|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarke 2014
30.9.2013 21:41:03   
Arčika
Tnx za namig:) sem že pisala...pa da vidimo:) kaj jim je ostalo na zalogi:)

(odgovor članu mbm2212)
Neposredna povezava do sporočila: 751
30.9.2013 21:44:36   
Dorotheia
Jaz sem tudi pisala, pa poklicala jih bom. Na Bolhi ni nobene pametne zibelke.
Pa ena mi je ful lepa, na spletu, če je še na voljo. Bomo videli. user posted image

(odgovor članu Arčika)
Neposredna povezava do sporočila: 752
30.9.2013 21:47:25   
Arčika
hehe Dorotheia no javi če so ti kaj odgovorili:) upam, da jim je še kaj ostalo...jaz sem pisala za previjalno komodo:) imajo fuuul cortkane:) npr previjalna komoda Kristina mi je fuuul kjut:) se tipkamo...

(odgovor članu Dorotheia)
Neposredna povezava do sporočila: 753
1.10.2013 8:23:00   
chilika
Mislim, da pri Lip Poljčane nimajo več nobenih previjalnih komod žal. Baje imajo tisto, kjer piše rok dobave (npr. http://www.lip-poljcane.si/spletna-trgovina/zibelke/nika.php) -> ko izbereš barvo, se pojavi rok dobave. Tam kjer pa piše "ni na zalogi" pa menda več nimajo.

(odgovor članu Arčika)
Neposredna povezava do sporočila: 754
1.10.2013 10:47:28   
Tajchi84
Midva sva tudi kupila posteljco v Lip Poljčane, vendar nekje konec junija. Takrat sva jo dobila za 105 evrov, je pa bila prej 190, mislim pa da so od takrat še full znižali artikle. Že takrat niso imeli komod (mislim, da samo eno v barvi češnje, ki pa nama ne bi pasala poleg drugega pohištva). Sva pa zato našla rabljeno komodo od LP na bolhi - res super ohranjena, kot nova in sva dala cca 120 evrov. Sva bila najprej v precepu, kaj kupit novo in če so rabljene stvari ok, ampak midva sva zadovoljna tudi z rabljenimi, to kar sva kupila. Itak sva vse prej šla pogledat (ker ena komoda je pa že skoraj razpadala in nama je šlo samo na smeh, kaj vse ljudje prodajajo in pričakujejo kar nekaj denarja za tak izdelek :) ). Tudi voziček sva vzela rabljen in je tudi kot nov, prihranila sva 350 evrov, športni del pa sploh ni bil rabljen. Tak da se je splačalo.

(odgovor članu chilika)
Neposredna povezava do sporočila: 755
1.10.2013 13:12:43   
Dorotheia
Helou!

Evo mene. Sem imela danes posvetovalnico in smo že kar težki - v zadnjem mesecu sem se spet zredila kar za 3kg. user posted image A je to normalno? Zdaj sem od začetka nosečnosti pridobila vsega skupaj 6kg. Sem pa 22T + 2 D.

Drugače pa naj bi bilo vse ok. Kar je ubistvu tudi glavno. Danes sem spet kupila en pajacek - rumen z medvedkom in tak topel. user posted image

Arčika, so se tebi kaj javili iz Lip Poljčane? Meni se od včeraj po mailu niso. Tako, da sem prejle kar poklicala in mi je en prijazen gospod poveda, da je tale zibelka, ki je meni všeč, še na voljo. Cena pa baje samo 38eur (in nekaj centov). Sem samo debelo pogledala, ker je to res poceni (še rabljene se na Bolhi na prodajajo tako poceni). Tako, da je rekel, da naj za naročilo kar pošljem mail z vsemi podatki (točno glede izdelka in moji podatki), pa da mi pošljejo potrditev naročila. Pa, ker so mi predaleč za osebni prevzem, mi bodo po pošti poslali.

Joj, sem vesela. user posted image

Zdaj pa se moram počasi spraviti pomiti posodo in spucati kopalnico. Sem danes zaradi pregleda spet frej in je treba izkoristit dan. user posted image

Kje ste ostale? Sem prav vesela, da se je ta tema končno malo bolj razživela. user posted image

(odgovor članu Tajchi84)
Neposredna povezava do sporočila: 756
1.10.2013 14:28:43   
Arnyka
Hojla Tajchi in vse nosečke :)

Kako ste kaj, jaz sem danes odlično, sem še vedno zelo vesela še z včerajšnjega pregleda-morfologije, bila je tako cotkana tamala, je prav obrazek približal in sem videla lepe ustnice in kako je lepo odpirala ustka :)))

Tajchi tudi jaz imam PDP čisto blizu tebe 31.1.2014 :) sva samo 1 dan razlike :) več rečemo na Fb :)

pozdravček ;)

(odgovor članu Tajchi84)
Neposredna povezava do sporočila: 757
1.10.2013 15:58:44   
Arčika
ola punce:)
danes se tako odlično počutim, da bi kar poplesavat začelauser posted image user posted image čist mi dogaja...vsi v službi so mi rekli, da kar žarim od kar sem noseča:) wiiii user posted image user posted image user posted image
Dorotheia ja so mi hitro odpisali in žal nič več previjalnih miz nimajo:( hudo...ti boš pa res ugodno dobila zibelko:) iiii morš kako slikico poslat:) aja pa mislim, da se nimaš glede kg nič za sekirat ene malo prej dobijo kilažo, ene kasneje...važno da je otroček zdrav...bomo pol že zbijale kilograme...ko bomo tekale za našimi navihanciuser posted image user posted image user posted image

a na FB ste vse že v skupini...kako pridem do vas...user posted image

danes sem na bolhi našla eno lepo previjalno mizo od Lip Poljčane in jo grem jutri iskat:) wiiii....pa jo le imamuser posted image user posted image user posted image user posted image

no sedaj pa šibam na pregled "morfologijo" komaj čakava in upava, da se nama pokaže:) in da končno ugotovimo kaj bomo imeli...

aja a že kaj razmišljate o fotkanju tik pred porodom? a poznate kakega fotografa itd. a se boste kaj slikale za spomin:)

pozdravčeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeek

(odgovor članu Arnyka)
Neposredna povezava do sporočila: 758
1.10.2013 17:28:30   
Dorotheia
Arčika, javi potem, kako je bilo na morfologiji.
Sem prepričana, da bo vse ok in super fino fajn.

Jaz se danes tudi super počutim. Sem celo kopalnico (končno) sčistila, pa še hladilnik ultra zglancala in počistila. Zdaj moram samo še posesat. Se mi kar da. user posted image

Samo otročka od včeraj veliko manj čutim (sem danes omenila ginekologu, da sem ga do sedaj zelo močno čutila vsak dan zelo pogosto), včeraj in danes pa čisto narahlo (sploh ne brca več močno), pa je rekel, da dokler ga čutim ni problem. Če pa ga slučajno ne bi več čutila, pa moram poklicati. Ni mi všeč, da ga tako malo čutim. Imam kar nek strah, da kaj ni ok. Bom danes zvečer verjetno spet srčka poslušala. Čeprav ga raje čutim. user posted image

(odgovor članu Arčika)
Neposredna povezava do sporočila: 759
1.10.2013 17:49:05   
mbm2212
Evo jst pa glih od frizerja ;) pa je prec bolš;) naša zibelka in posteljica sta že postavljeni...in komaj čakata februar :) ste že kaj razmišljale o vzmetnicah in posteljninah?

no, če ima katera kj viška energije in želje po čiščenju...lahko pride še k meni malo pospravit :) ker danes se mi ne da;) sm pa zjutraj spekla rogljičke in upam, da pride dragi kmalu domov, če ne bodo rogljički kmalu pošli ;)

glede fotografiranja...razmišljala sm le o slikanju dojenčka pri Petri Nuzdorfer, saj so mi njene slikice prava paša za oči. Čeprav ne vem v kakšnem stanju bom 10 dni po porodu, da bi šla na slikanje v LJ.

Neposredna povezava do sporočila: 760
1.10.2013 18:01:40   
Dorotheia
Jaz sem se pa spet preveč najedla. user posted image
Zadnje dni prav ne poznam meje.

Mi se pri profesionalcu ne bomo fotografirali, je moj malo amaterskega fotografa in se rad ukvarja s tem, tako, da bo kar on to zrihtal. user posted image

Jaz tudi moram ta mesec k frizerju, sem čisto zaraščena že. user posted image Mi ful lasje rastejo.

(odgovor članu mbm2212)
Neposredna povezava do sporočila: 761
1.10.2013 18:44:29   
Arčika
ola punce evo prišla od ginekologinje....imeli bomo fantkaaaaaaaaaaaaaaauser posted image :) se je tko veselo igral z lulčkom, da sploh ni dvoma hehe:) z otročkom je vse ok, pridno rastemo...sem voda mi je bolj tko,tko...moram ogromno piti vode ampak res ogromno, pa ve? kako je pri vas...sem morala še enkrat dat vodo in v četrtek moram klicat...
drugače sem dobila napotke za pregled ko bom delala kontrolo za nosečniško sladkorno...o bog..kake priprave...hehe

skratka Dorotheia mislim, da ni panike..lej jaz sem 20 tednu nosečnosti pa otroka zelooo malo čutim...kak dan več, kak dan manj... ne se sekirat...šparaj se za pol...boš rabila energije hehe...

jaz grem pa gledat mal imena za fantke... imate kake dobre predloge za fantka? hehe

papa

Neposredna povezava do sporočila: 762
3.10.2013 17:51:33   
Arčika
Kje ste Februarke??? druge pišejo kot zmešane na forumih...ve pa štrajkate...porkaduš...user posted image

(odgovor članu Arčika)
Neposredna povezava do sporočila: 763
3.10.2013 19:07:47   
Dorotheia
Evo, jaz sem še tu. user posted image

Nočem nonstop nabijat postov, ker imam včasih občutek, da sem samo jaz v tej temi. user posted image

Kako ste? Arčika, ti si vredu? Čestitam za super morfologijo. Jaz sem tudi od morfologije naprej prav pomirjena, da je vse v normalah.

Sem pa jaz ok, danes sem bila ravno na brazilski depilaciji. HB, da si ne rabim tega spodaj več sama urejat, ker zdaj pa res ne bi mogla več. Tako, da sem ful zadovoljna, pa še toliko časa hodim že, da me sploh nič ne boli. user posted image

Sem pa zdaj ravno malo lačna in jen treba v trgovino, hladilnik prazen. Z mojim vse pojeva. user posted image

(odgovor članu Arčika)
Neposredna povezava do sporočila: 764
3.10.2013 19:33:43   
mbm2212
evo jst sm tud tuki user posted image

danes sem cel dan pospravljala, tako da me že pošteno križ boli pa še prehlad se me loteva. so me kr kosti začele bolet. ampak je zdj prou lepo pod dekco in s čajem v roki.

kako ste ve? ste kupile kaj za bejbija? midva greva mogoče naslednji pon v Koper po voziček, saj je moj takrat frej. čeprav se mi zdi, da je še mičken prezgodaj...sm mi je škoda, da spet enkrat v nov al pa dec koristi proste dneve, ker jih že tako težko dobi.

Neposredna povezava do sporočila: 765
3.10.2013 20:09:37   
Dorotheia
mbm2212, saj ubistvu je res zgodaj, samo jaz si ne predstavljam, da bi decembra ali še slabše, januarja v snegu, mrazu in vsem tem okrog skakala. Zdaj se še ful dobro počutim in sem še kar lahko aktivna, potem bo verjetno težje.
No, jaz tako ne bom rabila več kaj dosti kupit - od cunjic sem ful pri naših doma dobila, pa svakinja na vsake tolko prinese, tako da kak pajacek še in nekaj bodijev na preklop, pa bo to to.
Kozmetiko bom edino na koncu kupovala, se bom tega bolj sistematično lotila. user posted image
Zibelko jutri dobiva, tako da samo podlogo/peno potem še kupim, posteljnino nekaj imam, samo obrobo še rabim.
Voziček že imava.
Previjalno pa tudi konec tega meseca nabaviva - oz. komodo pa previjalno desko.
Saj to je pa to - ali sem kaj pomembnejšega izpustila? Naj me katera dopolni, če sem.

(odgovor članu mbm2212)
Neposredna povezava do sporočila: 766
3.10.2013 21:12:43   
Arčika
ola punce:) uf sem vesela, da ste se odzvale...sem že mislila, da sem sama ostalauser posted image
sem šla malo brati ostale odprte forume...noro kok enih stvari pišejo hehe...me pa tu kot penzionistke hehe tko da dejmo punce...pišite:)
Dorotheia ti kar piši...nič bati...si saj edina ki res pišeš:)
ja evo midva sva danes preko bolhe vzela fuuul kjut previjalno mizico:) posteljico že imava:) voziček bova malo kasneje nabavila...veva pa že katerega bova vzela...

tudi morfologija je za mano:) in bova kar sinčka dobila...čeprav so vsi po tihem navijali za punčko...hehe samo da je zdravo:) itak sem pa brala, da se fuuul motijo glede spola:) tko da pustimo se presenetiti... glede imena pa še ne veva...kake predloge imate, ali pa ti Dorotheia ker boš tudi imela sinčka...že kaj izbirata imena?

skratka počutim se še vedno odlično...trebuh čedalje raste...tudi britje tam spodi...bo čedalje težje...tko da mi je malo žal, da nisem že prej šla na kake ala te brazilske depilacije...bemu bo kmalu gozdiček tam spodaj haha...
a si trebuščke pridno mažete:) jaz sem pridna:)
me veseli, da se tipkamo...in da si delimo vse občutke ki jih doživljamo:)
sladke sanje februarke:)

Neposredna povezava do sporočila: 767
4.10.2013 7:46:09   
Medeia
zdravo :D
no jaz morfologijo še čakam, čakam na sredo :D voziček je še v planu, točno katerega bova kupila pa res ne veva še.
Čakam posteljico, ki sem jo naročila na Lip Poljčane, ker je dovolj majhna in ozka, da gre v najino sobo. Previjalna bo kar predalnik z ikeje.
Drugače pa mali se premika, kakšen dan bolj, potem spet manj, odvisno koliko ga sama utrudim s sprehodi in delom.
Trebušček še mažemo, bolj pa pozabljam na keglove vaje...upam da ste druge bolj pridne.
vendar že pridno zbiram in likam podarjene bodije in pajacke :)
ste opazile kako hitro gre? polovica je mimo, trebuščki rastejo in vedno večji so...še malo pa bodo male kepice polno zaposlile naše življenje :)

(odgovor članu Arčika)
Neposredna povezava do sporočila: 768
4.10.2013 9:56:02   
Dorotheia
Pozdravček spet!

Evo, jaz sem pristala na bolniški. user posted image
Včeraj zvečer me je hudo zvilo v trebuhu in sploh ni pojenjalo. Bolel me je cel trebuh ali pa sem imela potem že tako razboleto, da sploh ne vem več točno, kaj me je bolelo. Se pomoje še nisem tako zvijala od bolečin. Moj me je samo gledal nekaj časa, potem pa popokal v avto in peljal na urgenco, ker bolečina pač ni ponehala. Nisem sicer hotela iti na urgenco, ampak mi je moj "zagrozil", da me bo sam odnesel tja, če ne grem prostovoljno.
Skratka, so bili vsi tam ful prijazni. Vsaj en plus glede nosečnosti - te vsi tako lepo obravnavajo in takoj prideš na vrsto. Najprej sem šla v zd, pa me je itak poslala na ginekologijo oz. v porodnišnico. Potem me je pa ena mlada simpatična ginekologinja pregledala. Je z malim škratom vse ok, tudi maternični vrat dovolj dolg in zaprt, tako da odpiramo se ne. Mali je baje že obrnjen na glavo.
Tudi posteljica vse v normalnem položaju pritrjena in vse kakor mora biti. Je rekla, da pa najverjetneje sem bila malo preveč aktivna, da se telo tako spreminja sedaj in da sploh ker otroka nosim bolj zadaj in sem bolj drobna, moram bolj pazit in dovolj počivat (priznam, da sem bila zadnje dni res malo bolj aktivna kot sicer in tudi v službi je bilo kar pestro). Tako, da mi je dala bolniško kar za 14 dni, predpisala Buscopan in naj pijem veliko magnezija. Pa veliko tekočine.

Kriza ane. Sicer imam danes tudi še cel trebuh razbolet (tisti občutek 1 dan po temu, ko te vse boli in trga), ampak je danes že bolje. Drugače se bom k svojem ginekologu poskušala naročit že naslednji teden, če bo vse ok in če ne bo nobenih bolečin več, ker si ne predstavljam 14 dni počivanja, sploh če ni kaj resnejšega. Bi šla kar po 1 tednu nazaj v službo. Ok, počivam lahko malo bolj, tudi če hodim v službo. Tale teden se res nisem kaj dosti pazila. Ampak sem se pa ful dobro počutila in sem kar prekipevala od energije, zato sem imela občutek, da pač vse normalno gre.

Kaj ve menite?

(odgovor članu Medeia)
Neposredna povezava do sporočila: 769
4.10.2013 10:13:37   
mbm2212
Dorotheia...mene je tudi celo noč zvijalo v spodnjem delu trebuha. Sploh nisem mogla spati, stalno sem se premetavala. Sm že dva kamilična čaja spila pa me na trenutke še vedno zaboli. Mogoče je od prevelike aktivnosti pa ker skočim v kratkih rokavih ven...se bo treba bolj pazit. Včeraj mi sploh ni pasalo jesti, pojedla sem le naribano jabolko z banano.

Ste kaj aktivne v FB skupini? Jst še vedno čakam, da me potrdi administratorka.

Neposredna povezava do sporočila: 770
4.10.2013 10:25:41   
Dorotheia
Ma, mene pa ni bolelo samo spodaj - cel trebuh, pa tudi bolj zgoraj in pri strani. Prav cel trebuh je bil napet in občutljiv. Če bi bilo samo spodaj, tako kot zadnjič ne bi bilo panike, to pa res ne bi šla na urgenco.
Pa kar komplicirajo - sem prejle klicala, če bi lahko šla na pregled k mojemu ginekologu že teden prej kot je včeraj dežurna napisala (ker 14 dni je res dolga doba), pa mi je rekla sestra, da zdravnica že ve, zakaj je tako napisala. Tako, da imam sedaj 15.10. šele pregled, do takrat pa na bolniški in počivat. Saj ni problem v tem, da ne bi mogla počivat - za dobro otroka, sploh če to potrebuje, bi res vse naredila. Tudi ležala 9 mesecev, če bi bilo potrebno. Ampak, sploh ni noben natančneje pogledal in ubistvu je bilo na uz vse ok videti (naredila pa je in vaginalni uz in uz čez trebuh), tako da je res vse pogledala. No pa kaj se pritožujem, morala bi biti vesela, da ne komplicirajo pri bolniški. Nikoli nam ni prav ane.

Jaz samo vem, kakšna bom po 1 teden bolnišče, počivanja in vem, da bo ful kriza, če se bom drugače čisto ok počutila.

Grem pa zdaj jesti zajtrk.

(odgovor članu mbm2212)
Neposredna povezava do sporočila: 771
4.10.2013 11:24:29   
Medeia
no mene je danes tudi zvilo...no bolj špikalo (no kar zbadalo) v desnem delu trebuha in ta mali je kar brcal, noro brcal. najverjetneje je vse to zato, ker sem nosila težke vrečke iz trgovine, no saj jih ne bi, če se ne bi ravno danes pokvarilo dvigalo v bloku :(
zdaj sedim na kavču, malo sem se zjokala od strahu, se odločila, da bom počivala (ta teden nisem bila preveč pridna in sem sigurno pretiravala)...razumem kako je ko si poln energije, nočeš da nosečnost postane bolezen, da drugi nate gledajo kot neko nebogljeno bitjece in tako delaš vse kar lahko, samo da lahko pomagaš.
No me je izučilo, zdaj upam samo na to, da je vse v redu, da me neha zbadat, da bom še lahko čutila brce, tako še toliko bolj čakam sredo, da vidim malo pikico, kaj dela, kako je velika, če je vse v redu z njo
lp

Neposredna povezava do sporočila: 772
4.10.2013 15:30:57   
žog_ica
Punce kak ste pridne z nabavo stvari. Jaz sem danes ravno na polovici nosečnosti in še nimam nič. No posteljico dobim od sestre, vse ostalo me pa še čaka. Bom pa počakala do četrtka ko imam morfologijo. Tiste ki ste jo dale že skozi, a vas je bilo pred pregledom kaj strah? Jaz vem, da sem bila pred nuhalno kr živčna, zdaj pa tudi že vedno bolj razmišljam kako bo, pa da bi le bilo vse ok.

Drugače imam tudi jaz občasne krče, včeraj me je držalo par urc, ampak nič kaj hudega. Brcike čutim, ko se res umirim, ampak vsak dan kakšno več...super občutek. user posted image

Jaz še tudi čakam na potrditev v FB skupino user posted image

fajn bodite user posted image

(odgovor članu Medeia)
Neposredna povezava do sporočila: 773
4.10.2013 17:27:51   
Tajchi84
Hej punce, mi je full žal, da večkrat ne utegnem kaj pripisat na forum...večinoma brskam po telefonu in potem ni tako preprosto tipkat :) Ste pa fajn zanimive in je prav lušno brati zgodbe, s katerimi se soočamo.
Zadnjič sva šla z mojim v BabyCenter kao samo pogledat lupinice, razliko med 2 in 3 od Cybexa, da potem naročiva preko ebaya. Mimogrede sva kupila še jogi za posteljco, ki je bil full ugoden (40 evrov), pa še dovolj tanki za AngelCare...no, ko pa sem zašla v outlet kotiček za oblekice, me pa več nisi ven spravil :) moj se je samo smejal, na blagajni sicer ne več toliko...a na koncu je pa pripomnil "A tako bo od zdaj, moje punce bodo samo zapravljale?". Od kolegice bova itak dobila full oblekic, ampak so bili pajacki znižani z 15 evrov na 3,5 - res ugodno pa tak lepi so bili. Se heca, da bova imela toliko oblekic, da sploh ne bo treba prat...moški :)
Pred enim mesecem sem začela hodit na jogo za nosečnice in mi full paše, da se malo razgibam. Vam povem, da sem bila pri prvi vadbi prav presenečena, kakšne vaje vse smo delali - se mi ni niti sanjalo, da lahko to vse delamo tudi v nosečnosti. Tak da zdaj se trudim tudi doma, če mi znese vsak dan ali drug dan narediti nekaj vaj, toliko da se raztegnem in ohranim gibčnost. Me pa zadnje čase zna kar zarezat v križu, da se sploh ne morem obrnit z enega boka na drugega...groza. Moram prav naštudirat nekaj vaj, ki bi mi pasale, da še posebej razmigam ta del.
Upam, da so vaši malčki v trebuščkih v redu in da pridno brcajo. Moja gospodična ima posebej voljo do raztegovanja in brcanja zjutraj, ko se zbudim in ko se uležem; pa med vožnjo v avtu se vedno nekaj premika, kot da bi delala salte :) Najbolj pa jo razkurijo Keglove vaje, uh pol pa ponori in nazaj tolče. Nosim jo precej nizko, tak da najbolj nastrada mehur :)
Uh, upam, da vam zdaj nisem preveč zatežila. Punce, uživajte v vikendu :)

(odgovor članu žog_ica)
Neposredna povezava do sporočila: 774
4.10.2013 18:46:15   
Arčika
ola punce...o joj joj...ste pa mele naporen dan včeraj...sploh ti Dorotehia uf...jaz sploh ne vem kaj bi naredila, če bi me tko zvijalo...pa kaj so to kot kaki močnejši krči??? sej mene tudi zareže kdaj pa kdaj...pa te hlače nosečniške...me fuuul režejo spodaj pod trebuh...sploh ko sedim v službi...a je pri vas tudi tko...čeprav sem si večje vzela...me vseeno reže pod trebuhom

ja glede nakupa stvari za bebike... jaz mam taščo pa tasta toook neučakana...da sta nama že avtosedež kupila...(fuuuuuuuuuul hud) do 4 leta starosti od Maxi Cosi v jeans barvi:)...norca sta... sem kar gledala, ko sta privlekla kazat:) sej vem, da sta fuuuul happy ampak da pa took:) sploh zdej k vesta da bo vnuček sta čist utrgana:) LOL ampak ju je zabavno gledat:)

Kaj je zdej z FB skupino???? a je katera že v tej skupini...nič ni govora o tem...

drugače pa ja počasi trebušček raste, v službi že vsi tko na skrivaj gledajo v trebuh hehe:) in ugibajo kok časa sem že noseča:) joooj tudi z imenom za fantka se ubadava s svojim...sploh ne veva kateri nama je top ime....punce mate kake predloge? men je npr. všeč Matic, Domen, Marcel, Oskar itd. Kaj pa vam?

Zdej grem pa neki pacat v kuhno, jutri dobim obiske in se že pripravljam, da me jutri ne bo preveč dela čakalo...
uživajte v vikenduuser posted image user posted image

(odgovor članu Tajchi84)
Neposredna povezava do sporočila: 775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?