modrookica
|
Pozdravljene sonosečke! Po dolgem času se tudi jaz malo oglašam. Vmes sem imela dva obiska urgence zaradi krčev, pa so mi ugotovili vnetje mehurja, tako da sem en teden jedla antibiotik. Ta teden pa sem dežurala ob mojem malem sončku, ki ga je celih 6 dni mučila vročina preko 40, včerajšnji obisk infekcijske klinike, je postavil diagnozo viroza, vročina je potem popustila in danes ga že komaj krotim, ker on bi se že šel ven vozit s kolesom. Jaz sem že z eno nogo v 19. tednu in že 14 dni čutim brcike, ki vsak dan postajajo močnejše - božanski občutek. Me pa noro bolijo medenične kosti, kolki in križ, tako da se že zdaj komaj obračam v postelji, tul težko veliko stojim, vstajam, več hodim - ne vem kaj bo še čez par mesecev. Trenutno sem na bolniški, potem pa bomo videli kaj bo rekla komisija. Ali mi morda zna katera povedat, ali lahko zdravnik napiše v predlog, da priporoča sprehode? Ker men je rekla ginekologinja, da nima smisla pisat, da to odloča komisija, da oni pa itak imajo samo dve možnosti - zdrava nosečnica al pa tista, ki mora strogo mirovati? Zase vem le toliko, da mi kak kratek sprehod in malo svežega zraka lahko kvečjemu koristi, ker če bom samo ležala, bodo bolečine in težave samo še večje. Vidim, da vse že razmišljate o opremi in tudi že nakupujete. Jaz malo zaradi vraževerja, malo zaradi slabih izkušenj, tudi razmišljam še ne o nakupih, to pride na vrsto po 30. tednu. Sicer pa imam večino stvari že od prvega - če bo tudi tokrat spet fantek, potem praktično ne bo treba nič kupovati. Edino kar moram narediti je prodati pegpereggio lupinico in kupiti eno drugo, manjka pa nam še ležalnik za dojenčka, ki sem ga imela sposojenega ( če se bo dalo bo tudi tokrat tako, ali pa bom preko bolhe kupila kaj ugodnega) in pa igralno odejico ali kako se že reče, ker se nam je stara uničila, pa tudi ni bila ravno fajn izbira. Previjalno mizo imam jaz v dnevni sobi, ker prej drugje nismo imeli prostora in sem jo dala narediti po meri, tko da mi paše prav v en kot, narejena pa je tako, da lahko potem mirno dam stran tisto previjalno podlogo in ostane samo predalnik. dojenčka pa imam namen previjati tudi v spalnici, kjer bo tudi njegova posteljica, za tam pa imam samo eno dodatno podlogo in to je to. Imam pa jaz počasi težave s tem kaj obleči, ne vem pa kam naj grem kupit kaj ugodnega in lepega, da bo primerno tudi za službo, če mi komisija ne bo odobrila bolniške. Zaradi gradnje so seveda finance izpraznjene, tko da mi moj itak sitnari, ampak brez obleke pa ne morem okoli hodit hehe :). Obleke, ki sem jih imela v prvi nosečnosti pa so mi vse prevelike, ker sem takrat imela 14 kg več. :) hehe ženski problemi. Zdaj pa grem skuhat nekaj zdravega - za razliko od prve nosečnosti, bi zdaj kar naprej jedla kaj kar ni zelo zdravo (še dobro, da ni veliko teh možnosti :) ), vam pa želim en čudovit dan na sončku. Lep pozdravček in pobožajte svoje bušije :)
|