Dorotheia
|
mbm2212, pomoje sva midve med prvimi, ki sva imeli morfologijo, so ostale vse za nama. Ok, razumem, da si razočarana. Glavno, da je vse ok. Kako misliš to, da ti ni nič razlagala mer? Točne mere ne vem, če kdo prav natančno pove - itak pa so zapisane v materinski knjižici (meni je tam sestra sproti vse pisala, kar je on govoril). Je pa šlo pri meni ful hitro skozi, ker se je vse takoj in lepo videlo (je pa vmes kaj razlagal v stilu - lej kako rokico steguje in prikazal na ekranu, pa glej, kako usteca odpira in je bilo to spet lepo vidno na ekranu itd.). Točnih mer pa meni med samo morfologijo ni razlagal - meni je pač samo povedal za vsako zadevico, da čisto lepo ustreza temu tednu, da ni nobenega odstopanja, da izgleda vse normalno - tako kot pač mora biti. In vmes razlagal, da želodček je, da je srček normalen (ima 4 prekate) in pokazal vse na ekranu. Včasih je še sliko zamrznil, da sem lahko lepo pogledala. Ne vem pa, kako je pri ostalih, a sklepam da podobno. Pri spolu je bilo pa ful hecno. Kar naenkrat vmes naju iznenada vpraša, če naju zanima spol in naj hitro poveva, ker se ravno kristalno jasno vidi. Sva rekla, da ja in je zamrznil sliko, pa rekel, da naj pogledava. Sva z mojim gledala, pa nama nič jasno, ker je bilo tako od blizu. No potem je na ekranu narisal obris luleka in jajčk pa rekel 9mm. Še potem sem bila malo zmedena, ker je na tak kjut način to izvedel. Hehe. To je bilo to. Sem šla potem sama gledat v materinsko mere in so res vse čisto normalne, mogoče je malo škrat za 3 dni večji, kar pa je čisto normalno. Kje ste ostale nosečke? Jaz se danes super počutim. Zdaj ravno večerjo delam za mojega, ker dela po cele dni, da bo vsaj nekaj toplega pojedel, ko pride iz službe. Sem si pa šla danes kupit nov modrček - 75E in sem super zadovoljna. Mi fajn oprime joškice in imam občutek kot da jih nimam. Pa končno, da me nič ne tišči.
|