|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarke 2014
26.9.2013 22:23:23   
Dorotheia
Arčika, modrček sem kupila v Lisci. Minimizer (trenutno ful težko prenašam kake trše košarice, ker mi ne fiksirajo dovolj, ampak mi paše, da mi "stisne" in fiksira prsi - tako kot tale minizer). Je prodajalka kar debelo pogledala, ko sem rekla 75E. Ker tako, če se me hitro pogleda res ne delujem, da bi imela tako cifro - ena mala drobna nosečka pa take joške (pa še ponavadi imam kake rutice, ker jih obožujem in sploh ne deluje tako veliko vse skupaj). Mi je pa kot ulit. Pa še drag ni bil. Nekaj čez 25eur. Od Triumpha so okrog 40eur vsaj (vsaj kar se minimizerjev tiče). Pa je tam tam, glede udobnosti. Je pa res, da ni glih lep. Pač navaden črn veliik modrc (moj jih v hecu zdaj, ko imam večje, pravi "šotorska krila" user posted image ).

Ok, pa priznam, da sem kupila že par pajackov in bodijev včeraj in danes. user posted image

Arčika, držim pesti, da vama vreme zdrži. Sem kar malo fouš.

Čeprav bom vseeno poskusila čimbolj uživati v vikendu, četudi bomo doma.

Zdaj pa enkrat v tednu malo prej spat. Uživajte!

(odgovor članu Arčika)
Neposredna povezava do sporočila: 726
26.9.2013 22:35:38   
Tsoncek
Prekomorka, 3D je 110€ pri dr.Strah v Domžalah.

(odgovor članu Arčika)
Neposredna povezava do sporočila: 727
27.9.2013 13:16:15   
Medeia
No, sedaj imam tudi jaz datum za morfologijo :D 9. 10.
Danes na pregledu smo ga lovile, da smo lahko srčka slišale,ker se je kar premikal. kile pa so obstale, kar je super glede na to, da je bil vmes dopust poln lenarjenja in dobre hrane.
Počasi pa se že odpravljam po voziček :)
Kako se ti polepša dan, ko izveš da je z malim vse v redu, da pridno miga in komaj čakam da ga spet vidim na ekranu.upam da bo takrat spančkal, da se ga bo lepo videlo, ker zadnjič se je postavil v čudovito pozo, da smo videli prav vse, no vsaj dokler ga nismo zbudili :D
lp

(odgovor članu Tsoncek)
Neposredna povezava do sporočila: 728
27.9.2013 14:07:18   
Arnyka
Ojla nosečke :),
tudi jaz se pridružujem žogici tudi jaz sem nova na forumu in lepo vas je brati in si deliti misli ter nasvete. Tudi mene zanima ali že obstaja kakšna skrita skupina za januarke ali februarke na FB, namreč nisem nič zasledila, bi bila pa vesela, v kolikor katera kaj ve in če bi bila tako prijazna in me lahko dodala oz. povabila v skupino.
Sama imam prijateljico, ki je sicer oktoberka 2013 in mi pravi, da je super zadeva, da je fino poklepetat o nosečnosti in vse kar spada zraven, saj smo istočasno v tem in si lažje pomagamo in razumemo druga druga, k drugi včasih vsega tega ne razumejo in ne vedo.

Skratka, če katerakoli kaj ve o skupini, bi bila zelo vesela, da mi sporoči in me povabi v njo.
Želim vam lep vikend :)
čaw

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 729
27.9.2013 15:13:39   
Tsoncek
Se strinjam z Arnyko, nebi blo slabo naredit kakšno zaprto skupino na FB? Npr. Februarčki 2013?

(odgovor članu Arnyka)
Neposredna povezava do sporočila: 730
27.9.2013 16:36:58   
mačice
Super za uspešne morfologije. Jaz jo imam čez dobra 2 tedna in že komaj čakam.

Punce, eno skupino imamo. Če mi pošljete ime na zs, vas lahko povabim.

< Sporočilo je popravil mačice -- 27.9.2013 16:49:26 >

(odgovor članu Tsoncek)
Neposredna povezava do sporočila: 731
27.9.2013 19:19:47   
Dorotheia
Helou!

Evo, jaz sem danes na hitro pokukala v paket, kjer je voziček. user posted image Je ful take lepe bež barve (športni del), pa poslali so zraven dodatno še torbo za na voziček in dežno prevleko gratis. Vesela. user posted image Ne bom sploh rabila nič dokupit in je naju res ugodneje prišlo kot sva mislila.

Drugače se počutim super.

(odgovor članu mačice)
Neposredna povezava do sporočila: 732
28.9.2013 11:22:56   
Tsoncek
Dorotheia, super za voziček user posted image , sem vesela da je tak kot si želela user posted image
Zanima me, kje bo prve mesece spal vaš dojenček?
Midva bova v novembru/decemru se lotila urejanja sobice, da bo imel čisto svojo že od začetka.
Glede na to, da imava midva spalnico v galeriji nad dnevno in ju ločuje zgolj steklena ograja
ne pride v poštev, da bi ga imela v spalnici saj je vse odprto spodaj (dnevna+kuhinja) in se
vse sliši gor. Zato bova najbrž naredila tako, da bova opremila celo sobico, notri pa bova dala že
kar tisto večjo posteljo in bom v prvih mesecih (če bo treba) jaz spala na tisti postelji, potem pa čimprej
da se navadi sam na svojo sobo user posted image . Sobico bova pa opremila z opremo iz Ikee (kolekcija Mammut).
Tole : http://www.ikea.com/at/de/catalog/products/S19837491/#/S99837492

(odgovor članu Dorotheia)
Neposredna povezava do sporočila: 733
28.9.2013 12:32:47   
prekomorka
Dorotheia, ker vozicwk sta kupla, kje sta ga narocila pa cena prosimm :D

(odgovor članu Tsoncek)
Neposredna povezava do sporočila: 734
28.9.2013 12:46:52   
Dorotheia
Tsonček, lepa kolekcija za sobico. user posted image

Midva imava v stanovanju, kjer bomo še nekaj časa (sva v iskanju svojega lastnega stanovanja in upava, da v roku leta ali dveh najdeva kako lepo, ugodno stanovanje), samo 1 spalnico in nasplošno bomo bolj stisnjeni. Tako, da itak ni druge izbire kot, da bi mali spal pri nama v isti sobi. Bova pa imela najprej zibelko (ki jo bova kupila nekje prek bolhe), potem pa bova nabavila posteljico (verjetno iz Ikee ali če bo kje drugje kaka akcija) in en kvaliteten jogi za posteljico (mislim, da bova šla kar po dormeo).
Drugače pa se ne moreva kaj dosti zmišljevat glede opreme in opremljanja, ker smo res na tesnem. Ampak bomo že preživeli.

Jaz sem se včeraj kar malo zamislila - sem rekla, da bom začela počasi nabavljati po morfologiji vse kar je potrebno za dojenčka. Zdaj sem pa kar malo v krču, ker ne vem, kje naj se lotim. Kako boste ve cotike nabavljale (v katerih trgovinah, mogoče preko bolhe)? Midva nekaj veliko stvari ne bova dobila, ker v naši familiji ali bodo vsi imeli podobno stare dojenčke ali pa jih še nimajo, v familiji od mojega, pa je ena dojenčica, ki ima vse roza in razen nekaj opreme (košara in lupinica) in nekaj nevtralnih cotik ne bo prišlo v poštev za našega fantka. Ok, nekaj bova že dobila za darilo, samo to ne moreš računati, ker dobiš šele po rojstvu ob obiskih (+ da sva midva rekla, da si bova vzela čas, preden bova začela sprejemati obiske). Tako da sploh ne vem, kako naj se lotim že samo nabave cotik za našega zimskega dojenčka. Kje so kaka ugodna oblačila? Kako je sploh z velikostmi? Verjetno je fajn, da imaš različne velikosti, ker ne veš točno, kako velik bo otrok prišel na svet. Moj ravno majhen že sedaj ni (ene 3 dni prehiteva z velikostjo), ampak je še vedno v mejah normale. Hmmm... sploh ne vem, kake cunjice naj nabavljam za pozimi. Ok,
- bodiji z dolgimi rokavi (ali bomo v začetnih mesecih sploh rabile bodije s kratkimi rokavi? - jaz mislim, da ne).
- plišasti pajacki
- kake plišaste trenerkice
- tople nogavičke in žabice
- kapice (bombažne + toplejše za zunaj)

Kako pa je z vozičkanjem zunaj pozimi - ali mora biti dojenček v košari še v tistem zimskem pajacu? Ali je dovolj kaka topla dekica? Bova pa midva imela tako košaro, da se cela prav zapre in je ful topla.

Ah...danes sem prav rekla, da komaj čakam, da bom vozičkala in da pride tale mali škrat na svet. user posted image

prekomorka, midva bova imela takega (samo v bež barvi):

http://www.bimbo.si/product.php?id_product=941

Tudi kupila sva ga preko te spletne trgovine (vmes sicer izgubila nekaj živcev, ker so na trenutke totalno neresni in jih sploh ne moreš doklicati, na maile se tudi niso javljali), ampak dobila pa sva ga. Sva pa midva naročila samo športni del z orodjem, ker bova isto košaro in lupino od tega modela dobila od sestre od mojega, ki ima isti voziček. Bo njena dojenčica ravno prerasla košaro + lupino do prihoda najinega otročka. Tako, da smo se tole super zmenili, ker bova kar ceneje prišla skozi kot če bi mogla cel komplet nabaviti sama.
Je pa tale voziček meni super, sem celo študijo naredila + osebno tudi preizkusila. Praktičen, primeren za različne terene, super na malo se zloži in ga brez težav dam v Cliota, pa še lahek je (je tudi tole pretehtalo) + da je čisto enostavno vse montirati in odmontirati, ker je vse na sistem "klik", športni del se da v različne naklone in se tudi poleže čisto vodoravno (to je tudi kar pomemben faktor bil). Tako, da mislim, da nam bo super služil. Upam samo, da se bo mali rad vozičkal.

< Sporočilo je popravil Dorotheia -- 28.9.2013 12:55:59 >

(odgovor članu Tsoncek)
Neposredna povezava do sporočila: 735
28.9.2013 13:59:38   
orhideja 121
Pozdravljene

Sama sem prav tako naročila voziček Jane v tej spletni trgovini, sicer kolekcijo 2013, model Trider, barva Cosmos.
Prav tako sem dobila zraven gratis zadeve ( dodatno vzmetnico za košaro in univerzalno zimsko vrečo ), tako da je bilo presenečenje še večje, ker nikjer niso imeli obljavljenih daril.
Za nakup pri njih se je pred mano odločila sestra, ki je kupila pri njih celoten komplet vozička Inglesina Classica, ( pred tem je Inglesino naročila v znani trgovini - Baby Center kjer so jo dobra 2 meseca vlekli za nos. ) Tudi ona je dobila gratis vzmetnico za košaro in podstavek za avtosedež.

Dogovorili smo se za osebni prevzem, ker živimo na Obali tudi mi, tako da sva jih z možem tudi osebno spoznala ob prevzemu.
Kar se naju tiče so zelo OK.

Neposredna povezava do sporočila: 736
28.9.2013 17:41:08   
Tsoncek
Za oblačila mislim,da so velikosti tam 54,56,58,60 za novorojenčka. Odvisno koliko je velik, tako da
mislim da z velikostjo 56 za prve dni nimaš kaj faliti. Potem pa pravijo da itak tok hitro zraste, da naj ne bi
kupil preveč majhnih stvari.
Jz čakam da izvem spol in se pol lotim šopinga. Nekaj stvari mam že izbranih večinoma na e-bayu.
Drugače pa sem gledala na bolhi prodajajo punce cele kupe nerabljenih oblačil za novorojenčka, kar
se mi zdi tudi zelo super in po ugodnih cenah.
Drugače pa imajo tudi v Hoferju in Sparu zelo luštne kompletkeuser posted image
Me bomo rabile bolj zimske stvari ja, žabice, tople pajacke (meni so zelo všeč taki: http://www.ebay.co.uk/itm/BABY-TOODLER-SNOWSUIT-CLOTHING-VERY-WARM-ANIMAL-BODYSUIT-ROMPER-3-27M-/180746567186?pt=UK_Baby_Girls&var=&hash=item2a1555be12),
kapice, štumfke (babice že štrikajo), pa razne dekice.

(odgovor članu orhideja 121)
Neposredna povezava do sporočila: 737
28.9.2013 18:34:54   
Dorotheia
Aww, kaki luštni pajacki so na tem linku. user posted image

Jaz bom kupila različne velikosti, da ne bodo samo majhne. Imam tudi že eno trenerkico velikosti 50, za katero pa mislim, da sploh mogoče ne bo prišla v poštev. Ravno v ponedeljek ima Lidl akcijo s cotkami za dojenčke. Bom šla malo pogledat. user posted image

Ja, drugače malčki hitro rastejo, sploh od začetka - ravno zato je pomoje fajn, da nimaš doma samo 56 cifre, ampak tudi malo večje. Jaz imam do sedaj večinoma 56, bom pa tudi malo večje zdaj kupila. Da bom vse imela.
Če slučajno katero zanima - do konca meseca oktobra lahko dobiš v dm-u (ampak samo tiste, ki so vključene v babybonus) na kartico oz. za 30 pik na kartici bon za C&A oz. 50% popust. Kar se pomoje ful splača. Tako, da če katero poznate, ki je vključena v ta babybonus ali če se same včlanite (ampak kao se lahko včlaniš šele 2 meseca pred pdp - razen če malo sfejkaš user posted image ).
Je pa to samo do konec oktobra.

Že veste, katere pleničke boste uporabljale?
Jaz sem zdaj čisto notri padla. user posted image

(odgovor članu Tsoncek)
Neposredna povezava do sporočila: 738
28.9.2013 19:47:23   
tashq
Dorotheia: ker si se ti oglasila na naši temi (januarke), si bom pa še jaz "upala" tukaj nekaj vprašati...user posted image
sem prebrala, da sta kupila samo športni del vozička...koliko vaju je pa to potem prišlo?

< Sporočilo je popravil tashq -- 28.9.2013 19:53:47 >

Neposredna povezava do sporočila: 739
29.9.2013 0:22:19   
Dorotheia
Naju je športni del vozička prišel nekaj manj kot 400eur.

Danes pa gremo pozno spat. Jutri bomo podaljšali jutro. user posted image

Nočko!

(odgovor članu tashq)
Neposredna povezava do sporočila: 740
29.9.2013 11:02:32   
chilika
V Lidlu imajo menda na oblačili en eko certifikat, ki dejansko kaj velja. Tako da te cotike ponavadi že ob 8.10 zginejo. Sem že videla, da je prišel npr. samo en gospod in pobral vse naenkrat. Ti želim vso srečo pri lovljenju :)

Neposredna povezava do sporočila: 741
29.9.2013 19:00:31   
Medeia
A je katera naročala vozičke iz tujine? Ali ima izkušnje s kupovanjem vozičkov v tujini? Predvsem me zanimajo ugodne spletne strani...iščem vozičke Mutsy, Maxi-Cosi in Peg Perego

(odgovor članu chilika)
Neposredna povezava do sporočila: 742
30.9.2013 9:26:18   
pika.po
Hojla souser posted image

Ste kar pridne čvekice user posted image

Do zdaj sem vas občasno prebrala, zdaj pa se še pofočkam.
Pišuka polovica nosečnosti je že mimo, PDP imam 22.2., bo pa tole naše prvo in težko pričakovano dete.

Sem videla, da ste imele debate o posteljicah in previjalnih mizah. Posteljico sem zelo ugodno (za cca. 50 eur)
kupila v Lip Poljčane. So v stečaju, zato tako ugodna ponudba. Tako, da se splača preverit kaj še imajo na zalogi,
če katero zanima. Izi mobili pa imajo v akciji konkretne lesene previjalne mize za 130 eur, se mi tudi zdi zelo ugodno.

Uf vozek imamo pa tudi že nagledan, ampak čakamo da konec oktobra, na morfologiji izvemo kaj imamo user posted image ali user posted image
Me firbec daje user posted image

Cotik pa precej dobimo, bomo po morfologiji naredili veliko sortiranje in seveda dokupili kar bo falilo. Se pa kar malo težko nazaj držim, da ne
padem v šoping, ko je vse tako cortig user posted image

Uživajte v tem deževnem dnevu user posted image

(odgovor članu Medeia)
Neposredna povezava do sporočila: 743
30.9.2013 15:44:10   
mbm2212
Heeey :)

a ima katera izkušnje z Baby boom vozičkom(Mirage Reverso)? Mi smo ga imeli namenit kupiti, saj je cena ugodna, glede na ostale ponudbe. Posteljico in zibelko smo kupili v Lip Poljčanah. Podjetje je v stečaju, tako da imajo res veeelika znižanja. Zdaj počasi gledam vzmetnice ter posteljnine. Sem prav šokirana nad cenami posteljnine. 60€ se mi zdi zelo zasoljena cena za en kompletek posteljnine. Kje jo boste ve kupovale?

(odgovor članu pika.po)
Neposredna povezava do sporočila: 744
30.9.2013 16:02:04   
Tajchi84
Hej punce!
Če je ok, bi se vam pridružila v skupini Februarčic. Pdp imam sicer 30.1.2014, vendar mi je ginekolog na zadnjem pregledu povedal, da je naša pupika bolj drobčkena in da je velika verjetnost, da na svet pokuka šele v začetku februarja. Prebrala sem tudi, da že imate fb skupino - a je možno, da mi katera pošlje link, da se vam pridružim? Hvala :) Uživajte v nosečnosti :)

(odgovor članu mbm2212)
Neposredna povezava do sporočila: 745
30.9.2013 16:30:21   
Arnyka
Živjo,

ravnokar me je dodala mačice in sem bila zelo vesela :), lahko te dodam/povebim jaz, pošlji mi ime in priimek na zs.
lp

(odgovor članu Tajchi84)
Neposredna povezava do sporočila: 746
30.9.2013 19:11:57   
Dorotheia
Helou!

Jaz pa nisem več na fb-ju. Sem si že nekaj let nazaj izbrisala račun.

Jutri imam spet posvetovalnico in me prav zanima, kaka bo kilaža.

Sem bila pa včeraj pri mojih na nedeljskem kosilu in je mami že vse znosila iz podstrešja - vse cotike, ki sva jih z bratom nosila, ko sva bila dojenčka. In je tega kar nekaj, tako, da sploh ne bom rabila več stvari kupit. Mogoče edino kak body še, to je pa to.

Sem pa danes v Lidlu našla še eno trenerkico in žabice za paglavca. user posted image

Se pa super počutim. Edino sodelavka v službi mi gre na jetra, ker je tako otročja (pa nekaj let starejša od mene).

Zdaj ravno delam večerjo-kosilo (kuhan krompir, tenstano kislo zelje in kranjske klobase). Njam. Bo dragi vesel, ker dela spet cel dan.

Jutri imam pa itak bolniško, ker imam posvetovalnico, pa se bo verjetno spet zavleklo. Tako da bo tak bolj u easy dan.

Me veseli, da smo se tako razpisale. user posted image

(odgovor članu Arnyka)
Neposredna povezava do sporočila: 747
30.9.2013 19:37:56   
Arčika
Heeeeeeeeeeeeeeeeej Februarke:)
evo glih kar prispela z Malega Lošinja, bilo je noro lepo:) vreme je hvala bogu zdržalo...edino včeraj proti večeru je začelo rahlo deževati:) hrane v hotelu je bilo v izobilju (kar me malo skrbi) ker imam jutri morfologijo hehe....sem šla sigurno dve kile gor:) hihi komaj čakam jutrišnji pregled, da vidimo kaj bo punčika ali pa fantiček:) wiiiiiiiiiiiiiiiii

vidim, da nek link na FB obstaja Februarke...kje vas najdem?
mbm2212 A Lip Poljčanje še prodajajo??? ja kje pa si lahko ogledaš kaj še ponujajo...sem že mislila, da so zdavni zaprli trgovino...uuu bo treba iti v akcijo...

grem pod tuš...lep vikend je za mano in bom sladko zaspala:) nočkooooooooo punce

Neposredna povezava do sporočila: 748
30.9.2013 21:22:18   
Dorotheia
Ja, mene tudi zanima to glede Lip Poljčane, kje se to dobi? Kje trgovine, prek spleta?

(odgovor članu Arčika)
Neposredna povezava do sporočila: 749
30.9.2013 21:27:12   
mbm2212
Najbolje bo, da ob 7h pokličete na njihovo številko in povprašate kaj imajo še na zalogi. Mi smo kupili zibelko in posteljico s predalom. Vse skupaj je bilo 116€(vključno s poštnino). http://www.lip-poljcane.si/

Neposredna povezava do sporočila: 750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?