|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarke 2014
22.9.2013 22:28:36   
Dorotheia
Joj, jaz imam pa trebuh večji od jošk - res je ogromen že. Ampak že mora biti tako, verjetno je/bo tudi otrok kar velik.

Materinska šola oz. šola za starše. Ja, bo treba it. Jaz se naju že zdavnaj nekaj prijavljala, samo se moram pozanimati, če je to to ali rabim še kake podatke dati - konec novembra se naj bi nama začelo. Vsaj tako so mi nazadnje na mail napisali. Koliko časa pa to sploh traja?

No, pa saj ravno to sem začela razmišljati, da bi si za sredo kljub vsemu kar bolniško vzela, da bom lahko v miru predelela vse podatke. user posted image So v službi kar prilagodljivi in lahko še vedno javim jutri, da me ne bo. user posted image Bom jutri videla, bi mi po eni strani kar pasalo, da bi bila frej. user posted image

Nič, zdaj pa spat. Jutri je treba zgodaj vstat. uživajte user posted image !

(odgovor članu Arčika)
Neposredna povezava do sporočila: 701
23.9.2013 10:19:16   
modrookica
Živjo nosečke!
Hehe Arčika se opravičujem, če sem se nazadnje preveč razpisala, očitno je tko naneslo po dooolgem času.
Jaz sem pa izvedela, da bosta še dve kolegici imeli dojenčke drugo leto, sicer malo za malo, ampak sem fuuuul vesela. Zdaj pa doma počivam, ker imam bolniško, 1. gre moj karton na komisijo in bomo vidli kaj bodo rekli za naprej, je pa to z vso birokracijo ful zakomplicirano. Moj mali sonček mora konec oktobra za en dan v bolnico in tud če mi napišejo neko mirovanje in da moram bit skos doma, ni šans, da ne bi šla z njim, ker je to zanj prvič, uspavali ga bodo in seveda bom z njim!!

Pisale ste nekaj o tistih blazinicah za dihanje. Meni osebno se to zdi nekoliko nepotreben strošek, poleg tega pa se mi zdi škoda, da bi otročka že od prvega dne nepotrebno izpostavila onesnaževanju teleščka z elektromagnetnim valovanjem - tista blazinica mora biti priključena na napravo, da lahko dela, to pa je čisto pod otročkom...Ne vem, sej mogoče se to zdi trapasto, ampak mislim, da če poskrbiš da je v sobi primeren zrak, da je otrok prav položen, da se ne kadi v njegovi bližini, prostoru...da lahko tako zagotoviš ustrezne pogoje zanj. jaz osebno pa ga tudi nikoli nisem pustila predolgo samega. Ampak kot vse, je seveda tudi ta nakup odločitev vsake nosečke posebej :).

Jaz pa imam naslednji pregled 15.10. in takrat tudi morfologijo. Z mano bo šel tudi moj dragi, potem pa bom ob koncu oktobra šla še na 3D/4D mofrologijo k dr. Strahovi, kamor pa bom vzela tudi mojega sončka, da bo videl svojega bratca/sestrico.

En čudovit dan vam želim

(odgovor članu Dorotheia)
Neposredna povezava do sporočila: 702
23.9.2013 12:41:31   
žog_ica
Sonosečke pozdravljene: )

Sem nova na tem forumu in je prav lepo vedet, da nas je tako dosti. S parimi puncami si pišemo na biblaleze, pa smo menda samo štiri.  Nisem še prebrala vsega, tako da če vprašam kaj kar ste že obdelale mi kr povejte :)

Je moja prva nosečnost. Sicer ima fant 5 letno punčko, ki je skoraj polovico časa z nama, tako da lahko rečem da bo to moj drugi user posted image  PDP imam 21.2., spol bomo pustili za presenečenje...sva z fantom vprašala na nuhalni, pa se ni vidlo, pol pa sva bla oba takoj za to, da več ne sprašujema. Mogoče bo malo problem z oblačili, ker jih lahko dobim samo za punčko (in je vmes dosti roza), tako da bom mogla nekaj nevtralnih še kupit. Kakšno pa imate kaj mnenje o nakupu oblačil na bolhi? Malo sem gledala in se da marsikaj poceni kupit. Voziček bom 100% kupla kr rabljen, ker se mi zdijo cene novih zasoljene, za oblačila pa sem malo v dvomih. Če jih dobiš jih verjetno dobiš od znancev, preko bolhe pa kupuješ od tujih ljudi. Čeprav na koncu itak vse opereš.

Slabosti so mimo, počutje je super, čez vikend sem čutila prve brce :) 10.10. imam morfologijo in komaj čakam.

A obstaja kakšna FB stran?

(odgovor članu modrookica)
Neposredna povezava do sporočila: 703
23.9.2013 13:14:46   
3Sonček3
žog_ica pozdravljena. Svetovala bi ti samo glede vozička. Res je da so cene novih visoke, sploh če pomisliš da ga boš uporabljala le leto leto in pol. Ti pa povem mojo izkušnjo ... sm šla v leklerk in dobila nov voziček + lupinco za 130 € pa še 30 € so mi vrnili nazaj na kartico. To je blo sicer 4 leta nazaj ampak splača pa se pogledat. Voziček je še danes ko nov in ga bom uporabila tut pri 2.  user posted image . Res da ni tko zelo udoben za vozt kukr kakšni nevem trikolesniki k so po 800 € ampak slab pa tut ni. To je samo moje mnenje ti pa se boš itak odločila tako da bo za vas prou. Pa lepo nosečnost

(odgovor članu žog_ica)
Neposredna povezava do sporočila: 704
23.9.2013 15:39:07   
Medeia
No glede vozičkov sem ravno danes dobila dober predlog: vozičke si pogledaš v trgovinah, največ naj bi jih imel rutar, potem pa po netu poiščeš, ker so baje tudi 200€ cenejši v tujini, tudi s poštnino (tle mislim tiste, ki so pri nas do 600€, dražje ne gledam, pač več ne morem).
Če ima katera še kakšen predlog glede tega naj napiše, ker še zbiram dobre, predvsem praktične in vzdržljive vozičke (po možnosti 3 v 1), po spodobni ceni (torej do 400-500€).

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 705
23.9.2013 21:33:00   
Dorotheia
Evo mene spet. Danes sem čisto izmučena, kot da ne bi več znala po tedenskem dopustu biti v službi. user posted image Pa cel dan me že trebuh tišči, sem še kar zaprta malo kot izgleda. user posted image Vsakič ko sem se danes najedla, me je tako tiščalo vse, da sem komaj dihala nekaj časa (s tem, da nisem jedla kaj težkega, niti pretirane porcije). Groza.

Drugače pa vse ok. So se v službi po tedenski odstotnosti čudili, koliko mi je trebuh zrastel, samo v 1 tednu. user posted image

Aja, pa sem si na koncu res uredila kar bolniško za sredo, ko imam morfologijo. Je še zdravnica rekla, da mi jo bo kar pisala, da ne bom hitela v službo potem. Tako, da se še bolj veselim srede. A mi lahko še kaj prestavijo PDP (me že skrbi, da me bodo že v januar dali, hihi). Imam pa zaenkrat pdp (po nuhalni) 2.2.2014. Tako, da res čisto v začetku februarja. Ravno toliko, da sem še februarka. user posted image

Kako ste ostale? Počutje ok?

(odgovor članu Medeia)
Neposredna povezava do sporočila: 706
23.9.2013 21:35:59   
Arčika
hej punce evo en link glede vozičkov, kjer naj bi bili cenejši do 200€ jaz sicer še nisem vsega prečekirala ampak si poglejte.....za to stran mi je ena frendica predlagala...da je ceneje dobila voziček

http://www.kiddies24.de/shop/index.php

pa prijetno iskanje vozičkov:)
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Medeia)
Neposredna povezava do sporočila: 707
23.9.2013 21:40:26   
Arčika
A veš da so danes tudi meni v službi rekli, da sem čez vikend fuuul v trebuh zrasla hehe:) LOL mogoče sem malo bolje jedla:) hehe
ja počutje super...ampak tudi mene tišči včasih prov dol potiska... sploh če se prepognem... ampak očitno je to normalno...kaj jaz vem
O Dorotheia ti imaš pa res čist na začetku datum...le glej da nas Februarke ne zapustiš:) pa super , da si si zrihtala bolniško...
šibam pod tuš...lepo se imejte

(odgovor članu Arčika)
Neposredna povezava do sporočila: 708
23.9.2013 21:50:15   
Dorotheia
Aja, pa ste že kar razmišljale o porodniški?

Jaz se bom morala iti pozanimat v kadrovsko, kako bo z mojim letnim dopustom v času porodniške, ker miu ga bo verjetno propadlo 10 dni, glede na to, da imam rok tako zgodaj, bom tudi s porodniško začela čisto v zaletku januarja in prišla na delo januarja naslednje leto. To pomeni, da ne bom mogla koristitit minimuma 10dni v istem koledarskem letu, ki jih je potrebno, da ti ne propadejo. Se bo treba pozanimat, če se da to kar rešiti na kak drug način. Menda si lahko dopust za nego in varstvo otroka preneseš in vmes vrineš ta dopust in potem spet nadaljuješ u nego varstvo in otroka. Bom videla, kaj mi bodo v kadrovski povedali. Ostale, ki niste tako zgodnje, verjetno nimate teh težav, meni je pa 10dni dopusta res škoda pustiti, da mi propadejo. user posted image Že tako imamo premalo dopusta in preveč delamo.

Nič, jaz zdaj tudi grem še pospravit cote, potem pa umit in spat.

Aja, voziček bo pa moj takle:

http://www.babyonboardonline.co.uk/images/products/zoom/1335616183-65373600.jpg

Pa v isti tejle modri kombinaciji še lupinica.

Potem športni del vozička bo pa rjavo bež barve:

http://img1.elmir.ua/img/180129/800/600/kolyaska_progulochnaya_jane_slalom_pro_reverse_district_5138_p08.jpg

< Sporočilo je popravil Dorotheia -- 23.9.2013 21:59:10 >

(odgovor članu Arčika)
Neposredna povezava do sporočila: 709
24.9.2013 8:14:52   
gosenica80
ojla nosečke user posted image

pa sem v 19 tednu..komaj čakam drugi teden, ko imam morfologijo :) :) upam, da se bo videl spol, potem pa lahko grem po trgovinah za cotikam :)

smo pa za našega bebija izbrali ta voziček https://www.babycenter.si/?product=I3903 ampak barvo se še odločamo ( al v zeleni, turkizni ali tale bež) bomo videli..pri dvojčkih sem imela HARTAN voziček in zdaj za tretjega otročka( zadnjega ) ne dam spet 1000€ in več za voziček. sem pa tega še šla v baby center pogledat in je v živo full lep in praktičen..

Neposredna povezava do sporočila: 710
24.9.2013 9:35:41   
prekomorka
Pozdravljee sonosecke. Po dolgem casu se se jaz malo javim ;) danes je tocno 19 teden :) brcike ze cutim, najbolj ko spijem kaj gaziranega :D zredila sem se 6k, ampak se ne sekiram, bom ze spravla dol po porodu :) morfologijo imam 10.10, do sedaj sem imela komaj dva pregleda in nuhalno :/ tako da ze res komaj cakam na morfo :) danes grem pogledati v eno trgovino v celju city centru ki jo zapirajo in imajo bodije baje po tri evre, tako da mogoce bom pa nabavvla kakseen bodi :) vozicki so mi vsec od lux4kids, tako da boma sla verjetn v avstrijo po njega k majo ful cenejse in vecjo izbiro :) pocutim se drugac odlicno ze od samega zacetka :P imejte se, pa se naprej se tipkajmo,ker nas je ress lepo brat :P

(odgovor članu Arčika)
Neposredna povezava do sporočila: 711
24.9.2013 17:17:12   
Dorotheia
Pozdravljene! Pa je ta tema končno malo bolj oživela. user posted image

No, mi imamo pa jutri morfologijo, jeeeej. user posted image Jeeej. Še malo.

Se mi je pa včeraj zvečer zgodilo nekaj ful čudnega - no čisto levo v spodnjem delu trebuha me je tako zagrabilo (bolj ostra bolečina), da nisem mogla ne sedet, stati...no potem se komaj našla nek položaj, da se je zadeva umirila. Če sem vstala, je bilo slabše. Je pa potem kar hitro minila. Moj je celo paniko zagnal, da me bo kar v dežurno peljal, da je lahko slepič ali kaj podobnega. No, saj potem je bilo konec in ni bilo potrebe sploh. Ampak, kaj bi to lahko bilo? Verjetno ima kaj veze s tem, da se mi je pomoje ravno v tistem trenutku bolečine otrok ekstremno premaknil - je možno? Namreč od takrat (torej od včeraj zvečer od te bolečine dalje), čutim otroka čisto drugače kot sem ga do sedaj. Kot da bi se pomaknil čisto spodaj levo zadaj nekam. Ker tudi brcike čutim bolj v notranjosti kot prej, ne več toliko na zunanjem delu trebuha kot doslej. A je to normalen pojav? Verjetno je, samo čudno mi je pač, ker do sedaj tega ni bilo in sem otroka vedno čutila dokaj podobno (razen intentivnost je bila drugačna). Saj bom jutri na morfologiji omenila, ker mi je ta položaj kot ga ima otrok sedaj veliko bolj neudoben - veliko bolj me tišči vse in pritiska dol in je še bolj neprijetno. A je imela katera kaj podobnega?
Je možno, da se je otrok že postavil na glavo?

Sploh ne vem kako/kdaj to poteka in kako se čuti, če se sploh čuti.

No, naj me katera malo pomiri. user posted image

(odgovor članu prekomorka)
Neposredna povezava do sporočila: 712
25.9.2013 8:36:19   
gosenica80
ojla :)

dorotheia- a veš, da se je meni zgodilo isto s to bolečino.. na desni strani me je zgrabla ostra bolečina in to nekej v višini popka in na točno določenem mestu..sem se ulegla in je blo čez par minutk boljše.. in sem tudi sama poštudirala, da se je mogoče otroček tk obrnil al kaj... ker če bi blo karkoli narobe bi blo to skoz prisotno..

drugače se pa vredo počutim le tole razpoloženje mi nekam niha..en dan polna energije, drug dan bi samo spala... edina sreča, da sem na bolniški, ker res ne vem kako bi delala ..
Pa komaj komaj čakam naslednji teden, ko imam morfologijo :) :) :)

kako ste kaj ostale ?

lp sončen dan še naprej..
papa

< Sporočilo je popravil gosenica80 -- 25.9.2013 8:37:18 >

Neposredna povezava do sporočila: 713
25.9.2013 8:57:44   
3Sonček3
Dorotheia bolečina ki jo opisuješ je čisto "normalna" otroci so že tko veliki da se res čuti njihove premike. Js mislm da si lahko popolnoma brez skrbi. Glede slepiča pa...slepič boli samo na desni strani (da boš pomirjena za naslednjič). Dobro opravi na morfologiji.

Neposredna povezava do sporočila: 714
25.9.2013 10:43:03   
prekomorka
Dorotheia, naj te ne skrbi, čedalje bolj čutimo otročke, njihove premike, brcike itd., tako da to je nekaj čisto normalnega :) mene boli na levi strani spodaj, ko se prehitro usedem, ustanem.... tak rahel krč... v kulkem tednu pa si? otroček se na glavico obrne okoli 24 tedna, je pa seveda čisto odvisno od posameznika/ce :)) sej boš danes vse zvedla ;) poročaj kako je bilo in če ti je ginekolooginja prižgala malo 3D.. meni je rekla ko sem bila na zadnjem pregledu, če se lepo vidi na uz, da prižge še malo 3d, da starši spoznamo otrokov obrazek :)) jeiii :))

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 715
25.9.2013 10:46:15   
prekomorka
aja, drage nosečke... eno vprašanje...ali se pazite kaj jete, zaradi toksoplazme, jaz je še namreč nisem preblela in se ves čas obremenjjujem kaj lahko jem in kaj ne.... doma imamo solato in se mi solate lušta že od samega začetka nosečnosti, operem jo zeloooooo fajn,, kaj menite? hvala

Neposredna povezava do sporočila: 716
25.9.2013 10:55:02   
3Sonček3

IZVIRNO SPOROČILO: prekomorka

aja, drage nosečke... eno vprašanje...ali se pazite kaj jete, zaradi toksoplazme, jaz je še namreč nisem preblela in se ves čas obremenjjujem kaj lahko jem in kaj ne.... doma imamo solato in se mi solate lušta že od samega začetka nosečnosti, operem jo zeloooooo fajn,, kaj menite? hvala

Sadje in zelenjavo pred zaužitjem dobro oprati pa bo. Sigurno obstaja možnost da jo tudi pol dobiš a mislim da se ne dobi kr tko hitr nevem res. Drgač pa solato kr jej kulkr ti paše. Men je blo smešno k nosečnce naj nebi jedle jetrc, paštet ipd. k sm bla v bolnici smo pa dobili za jest jetrno pašteto user posted image 2x v 4-ih dneh. Js mislm da bolj se obremenjuješ slabše je. Js jem kar mi paše pa če je to primerno za nosečnce al pa ne (ok biftka itak ne jem pa bezgov sirup se prisilm da ne pretiravam. )

Neposredna povezava do sporočila: 717
25.9.2013 14:47:52   
Dorotheia
Evo mene iz morfologije. user posted image

Je bilo kratko (sem bila malo razočarana, ker je trajalo samo ene 20min, sem mislila, da se bomo več zamudili in bolje spoznali malega otročka). Je bil pa otrok v taki legi, da se je vse lepo videlo brez problema in izgledalo je vse ok. Vsi organi in okončine prisotni + da je vse v mejah normale (vse velikosti, dolžine so normalne velikosti glede na teden 21T + 1dan), tako da smo veseli. user posted image Sem bila spet čisto raznežena, ko sem videla otročka, ki je kar migal in parkrat med pregledom tudi brcnil. user posted image Tudi spol se je lepo videl, ni tale naš otroček nič kaj sramežljiv in če je res tako kot se je videlo in se ginekolog ni zmotil, potem pričakujemo user posted image user posted image . Se je antena lepo videla in ostalo kar spada zraven. Hecno, so vsi ostali okrog mene imeli prav, so cel čas govorili, da bo fant, jaz pa do zadnjega, da se ne ve. Čeprav priznam, da sem večkrat čisto podzavestno in nenamerno razmišljala in čutila, da je v meni fantek. Pa bi mi bilo res vseeno - si namreč želim imeti fantka in punčko. Tako, da bi mi bilo vseeno. Samo zanimivo ane. Sem čisto raznežena. Takoj po morfologiji sem šla po en body in eno luštno zimsko kapico. user posted image

No, glavno, da je zaenkrat vse ok. Tako sem vesela. Je pa v času pregleda bil otroček obrnjen na noge, tako da zgleda, da se res stalno obrača. Tudi verjetno je bila tista bolečina povezana s tem. Ni mi pa nič 3D prižgal. user posted image Sem upala, pa je res samo nujno pogledal. Je drugače moj ginekolog ful dober, a če res izgleda vse ok z otročkom (kot v mojem primeru), potem res ne komplicira. Tako da ja.

Ufff, sem se spet razpisala. Kdaj imate pa ostale morfologijo?

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 718
25.9.2013 18:00:00   
3Sonček3
Ja super za uspešno opravljeno morfologijo. Js mam pregled jutr. komej čakam.

Neposredna povezava do sporočila: 719
25.9.2013 19:39:27   
Arčika
No pa se je končno začelo dogajati:) bravo za uspešno opravljeno morfologijo in za user posted image jaz tudi komaj čakam pregled, ga imam v torek 1.10 komaj čakam:) Jaz sem pa danes prvič brco čutila iiiiiii:) sem kar skakala od veselja hehe, sem pa v 20 tednu:)
skratka lepo se imejte in uživajte punceuser posted image

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 720
26.9.2013 8:45:05   
Tsoncek
Čestitke za morfologijo :))) vesela, da je vse ok

Jaz sem sedaj v 19. tednu pa imam morfologijo šele ? 21.10, se vam zdi to kaj pozno??
3D ultrazvok pa 7.11.

Včeraj sem šla pofirbcat voziček, Recaro Babyzen, TOP, vse se zloži, zelo vodljiv, zdaj samo še na spol
počakamo da vem zaradi barve user posted image .

Brcik pa še nič ne čutim user posted image , poslušam pa srčka pa sesanje prstka z Angel Sound. Trebuh pa se je v tem tednu prvič malo pokazal :D

Glede te toksoplazme pa....jz isto sm mela negativen izvid, dr. Pušenjak je na enem izmed forumov napisal, da se ženske s tem preveč obremenjujejmo,
da meso (pršut, biftek, suhe salame), ki je kupljeno v TRGOVINI, MORA biti ustrezno pregledano in naj tokse ne bi vsebovalo. Prav tako je napisal, da
če se v celem življenju nismo okužile s tokso, se najbrž tudi ravno v teh mesecih ne bomo. Isto je rekel drugi zdravnik moji prijateljici, ki je potem normalno (se pravi npr. za božič) jedla biftek, pršut, itd.... seveda v mejah normale.
Tako, da jaz tudi pojem kakšen košček suhe salame, pršuta, ampak glede na to da mi salame niti ne dišijo (sem večinoma na čokoladahuser posted image ) nimam potrebe neke po tem. Če pa se mi zalušta pa seveda pojem.
Imamo doma tudi 3 mačke (1 notranji, druge dva pa notranje/zunanja), pa jim čistim WC (z rokavicami), spijo zraven na postelji in niti približno
jih ne mislim dat stran (tako kot to mislijo nekatere).

(odgovor članu Arčika)
Neposredna povezava do sporočila: 721
26.9.2013 12:31:20   
prekomorka
Ni prepozno za morfo : ceprav, najbolj idealen cas naj bi biu v 21 tednu, pak ppravlja se od 20 - 24 tedna tako da ni panike ;- kulk boa pa placala za 3D? :) pozdravcek

(odgovor članu Tsoncek)
Neposredna povezava do sporočila: 722
26.9.2013 18:58:06   
mbm2212
Ojla, mamice :)

Jst sm dans mela morfologijo, sem v 20. tedenu. Z otročkom je vse uredu...nisem pa bla navdušena nad razlogo ginekologinje. Kazale mi je le slikice, ni pa nič omenjala mer. Kako je blo pri vas? Glede spola pa se ji zdi, da je punčka, ni pa 100% prepričana, saj se je bejbi skos premikal user posted image Zdaj pa razmišljam o dodatnem UZ pri drugem ginekologu, saj mi je moja gin. rekla, da je naslednji UZ šele v 32. tednu. To pa je konec decembra. Kakšne nasvet?user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 723
26.9.2013 19:33:01   
Dorotheia
mbm2212, pomoje sva midve med prvimi, ki sva imeli morfologijo, so ostale vse za nama.
Ok, razumem, da si razočarana. Glavno, da je vse ok. Kako misliš to, da ti ni nič razlagala mer? Točne mere ne vem, če kdo prav natančno pove - itak pa so zapisane v materinski knjižici (meni je tam sestra sproti vse pisala, kar je on govoril). Je pa šlo pri meni ful hitro skozi, ker se je vse takoj in lepo videlo (je pa vmes kaj razlagal v stilu - lej kako rokico steguje in prikazal na ekranu, pa glej, kako usteca odpira in je bilo to spet lepo vidno na ekranu itd.). Točnih mer pa meni med samo morfologijo ni razlagal - meni je pač samo povedal za vsako zadevico, da čisto lepo ustreza temu tednu, da ni nobenega odstopanja, da izgleda vse normalno - tako kot pač mora biti. In vmes razlagal, da želodček je, da je srček normalen (ima 4 prekate) in pokazal vse na ekranu. Včasih je še sliko zamrznil, da sem lahko lepo pogledala.
Ne vem pa, kako je pri ostalih, a sklepam da podobno. Pri spolu je bilo pa ful hecno. Kar naenkrat vmes naju iznenada vpraša, če naju zanima spol in naj hitro poveva, ker se ravno kristalno jasno vidi. Sva rekla, da ja in je zamrznil sliko, pa rekel, da naj pogledava. Sva z mojim gledala, pa nama nič jasno, ker je bilo tako od blizu. No potem je na ekranu narisal obris luleka in jajčk pa rekel 9mm. user posted image Še potem sem bila malo zmedena, ker je na tak kjut način to izvedel. user posted image Hehe.

To je bilo to. Sem šla potem sama gledat v materinsko mere in so res vse čisto normalne, mogoče je malo škrat za 3 dni večji, kar pa je čisto normalno.

Kje ste ostale nosečke?

Jaz se danes super počutim. Zdaj ravno večerjo delam za mojega, ker dela po cele dni, da bo vsaj nekaj toplega pojedel, ko pride iz službe. Sem si pa šla danes kupit nov modrček - 75E in sem super zadovoljna. Mi fajn oprime joškice in imam občutek kot da jih nimam. Pa končno, da me nič ne tišči. user posted image

(odgovor članu mbm2212)
Neposredna povezava do sporočila: 724
26.9.2013 21:49:14   
Arčika
hej hej:)
kok vas je fajn brat:) me veseli, da ste nekatere dale morfologijo uspešno skozi:) tudi jaz se temu dnevu bližam:) komaj čakam..
Dorotheia kje si modrček nabavila...da ti je tko udoben...jaz sem dons ene probavala...sm se kot stara mama počutila haha:)
glih kar sem spakirala cote in zlikala goro cot....kajti jutri šibava na morčka proti Malemu Lošinju, upam da bo vreme zdržalo:)
a pa ste na morfologiji kake slikice za sabo dobile? za spomin:)

Moram pa priznat, da mi se mi je trebuh fuuuul na enkrat povečal:) pa ne vem od kje hehe....me kar tišči... noro kok hitro se vse skupaj odvija:) user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

skratka drage punce lepo se imejte in se tipkamo kmaluuuuuuu:) papa

Neposredna povezava do sporočila: 725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......