Tajchi84
|
Hej punce, mi je full žal, da večkrat ne utegnem kaj pripisat na forum...večinoma brskam po telefonu in potem ni tako preprosto tipkat :) Ste pa fajn zanimive in je prav lušno brati zgodbe, s katerimi se soočamo. Zadnjič sva šla z mojim v BabyCenter kao samo pogledat lupinice, razliko med 2 in 3 od Cybexa, da potem naročiva preko ebaya. Mimogrede sva kupila še jogi za posteljco, ki je bil full ugoden (40 evrov), pa še dovolj tanki za AngelCare...no, ko pa sem zašla v outlet kotiček za oblekice, me pa več nisi ven spravil :) moj se je samo smejal, na blagajni sicer ne več toliko...a na koncu je pa pripomnil "A tako bo od zdaj, moje punce bodo samo zapravljale?". Od kolegice bova itak dobila full oblekic, ampak so bili pajacki znižani z 15 evrov na 3,5 - res ugodno pa tak lepi so bili. Se heca, da bova imela toliko oblekic, da sploh ne bo treba prat...moški :) Pred enim mesecem sem začela hodit na jogo za nosečnice in mi full paše, da se malo razgibam. Vam povem, da sem bila pri prvi vadbi prav presenečena, kakšne vaje vse smo delali - se mi ni niti sanjalo, da lahko to vse delamo tudi v nosečnosti. Tak da zdaj se trudim tudi doma, če mi znese vsak dan ali drug dan narediti nekaj vaj, toliko da se raztegnem in ohranim gibčnost. Me pa zadnje čase zna kar zarezat v križu, da se sploh ne morem obrnit z enega boka na drugega...groza. Moram prav naštudirat nekaj vaj, ki bi mi pasale, da še posebej razmigam ta del. Upam, da so vaši malčki v trebuščkih v redu in da pridno brcajo. Moja gospodična ima posebej voljo do raztegovanja in brcanja zjutraj, ko se zbudim in ko se uležem; pa med vožnjo v avtu se vedno nekaj premika, kot da bi delala salte :) Najbolj pa jo razkurijo Keglove vaje, uh pol pa ponori in nazaj tolče. Nosim jo precej nizko, tak da najbolj nastrada mehur :) Uh, upam, da vam zdaj nisem preveč zatežila. Punce, uživajte v vikendu :)
|