker dejansko vse loh razlocis.jaz sem cist raznezena.user posted image user posted image user posted image !

Neposredna povezava do sporočila: 584
10.10.2013 19:25:50   
banana_ana
zvezdica112 user posted image

Ma jaz sem pa kar malo nervozna, v cetrtek mam pregled. V dveh letih je imela ravo vceraj ze 5. sodelavka ss... pa prsi me vec ne bolijo, pa odkar sm doma se napihnjena nism vec...strahovi, strahovi.

(odgovor članu zvezdica112)
Neposredna povezava do sporočila: 585
10.10.2013 19:36:51   
zvezdica112
Banana_ana, sam brez panike... Vse bo ok!! Bos vidla! Mene so joske na zacetku ubijale od bolecin, zdej pa jih sicer mal cutim,sam ni vec kokr je blo prej. Kako tvoja slabost?ostane kaj hrane v tebi al gre vse ven?

Neposredna povezava do sporočila: 586
10.10.2013 19:39:52   
banana_ana
Zutri je slo se vse ven, pol sm si pa rekla "kar bo pa bo" pa sm si nardila en toast pa kozarec multisole in je blo ok user posted image tud kompot je ostal. Bomo vidl kaj bo jutr zutri, vazn sam da loh vsaj zvecer jem, ker sm shujsala ze dobro kilo.

Neposredna povezava do sporočila: 587
10.10.2013 20:00:55   
zvezdica112
Sej vem da ni neka tolazba, ampak sam se maaal :)) sploh pa ko bo pregled za tabo, bo pa sploh vse lazje ;))

Neposredna povezava do sporočila: 588
10.10.2013 20:08:36   
ellapia84
Pozdravljene user posted image tud jst sm nova tuki....sm v 9t 3/7 in mam v ponedeljek pregled in upam da slišim srček....zadnji pregled sm mela v 6 tednu kjer sva z G vidle gestacijsko vrečko in rumenjak in da sva ugotovile da je v maternici.....to je moja prva user posted image in sva jo s fantom načrtovala,nama je pa ratalo v drugo....moj PDP je zaenkrat 13.5.2014....pr men doma že vejo,pr njegovih bova pa po nuhalni povedala....

Neposredna povezava do sporočila: 589
10.10.2013 20:26:38   
purple girl
Dober večer :)

Banana_ana, vedno so in bodo žalostne zgodbe o SS, ampak si ne smeš pustit da ti sežejo pregloboko. Enostavno odmisliš, in razmišljaš o pozitivnih stvareh. Ko sem brala zadnje čase o porodih, piše da je odvisno kako je nosečka psihično pripravljena. In če se nosečka boji in ni pozitivno naravnana je več možnosti da bo porod težji in trajal dlje, ker je zakrčena. Uf, zdej sem kar mal zašla... user posted image ampak bistvo je, da ostajamo pozitivne, in da sploh ne razmišljamo o nekih negativnih scenarijih. Tako da, boš vidla, ko boš videla na UZ pikico kako utripa, se ti bo nasmeh razlezel čez cel obraz in boš pozabila na vse dvome. user posted image

In še malo še malo, pa bo 12tednov za nami, in s tem slabosti, bruhanja, slabo počutje in drastično manjša možnost za karkoli. A mogoče kera ve, a je fb skupina že?

V torek ko sem bila na prvem pregledu mi je G prestavila PDP (glede na moje izračune), ker sem imela krajše cikluse, tako da ga imam 15.5.2014. Pikica je bla večja za 3dni.

Pri meni so se slabosti ob večerih umirile, ampak zjutraj ko odprem oči pa takoj. In ne pomaga tudi če kaj pojem.. ampak se potem umiri do večera. Danes me že cel dan neki ščipa pa špika po sp.delu trebuha, predvsem na desni strani. A mogoče še katero? A je možno da se razteza maternica? Sam zdej me že neki časa ni nč..user posted image

Lep večer punce

Neposredna povezava do sporočila: 590
10.10.2013 20:45:15   
miiška
Zvezdica112 super za pregled...ste pa že veliki :)

Banana_ana mene je tudi malo strah SS. Jih tudi jaz veliko poznam... Je pa to po moje čist normalno. Se mi zdi da nas nosečke vedno kaj skrbi. Najprej SS, potem kaj drugega in na koncu porod...groza ko pomislim da bom še enkrat mogla rodit (pri taki bolečini ti žal nobena pozitivna naravnanost ne pomaga ;)), ampak za še enega sončka vse :)

(odgovor članu purple girl)
Neposredna povezava do sporočila: 591
10.10.2013 20:55:19   
purple girl
miiška verjamem da ni lahko... Js še nisem rodila, sem pa videla kar dosti porodov, ker sm v zdravstvu in sem imela kroženje tudi v porodnišnici. Je pa veliko odvisno na kakšno babico naletiš. (to je zgolj moje mnenje) Predvsem da ne forsira porod...

(odgovor članu miiška)
Neposredna povezava do sporočila: 592
10.10.2013 21:11:29   
DeeD
Zvezdica112 user posted image in čestitke novi user posted image

Banana_ana sam pozitivno razmišljaj!!! tudi mene včasih zaskrbi če je vse ok. joj o porodu pa nočem še razmišljat, ker sam ko pomislim me tko strah rata....

(odgovor članu purple girl)
Neposredna povezava do sporočila: 593
11.10.2013 7:05:25   
mika13
Jutro, debeluške! user posted image

Pozdravljena nova user posted image ellapia84!
Cassiopeia, upam, da hematom čimprej izgine.
Banana_ana, upam, da ti bo čimprej boljše! Poskusi še z limono stisnjeno v vodo (meni je vedno pomagala, ko me je dajala slabost). In ne se sekirat glede SS. Z pozitivnimi mislimi gre vse lažje...
Reglja, tebi pa želim, da si hitro napolniš baterije (ker sama dobro vem kako je to, ko si čisto povožen). user posted image
Zvezdica112, odlično! Mora bit to prekrasen občutek, ko že vse razločiš...jaz tudi samo še odštevam dni do naslednjega ponedeljka, ko imam 2.pregled v že 10t! user posted image

Jaz pa moram napisat, da sem zadnje dni skoraj super! user posted image Skoraj pa zato, ker mi še vedno obrača želodec ob raznih vonjavah (čebula, lignji, smeti...). Včeraj sem nesla smeti ven in ja, od zdaj naprej to vedno dela partner...sem komaj šprintala do wc-ja, da že prej nisem kaj pobruhala... user posted image
Ampak drugače sem pa SuPeR!! user posted image Zadnje dni sem manj utrujena, ko pridem iz službe, noge me precej manj bolijo, počutje je boljše, slabosti je manj. Me pa prsi še kar bolijo (čeprav ne več tako hudo, kot na začetku). Mozoljčki pa kako kdaj (se mi pojavi kje kak majhen). Sem pa opazila še, da se mi manj masti lasišče, ker si lahko glavo operem na 4-5dni, ne več na 3. user posted image Trebuh pa itak vedno bolj napet...user posted image

Lepo se imejte še naprej in čim manj slabosti!

(odgovor članu DeeD)
Neposredna povezava do sporočila: 594
11.10.2013 8:30:13   
nony
Dobro jutro :)

koliko postov me čaka vsako jutro :) ampak čez dan se mi kr ne ljubi na rač...jaz sem že od srede doma sem prov končana...tole bruhanje zjutraj potem je pol ure dobro pole se pa loti tisti občutek slabosti in traja cel dan...v ponedeljek imam pregled še malo...user posted image potem se pa hitro naročit na nuhalno in komaj čakam,da izvem kaj bo user posted image

Upanje ostaja....

(odgovor članu mika13)
Neposredna povezava do sporočila: 595
11.10.2013 10:31:00   
Cassiopeia
Dobro jutroooo oz. dober dan že! user posted image Sem na bolniški in je to še vedno jutro zame!

Meni je ginekolog podaljšal bolniško še za tri tedne in sem se čist razvadla bit doma. Mi pa kr paše, da ni nobenega stresa.

Mika13, jaz še to čakam ... na manj mastne lase! Pa tud tisti nosečniški glow!user posted image

(odgovor članu nony)
Neposredna povezava do sporočila: 596
11.10.2013 11:48:56   
miiška
Purple girl Res je verjetno velik od babice odvisno, jaz z mojo nisem bla preveč zadovoljna, ampak ne bi zdej o tem. Kje je še to. Upam da vse pridemo do tja :)

Joj meni je tud kar slabo...bljak, nič ne pomaga...user posted image Dopoldan še kar gre, pol od treh naprej pa do večera pa sam ležim.

(odgovor članu Cassiopeia)
Neposredna povezava do sporočila: 597
11.10.2013 12:18:51   
banana_ana
Uf, ve ste ze pr porodu user posted image js se prvega pregleda nism dala skoz.user posted image

Prvoscla sm si en sprehod, ker sem mogla it mal na luft in sem komi nazaj prsla, cist sm brez moci.

(odgovor članu miiška)
Neposredna povezava do sporočila: 598
11.10.2013 12:44:20   
nony
Pri nas koncno nehal padat dez...jaz sem cist zanic...

Banana_ana verjamem da si zanic....meni sprehodi sploh ne pasejo se mi vse vzdiguje gor ko sem v premikanju :/

Upanje ostaja....

Neposredna povezava do sporočila: 599
11.10.2013 14:14:25   
mika13
Banana_ana, miiška, nony in vse ostale (ki vas mučijo slabosti) res upam, da vas slabosti čimprej minejo! Jaz se že 3 dni počutim veeeliko bolje in mi je res fajn! In upam, da tudi ve čimprej "preidete" na dobro počutje...

Casiopeia, jaz ne vem, če imam kaj nosečniškega glow-a, sama ga namreč ne opazim. user posted image Zaenkrat mi je to rekla le ena sodelavka, ki je sama prišla do ugotovitve, da sem noseča. Po moje nosečniški glow pride kasneje, ko se že lepo vidi trebušček...in ko ni več čudnih slabosti...user posted image

Glede poroda pa - sama izkušenj še nimam, ker sem 1.noseča, sta pa dve moji bližnji prijateljici že rodili in obe sta bili v 2 urah rešeni vseh muk. user posted image Sta mi pa povedali, da je baje ogromno odvisno od babice, ki je pri porodu zraven. Hkrati pa je zelo pomembno pozitivno prepričanje, da bo vse ok. Ena prijateljica je hodila tudi k akupunkturi za nosečnice v 8.mesecu in je prepričala, da ji je to zelo pomagalo. S tem bi se naj telo pripravilo na bolečine in tako bi se naj hitreje odpirala in tudi porod bi naj posledično hitreje stekel. user posted image

Res ne vem...mene trenutno že samo ob misli na porod zmrazi in zato ne mislim na to in se še ne sekiram. user posted image

Kaj pa trebuščke si že kaj mažete s kremicami/olji? Kdaj je to potrebno začeti in kaj najbolj priporočate tiste, ki že imate kaj izkušenj?

Lep deževen dan vsem...

(odgovor članu nony)
Neposredna povezava do sporočila: 600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj veliko žensk spontano splavi pred 12...
V prvih tednih nosečnosti večino žensk preseneti statistika: ena od treh nosečnosti se spontano konča v prvem trimesečju...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?